AUTOMOTIVE SERVICES BRUGGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOMOTIVE SERVICES BRUGGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.902.193

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 25.07.2014 14350-0412-012
06/03/2014
ÿþLuik

1' °le

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BEL( E GELEGD TER GRIFFIE VANDE RECHYBANK VAN KOOPHHNDELTE

20 4

BRUGGE (APDELIlvIBe~E). . aen

A SBLAD Griffie

ins iw MONITEUR

2 7 -02-_G1SCH ST



BE

De griffier.

Ondernemingsnr : 0895.902.193

Benaming

(voluit) : VANGHY AUTOMATERIALEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Dreef ter Panne 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging  kapitaalverhoging  statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Wapters, te Brugge (Assebroek), op 18 februari 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANGHY AUTOMATERIALEN, met zetel te Brugge, Dreef ter Panne 4, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist :

1. de maatschappelijke naam te wijzigen in "Automotive Services Brugge

2. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 39.200,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op negenenvijftigduizend tweehonderd euro

(¬ 59.200,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de prijs van honderd euro

(¬ 100,00) per aandeel; bedrag te verhogen met een uitgiftepremie vastgesteld op vijftienduizend achthonderd euro (¬ 15.800,00). Het bedrag van vijftienduizend achthonderd euro (¬ 15.800,00) zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening 'uitgiftepremie'. Vervolgens verzaakten alle vennoten aan hun voorkeurrecht voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaarden zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen nieuwe' aandelen. Op de kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven in geld door de heer DESENDER Mario Johan Jean, geboren te Brugge op zestien augustus negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Kortebrugge 11 /A000, die ingeschreven heeft op driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen, dewelke hij volstort heeft ten belope van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) door inbreng van een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00). Tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis. Het bankattest, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling op 6 februari 2014, zal door ondergetekende notaris worden bewaard in liet dossier op naam van de vennootschap. De aldus onderschreven aandelen werden, als volstort, toegekend aan voornoemde heer Mario DESENDER, die aanvaard heeft: driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen. Deze driehonderd tweeënnegentig (392) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

3. tot een kapitaalverhoging met vijftienduizend achthonderd euro (¬ 15.800,00) om het kapitaal te brengen van negenenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 59.200,00) op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00), door incorporatie van de onbeschikbare uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel.

4. dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënnegentig (592) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

5. artikel zeven van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten

minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is

voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan:

1° aan een vennoot;

2° aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater,

3° aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beinvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de

overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald,

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent, Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

6. artikel negen van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De hoedanigheid van vennoot der vennootschap houdt voor ieder der huidige en toekomstige vennoten de verplichting in tot één jaar na de overdracht van al hun aandelen, op straffe van schadevergoeding, zichzelf rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van tussenpersonen, te onthouden van enige daad van mededinging ten overstaan van onderhavige vennootschap, met betrekking tot alle bewerkingen en activiteiten vervat in voormeld doel.

De algemene vergadering zal beslissen met gewone meerderheid van stemmen over aile eventuele aangevraagde afwijkingen dienaangaande."

7. artikel twaalf van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In tegenstelling tot het voorgaande kan evenwel, in het geval er twee of meer zaakvoerders worden aangesteld, ieder der zaakvoerders slechts alleen handelen voor zover er geen bedrag mee gemoeid is boven de drieduizend euro (¬ 3.000,00), Boven deze grens dienen minstens twee zaakvoerders samen te handelen. Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zou zijn gemaakt."

8. volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten.

Meteen na de algemene vergadering heeft de enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten voornoemde heer Mario DESENDER kennis genomen van het ontslag van de heer Kurt VANDROEMME in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger voor het bestuursmandaat van de vennootschap VANGHY AUTOMATERIALEN (thans "AUTOMOTIVE SERVICES BRUGGE") in de naamloze vennootschap VANDROEMME AUTOPARTS, met zetel te 8000 Brugge (Koolkerke), Dreef ter Panne 4, RPR Brugge 0446.417.061 en beslist om in overeenstemming met artikel 61§2 Wetboek Vennootschappen zichzelf te benoemen als vaste vertegenwoordiger die in naam en voor rekening van de vennootschap belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat van de vennootschap AUTOMOTIVE SERVICES BRUGGE (voorheen "VANGHY AUTOMATERIALEN") in de vennootschap VANDROEMME AUTOPARTS.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waüters

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten.

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

18/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0895.902.193

Benaming

(voluit) : Vanghy Automaterialen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Marguerite Yourcenarstraat 41, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING - ADRESWIJZIGING

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van VANGHY AUTOMATERIALEN BVBA d.d. 1 januari 2014 gehouden om 21 uur, blijkt dat het volgende werd beslist (uittreksel):

Eerste beslissing.

De algemene vergadering ontslaat de zaakvoerder:

-De heer Vandroemme Kurt, NN 75.08.18-013-11.

Met ingang van heden 1 januari 2014.

Deze eerste beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Tweede beslissing.

De algemene vergadering beslist te benoemen ais zaakvoerder:

-De heer Mario Desender, NN. 75.08.16-423-61.

Met ingang van heden 1 januari 2014.

Deze tweede beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Derde beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de net aangestelde zaakvoerder om het adres te wijzigingen naar:

Dreef ter Panne 4

8000 BRUGGE

De algemene vergadering bekrachtigt deze beslissing. De zaakvoerder zal na deze vergadering het nodige doen wat betreft formaliteiten,

Deze derde beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Het bestuursorgaan,

Dhr. Desender Mario

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

0

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken, kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUF

1 1 -02- BELGISCH ST

D

BELGÉNEERGERGi /mu.

RECKTBANK VAN p~~p ~ DEt Ti

201~t B~ul~fll`~~t=~~ Idt~, 3l ~ ~~l

, ~

AATSBLA~~ ~ "`i~~i~~~~r"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.09.2012, NGL 13.09.2012 12568-0020-013
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11350-0408-013
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 14.07.2010 10304-0592-013
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 22.07.2015 15348-0188-013

Coordonnées
AUTOMOTIVE SERVICES BRUGGE

Adresse
DREEF TER PANNE 4 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande