AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.848.494

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0215-016
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 26.04.2013 13102-0281-015
10/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303707*

Neergelegd

08-06-2011



Griffie

0836848494

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8760 Meulebeke, Tieltstraat 155

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte op acht juni tweeduizend en elf door Notaris Antoon DUSSELIER, met standplaats te Meulebeke,

1/ 1. De heer DECLERCQ Wouter Nico, Belg, geboren te Tielt op tien juli negentienhonderdeenentachtig, echtgenoot van mevrouw Stefanie Lafaut, wonende en gehuisvest te 8760 Meulebeke, Tieltstraat 155.

Rijksregisternummer: 81.07.10-153-36

Identiteitskaartnummer: 590.9928510.04

2. Mevrouw LAFAUT Stefanie, Belg, geboren te Tielt op zeven april

negentienhonderdvijfentachtig, echtgenote van de heer Wouter Declercq,

wonende en gehuisvest te 8760 Meulebeke, Tieltstraat 155.

Rijksregisternummer: 85.04.07-078-70

Identiteitskaartnummer: 591.0145573.78

- gehuwd te Meulebeke op negen en twintig juli twee duizend en vijf, zonder voorafgaand huwelijkscontract; doch kleine wijziging hebbende aangebracht aan hun huwelijksstelsel blijkens akte voor mijn ambt van achttien februari tweeduizend en zes, met behoud van het wettelijk stelsel, gehomologeerd bij vonnis uitgesproken door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk op dertien juli tweeduizend en zes,

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam:  AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT .

3/ Zetel: 8760 Meulebeke, Tieltstraat 155.

4/ Doel: Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de handel (aan-en verkoop) in auto s, bestelwagens, aanhangwagens, tractoren;

- de aan- en verkoop van wisselstukken, banden en benodigdheden, brandstoffen;

- alle herstellingen en garagebedrijf, kortom alles wat in verband staat met het autobedrijf, zoals ook carrosserie en andere;

- het verlenen van advies in de meest ruime zin in eigen beheer als in deelname met derden in verband met garage en carrosseriewerk;

- het verlenen van advies;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren;

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600),00) euro.

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven respectievelijk elk 93 aandelen en ten belope van één/derde volgestort in speciën hetzij zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00) en is nog te volstorten voor twaalf duizend vier honderd euro (¬ 12.400,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZES DUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE60 1030 2570 5270 bij LANDBOUWKREDIET NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zeventien mei laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wordt hierbij als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De BVBA  DECLERCQ - LAFAUT INVEST , met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Tielstraat 155, ondernemingsnr 0831.399.371 RPR Kortrijk, opgericht onder de naam "GARAGE DECLERCQ-LAFAUT" ingevolge akte voor mijn ambt van vijfentwintig november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november erna onder nr 10306349, waarvan de naam en de statuten gewijzigd werden bij akte voor mijn ambt van 8 juni 2011 en nog bekend te maken, en die aanstelt als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: Heer Declercq, Wouter voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

8/ Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om 15.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden. Eerste jaarvergadering in 2013.

9/ Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvolgend jaar. Eerste boekjaar: vanaf 8 juni 2011 tot en met 30 september 2012.

10/ De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij

door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþOndernemingsnr Benaming

(voluit) : AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TIELTSTRAAT 155, 8760 MEULEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 7 maart 2015 dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

VAN Tieltstraat 155 te 8760 Meulebeke

NAAR Tieltstraat 157 te 8760 Meulebeke, en dit vanaf 07/02/2015.

Goedgekeurd in de notulen van de jaarvergadering gehouden op 7 maart 2015.

Declercq - Lafaut Invest BVBA

Statutaire Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

de heer Declercq Wouter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

trlod Want 11.1

< I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 APR, 2015

Rechtbank van rtuurmANDEL Ge.* KORTRIJK

4836.84.494

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþ4 ,113109 Mpd Word 11.1



L_~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ :4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111!1,11,111h11111111

NEERGELEGD

1 3 APR. 2015

RechtbanK vair KEJOJ HANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0836.848.494

Benaming

(voluit) : DECLERCQ-LAFAUT INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TIELTSTRAAT 155, 8760 MEULEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 28 maart 2015 dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen:

VAN Tieltstraat 155 te 8760 Meulebeke

NAAR Tieltstraat 157 te 8760 Meulebeke, en dit vanaf 0710212015.

Goedgekeurd in de notulen van de jaarvergadering gehouden op 28 maart 2015.

Declercq Wouter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 29.04.2017 17110-0277-018

Coordonnées
AUTOBEDRIJF DECLERCQ-LAFAUT

Adresse
TIELTSTRAAT 157 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande