AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.915.584

Publication

06/10/2014
ÿþ~,--- ~

ir'L~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111f111o~u~6~u

1418 23

n+od Word 11.1

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

" 2 5 SEP. 2014

Griffie

Afdeling VEURNE



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0547.915.584

Benaming

(voluit) ; AUTOBEDRIJF THEUNYNCK DESOT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Woumenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 10 september 2014 en van het controleverslag d.d. 10 september 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Miguel THEUNYNCK, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2014
ÿþ mod 11.1



eiLII _xti. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II I 11111 II II I I 11111 I I I I II

*140fi7588*



INOEKt?MEM me oeimE

RECHTBANK VAN Yaf)OMAN)f?EYs

13 MAJWi 2014

Griffie

vleCTIme;

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WOUMENWEG 3

8600 DIKSMUIDE

Onderwerp akte :OPRICHTING

"AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met zetel te 8600 Diksmuide,

Woumenweg 3

;iEr blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmaricaux, ::notaris te Diksmuide, op 11 maart 2014 dragende volgende melding van registratie : ;;"Geregistreerd te DIKSMUIDE Zes bladen een verzendingen 11 MAART 2014 boek 433 blad; !;47 vak 4 Ontvangen : Vijftig euro (50,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) KOEN; BAERT", dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aanspra-; :kelijkheid dragende de naam "AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT", met zetel te 8600 ;.Diksmuide, Woumenweg 3, en met als oprichters:ij 1. De Heer THEUNYNCK Miguel Carlos, zelfstandige, geboren te Nieuwpoort op 14: ;mei 1971, (identiteitskaartnummer 591-0146563-01 - rijksregisternummer 71.05.14-; ;413.14), echtgenoot van Mevrouw Desot Ilse, hierna genoemd, wonende te 8600;

;i Diksmuide, Woumenweg 3.

;j Zij verklaren gehuwd te zijn te Ieper op 9 oktober 1999 onder het stelsel van, l;scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Eric Himpe; te Ieper op 15 september 1999, sedertdien niet meer gewijzigd, zo zij verklaren.

2. Mevrouw DESOT Ilse, meewerkende echtgenote, geboren te Poperinge op 3 augustus;

;i 1976, (identiteitskaartnummer 591-0164135-16 -- rijksregisternummer 76.08.03 ;268.33), echtgenote van de Heer Miguel Theunynck voornoemd, wonende te 8600 :;Diksmuide, Woumenweg 3.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan overhandigd hebben, en mij; ;verzocht hebben een authentieke akte op te maken van de statuten van een besloten, ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-1 qDESOT", met zetel te 8600 Diksmuide, Woumenweg 3, waarvan het geplaatste kapitaal; ii ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd; ;;(200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal van de vennootsohapi ;:geplaatst is en dat zijzelf alle tweehonderd aandelen hebben onderschreven, als; ';volgt: a) door de Heer Miguel Theunynck, voornoemd, voor honderd aandelen: 100

j b) door Mevrouw Ilse Desot, voornoemd, voor honderd aandelen: 100

1 1

;;TOTAAL: tweehonderd aandelen 200

De comparanten verklaren dat het kapitaal is gestort ten belope van; ;achttienduizend zeshonderd Euro (EUR 18.600,-) door inbreng in geld, als volgt:

a) door de Heer Miguel Theunynck, voornoemd, voor negenduizend driehonderd Euro; 9.300e

b) door Mevrouw Ilse Desot, voornoemd, voor negenduizend driehonderd Euro :' 9.3000

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Q SL-a- 9 5-"

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



TOTAAL: achttienduizend zeshonderd Euro 18.600e

De comparanten verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben voor minstens een vijfde volstort zijn.

De comparanten verklaren en erkennen dat tot volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 6 maart 2014 aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

De ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de inhoud en de draagwijdte van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de quasi-inbreng.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan en toelichting gegeven omtrent artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "AÜTOBEDRI3I' TUEUNYNCK DESOT". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Woumenweg 3.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerders) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doe]

1. De uitbating van tankstation, garage-, depannage- en carrosseriebedrijf voor personenwagens, lichte bestelwagens (= minder dan drie komma vijf (3,5) ton), vrachtwagens, opleggers, trekkers, aanhangwagens en alle andere motorvoertuigen, en omvat onder andere het aankopen, verkopen, de vertegenwoordiging, het huren, het verhuren, het herstellen en onderhouden van deze motorvoertuigen, alsmede van alle toebehoren en wisselstukken;

en daarmee samenhangend de detailhandel in motorbrandstoffen en in alle andere vaste en vloeibare brandstoffen, de uitbating van een bandencentrale, de aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandse wagens, het wassen en poetsen van motorvoertuigen, de handel in auto-onderdelen, accessoires en aanverwante artikelen.

Met betrekking tot het laatstgenoemde de installatie van die onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw -en uitbouwwerkzaamheden.

De opslag, depollutie en demonteren van voertuigwrakken.

2. De detailhandel en distributie van;

a) allerhande tabaksproducten, sigaren en sigaretten;

b) telefoonkaarten;

c) dranken en snoepgoed.

3. De vennootschap heeft ook tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van alle bovenstaande artikelen, producten, materialen en alle aanverwante zaken in verband met alle bovenstaande bedrijvigheden.

4. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

5. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer

al a.. i.n_.deeln,ame_ net derden,









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111



6. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, installaties en van personeel.

7. Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel -- het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

8. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in de vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbepaalde duur, en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerlegging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de desgevallend door de algemene vergadering aangestelde opvolgende of plaatsvervangende zaakvoerder.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Worden tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd

- de Heer Miguel Theunynck, geboren te Nieuwpoort op 14 mei 1971.

-- Mevrouw Ilse Desot, geboren te Poperinge op 3 augustus 1976.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden garr het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

mod 11.1

Voor-

behouden

,aan het bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de venno-

` Belgisch ten.

Staatsblad Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een

* f belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vóôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§1 van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervóór bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door de controlerende vennoten.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand maart om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgeleid aan de algemene vergadering.

Op de laatste biz. van t uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op 30 september 2015.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

ARTIKEL 60 Wetboek Vennootschappen

Zr wordt uitdrukkelijk bepaald dat alle verbintenissen die vanaf 1 maart 2014 aangegaan zijn of gesteld werden door de Heer Miguel Theunynck en/of door Mevrouw Ilse Desot, in naam van de `vennootschap in oprichting', hierbij worden bekrachtigd en geacht worden onderschreven te zijn in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met burgerlijke aansprakelijkheid Fiscaal Kantoor Werner Decoutere, met zetel te 8600 Diksmuide, Ijzerlegerstraat 21 bus 01, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bertrand Desmaricaux

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2014
ÿþMcd wad lt.1

r~-~«:4 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER t:Pif'FJE~ Rechtbank vars Knty7i-- ,.lef Gent

-3 DEC. 2014

Afc+ef:ng VEefMe

,aamom..." " " .,." " .1

III1I 111111111 I1 II III1 I1IIII1 II 1111

*19221931<

Ondernemingsnr : 0547.915.584

Benaming

(voluit) : AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Woumenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 5 november 2014 en van het controleverslag d.d. 5 november 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter Vandewalle.

Miguel THEUNYNCK, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AUTOBEDRIJF THEUNYNCK-DESOT

Adresse
WOUMENWEG 3 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : Woumen
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande