ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.736.479

Publication

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 27.05.2013 13129-0483-016
15/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

~~_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEC

0 7 -0 ELGISCH

5

E

NWYIIII~~~II~~~I

uhI'fl

M

R BELGE

NEERGELEGD

- 2013 - 2, 05. 2013

STAATSBLAD RECHTBAiOPHANDEL

Ondememingsnr : 0434.736.479

Benaming

(voluit) : ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL (verkort) : ATTEC INT'L

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8720 DENTERGEM, WONTERGEMSTRAAT, 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michèle HOSTE, te Gent, op vijfentwintig april tweeduizend dertien, houdende buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENCON, gevestigd te 9040 GentlSint-Amandsberg, Schoolstraat, 8, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

BESLUITEN TOT FUSIE

De algemene vergaderingen keurden het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besloten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL, afgekort ATTEC iNT'L, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENCON die houdster was van alle aandelen van de naamloze vennootschap ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL, afgekort ATTEC INTI_.

Er werd akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, de roerende en onroerende goederen toebehorend aan de naamloze vennootschap ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL, afgekort ATTEC INTL eigendom werden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENCON.

Dat het geheel vermogen, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap,

Dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

Het ontslag van de volgende bestuurders in de naamloze vennootschap ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL, afgekort ATTEC INT'L, vanaf vijfentwintig april tweeduizend dertien (25.04.2013) :

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GENCON, gevestigd te 9040 Gent/Sint-Amandsberg, Schoolstraat, 8; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0447.522.663;

2, Mijnheer Geert Van Lanckere, rijksregister nummer 600619-41922, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Braemkasteelstraat 7 ;

3. Mevrouw Marie-Jeanne Elisa Dewulf, rijksregister nummer 460223-30087, wonende te 9000 Gent, Koepoortkaai 49.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Michèle HOSTE, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 23.02.2013, NGL 26.02.2013 13047-0518-017
22/02/2013
ÿþMal Wortt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

NEERGELEGD

-6. 02, 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBeM.DOK HANDEL KIMYPI IJ

Onderneniingsnr : 0434.736.479

Benaming

(volut) : ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL (verkort) : ATTEC INT'L

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wontergemstraat 76, 8720 Dentergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 25/01/2013 houdende voorstel tot fusie door overneming van de NV ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL door de BVBA GENCON, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

1. Benaming van de vennootschappen

GENCON bvba (de overnemende vennootschap)

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Gencon heeft haar zetel in de Schoolstraat 8 te 9040 Sint-Amandsberg, is ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0447,522.663.

De omschrijving van het doel werd als volgt in de statuten opgenomen:

" De vennootschap heeft tot doel: F

De groothandel, in- en uitvoer van bloemen, planten, speelgoed, schrijfbenodigdheden, regenschermen, rookartikelen, namaakjuwelen niet vervaardigd uit of niet behulp van edele metalen, fotoalbums, blokken, artikelen in schuimrubber en plastiek, voorwerpen in koper, tin, hout, plaaster, net, kaders, spiegels, vazen, pennenmesjes, sleutelhangers, autobenodigdheden, huishoudgereedschappen, onderhoudsproducten, geschenkartikelen, suikerwaren, pralines, chocolaterie, confiserie, kruiden, specerijen, groenten, fruit, fruit-,' vis- en grotenconserven, pelterijen, marokijnwaren, horlogemakerartikelen, textielproducten ongeacht de aard van de vezel, kledingstukken en linnengoed, lederwaren, schoenen, producten bestemd voor het vervaardigen of herstellen van schoenen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord en aile commerciële, industriële, financiële en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het aldus bepaald maatschappelijk doel. De vennootschap mag kopen, verkopen, diensten verlenen en in het algemeen rechtshandelingen stellen.

De vennootschap mag zich door alle middelen interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, welke een gelijk, analoog of verwant voorwerp hebben of welke uit hun aard de ontwikkeling van haar onderneming kunnen begunstigen, haar grondstoffen kunnen aanbrengen of de verkoop van haar producten kunnen vergemakkelijken. De algemene vergadering der vennoten heeft alleen bevoegdheid om dit voorwerp te verklaren.

Tussenpersoon in de handel, verlenen van bedrijfsadvies en managementconsulting in de meest uitgebreide zin van het woord,

- Constructies, aan- en verkoop, in- en uitvoer van allerhande machines, onderdelen van machines, vervoermiddelen en koetswerk, ijzerwaren, werktuigmachines, gereedschap en toebehoren voor metaalbewerking, niet elders genoemde machines, toestellen en werktuigen voor handels- en nijverheidsgebruik, onderdelen en toebehoren voor allerhande machines en materiaal.

- De huur en verhuur, alsook de handel op commissieloon van bovenvermelde machines, werktuigen en andere, in de meest uitgebreide zin.

- Het ontwerpen, commercialiseren, aankopen, verkopen, zowel in groot- en kleinhandel van computerhardware en software met aile toebehoren,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15 _02. 2013 AATSBLAD

BELGISCH S"

AW







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL nv (de over te nemen vennootchap)

De Naamloze Vennootschap Attachment Technology International heeft haar zetel in de Wontergemstraat 76 te 8720 Dentergem, is ingeschreven in het RPR Kortrijk onder het nummer 0434.736.479.

De omschrijving van het doel werd als volgt in de statuten opgenomen:

" De vennootschap heeft ais doel:

- Constructie, aankoop en verkoop van alle machines, onderdelen van machines, vervoermiddelen en koetswerk

- Groot- en kleinhandel in ijzerwaren, machines, vervoermiddelen, werktuigmachines, gereedschap en toebehoren voor de metaalbewerking, niet elders genoemde machines, toestellen en werktuigen voor handels- en nijverheidsgebruik, onderdelen en toebehoren voor allerhande machines

- In- en uitvoer van bovengemelde artikelen, alsook de handel op commissieloon ervan

- Huur en verhuur van alle bovengenoemde machines, werktuigen, toestellen en toebehoren in de meest uitgebreide zin

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar

maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden. - Zij mag onder andere borgtochten voor derden, in pand geven en in pand nemen.

Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel al dan niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

-Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in aile andere vennootschappen.

- Zij mag daarenboven in binnen- en buitenland alle verrichtingen stellen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- Zij kan brevetten, octrooien en andere rechten  verleend door derden  uitbaten, commerciële en industriële licenties geven en nemen, het aangaan en organiseren van joint-ventures, geven en nemen van concessies, franchising en aile andere bestaande en toekomstige commerciële, financiële en industriële activiteiten.

- Zij kan alle vergoedingen betalen aan personen, vennootschappen  zowel in binnen- als buitenland  die optreden als agenten, managers, secretaressen of vertegenwoordigers.

Zij kan alle verzekeringen afsluiten in het kader van de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

2.Datum overname handelingen

Boekhoudkundig zullen de handelingen van de opgeslorpte vennootschap geacht worden voor rekening te zijn van de opslorpende vennootschap vanaf 01/01/2013.

3.Bepalingen inzake specifieke rechten

Er zijn geen aandeelhouders in één van de betrokken vennootschappen die bijzondere rechten hebben, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen, dus behoeft er geen toelichting over eventuele maatregelen jegens deze personen.

4.Bijzondere voordelen aan de bestuursorganen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de te fuseren vennootschappen.

5.Overdracht onroerend goed

Attachment Technology International nv is eigenaar van burelen en een magazijn gelegen te

- Den Oosthoek, 8720 Dentergem, afdeling 37002 Dentergem 1 Afd, Sectie A, nummer 01271005000;

- Wontergemstraat +76, 8720 Dentergem, afdeling 37002 Dentergem 1 Afd, Sectie A, nummer

0127/00T000;

- Wontergemstraat 76, 8720 Dentergem, afdeling 37002 Dentergem 1 Afd, Sectie A, nummer

0127100V000.

Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen overgaan naar Gencon bvba.

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door

OVAM afgeleverd op 22/11/2012, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

~

6.Bekendmaking van het fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 719 W.Venn. zal dit fusievoorstel door elk van de betrokken vennootschappen bekendgemaakt worden door neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de betrokken vennootschap, zodat het fusievoorstel kan bekendgemaakt worden in het Belgisch Staatsblad

A» k

4 Voor-

" pehouden aan het Belgisch Staatsblad







GENCON bvba, vaste vertegenwoordiger Veerle Verstraete

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 07.12.2011, NGL 13.12.2011 11635-0349-016
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 26.02.2011, NGL 28.03.2011 11069-0466-018
02/02/2011
ÿþOndernemingsnr : 0434.736.479

Benaming

(voluit) : Attachment technology International

Rechtsvorm : Naamloze Venootschap

Zetel : Wontergemstraat 76, 8720 Dentergem

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 28 februari 2010 is gebleken dat met éénparigheid van stemmen is beslist tot ontslagen, benoemingen en herbenoemingen voor een periode van zes jaar :

Ontslagen :

Mevrouw Verstraete Veerle neemt ontslag vanaf heden als (gedelegeerd) bestuurder

Benoemingen en herbenoemingen als bestuurders voor de duur van zes jaar :

1. Gencon B.V.B.A., Schoolstraat 8, 9040 Gent (Sint-Amandsberg), vertegenwoordigd door Mevrouw' Verstraete Veerle - vaste vertegenwoordiger

2. De Heer Van Lanckere Geert, Braemkasteelstraat 7, 9050 Gent (Gentbrugge)

3. Mevrouw Dewulf Marie-Jeanne, Koepoortkaai 49, 9000 Gent

Uit het verslag van de vergadering van 28 februari 2010 is gebleken dat de Raad van Bestuur benoemd tot gedelegeerd bestuurder voor de duur van zes jaar :

1. Gencon B.V.B.A., Schoolstraat 8, 9040 Gent (Sint-Amandsberg), vertegenwoordigd door Verstraete Veerle, zaakvoerder

2. Dewulf Marie-Jeanne, Koepoortkaai 49, 9000 Gent

B.V.B.A. Gencon

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door

Verstraete Veerle, Zaakvoerder

Luik B

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 20.03.2010, NGL 31.03.2010 10084-0326-019
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 28.02.2009, NGL 31.03.2009 09097-0150-017
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 15.03.2008, NGL 31.03.2008 08092-0297-018
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 21.03.2007, NGL 29.03.2007 07097-3554-016
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 25.02.2006, NGL 31.03.2006 06091-4121-017
21/10/2005 : KO115913
31/03/2005 : KO115913
01/04/2004 : KO115913
23/03/2004 : KO115913
17/03/2003 : KO115913
18/09/2002 : KO115913
29/03/2002 : KO115913
05/10/2000 : KO115913
25/07/1998 : KO115913
19/06/1998 : KO115913
01/01/1997 : KO115913
01/01/1993 : KO115913
01/01/1992 : KO115913
29/07/1988 : KO115913

Coordonnées
ATTACHMENT TECHNOLOGY INTERNATIONAL

Adresse
WONTERGEMSTRAAT 76 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande