AUTOHANDEL WOUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOHANDEL WOUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.015.626

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 31.07.2014 14391-0582-010
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 30.07.2013 13391-0074-010
02/01/2012
ÿþ Mod 11.1

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i luila iiibiuu NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

+12000990" BRUGGE (Afdeling Brugge)

«)p: 2 0 DEC. zon

Griffie De ariffier,





~ ~ 2-015626

Ondernemingsnr : i û84

Benaming (voluit) :AUTOHANDEL WOUTER

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :8755 Ruiselede, Kruiskerkestraat 2C

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 15 december 2011 dat:

1. De heer VAN CAUWENBERGHE Wouter, geboren te Tielt op 21 november 1982, echtgenoot van mevrouw DE MEYER Stefanie, nagenoemd, wonende te 8755 Ruiselede, Kruiskerkestraat 2C.

2. Mevrouw DE MEYER Stefanie Vanessa, geboren te Tielt op 27 juli 1982, echtgenote van de heer VAN CAUWENBERGHE Wouter, voornoemd, wonende te 8755 !Ruiselede, Kruiskerkestraat 2C.

Zij verklaren te zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract.

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, verklaring of vereffening aangaande hun huwelijkse voorwaarden te hebben verleden.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming AUTOHANDEL WOUTER.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8755 Ruiselede,

Kruiskerkestraat 2C

Doel De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland: I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF VOOR GEZAMENLIJKE REKENING MET DERDEN:

a) import- en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, huur en verhuur en alle overige handelsbemiddeling in nieuwe en tweedehandse3 auto's, moto's, trucks, tractoren en alle overige motorvoertuigen;

b) import- en export, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel en allel overige handelsbemiddeling in alle onderdelen, wisselstukken, toebehoren, banden en velgen en alle nevenproducten van auto's, moto's, trucks, tractoren en alle overige motorvoertuigen;

c) aan- en verkoop van autowrakken;

d) alle activiteiten betreffende het onderhoud en de herstelling van alle motorvoertuigen, inclusief het onderhoud en de herstelling van! mechanische onderdelen en van de elektrische installatie van alleI motorvoertuigen;

e) alle activiteiten betreffende het onderhoud en de herstelling van! koetswerk, inclusief verven en spuiten; If) het uitbaten van een werkplaats voor het onderhoud en de herstelling vani

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vert."

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het Béfgssc í" Stagtsblad

alle motorvoertuigen en koetswerk; I

het uitbaten van een takeldienst: slepen van auto's en hulpverlening bij

pech onderweg;

het uitbaten van een car-wash in de ruimste zin van het woord;

groot- en kleinhandel in motorbrandstoffen en smeer- en koelmiddelen;

het uitbaten van een transportfirma, het vervoer van goederen in het

algemeen;

import- en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop en alle

overige handelsbemiddeling van allerhande tweedehandse materialen;

het ontwerpen en uitvoeren van alle metaalconstructies;

algemeen mechanisch onderhoud;

alle overige zakelijke dienstverlening.

r--

g)

UITSLUITEND IN EIGEN NAAM EN VOOR EIGEN REKENING: i

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend; vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen eni onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende; goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,i onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van: onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerendel goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of) onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief;

maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. i

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen eni rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur eni verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

c) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in! alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;i het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede) het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan!

deze vennootschappen en ondernemingen. 1

III. BIJZONDERE BEPALINGEN I

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die ziji

geschikt acht. 1

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk; welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere; ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot) waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar) goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. ! De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,I mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële,I financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks: of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard] zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk tel vergemakkelijken.

1

1

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (e

18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder 1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1Op de 186 kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt:

'door de heer VAN CAUWENSERGHE Wouter, voornoemd, ten belope van 93

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Luik B - vervolg

]aandelen; door mevrouw DE MEYER Stefanie, voornoemd, ten belope van 931

!aandelen. 1

Ieder aandeel werd volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit diens hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

!Algemene vergadering 1

De jaarvergadering zal gehouden worden op de voorlaatste zaterdag van del

!maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is,i

heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. 1

1

i 1

1Aanwezigheidslijst

]!Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun! volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van dei inaam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming I en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij!

1 vertegenwoordigen, te ondertekenen. 1

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur haar vast te stellen.

!Bestuursbevoegdheid

!Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig !zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

!Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat ;voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de !vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht !gezamenlijk gegeven te worden.

lbe zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

i

de opdracht van de vaste] openbaarmaking alsof hij deze)

door)

i

een

]Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde Ibij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

IBoekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

#

winstverdeling

'Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Luik B - vervolg

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de! bestemming van het saldo van de nettowinst.

!Ontbinding en vereffening !In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk! tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door dei algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de!

ivereffening door de zaakvoerder(s). 1

!Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaarsezamenli k o

g j P.

!De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel isl

'';overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van!

de algemene vergadering. 1

'De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij! !heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid! bieden.

!Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden! (neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van dei beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel) iwordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persooni adie hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het!

!benoemingsbesluit worden aangewezen. !

!De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in dei !artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder !bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering 'kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid !beperken. IDe algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan! voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het! volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

!betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de} aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

!mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een; !aanvullende oproeping van kapitaal.

Voor-

behouden

aan het

`-~éfgïsch-

Staàtsblad t._

I

(!Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Iiwerden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

1) de heer VAN CAUWENBERGI-iE Wouter, voornoemd;

! 2) mevrouw DE MEYER Stefanie, voornoemd.

II

i

1

!Eerste boekjaar

!Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een !uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde !rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

!De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

I

Volmacht Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van! een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VRIES!! CONSULTING", met zetel te 9880 Aalter, Wingenestraat 20, evenals aan haar-!

Voor-

behouden

aan het"

 1ë[gisc --

~ Staátsblad

Luik B - vervolg

[ -dienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot; indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de ETW,I Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

met als enig doel deal

IVOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

'Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie,

neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 23.06.2016 16229-0372-010

Coordonnées
AUTOHANDEL WOUTER

Adresse
KRUISKERKESTRAAT 2 C 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande