AXELDIOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXELDIOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.592.509

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 03.02.2014 14026-0596-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 15.01.2015 15016-0074-009
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.07.2012, NGL 24.01.2013 13017-0309-008
16/11/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0828.592.509

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN LUC MOMMERENCY

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Professor Dewulfstraat 113 te 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van doel - benaming - zetel - ontslag - benoeming - aanpassing van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat de buitenge-wone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter met zetel te 8970 Poperinge, Professor Dewulfstraat 113, opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op 13 augustus 2010, gepubli-ceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus 2010 onder nummer 2010-08-30/0127951, besloten heeft:

-1/ Het ontslag te aanvaarden met ingang van 30 juni 2012 als niet-statutaire zaakvoerder van de heer MOMMERENCY Luc Jules, geboren te Poperinge op 30 januari 1949, wonende te 8970 Poperinge, Professor Dewulfstraat 113. De kwijting die zal gegeven worden aan de zaakvoering op de jaarvergadering zal ook als kwijting voor hem gelden.

-2/ Met ingang van 1 juli 2012 als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen de heer Moerman Carle Roger Alois, geboren te Waregem op 1 juni 1970, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Koekoekstraat 81.

-3/ De maatschappelijke benaming van de vennootschap namelijk "Verzekeringen Luc Mommerency", te vervangen door de benaming "AXELDIOR" en in artikel EEN van de statuten, de woorden "VERZEKERINGEN LUC MOMMERENCY" te vervangen door "AXELDIOR".

-4/ De zetel van de vennootschap over te brengen van "Poperinge, Professor Dewulfstraat 113 naar "8790 WAREGEM, Caseelstraat, 10 en bevestiging van deze overbrenging van zetel. En aanpassing van artikel 2 van de statuten door de woorden "POPERINGE, Professor Dewulfstraat 113" te vervangen door "8790 WAREGEM, Caseelstraat, 10,".

-5/ Lezing wordt gedaan van het verslag van de zaakvoering dd. 22 oktober 2012 voorzien door artikel 287 van de het wetboek van vennootschappen, over de voorgestelde wijziging aan het doel van de vennootschap en van de daaraan gehechte staat van aktief en passief, afgeslo-ten per 22 oktober 2012. De algemene vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen door het maatschappelijk doel van de vennootschap volledig te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

-Tussenpersoon in de handel.

-Algemene bouwonderneming;

- Onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen, zowel voor privaat als voor industrieel gebruik ; stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van sierschouwen ;

- Onderneming van slopingswerken, kunst- en restauratiewerken, het bouwen van stellingen, het invoegen van gevels, het plaatsen van afsluitingen.

Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) ; bekisting en ijzervlechtwerk, aile voltooiingwerken, geheel of ten dele,

- Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen. Verder alle koper lood en zinkwerken, welke deze ook zonden mogen zijn.

- Dakbedekking in hel algemeen, sanitair installateur, installateur centrale verwarming, elek-triciteitswerken. Klimaatregelingen en zonnecollectoren van welk type ook.

- Onderneming voor de aanleg van nutsleldingen, het uitvoeren van grond - en nivellerings-werken en van funderingswerken. De overige gespecialiseerde werken in de bouw.

- Onderneming voor plafonneer -, cementeer en andere pleisterwerken ; onderneming voor reinigingswerken onderneming voor alle beveiligingswerken ;

n IUI! II III I I I1VI

*12185848*

IR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A-3 eh

Steenhouwer, het bewerken van steen, marmer en natuursteen, en aanverwante materialen ; het plaatsen' van sierschouwen.

- Onderneming voor warmte -, vochtigheid - en geluidsisolering, het plaatsen van chapes, het leggen van tegelvloeren, parketvloeren en mozaïek, het plaatsen van alle wand- en vloerbe-kleding uit welke materialen deze ook zou kunnen bestaan.

- Onderneming voor binnenschrijnwerk, timmer- en schrijnwerken in het algemeen (alle ma-terialen van

plastiek, aluminium, en aanverwante inbegrepen). De

eindafwerking van gebouwen,

- Meubelmakerij, binnenhuisinrichting, en binneninrichting in het algemeen, welke deze ook moge zijn. Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas, spiegelglas, gekleurde ramen, en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal).

- Alle metaalbewerking, hoevesmederij, handsmeedwerk, machinaal smeedwerk, kunstsmede-rij, smederij in het algemeen, draaiwerk, freeswerk, schaafwerk, en laswerken.

- Onderneming voor innovatie, decoratie en restauratie. Schilderwerken in het algemeen, dit zowel binnen als buiten, voor private -- industriële -- als, voor openbare gebouwen. Plaatsen van behang, schilderen van metalen constructies. Leveren en plaatsen van gordijnen, glas-gordijnen, zonneweringen, tapijten.

- Veiligheidscoördinatie

-Aankoop en verkoop en onderhoud van pleziervaartuigen.

Alle onderhoudswerken die met voorgaande activiteiten zouden kunnen te maken hebben, en wat zij ook mogen behelzen.

De productie en handel in bouwmaterialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of verte-genwoordiger uitgevoerd.

Het organiseren van seminaries, colloquia, in materies die verband houden met vermelde ac-tiviteiten. Het geven van lessen en advies in het algemeen. Het organiseren van beurzen.

Het optreden ais expert in al zijn aspecten, dit is zowel ` gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Alle immobiliënactiviteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van ma-kelaar, alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patrimonium. Het optreden als syndicus van gebouwen. De ven-nootschap mag onroerend goed in actief nemen om het ter beschikking te stellen van haar vennoten, zaakvoerders of bestuurders.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager en crisismanager in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriële, burgerlijke, commerciële, roerende en on-roerende handelingen'venichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die de ver-wezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorde-'ren. De vennootschap mag fi-nanciële middelen ter beschikking stellen van zustervennootschappen of van vennootschappen die met haar op één of andere manier verbonden zijn.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

En beslissing om artikel 3 van de statuten aan te passen in die zin.

-6/ Verlenen van de nodige machten aan de zaakvoerder tot de materiële uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-coördinatie

Getekend, Christine Callens, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.10.2011, NGL 10.10.2011 11577-0193-008
20/07/2011
ÿþ Mod2,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN LUC MOMMERENCY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Professor Dewulfstraat 113 ie 8970 Poperinge

Onderwerp akte : Wijziging aan het doel

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op dertig juni tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter opgericht bij akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op dertien augustus tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig augustus daarna onder nummer 20100830-0127951, besloten heeft

-1/ Lezing wordt gedaan van het verslag van de zaakvoering voorzien door artikel 287 van het wetboek van vennootschappen, over de voorgestelde wijziging aan het doel van de vennootschap en van de daaraan gehechte staat van actief en passief, bijgewerkt tot 31 maart 2011 en dus minder dan 3 maanden oud.

-2/ Het doel van de vennootschap te wijzigen door:

a) de activiteit van "-Het afsluiten van alle verzekeringscontracten, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen, en dat alles in de hoedanigheid van makelaar of tussenpersoon." te schrappen en te vervangen door de volgende activiteit: "-Het afsluiten van alle verzekeringscontracten, herverzekeringen en hypothecaire verrichtingen, en dat alles als tussenpersoon.'

en b) de volgende activiteit te schrappen uit het doek "-Aile activiteiten van makelaar in geldleningen, financieringen, financiële verrichtingen." En aanpassing van artikel 3 van de statuten in die zin.

-3/ Machtiging wordt gegeven om de statuten te coördineren en de genomen besluiten uit te voeren.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

-coördinatie

Getekend, Christine Callens, notaris

111

lIl 11111 iii Nii i~ 1u u i iii i ii

794*

K

lËpe

Ondernemingsnr : 0828.592.509

Griffie

0 8 JULI 2011

r

Voor behouc aan h~ Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de leatste blz. van Wik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 09.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0360-011

Coordonnées
AXELDIOR

Adresse
CASEELSTRAAT 10 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande