AVDD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVDD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.920.277

Publication

21/03/2013
ÿþA

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : S(-1

Benaming

(voluit) : AVDD

(verkort) :

NEERGELEGD

1 1, u.s. 7013

RECiaTBANn .ir-+1.0iQEL nri#iel<ORT~! ``

Luik ait

111111

*13046079*

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8500 KORTRIJK, GRAAF DE SMET DE NAEYERLAAN 115 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ult een akte oprichting verleden op 25 februari 2013 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, geregistreerd te Menen de 27 FEB. 2013, bladen tien verzendingen geen, boek 203 blad 60 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De EA inspecteur a.i, Patrick BEELPREZ (getekend), blijkt dat de heer VANDENDRIESSCHE, Arne Bike Louis, geboren te Kortrijk op 7 maart 1983, wonende te 8500 Kortrijk, Graaf de Smet de Naeyerlaan 115, een BVBA heeft opgericht onder de naam: AVDD.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De 186 aandelen werden volledig onderschreven door de heer VANDENDRIESSCHE Ame, wonende te 8500 Kortrijk, Graaf de Smet de Naeyerlaan 115.

De oprichter heeft verklaard en erkend dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derden.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ¬ 12.400,00 .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het W. Venn. voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening nummer geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK KORTRIJK LEOPOLD III-LAAN.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van de Notaris bewaard blijven.

Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming AVDD .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Graaf de Smet de Naeyerlaan 115.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

1.het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, public relations en communicatie, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis,

2.Het voeren van markt- en opinieonderzoek.

3.De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

4.Het administratief bijstaan van en het verrichten van administratie voor particulieren, beroepspersonen en vennootschappen. Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het geven van advies en bijstand op het gebied van organisatie en bestuur van vennootschappen en ondernemingen, o.a. inzake boekhouding, verzekeringen, rechtszaken, effectentransacties en vermogensbeheer, het deelnemen in en uitvoeren van directietaken in ondernemingen en vennootschappen.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en de ..huurfinanciering . vart_onroer-ende__goederen _ aan _derden;_aIle__verrichtingea. met _ betrekking ..tot..onroerende Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, de algemene coordinatie toezicht van bouwwerkzaamheden, Projectontwikkeling inzake onroerende goederen, handel in onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

7.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te" richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

8.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant Is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doe! te bevorderen.

9.Het op punt zetten van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders

10.Aankoop- en verkoop ( groot- en kleinhandel), in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van goederen.(voertuigen, meubelen, elektro, drank en voeding, grondstoffen, gerecycleerde grondstoffen en/of producten enzovoort).

11.Oprichting en/of uitbating van horeca en/of diensten allerlei

12.Aan-en verkoop van immobiliën

13.Oprichting en/of uitbating van productie ondernemingen alsook de distributie van de goederen

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere .zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

De comparant heeft verklaard te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant heeft verklaard dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

De heer VANDENDR1ESSCHE, Ame Bike Louis, geboren te Kortrijk op 7 maart 1983, wonende te 8500 Kortrijk, Graaf de Smet de Naeyerlaan 115, die verklaard heeft te aanvaarden en bevestigd heeft dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. Ingeval de Heer VANDENDRIESSCHE Ame overlijdt of bestendig onbekwaam wordt door ziekte of door ongeval, zal deze van rechtswege opgevolgd worden door de Heer VANDENDRIESSCHE Wim wonende te 8500 Kortrijk, Heirweg 211 en in zijn naam optreden als niet-statutair zaakvoerder. Indien de Heer VANDENDRIESSCHE Wim vooroverleden is of deze taak niet wenst waar te nemen, zal Mevrouw RUMMENS Marijke wonende te 8500 Kortrijk, Kapelrieland 18, van rechtswege de plaats innemen van niet-statutair zaakvoerder.

De Heer VANDENDR1ESSCHE Wim en Mevrouw RUMMENS Marijke zijn alhier tussengekomen om nu reeds voor alsdan voormelde mandaten te aanvaarden.

~ v

a .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners hebben daarop aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, VOF AXXI te 8520 Kuurre, Rijksweg 1, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(g et.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie oprichtingsakte d.d. 25 februari 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NaEouail Nuc da geee1.rlotaa.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0179-009
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16514-0356-011

Coordonnées
AVDD

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 313 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande