AUTO'S DELVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTO'S DELVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.713.548

Publication

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 17.09.2014 14587-0556-014
10/01/2014
ÿþUod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerringsnr . 0894.713.548

Banesrairtr

rt,crulu AUTO'S DELVA

(1 cr4or()

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zaiel Menenstraat 136, 8980 Zonnebeke (Geluveld)

(volledig aclras)

Ondere eret ante VASTSTELLING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALSVERHOGING -- AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op ZESENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AUTO'S DELVA, met maatschappelijke zetel te 8980 Zonnebeke (Geluveld), Menenstraat 136. RPR Ieper. Ondernemingsnummer : 0894.713.548. B.T.W.-nummer : 894.713.548, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Gezien er momenteel, zoals hoger gemeld, twee niet-statutaire zaakvoerders zijn, dient de externe vertegenwoordigingsmacht vastgesteld te worden. De algemene vergadering beslist dat de vennootschap in en buiten rechte wordt vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

TWEEDE BESLISSING  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist de algemene vergadering om volgend tussentijds dividend toe te kennen aan de vennoten :

- ten belope van een bruto-bedrag van VIERHONDERDVEERTIENDUIZEND VIERHONDERDVIJFENDERTIG KOMMA VIJFENVIJFTIG EURO (414.435,55 EUR)

- te verminderen met tien procent (10%) roerende voorheffing,

zijnde netto DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO (372.992 EUR).

De algemene vergadering stelt het volgende vast :

- het vermelde bruto-bedrag is minimaal vermeld bij de beschikbare reserves en de overdragen winst op de jaarrekening die ten laatste is goedgekeurd door de algemene vergadering op 31 maart 2013,

- de toekenning van het tussentijds dividend Is in overeenstemming met artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen (geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd).

Om de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te bekomen, beslist elke bestaande vennoot individueel

- dat de vermelde dividendtoekenning niet In contanten gebeurt, maar wel via het boeken van een schuldvordering op de vennootschap.

- om onvoorwaardelijk en onherroepelijk in te tekenen ten belope van het verkregen bedrag op de kapitaalverhoging die volgt op deze dividendtoekenning, en dit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

DERDE BESLISSING - KAPITAALSVERHOGING

1/ Verslagen

De voorzitter leest het verslag opgemaakt door de zaakvoerders voor, alsmede het verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, aangewezen door zelfde zaakvoerders, voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de voorgestelde inbreng in natura van navermelde schuldvordering, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

,,brSt: tl¬ i. '.`an Lum [.+#Err11e'C4rt i°~?%4U l'?,arr1 en hoECa'31Uh:?Id b?C nS;r,.r('Fr4,t rl3eldb ne,(-11 ~ 't`. ".cl : .1 + Clu G.-:iml(l" ) ti9'1t

t)r?Y,t?gri CO íSChí ...r,t?TS4Yï., 2r,% cri YirrF dt^'rE£:(1 i"" `h',riC:7t` r.,.;l7CrCltr rl

:~Çr" :£ '%191--1 e"1 Íffl{lt" -ke('veç,

Annexes-du Moniteur belge

Bijlagen bij -het Belgisch Staatsblad - 10/01/2014

111V~IWIVHVNV~IOVIIH1AI

*19011905*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag door de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

" 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA AUTO'S DELVA door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Geert DELVA en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Nele LIBBERECHT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Tevens dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 804.892,47 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 372.992,00 E1JR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 16 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. "

Beide verslagen zullen neergelegd worden op de Rechtbank van Koophandel, samen met een afschrift van deze akte.

2/ Kapitaalsverhoging

- De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat thans vastgesteld is op TWEEHONDERDZEVENENVEERTIGDUIZEND EN ACHT EURO (247.008 EUR) te verhogen met DRIEHONDERDTWEEENZEVENT1GDUIZEND NEGENHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO (372.992 EUR) om het te brengen op ZESHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (620.000 EUR), zonder nieuwe aandelen te creëren.

Het kapitaal blijft verdeeld in 1228 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/1.328ste van het kapitaal.

De vergadering beslist dat de kapitaalvermeerdering zal worden verwezenlijkt door de inbreng door 1/ de heer Geert Delva, en 2/ mevrouw Nele Libberecht, beiden voornoemd, van hun netto-vordering op dividend ten bedrage van a) DRIEHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERDACHTENZEVENTIG KOMMA NEGENENNEGENTIG EURO (368.778,99 EUR) voor wat betreft de heer Geert Delva, en b) VIERDUIZEND TWEEHONDERDDERTIEN KOMMA NUL EEN EURO (4.213,01 EUR) voor wat betreft mevrouw Nele Libberecht, zij samen DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND NEGENHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO (372.992 EUR), die zij hebben ten laste van de vennootschap ingevolge de voorgaande beslissing van de algemene vergadering om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1° lid W1B92.

- De heer Geert Delva en mevrouw Nele Libberecht, beiden voornoemd, verklaren hun hierboven vermelde netto-vordering op dividend die zij hebben ten laste van de vennootschap ingevolge de beslissing hierboven om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, 1" lid WIB92, in zelfde vennootschap in te brengen, voor

een totale inbrengwaarde van DRIEHONDERDTWEEENZEVENTIGDUIZEND

NEGENHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO (372.992 EUR).

- De algemene vergadering stelt vast dat aldus volledig ingeschreven werd op de kapitaalsverhoging en dat deze volledig volstort is, zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op ZESHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (620.000 EUR), gesplitst in 1.328 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1 1 1.328ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

- De algemene vergadering verbindt er zich toe al het nodige te doen tot uitvoering van de genomen beslissingen.

.* VIERDE BESLISSING - AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STA-tTUTEN

De vergadering besluit tengevolge van de beslissingen hierboven en tengevolge van de aanpassingen onlangs doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen, de volledige statuten van de vennootschap te coördineren, bij te werken, aan te passen, en taalkundig op punt te stellen, en aldus een nieuwe tekst tot stand te brengen, onder meer op volgende punten:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (620.000 EUR). Het is verdeeld in 1.328 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/1.328ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

MACHTIGING

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkape[le)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vôôr registratie)

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerders

ri)T laatste íïiz valïi:~ií~ t2g.ctr~ ° Wzarn en hoeda'larl;: ri '2<i ..e nasari., hr" .izu rsr_o(n)r?:>r;',

bcvoegc e4 fE::l'e. po ~ cor C^; I c erZÉen Vnh ;>elOcn le !crtí:;r,r0.'o.litJlf)':-i

Verzcr Naam en hanritekl;lr,g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -1 /O1/2014---Annexes du Moniteur b

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 09.10.2013 13629-0067-013
01/02/2013
ÿþ i,llydd: I~` Ata[ Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

v bei.

02

Be Ste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0894.713.548

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Menenstraat 136 te 8980 Zonnebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/01/2013, gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 01101/2013 te benoemen tot zaakvoerder

- Mevrouw LIBBERECHT Nele, wonende in de Menenstraat 136 te 8980 Zonnebeke, die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Getekend,

de Heer DELVA Geert,

zaakvoerder

AUTO'S DELVA

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 13.09.2012 12564-0154-013
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 28.09.2011 11559-0016-013
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.08.2010 10495-0201-011
18/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.08.2009, NGL 14.09.2009 09758-0276-013

Coordonnées
AUTO'S DELVA

Adresse
MENENSTRAAT 136 8980 GELUVELD

Code postal : 8980
Localité : Geluveld
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande