AUXILIO PLUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AUXILIO PLUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 631.972.816

Publication

23/06/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : p 3-1 392 34

Benaming

(volte): AUXILIO PLUS

(verkort) :

Bijlagen bij hetBëïgisëli Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 8480 EERNEGEM, Stokerijstraat 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 27.04.2015, geregistreerd te OOSTENDE d.d. 26.05.2015, dat

1.François FLORIZOONE, wonende te 8480 EERNEGEM, Stokerijstraat 37, geboren te OOSTENDE op 29.10,1951, met als rijksregistemummer 51.10.29-179.92;

2.Arlette WYNANTS, wonende te 8480 EERNEGEM, Stokerijstraat 37, geboren te OOSTENDE op 08.06.1954, met als rijksregistemummer 54.06.08-186-71;

3.Kevin FLORIZOONE, wonende te 8680 KOEKELARE, Beloftestraat 41, geboren te OOSTENDE op 06.09.1976, met rijksregistemummer 76.09.06-145-73.

een Vennootschap onder Firma hebben opgericht met:

Benaming: AUXILIO PLUS

Maatschappelijke zetel: 8480 EERNEGEM, Stokerijstraat 37,

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie; het verlenen van diensten, adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveau's zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperkingen.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen, Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren,

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : I4ecta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ,~ ,. ~ ~º% ,~ e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oogflop wederbelegging en opbrengst;zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100,00 EUR (honderd EUR) vertegenwoordigd door 100 (honderd)

aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet, die benoemd worden

door de algemene vergadering van vennoten voor de duur door haar te bepalen.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: François FLORIZOONE, wonende te 8480 EERNEGEM, Stokerijstraat 37.

Het mandaat van de zaakvoerder i-onbezoldigd.

Het mandaat van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Ingeval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur op

de maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2016.

Boekjaar:

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie en eindigt op 30 juni 2016.

François FLORIZOONE,

zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AUXILIO PLUS

Adresse
STOKERIJSTRAAT 37 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande