AVARONNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVARONNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.936.316

Publication

10/06/2013
ÿþn

t

x~~PP l ,J. .',,,iit

V,.-

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE JR BEL+::E ,

0 3 -C6- 2013 NEERGELEGD BELGISCH STAATSB,4, 2 7, 05, 2013

REGkiTBAN~i~ANDEL KORTRIJK

306713

Ondernemingsnr : 844.936.316

Benaming

(voluit) : AVARONNE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53 D 001

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESTUUR W (HER)BENOEMING ZAAKVOERDERS - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVARONNE", met zetel te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53 D 001, opgemaakt door Notaris Markey Erwin op 21 mei 2013, ter registratie neergelegd blijkt:

"EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheden van de zaakvoerders aan te passen en categorieën van zaakvoerders vast te stellen als volgt

"De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders worden benoemd in categorie A of categorie B. De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de categorie waarin zij zijn opgenomen.

Onverminderd hetgeen hierna gezegd heeft ieder zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder van categorie A vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren.

Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de, ; geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring; ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder van categorie A om stukken in ontvangst te; nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques: en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en. verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.

Iedere zaakvoerder van categorie B vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder gezamenlijk met een zaakvoerder van categorie A.

ledere zaakvoerder heeft meldingsplicht aan de andere zaakvoerder(s).

Meerhandtekeningenclausule

Voor het geval de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, zal het volgende door 2 zaakvoerders van categorie A dienen ondertekend te worden :

- Alle verrichtingen die het bedrag van 20.000 E overschrijden;

Alle verrichtingen en akten betreffende uitleningen, ontleningen, borgstellingen en hypothecaire volmachten, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen, aile contracten en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid,: laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op; voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het aantal zaakvoerders op 3 te bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

elobr- 4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit VERSTRAETE Christophe en POLLET Lüc te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van categorie A.

De vergadering besluit DECOSTER Kurt te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van categorie B.

Is hier tussengekomen: DECOSTER Kurt Alfred Madeleine, geboren te Kortrijk op 3 februari 1963, nationaal nummer 63.02.03-44724, BTW-nummer BE 0583.931.981, echtgenoot DEWEVER Katrien Maria Francine, wonende te 8790 Waregem, Elsdreef 50, die verklaart te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt

Artikel veertien

De vergadering besluit artikel 14 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt :

"De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.

De zaakvoerders worden benoemd in categorie A of categorie B. De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de categorie waarin zijn zijn opgenomen;

Onverminderd hetgeen hierna gezegd heeft ieder zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle ' handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd

Ieder zaakvoerder van categorie A vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren,

Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder van categorie A om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.

Iedere zaakvoerder van categorie B vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder gezamenlijk met een zaakvoerder van categorie A.

Iedere zaakvoerder heeft meldingsplicht aan de andere zaakvoerder(s).

Meerhandtekeningenclausule

Voor het geval de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, zal het volgende door 2 zaakvoerders van categorie A dienen ondertekend te worden :

Alle verrichtingen die het bedrag van 20.000 E overschrijden;

- Alle verrichtingen en akten betreffende uitleningen, ontleningen, borgstellingen en hypothecaire volmachten, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen, alle contracten en in het , algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.".

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft machtiging gegeven aan de zaakvoerders de genomen besluiten uit te voeren, de statuten en de overgangsbepalingen te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, gecoördineerde statuten

Notaris Markey Erwin (getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

i i ., = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a

BE

55ta *12073252*



NEERGELEGD

-2. ok 2C12

~jrif{3A

r:r"tlh' i r a'=,VP~ rOCWHANI)Pl

ó qq. 536..mc

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AVARONNE

(verkort) -

UijTagenN hëf RèTgiscli staatsbïad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk,Minister Liebaertlaan 53 D 001

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Notaris MARKEY Erwin te Ronse op 27 maart 2012, neergelegd ter registratie,

blijkt dat BVBA werd opgericht ais volgt:

1. OPRICHTERS

1) De Heer VERSTRAETE Christophe Joseph Marguerite Marie, geboren te Roeselare op 19 februari 1965, echtgenoot SCHAUTTEET Patricia Agnes Angela, wonende te 8500 Kortrijk, Anna Bijnslaan 14.

2) De Heer POLLET Luc Jules Camiel, geboren te Torhout op 7 september 1950, echtgenoot LOGGHE, Christiane Agnes, wonende te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2A,

2, RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een BVBA met de naarm "AVARONNE".

3. ZETEL ; De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53 D 001,

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, door zichzelf of door tussenkomst van elk ander fysisch of moreel persoon: alle onroerende en/of roerende verrichtingen, onverschillig welke, en in het bijzonder de aankoop, de verkoop, de ruiling, de: verhuring, de leasing, de uitbating, het beheer, de aanpassing, de verkaveling, de promotie en het productief; maken van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van alle onroerende zakelijke rechten alsook van alle roerende goederen,

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in deelname, door haar zelf of door of met derden, voor haar zelf of voor rekening van derden, alle soorten roerende, onroerende, commerciële, industriële of financiële' verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, in hoofd- of ondergeschikte orde met de voormelde doelstelling, of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis of als bestuurder het operationeel beheer ervan waarnemen.

De vennootschap zal persoonlijke en zakelijke borgstelling kunnen verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële vaste activa verwerven of verkopen, trading- en deviezenoperaties uitvoeren, en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande.

De bedrijvigheid van de vennootschap kan zowel in het buitenland als in België uitgevoerd worden.

5. DUUR ; De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6, KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 200.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukklijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de; vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen; stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving In het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt : VERSTRAETE Christophe heeft ingeschreven op 501 aandelen, hetzij voor 100.200,00 EUR, gedeeltelijk

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~ volstort ten belope van 20.040,00 EUR, waarvoor hem 501 aandelen als volstort ten belope van 20.040,00 EUR, werden toegekend en FOLLET Luc heeft ingeschreven op 499 aandelen, hetzij voor 99.800,00 EUR, gedeeltelijk volstort ten belope van 19.960,00 EUR, waarvoor hem 499 aandelen als volstort ten belope van 19.960,00 EUR werden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 8. BESTUUR ; De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders, Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer aile rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. leder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als niet-statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: VERSTRAETE Christoph en FOLLET Luc, voornoemd, die verklaard hebben te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerders is onbeperkt.

Voor het geval de vennootschap meerdere zaakvoerders telt, zal het volgende door 2 zaakvoerders dienen ondertekend te worden

- Alle verrichtingen die het bedrag van 20.000 E overschrijden

- Alle verrichtingen en akten betreffende uitleningen, ontleningen, borgstellingen en hypothecaire volmachten, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen, aile contracten en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

9. BOEKJAAR ; Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats ver meld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1ste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kostelcos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen,

worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene verga-dering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft,

11. WINSTAANWENDING ; Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve

1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden,

Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punt 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van drie/vierden van de stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen De zaakvoerders, gezamenlijk

beslissend, hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12. OVERGANGSBEPALING  VOLMACHT  OVERNAME VERBINTENISSEN:

- de vennootschap zal in toepassing van artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan 53 D 001,

- de vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting en dit onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie

Notaris Markey Erwin (getekend)

e

Voorbehouden w aan het leelgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Coordonnées
AVARONNE

Adresse
MINISTER LIEBAERTLAAN 53 D001 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande