ATRIUM MENTORING

Société en commandite simple


Dénomination : ATRIUM MENTORING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.973.111

Publication

07/03/2014
ÿþRechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 57 bus 302 te 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM RECHTZETTING

Naar aanleiding van een formele vergissing bij de publicatie van de oprichting van de comm.v, Atrium Mentoring waarbij een tikfout is geslopen in de naam, hierbij de correctie

Artikel 1 - Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming ATRIUM MENTORING

Getekend te Harelbeke, op 14 februari 2014

Getekend,

Cardon Jean-Marie

zaakvoerder

Mad Ward !1.!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

28. Oz. 1094

RECHTBANK KOOPHANDEL riffiëtTRt,it{

Ondernemingsnr : 054 S. 873, 414

Benaming

(voluit) : ATRIUM MENTORING

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ATRIUM MENTORING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 57 bus 302 te 8530 Harelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING

In het jaar 2014 op 1 februari, om 11 uur, te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 57 bus 302

Zijn verschenen

1. de heer Cardon Jean-Marie, geboren te Kortrijk op 11 oktober 1960, wonende te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 57 bus 302

2. de heer Cardon Jerôme, geboren te Kortrijk op 16 december 1993, wonende te 8530 Harelbeke, Kortrijksesteenweg 57 bus 302

Genoemde verschijners zijn overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren als volgt op te richten

Artikel 1 - Naam

Er wordt een gewone commanditaire ven-'nootschap opgericht onder de benaming ARTIUM MENTORING

ln alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comme, met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, de plaats van inschrijving In het rechtspersonenregister en het nummer in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Harelbeke, Kortrijksesteenweg 57 bus 302. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - Doel

Het doel van de vennootschap is

I, Psychotherapie, mentoring en coaching;

Ii. Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het aanwerven van personeel, het inrichten en beheren van kantoren.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving,

prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

wig

*190A7128*

NEEë-, x ELEGD

7 1. Gi. 2014

RECHTBt, .IK ,1,GCEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ 99-3 414

kapitalisatleondememingen; De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

. ` bedoeld de wet op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en

het beleggingsadvies;

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

Overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bezit de vennootschap rechtspersoonlijkheid, dewelke onderscheiden is van de persoon der vennoten. Alle door de vennootschap aangekochte goederen zullen tot aan de vereffening haar eigendom blijven.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000,00 euro, vertegenwoordigd door 50 aandelen, die volledig

geplaatst zijn en volgestort zijn ten belope van 100°1x,

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door de heer Cardon Sean-Marie, voornoemd, die verklaart in te schrijven op 40 aandelen, bij opricMin' volledig volstort ten belope van 4.000,00 euro;

- door de heer Cardon Jerôme, voornoemd, die verklaart in te schrijven op 10 aandelen, bij oprichting volledig volstort ten belope van 1.000,00 euro;

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de

zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem

toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en het vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 6 - Beherende en stille vennoten

De heer Cardon Jean-Marie, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot

genoemd.

De heer Cardon Jerôme, voornoemd, isn stille venugot. Hij draagt piet verder bli in de schulden en verliezen

van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hijj belobfd" heeft in de vennootschap- in te brengen.

De machten van de stilte vennoten bestaan in,

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

- de goedkeuring omtrent de vervreemding der financiële vaste activa;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstanden, diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

De vennootschap kan optreden als bestuurderizaakvoerder, vertegenwoordiger en vereffenaar in andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

III. - Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de omwikkeling, de verhuring van deze goederen alsmede zich borg te stellen voor het

goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen, die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

IV. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel;

V. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

vi. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon in de onderhandeling bij aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. en kan hiervoor vergoedingen ontvangen;

vii. Het verlenen van onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

viii. De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn;

IX. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

Wordt tot die hoedanigheid be-noemd voor de ganse duur van de vennootschap en ais statutaire zaakvoerder, de heer de heer Cardcn Jean-Marie, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die hiertegen verzet. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. Daarnaast wordt bepaalt dat zijn mandaat bezoldigd is, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder ontvangt een wedde die door de algemene vergadering wordt bepaald,

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennoot-'schap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijk-heid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap,

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten,

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervul-'ling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 - Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het over-lijden van een vennoot.

De afstammelingen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toeko-men, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.

Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Ieder jaar op 30 september zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 - Wiristverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene ohkcsten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergade-ring. Het eenparig

akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

h

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand februari om 9 uur ten maatschappelijke zetel,

ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vÔôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Cardon Jean-Marie of in zijn afwezigheid door de heer Cardon Jerome. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten,

Artikel 14 - Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar Ni gewone meerderheid anders over besslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt ver-+deeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en vijftien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van februari 2016.

Alle verbintenissen ontstaan en alle rechten verkregen in naam van de vennootschap in oprichting worden ' door de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgenomen vanaf 21 januari 2014 en aldus geacht vanaf de aanvang in hoofde van de vennootschap te zijn ontstaan.

De oprichtende vennoten verlenen volmacht met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de oprichtingsformaliteiten en neerlegging statuten aan mevrouw Veerle Vertinde, externe accountant  belastingconsulent, te 8870 Izegem, Baronstraat 98, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Getekend te Harelbeke, op 1 februari 2014

Getekend,

Cardon Jean-Marie

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ATRIUM MENTORING

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 57, BUS 302 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande