AUTOFIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOFIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.869.701

Publication

29/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiIII1., 11,.11 1191M i111,.11 11

1

MON ITE

1111 22 -'

LGISCH

liii

NEERGELEGD

Z P. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent ..afd. KORTRIJK ciritne

UR BELGE

0- 2014 STAATSBLAD

,

Oridememingsrir b%-k

Benaming (voluit): AUTOFIX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Koning Albertstraat 60

8520 KUURNE

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiar



Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op 21 augustus 2014 blijkt' dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1, De Heer DECLERCQ Christophe, geboren te Kortrijk op 11 maart 1986, wonende te 8530 Harel-, ' beke, Spoorwegstraat 47;

2. De Heer DECLERCQ Frederick, geboren te Kortrijk op 11 augustus 1992, wonende te 8520' Kuurne, Koning Albertstraat 58;

3. De Heer DECLERCQ Nicolas, geboren te Kortrijk op 11 augustus 1992, wonende te 8520 Kuurne, Koning Albertstraat 58;

onder de naam "AUTOFIX", waarvan de zetel gevestigd is te 8520 Kuurne, Koning Albertstraat 60, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd zesentachtigste ieder.

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt

STATUTEN.

ARTIKEL 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-: heid onder de naam "AUTOFIX".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of door de afkorting 'BVBA' met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van de rechtbank van koophandel die haar vennootschapsdossier houdt en van het rechtspersonenregisternummer.

ARTIKEL 2. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit Van de algemene vergadering genomen op de` wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3. ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te Kuurne, Koning Albertstraat 60,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend gemaakt in de bijlage, tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten.

ARTIKEL 4. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

I. De vennootschap kan In België of in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks, als groot- of kleinhandel, verhandelen, kopen, verkopen, importeren, exporteren, stockeren, fabriceren, concessioneren, verhuren, onderhouden,: installeren en herstellen van:

" auto-, moto-, vrachtwagen- en landbouwvoertuigen, boten en fietsen;

" garage- uitrusting en materieel, oliën en vetten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" banden;

" aile verfproducten en daarbij horende non-paint producten;

" alle onderdelen en toebehoren, zowel nieuwe als tweedehands, van bovenvermelde voertuigen en ander rollend materieel;

dit alles in de meest ruime zin van het woord, zowel wat betreft de grondstoffen als wat de afgewerkte producten betreft, waarbij eveneens inbegrepen alle financiële, industriële, of commerciële handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Il. De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard.

De bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en hersteliing voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van aile onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derde, het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, het In eigendom houden en uitbaten van aile onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van aile onroerende en roerende goederen, dit zowel voor eigen rekening als vdor rekening van derden, zowel ais hoofdhandelaar als agent, in binnen- en

buitenland, het in leasing nemen of geven van onroerende goederen

Het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor, met uitsluiting van alle activiteiten die in Koninklijk Besluit van 6 september 1993, tot bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoed makelaar, zijn bepaald«

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven van inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen in België of in het buitenland, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen 'voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- en kapitaalsbestuur« B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ Het verlenen van adviezen en bijstand van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel. Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven. D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Et Tussenpersoon in de handel, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

F/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

G/ Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

IV. Tussenpersoon in de handel, tussenkomst in de ondernemingen van alle verkopen onder gelijk welke vorm.

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschriiving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig volstort.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breuk-waarde van één/honderd zesentachtigste ieder.

ARTIKEL 17. BENOEMING EN ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de statuten of door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, de Heer Christophe Declercq, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 18. BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 20. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Ieder zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ARTIKEL 21. VERGOEDING.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

ARTIKEL 22. CONTROLE.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

ARTIKEL 23. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

ARTIKEL 24. BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tilde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 25. PLAATS.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 26. OPROEPING,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bewoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbriet

ARTIKEL 34. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-dersraad (of zaakvoerder) de inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 35. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 36. VERENIGING VAN ALLE AANDELEN.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

1Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mann-eer deze- v-e-nhOot een rechtsperson is en' indien binnen een 'jaar geen nidu-we-VennOot- in de vennootschap is opgenomen of deze niet ontbonden wordt, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 37. ONTBINDING.

Tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap kah slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering van vennoten en mits naleving van de wettelijke voorschriften terzake. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

ARTIKEL 38. BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering

ARTIKEL 39. BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit

ARTIKEL 40. WIJZE VAN VEREFFENING.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

, ARTIKEL 43. SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de , activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van , het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze stukken worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commisse-ris, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten , bijstaan door een bedresrevisor of een externe accountant. In voorkomend geval aanhoort de alge- , mene vergadering het verslag van de commissaris en beslist over de kwijting,

BENOEMINGEN - OVERGANGSBEPALINGEN.

- De verschijners besluiten voorlopig geen commissaris-revisor te benoemen gezien de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen,

- Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigt op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND EN LETTERLIJK UITTREKSEL

JAN VANDENWEGHE, notaris te Zonnebeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Loik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0464-016

Coordonnées
AUTOFIX

Adresse
STASEGEMSESTEENWEG 190 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande