AVC SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVC SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.790.250

Publication

17/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.02.2013, NGL 24.05.2013 13129-0402-011
08/12/2011
ÿþMari Wwd 13.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergelegrs ter griffie maa Ob

rechtbank van koophend- l Brugge -- afdeling tja (>as3nCe

op

Ondernemingsnr : 0884.790.250

Benaming

(voluit) : AVC-PUBS

(verkort) :

11111 ilhl ilhI Hill 11ff JIl 1111111 lH J1

*11184869*

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Rijselstraat 160

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 22/11/2011, geregistreerd, heeft de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVC-PUBS" in buitengewone. algemene vergadering unaniem volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "AVC. SERVICES".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden, te rekenen vanaf heden. De kwijting van de voornoemde statutaire zaakvoerder wordt uitgesteld tot na de goedkeuring van de jaarrekening van het lopend boekjaar. De algemene vergadering stelt vast dat er nog nooit een jaarrekening werd neergelegd. De algemene vergadering werd door de notaris gewezen op de gevolgen van het niet of van het laattijdig naleven van de wettelijke verplichtingen inzake de openbaarmaking van de jaarrekening en de gevolgen van een inbreuk op deze regels voor de vennootschap en haar zaakvoerder (burgerrechtelijke aansprakelijkheid, administratieve geldboeten, en gerechtelijke ontbinding van de vennootschap). De algemene vergadering erkent op de hocgte te zijn van deze inbreuken en verklaart de zaakvoerder, ingeval deze aansprakelijk zou worden gesteld, te vrijwaren van aile nadelige gevolgen hieruit voortvloeiend.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering benoemt tot statutair zaakvoerder de Heer Vancoppenolle Antoon, voornoemd. De Heer Vancoppenolle Antoon, voornoemd, beslist het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te brengen met ingang van heden naar 5200 Torhout, Rijselstraat 94.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde doelswijziging, en van de staat van activa en passiva van de vennootschap in het kader van de doelswijziging afgesloten op 15 oktober 2011. De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel: - tussenpersoon in de handel - het verlenen van diensten als consultant - Het uitbaten van een tankstation op commissiebasis; Het uitbaten van: een shop bij een tankstation met oa. verkoop van dagbladen, Telefoonkaarten, kansspelen (lotto, nationale. lotterij, ...), rookwaren, frisdranken en andere dranken alsook sterk dranken, suikerwaren en snoepgoed, kleine eetwaren. - evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig af een verwant doel hebben af waarYan_ het doel in enig yerband,met_het_hare..staat._Zij Mn zich ten Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernerningen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op 1 oktober en te beëindigen op 30 september van ieder jaar. Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op 1 januari 2011 zal verlengd worden tot 30 september 2012.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de algemene vergadering te wijzigen naar de laatste zaterdag van de maand maart van ieder jaar om 10.00 uur. De vergadering beslist om de eerstvolgende algemene vergadering plaats te laten vinden op de laatste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur in het jaar 2013.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om de statuten integrale te herwerken en keurt deze integrale herwerking goed zodat de huidige statuten aangepast zijn aan het Wetboek van vennootschappen, aan de "corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaardt deze nieuwe statuten, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

TITEL EEN : BENAMING - ZETEL- DOEL - DUUR.

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "AVC SERVICES".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8820 Torhout, Rijselstraat 94.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: - tussenpersoon in de handel - het verlenen van diensten als consultant - Het uitbaten van een tankstation op commissiebasis; Het uitbaten van een shop bij een tankstation met oa. verkoop van dagbladen, Telefoonkaarten, kansspelen (lotto, nationale lotterij, ...), rookwaren, frisdranken en andere dranken alsook sterk dranken, suikerwaren en snoepgoed, kleine eetwaren. - evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten, welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van elke persoon of vennootschap borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991, of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernerningen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van éénlhonderd zesentachtigste (1/186ste).

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

vervullen. Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering. Als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd, de Heer Vancoppenolle Antoon, voornoemd. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. In geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden. ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

MACHTEN.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op. Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.

VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BIJZONDERE VOLMACHTEN.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TEGENSTRIJDIG BELANG.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden de wettelijke bepalingen terzake na te leven. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op laatste zaterdag van de maand maart om 10.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag. De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-der mag zijn van één enkele volmacht. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Voor-

behouden STEMRECHT.

aan het

Belgisch Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan "

Staatsblad zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ALGEMENE VERGADERING INDIEN ER SLECHTS EEN VENNOOT IS.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

" JAARREKENING.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, indien de wet het vereist, het jaarverslag. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel. In het jaarverslag geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht gegeven wordt van de gang van zaken en ' van de positie van de vennootschap. Tenslotte wordt in het jaarverslag de informatie opgenomen die verplicht moet worden ter kennis gebracht blijkens artikel 96 van het wetboek van vennootschappen, in verband met, onder meer de belangrijkste gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het einde van het boekjaar, de werkzaamheden op gebied van onderzoek en ontwikkeling. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorgelegd.

WINSTVERDELING.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de . wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

" gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

WIJZE VAN ONTBINDING EN VEREFFENING.

Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit ; van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen. Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten.

NEGENDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering. De algemene vergadering delegeert alle machten aan de Heer Six Jean Marie te te Torhout, met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jean Pierre LESAGE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten verslag bestuursorgaan en .

staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AVC SERVICES

Adresse
RIJSELSTRAAT 94 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande