AXXESS FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXXESS FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.155.801

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.05.2013, NGL 28.05.2013 13132-0176-008
02/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



kLüik~:~3~



NEERGELEGD ter GRIFFIg Mi

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE { "

BRUGGE (Afdaling Brugge)

2 n aifealâ_

bel .

ar

Be

Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

FF

Ondernemingsnr : 0883155801

Benaming

(voluit) : AXXESS FINANCE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Victor Lamoralstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP - FUSIEBESLUIT

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Geassocieerd Notaris Jean-Francis Claerhout te Gent op 6 maart 2013, geregistreerd te GENT 6 de 13 MRT. 2013, boek 200, blad 58, vak 16, vier rollen, geen verz. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE blijkt dal:

1.- Lezing en onderzoek van nagemeld stuk, waarvan de enige vennoot kosteloos een afschrift konden verkrijgen:

Het FUSIEVOORSTEL door de zaakvoerder opgesteld op 18 december 2012 conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 24 december daarna;

2: Besluit tot fusie overeenkomstig voornoemd fusievoorstel waarbij onderhavige vennootschap door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXXESS PARTNERS", overnemende vennootschap, zetel te 8300 Knokke-Heist, Victor Lamoralstraat, 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge afdeling Brugge, ondernemingsnummer 0461.264.989; overeenkomstig de modaliteiten en de voorwaarden bepaald in dit fusievoorstel, bij wijze van geruisloze fusie wordt overgenomen.

Al de verrichtingen door deze overgenomen vennootschap zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2012.

3.- Vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXXESS PARTNERS" op heden de enige vennoot is van onderhavige vennootschap "AXXESS FINANCE", zodat het om een met fusie gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen (een geruisloze fusie) gaat, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten van de overgenomen vennootschap "AXXESS FINANCE" TEN ALGEMENE TITEL overgaat op de overnemende vennootschap "AXXESS PARTNERS" als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AXXESS FINANCE",

4.-Machtiging aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap "AXXESS PARTNERS" om alle formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten.

5. Machtiging voor administratieve formaliteiten:

De algemene vergadering besluit volmacht te verlenen aan mevrouw Valérie MEULEBROECK, mevrouw Martine DE VRIEZE en mevrouw Ann DE WILDE, woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 Blok K, allen alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te verrichten, stukken te tekenen en handelingen te stellen met betrekking tot de wijziging en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen, de stopzetting bij de B.T.W.-Administratie e.d.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Marc Claeys.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 6 maart 2013



10/01/2013
ÿþ .fbtyl~. Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0883.155.801

Benaming

(voluit) : AXXESS FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Victor Lamoralstraat 11, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen

Uittreksel uit het fusievoorstel van 18 december 2012.

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de BVBA 'AXXESS FINANCE', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA 'AXXESS PARTNERS', die reeds houdster is van alle aandelen van de BVBA 'AXXESS FINANCE'.

Dientengevolge kwalificeert de onderhavige geplande fusieverrichting als een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (een zgn. geruisloze fusie) en dient de vennootschapsrechtelijke procedure uiteengezet in de artikels 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd. Overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door de respectievelijke bestuursorganen noch door de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant. De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen stellen ondergetekenden dit FUSIEVOORSTEL op, dat ter goedkeuring aan hun respectievelijke algemene vergaderingen voorgelegd zal worden,

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AXXESS FINANCE', met zetel te 8300 Knokke-Heist, Victor Lamoralstraat 11, heeft als doel:

"ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel, in Belgie en in het buitenland, voor eigen rekening:

-het intekenen op, kopen, verkopen en overdragen van roerende waarden (van welke aard ook) die al dan niet het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen;

-het intekenen op, kopen, verkopen en overdragen van schuldposities (van welke aard dan ook) (andere dan deze die zijn vertegenwoordigd door roerende waarden zoals bedoeld in het voorgaande punt), ten aanzien van Belgische of buitenlandse vennootschappen;

- het beheren van de posities hiervoor bedoeld;

- het waarnemen van bestuursmandaten, alsook het verlenen van advies, management en andere verbonden diensten buiten het kader van een bestuursmandaat;

- en het verstrekken van leningen, voorschotten en zekerheden, ander welke vorm en voor welke duur dan ook, aan personen die al dan niet met de vennootschap verbonden zijn.

Voorgaande opsomming is niet exhaustief.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten uitoefenen, alle roerende en onroerende goederen verhandelen en, in het algemeen, alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormelde activiteiten en dit tot de verwezenlijking ervan kunnen bijdragen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moeten voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bipage,n" bij-bet Beig'rseh-Staatsblad--t$144f2#t3 --Attneses-titr Monitetrr-beige

lump

YIONITEUR

è 2 -0#-

~GISCH ST

BE

BEC,:

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

3 BRUGGE (Afd+ eng Brume) \ r' l.Sn r: 2 4 DEC. 2012 .

Griffj pra?e ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.De overnemende vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'AXXESS PARTNERS', met zetel te 8300 Knokke-Heist, Victor Lamoralstraat 11, heeft als doel:

"ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, het verlenen van adviezen en het ondernemen van aile activiteiten met betrekking tot het economisch, juridisch en financieel beheer van ondernemingen, private personen, verenigingen, instellingen en organisaties, en alle daarmee verband houdende handelingen.

Daarnaast kan de venootschap alle activiteiten inzake informatietechnologie verrichten, zoals consulting, aan- en verkoop van hard- en software, ontwikkeling van nieuwe producten, en alle handelingen die daar rechstreeks of onrechtstreeks verband mee houden.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, huren of anderszins bekomen of in gebruik nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag deze goederen eveneens overdragen, ruilen, verhuren en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel."

Ter gelegenheid van de geruisloze fusie zal het doel van de ovememende vennootschap gewijzigd worden

door uitbreiding van de huidige activiteiten met de activiteit van holding als volgt:

"De vennootschap heeft tevens tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening:

- het intekenen op, kopen, verkopen en overdragen van roerende waarden (van welke aard ook) die a! dan

niet het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ven-

nootschappen;

- het intekenen op, kopen, verkopen en overdragen van schuldposities (van welke aard dan ock) (andere

dan deze die zijn vertegenwoordigd door roerende waarden zoals bedoeld in het voorgaande punt), ten aanzien

van Belgisohe of buitenlandse vennootschappen;

- het beheren van de posities hiervoor bedoeld;

- het waarnemen van bestuursmandaten;

- het verstrekken van leningen, vocrschotten en zekerheden, ander welke vorm en voor welke duur dan ook,

aan personen die al dan niet met de vennootschap verbonden zijn.

Voorgaande opsomming is niet exhaustief."

B.De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 oktober 2012,

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De fusie vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de betrokken vennootschappen per 30 september 2012.

C.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsock aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

D.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

E.Algemene voorwaarden

1.De ovememende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de over te nemen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de in te brengen bestanddelen,

2.Alle roerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële fusieakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare enfof verborgen gebreken.

3.AIle taksen en belastingen die de in te brengen bestanddelen bezwaren, worden door de overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

4.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

~

" I

r

Voorbehouden aan het } Belgisch Staatsblad

5.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

6.Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng opvorderbaar maakt, worden betaald door de overnemende vennootschap.

7.De over te nemen vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

8.De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

9.Er wordt geen personeel overgenomen.

F.Fiscale verklaringen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van mening dat de voorgenomen fusie (belastingvrij) kan plaatsvinden onder toepassing van artikel 211 §1 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, van artikel 11 van het B.T.W.-wetboek en van de artikels 117 en 120 van het Wetboek van registratierechten.

G,Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

H.Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de bij de fusie betrokken vennootschappen minstens zes weken vóár de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brugge worden neergelegd.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat dit fusievoorstel uiterlijk op 31 december 2012 wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Brugge.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is vastgesteld op 31 maart 2013.

Frédéric AGNEESSENS

Enige zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 18 december 2012.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 09.07.2012 12272-0248-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11476-0437-009
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.10.2010 10600-0431-009
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.08.2009 09634-0338-009
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 28.08.2008 08652-0343-009
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 26.07.2007 07500-0341-009

Coordonnées
AXXESS FINANCE

Adresse
VICTOR LAMORALSTRAAT 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande