AU-DEDANS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AU-DEDANS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.086.287

Publication

06/02/2012
ÿþ Ntotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1T

2T-

BELGISCH

II1 1111111111 I111 1111111111 IIO 11111111 II

*iao3zo~s"

:UR BE! r.r^ NEERC'-.~ELEC Q'

01- 70p

18. 01, 2012

^TAA TCBi,'.,rREcHTB~~,,~:~~~OOiK3~l,~NDEL

Y~i4T!~ #J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

g43. oU. 2J '

AU-DEDANS

Rechtsvorm : VOF

Zetel : KLOOSTERHOF 1, 8554 SINT-DENIJS

(volledig adres)

Onderwero akte : OPRICHTING

"Er wordt opgericht tussen:

1.De heer Frederic Deleye , wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1, gehuwd met mevrouw Wendy Temmerman, wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1, onder contract scheiding van goederen voor notaris Luc De Mûelenaere;

2.Mevrouw Wendy Temmerman, wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1, gehuwd met de heer Frederic Deleye wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1, onder contract scheiding van goederen voor notaris Luc De Mûelenaere;

een vennootschap onder firma met de naam "AU-DEDANS", waarvan de statuten luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1 Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die deze hiervoor werd vermeld.

Artikel 2 Zetel

De zetel is gevestigd te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel.

Artikel 3 Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Binnenhuisarchitectuur en renovaties

-Alle activiteiten die in verband staan met binnenhuisinrichting

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Bijtagen bij liët BeTgiseli St tatsbtaci - 0610220/2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5 Kapitaal en inbrengen

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 50.000,00 EUR (vijftig duizend EURO), volledig volstort, vertegenwoordigd door 5.000 (vijf duizend) aandelen met een nominale waarde van 10,00 EUR (tien EURO) per aandeel.

Het wordt als volgt onderschreven:

a.De heer Frederic Deleye, voornoemd, schrijft in op 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) aandelen en stort hiervoor een bedrag van 25.000,00 EUR (vijfentwintig duizend EURO);

b.Mevrouw Wendy Temmerman schrijft in op 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) aandelen en stort hiervoor een bedrag van 25.000,00 EUR (vijfentwintig duizend EURO);

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn. Aldus is een bedrag van 50.000,00 EUR (vijftig duizend EURO), ter beschikking van de vennootschap.

Ter vergoeding van deze inbrengen, ontvangt elke vennoot 2.500 (tweeduizend vijfhonderd) aandelen.

Artikel 6 Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van

alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7 Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8 Overdracht aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits

eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9 Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk van de andere vennoten.

De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel van het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Wanneer een vennoot echter uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn intrede in de vennootschap, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden enkel recht hebben op zijn inbreng in de vennootschap.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10 Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een of meer onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

1n geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot - zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Voor alle akten die de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereisen en die betrekking hebben op onroerende goederen, is de handtekening vereist van aile zaakvoerders samen

Artikel 12 Bezoldiging der vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Artikel 13 Boekjaar jaarvergadering - jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op handelsvennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar en loopt vanaf heden tot en met eenendertig december 2013. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op eenendertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de op de eerste maandag van de maand juni.

Artikel 14 Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15 Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de overleden vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel van de vennoot van het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. Indien het echter dient uitbetaald te worden binnen de drie jaar na de intrede van de vennoot, is het gelijk aan de inbreng van de overleden vennoot, zoals hiervoor bepaald onder artikel 9.

Artikel 16 Vereffening

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17 Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

De zaakvoerders verklaren dat alle activiteiten met betrekking tot interieur activiteiten vanaf 2 januari 2012 volledig voor rekening van de VOF zijn.

Artikel 18 Benoeming zaakvoerder

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1.De heer Frederic Deleye , wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1

2.Mevrouw Wendy Temmerman, wonende te 8554 Sint-Denijs, Kloosterhof 1

Allen voornoemd, die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Gedaan te Sint-Denijs, op 2 januari 2012, in 3 exemplaren, waarvan elke vennoot erkent er een ontvangen te hebben, het derde exemplaar bestemd zijnde voor de registratie.

De oprichters,

Frederic Deleye Wendy Temmerman

Voor aanvaarding van het mandaat,

Frederic Deleye Wendy Temmerman

à

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AU-DEDANS

Adresse
KLOOSTERHOF 1 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande