AURORA BOREALIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AURORA BOREALIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.028.955

Publication

19/08/2013
ÿþMod Word na

r fL àe: t I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-NEERGELEGD

MONITEUR BELGE

0 9 -08- 201~.. 02. 08, 2013

pied KOOPHANDEL

BELGISCH STAAT ` '+ K. -~.

IlIil Il Il Il UIl lu

*13129209*

i

i

Ondernemingsnr : 0824.028.955

Benaming

(voluit) : AURORA BOREALIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Lebbestraat 190, 8790 Waregem (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 28 juni 2013 op de maatschappelijke zetel:

De algemene vergadering keurt het eindverslag van de vereffenaar alsook de vereffeningsrekeningen per 31 december 2012 goed.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat bij de vereffening,

Het door de vereffenaar opgemaakte plan van verdeling werd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel goedgekeurd op 4 juni 2013,

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de maatschappelijke zetel van de BVBA SOLAR, thans gevestigd te: 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190.

De algemene vergadering beslist voorts dat de vennootschap in vereffening bij deze een volmacht aan Cottyn BVBA, Leopoldlaan 48, 9300 Aalst, ondernemingsnummer 0432.267.830 geeft, evenals aan zijn: bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om, met betrekking tot alle; bovenvermelde besluiten alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en/of: wijziging van voormelde vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de BTW administratie en de, publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Cottyn BVBA

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2011
ÿþ14. 12. 2011

illjulIJII51.11.171!

ftECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie

Ondernemingsnr : 0824.028.955

Benaming

(voluit) : AURORA BOREALIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Van Maele te Aalst op 22 augustus 2011, ter registratie aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders; van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "AURORA BOREALIS" waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, met ondememingsnummer 0824.028.955.

Volgende beslissingen werden genomen:

1. Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AURORA'

BOREALIS" vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd:

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder de dato 2 augustus 2011.

b. De staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2011, opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Vennootschappenwetboek.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze staat en verslagen, aangezien iedere; vennoot erkent een afschrift van deze staat en verslagen te hebben ontvangen, samen met de oproepingsbrief, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 2 van het Ven-nootschappenwetboek, en er kennis van heeft genomen.

c. Het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door A&F Bedrijfsrevisoren, Plezantstraat 8 b, 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, in datum van 10 augustus 2011, en welke! bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op 10 augustus 2011, luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "AURORA BOREALIS" te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 190, een boekhoudkundige staat van actief en passief per 31 mei 2011 opgemaakt, die, rekening houdend met de voor-uitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 15.725,87 en een netto-actief van EUR 14.727,99.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen betreffende de controle bij de vereffening van vennootschappen met een; beperkte aansprakelijkheid, kunnen wij bevestigen dat :

- de boekhoudkundige staat per 31 mei 2011 werd opge-steld onder de verantwoordelijkheid van dei zaakvoerder;

- deze boekhoudkundige staat per 31 mei 2011 de toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de aandeelhouders in het kader van' de besluitvorming betreffende de ontbinding van de betreffende vennootschap, voor zover de verwachtingen van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar worden waargemaakt.

Dit verslag is enkel bedoeld om de aandeelhouder een beter inzicht te verschaffen in de werkelijkheid van het netto-actief en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Welke beide verslagen in het dossier van de notaris bewaard zullen blijven.

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen gehouden is.

2. Aanstelling van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Voo

behou

aan

Belgit

Staats

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Voorbehouden

/ aan het

Belgisch SmavtsWwu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

: '-~~ vergadering------- beslist om aan te stellen als vereffe-naars, elk met volle bevoegdheid

om alleen

te~

hande~.~~o~~~~~m~~~~~~~~d~~~~d~~~~e( rechtbank:

de de hae~N |MPE Jü~ (NN 7~2 1~714~ advocaat, geboren te Ninove op 1 februari ~~~ wonende ~

v"^o ..

34O0Dendam~ndeke. Roost 7; hetgeen door haar word aanvaard. Machten van de vereffenaar: De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide bavoagdhoid, voorzien in artikel 186 en

volgende van het Wetboek van Vennootschappen te veilenen. De vereffenaar mag eveneens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde

handelingen stellen, zonder de toestemming van de algemene verga-dering. |

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Devereffonoormagdehypodheekbæwonvderonta|oonvonhetambtsha|ve$snemenvoneeninochr@Ang hij mag verzaken aan aile zakefijke zakelijkerechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot nntbinding, opheffing ' verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte

of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen,

beslagen, elk verzet of andere bekendmakingen. "

De vereffenaar mag onderzijn persoonlijke verantwoordelijkheid bijzondere machten aan een ofnn~~nU~nm

personen van zijn keuze opdragen. !

De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening bekend te maken.

Wat betreft de verantwoordelijkheid met betrekking tot de vonaMening, bevestigt de vergadering mv$! eenparigheid van de stemmen  gezien hetgeen vermeld in de besluiten van de bedrijfsrevisor  dat de aandeelhouders en de zaakvoerders alle verantwoordelijkheid op zich nonnon, zonder enige beperking of!

uitzondering. "

Bezoldiging: Het mandaat vandovenaMe aar is onbezoldigd.

3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling. De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar liquidatie uit te nskenenvan

heden.

4. Goedkeuring verslagen. De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk kennis te hebben gekregenvan deu|onvan de!

buitengewone algemene vergadering en van de beide verslagen met de tussentijdse n~

van activa en! passiva. De vergadering stelt dat intussen aile regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de ! ivennootschop en dat alle verplichtingen en eventuele schulden door de respectievelijke vennoten ten leste zijn genomen, derwijze dat de vennootschap kan afsluiten.

!

De vergadering doet voorts uitdrukkelijk afstand van de termijn van een maand om de rekeningen en de stukken tot staving te ondeooekon, zoals hen werd toegekend door het artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

~

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

5. Kwijting aan de zaakvoerder Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zmmkvoender. de heer DEWAELE Thomas Marcel Bvira, wonende te 8790 YYaregam, Brouwerijstraat 55, an! ! wordt hem kwijting verleend voor zijn mandaat, hetgeen door hem wordt aanvaard.

! ~

STEMMING.

AI deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

' verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AURORA BOREALIS

Adresse
HENRI LEBBESTRAAT 190 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande