AUTOHANDEL PIETER VANDENBULCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOHANDEL PIETER VANDENBULCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.474.345

Publication

18/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310139*

Neergelegd

16-06-2015

Griffie

0632474345

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Autohandel Pieter Vandenbulcke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Doel : De vennootschap heeft tot doel :

1/ De groot- en kleinhandel in motorvoertuigen, tweedehandse wagens, wisselstukken en toebehoren, oliën, vetten, en alle brand- en drijfstoffen, de afbraak van voertuigen, koets- en schilderwerken, het herstel en het onderhoud, de verhuring van alle voertuigen.

2/ De aan- en verkoop in het groot en het klein, de in- en uitvoer, alle handel, de vertegenwoordiging of de verkoop op commissie, de verhuring en het onderhoud van alle gereedschappen en materialen, wisselstukken en reparatiestukken, losse stukken en voor versiering, alsook alle toebehoren en andere produkten voor garages, carrosseriën en andere handelszaken in het algemeen en van alle artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de fabricatie, het onderhoud of het herstel van alle voertuigen, rollend materieel en industriële machines, carrosserieprodukten, verven en alle materialen voor de opslag, te weten, heftrucken, transpaletten, enzovoort.

3/ De uitbating van een werkplaats voor de herstelling, de auto-elektriciteit en de tune up, het onderhoud, de versiering, het verven van gemotoriseerde voertuigen en andere, alsmede de uitbating van een werkplaats voor carosserie.

4/ Uitvoeren van schade-expertise aan voertuigen, risicoanalisten en schadetaxateurs, schade- en risico-experten.

5/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals :

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op twaalf juni tweeduizend en vijftien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8587 Spiere-Helkijn, Pijpestraat 7.

Dat navermelde persoon, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

De heer VANDENBULCKE Pieter Raymond Ann, geboren te Kortrijk op vier augustus negentienhonderd zesentachtig, echtgenoot van mevrouw Lagae Charlotte, wonende te Spiere-Helkijn, Pijpestraat 7.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Autohandel Pieter Vandenbulcke".

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pijpestraat 7

8587 Spiere-Helkijn

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E. het waarnemen van alle bestuursopdrachten het uitoefenen van opdrachten en functies;

F. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

6/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik.

7/ Voor eigen rekening het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

8/ Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE96 3631 4897 8805 bij de ING Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

 Autohandel Pieter Vandenbulcke .

Staatsblad

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, de heer VANDENBULCKE Pieter Raymond Ann, geboren te Kortrijk op vier augustus negentienhonderd zesentachtig, wonende te Spiere-Helkijn, Pijpestraat 7. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door

één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de eerste zaterdag van de maand maart om tien

uur.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van

het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

eindigen op dertig september tweeduizend en zestien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zeventien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden

aangegaan vanaf één januari tweeduizend en vijftien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  D & D - fisc , met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Louise Mariekaai 16, met ondernemingsnummer 0421.971.972, vertegenwoordigd door de haar aangewezen persoon, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  Autohandel Pieter Vandenbulcke .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
AUTOHANDEL PIETER VANDENBULCKE

Adresse
PIJPESTRAAT 7 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande