AUTONOOM CENTRUM TOT TRAININGSINFORMATIE & VERSLAVINGSAFBOUW, AFGEKORT : ACTIVA

Association sans but lucratif


Dénomination : AUTONOOM CENTRUM TOT TRAININGSINFORMATIE & VERSLAVINGSAFBOUW, AFGEKORT : ACTIVA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.373.381

Publication

13/01/2011
ÿþt.,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

LI-enft [3

MOf7_2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iveaergelegd ter griffie vean rge rechtbank van koophandel

Brugge  G nap

Onderne-nirrsrrr. " 0460373381

mino AUTONOOM CENTRUM TOT TRAININGSINFORMATIE & VERSLAVINGSAFBOUW

' " ACTIVA

ro-rn . VZW

Z 'c' : GWIJDE VAN DAMPIERRESTRAAT 3, 8820 TORHOUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge Onder. 3 ast^ : VEREFFENING TER ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van dinsdag 30 november 2010 te 8610 Handzame, Hazewindstraat 6, die geldig werd samengeroepen en die dit keer beschikte over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, werden volgende beslissingen genomen:

1. Gezien de feiten:

Volledige stopzetting van alle activiteiten op 4 april 2000; Het aanvaarde ontslag van de secretaris in 2000, waardoor nog 3 bestuurders overbleven, die een voor een getroffen zijn door het noodlot de afgelopen jaren (kanker van de beheerder, vrijwel volledige blindheid van de schatbewaarder) hebben het voortbestaan onmogelijk gemaakt; De eerdere samenroepingen van de Algemene Vergadering en Buitengewone Algemene vergaderingen met als punt het ontbinden. Het 0,- saldo op de rekening en in kas waardoor reeds sinds 2005 geen externe hulp meer kan betaald worden

is beslist:

2. De vergadering verleent volledige kwijting en ontlasting aan de voorzitter en de bestuurders en dankt hen voor de jaren inzet vanaf heden.

3. De vergadering besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk "Autonoom Centrum tot Trainingslnformatie & VerslavingsAfbouw" in vereffening treedt vanaf heden ter ontbinding.

4. De vergadering benoemt dhr. Tom Commeine tot vereffenaar. De vereffenaar aanvaardt deze opdracht.

5. De vereffenaar kan alle handelingen stellen die voor de vereffening van de vereniging noodzakelijk zijn en heeft vanaf heden alle bevoegdheden.

De vereffenaar beslist zelf wanneer z'n taak beëindigd is en hij de vereffening definitief kan afsluiten. De vereffenaar zal nagaan of alle rekeningen betaald zijn, of er nog schulden open staan, of er nog tegoeden zijn, .... Daarna pas kan hij het netto-actief vaststellen.

Dit netto-actief zal uiteindelijk aan een andere goed-doel-vereniging geschonken worden, zijnde "kom op tegen kanker".

6. De vereffenaar zal tenslotte de vereffening sluiten en deze beslissing publiceren.

7. Communicatie dient vanaf heden te gebeuren naar: ACTIVA VZW IN VEREFFENING, Gwijde van Dampierrestraat 3, 8820 Torhout tav: Tom Commeine, vereffenaar, per voorkeur bij gewone post.

Getekend,

:p de aatste aiz. van Lt. s 1- Rr -to 'r; -n en hoedaniç'i id van de irs'rumenterende notaris 'etzij van ie oersi(o)n(en) bevoegd ie F:reniging, stip " r ig of net organisme ten aanzien va- derden te ve'tegenwoordigen vr.so ' z men handteKt.- +g

t MOL) 2

V001-e'iouden aan het 3e lg isch staatsblad



Getekend,

Tom Commeine

aangesteld vereffenaar

de laatster z. van I.» Reco air , en hoedanige e I van de instrumenterende notaris, l ezij van d3 perso" o)n(en) bevoegd 1c renrging, stick h a of het organisme ten aanzien van - e" den te vertegenwoordigen

Ve''o en handteKer r t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AUTONOOM CENTRUM TOT TRAININGSINFORMATIE & V…

Adresse
GWIJDE VAN DAMPIERRESTRAAT 3 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande