AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.241.232

Publication

18/07/2014
ÿþmod

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT GE

1111111111j111111 jij3111111 1

De.grt Le

Frie

7- 2014 STAATSBLAD

NEERGELiz

Griffie Rechtbank Koophandel

3 JUL 7_414

aeigfdeling Brugge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0429.241232

Benaming (voluit) :AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKE (verkort)

:1

Zetel: Aalterstraat 86

8755 Ruiselede

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering - Omzetting kapitaal in euro - 

Afschaffing nominale waarde aandelen Kapitaalverhoging (artikel 537 WIB92) - Diverse statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de1 burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT', geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 26 juni 2014, nog

!1 niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKE", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen1

1: met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Omzetting kapitaal in euro

De vergadering beslist het kapitaal van twee miljoen zeshonderd duizend Belgische Frank (2,600.000 BEF) om te zetten in vierenzestig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 64.452,32). Tweede besluit: Kennisname dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 juni! laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig artikel 5371 WIB92, ten belope van honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij achttien duizend euro (¬ 18.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De dividenden werden toegekend ais volgt:

1:

- aan de heer Johan VAN LOOCKE een bruto-bedrag ten belope van vijfenvijftig duizend zevenhonderd

dertig euro zevenenzeventig cent (¬ 55.730,77);

- aan mevrouw Marleen VANPOUCKE een bruto-bedrag ten belope van honderd vierentwintig duizend',

tweehonderd negenenzestig euro drieëntwintig cent (¬ 124.269,23).

Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de aandeelhouders.

Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen1

onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal.

:1

Derde besluit: Kapitaalverhooinq

3.11 De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd tweeënzestig duizend euro (¬ 1 162.000,00), om het kapitaal te brengen van vierenzestig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertid cent (¬ 64.452,32) op tweehonderd zesentwintig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 226.452,32). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze11 1kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28:1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92,

3.2/ Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W1692  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaren alle aandeelhouders elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen.

3.3/ ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ De heer Johan VAN LOOCKE, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van vijftig duizend honderd zevenenvijftig euro negenenzestig cent (E 50.157,69);

2/ Mevrouw Marleen VANPOUCKE, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van honderd en elf duizend achthonderd tweeënveertig euro eenendertig cent (E 111.842,31).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door KBC Bank (kantoor Aalter) op 25 juni 2014 blijkt dat het bedrag van honderd tweeënzestig duizend euro (¬ 162.000,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE10 7440 4699 7604 van onderhavige vennootschap Deze som werd ter beschikking gesteld door de heer Johan VAN LOOCKE en mevrouw Marleen VAN POUCKE, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

3.4/ De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans tweehonderd zesentwintig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (E 226.452,32) bedraagt, vertegenwoordigd door 2.600 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit: Statutenwijzigingen

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving. De vergadering beslist de statuten volledig te herschrijven als volgt:

"STATUTEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap met de naam 'AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKe.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8756 Ruiselede, Aalterstraat 86.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gedeelte van het

land of het tweetalig gebied Brussel, bij besluit van de raad van bestuur.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de

bestuurders ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel: de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandsvoertuigen, zowel in groot- als

in kleinhandel, import en export, het onderhoud en herstelling Van voertuigen, de aan- en verkoop van

wisselstukken en alle carrosseriewerken.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doelstelling alle eigendommen aankopen, verkopen, in

huur nemen of geven, hypothecaire inschrijvingen nemen of toestaan. Deze opsomming is niet beperkend doch

enkel aanhalend.

De vennootschap zal aile commerciële, financiële, roerende of onroerende verhandelingen mogen verrichten in

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te

vergemakkelijken of uit te breiden_

De vennootschap zal door inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deel-

nemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel

nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel5: Keitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zesentwintig duizend vierhonderd tweeënvj/ftig euro



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



tweeëndertig cent (¬ 226.452,32).

Het is vertegenwoordigd door 2.600 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/2.600s1° van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal twee miljoen zeshonderd duizend Belgische Frank (Z600.000 BEF), vertegenwoordigd door 2.600 aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische Frank (1.000 BEF) per aandeel.

Blijkens processen-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 4 juli 1995, opgemaakt door notaris Alfred Duerinck, destijds te Nevele, werd de vennootschap omgevormd in een naamloze vennootschap en werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft, zodat elk aandeel voortaan 1/2.600e° van het kapitaal zou vertegenwoordigen.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26 juni 2014, opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het kapitaal omgezet in euro, namelijk vierenzestig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 64.452,32), en werd het vervolgens verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd tweeënzestig duizend euro (¬ 162.000,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 12 juni 2014 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W1B92, om het kapitaal te brengen van vierenzestig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 64.452,32) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar tweehonderd zesentwintig duizend vierhonderd tweeënvijftig euro tweeëndertig cent (¬ 226.452,32), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Artikel 6:

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort.

Artikel 9: Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht lot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inscheingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bil beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrilvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 10: Kapitaalverhogind door inbreng in nature

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in nature omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 20 van het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel 15: Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, die ten minste bestaat uit het minimum aantal leden dat het Wetboek van vennootschappen voorziet. De bestuurders Mn al dan niet aandeelhouders.

Net toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door tenminste één commissaris, zo de wet de benoeming van een commissaris oplegt.

Niettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders, steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan elke aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin VI vervallen.

De bestuurders en, zo de wet het oplegt, de commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

De benoeming an het ontslag van de bestuurders geschieden bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.,

Zij en herkiesbaar.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, en behoudens herverkiezing, mag de duur van de opdracht van de bestuurders de zes jaren niet te boven gaan.

Behoudens herverkiezing mogen de mandaten van de commissarissen de termijn van drie jaar niet overschrijden.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht ln eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16: Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hete per telegram, telex of telecopié, of e-mail volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een we/bepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van en leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1



vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens ln de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven,

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd In notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 17: Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het doel van de vennootschap. Artikel 18: Vertegenwoordielngsbevoeqdheid van de raad van bestuur

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurden Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,

Artikel /P: Dire ctlecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grand van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt

Artikel 20: Bezoldiging

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dat geval kent de algemene vergadering aan de bestuurders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waanran het bedrag door de algemene vergadering wordt bepaald en dat ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 21: Toezicht

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegclhekl van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel 22: Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering bijzondere aleremene vergadering

De faarvergadering komt van rechtswege ieder jaar samen op de laatste zaterdag van de maand november om

Op de laatste blz. van Luik E vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake is minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 23:

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn.

Ieder aandeel geeft recht op een stem.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moet elke eigenaar van aandelen op naam moeten 5 volle dagen voor de datum van de vergadering de raad van bestuur schriftelijk verwittigen van zijn voornemen op de vergadering aanwezig te zijn en van het aantal effecten waarmee hij aan de stemming wenst deel te nemen. Ieder aandeelhouder of mandataris moet voor de opening van de vergadering de aanwezigheidslijst tekenen. Deze aanwezigheidslijst vermeldt de identiteit van de aandeelhouders en van hun mandatarissen alsmede het aantal effecten waarmee ze aan de stemming deelnemen.

Artikel 26: schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenpan'g en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, telefax of errai!, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 31: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de aandeelhouders, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerleqqino op de oriffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

e

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 26 juni 2014, met gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/12/2013 : BG063490
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.11.2014, NGL 29.12.2014 14708-0514-016
19/12/2012 : BG063490
21/12/2011 : BG063490
30/12/2010 : BG063490
06/04/2010 : BG063490
28/12/2009 : BG063490
07/01/2009 : BG063490
28/12/2007 : BG063490
29/12/2006 : BG063490
14/12/2005 : BG063490
09/02/2005 : BG063490
24/12/2004 : BG063490
06/01/2004 : BG063490
06/01/2003 : BG063490
27/12/2002 : BG063490
21/01/2000 : BG063490
12/01/1999 : BG063490
01/01/1997 : BG63490
18/07/1995 : BG63490
18/07/1995 : BG63490
01/01/1988 : BG63490

Coordonnées
AUTOBEDRIJF JOHAN VAN LOOCKE

Adresse
AALTERSTRAAT 86 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande