B & G MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : B & G MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.338.848

Publication

30/10/2014
ÿþMod WOrd 111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

2 1 OKT, 2014

Grifaiing VEURNE

*14199264*

0602338848

B iSt G MANAGEMENT

Gewone Commanditaire Vennootschap

Strandlaan 277 - 8670 Koksijde

Ontslag en benoeming stille vennoot

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Gewone

Commanditaire Vennootschap B & G Management gehouden ten maatschappelijke

zetel werd volgende beslissing genomen met algemeenheid van stemmen draagt

de heer Blondé Marc zijn volledige deelneming van 1 aandeel over aan

mevrouw Goossens Nathalie, zij verwerft 1 aandeel. De heer Btondé Marc is bij

deze geen stille vennoot meer en dit vanaf 02 oktober 2014.

Daarentegen wordt, vanaf 02 oktober 2014, mevrouw Goossens Nathalie stille vennoot,

haar aansprakelijkheid is beperkt tot haar inbreng, zij mag zich derhalve niet inlaten

met het beheer van de vennootschap,

BLONDE Quentin Zaakvoerder

Onclernemingsrir Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

(go: Naam en handtekening,

23/01/2013
ÿþMod 2.1

Uni

13 1382

i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INiIEIVOIMN TM C?raPPIEt RECH7BANA. VAN Il`t:30PEANDEfs

10 JAN. 2013 vets

Ondernemingsnr : ,0 5-002 33 e 84 g

Benaming

(voluit) : B & G Management

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Strandlaan 277, 8670 Koksijde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

1) De heer BLONDE Quentin, wonende te B-8000 Brugge, 's Gravenstraat 441304, hier optredend ais.

hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot,

EN

2) De heer BLONDE Maro, wonende te B-8670 Koksijde, Strandlaan 277, hier optredend als stille vennoot,

Werd een Gewone Commanditaire Vennootschap (Com.V.) opgericht onder de benaming, "B & G. Management" en met de volgende bedingen

I. De heer Blondé Quentin is werkend vennoot-zaakvoerder en zal met het bestuur gelast zijn en over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

II.De heer Blondé Marc is stille vennoot en staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zuilen inbrengen, De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet,

III.De vennootschap heeft tot doel:

-het waarnemen van, en deelnemen in alle bestuur en managementopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen.

-Het uitvoeren, voor zowel verbonden als niet-verbonden ondernemingen, van algemene technologische en economische studies inzake industrialisering, productiediversificatie, nieuwe producten en/of procedés; het verrichten van marktonderzoek en prospectie: het uitwerken van de marketing en promotie: assistentie en consultancy; en dit alles op het gebied van management, engineering, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch vlak.

-het verbeteren van industriële processen met het oog op een rationeler energie of grondstoffengebruik of een verbeterende bescherming van het leefmilieu.

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten

-het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie of splitsing, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

-Groot- en kleinhandel, import, export, fabricage, het onderhoud en herstel en het leveren van een totaalpakket van diensten met betrekking tot sleutels, sloten, ciliniders, beslag, deurpompen, kluizen, brievenbussen, scharnieren, algemene ijzerwaren, elektronische sloten, inbraakbeveiliging, ..,

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsook het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

-de aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

º%

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken,

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in het buitenland volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

IV.De maatschappelijke zetel is gevestigd te B-8670 Koksijde, Strandlaan 277.

De maatschappelijke zetel kan verplaatst worden binnen het Vlaamse Gewest of naar het hoofdstedelijk

Brussels Gewest mits een éénvoudige beslissing van de zaakvoerder,

ledere verandering van zetel wordt door de zaakvoerder in de bijlagen van het Belgische Staatsblad

bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, bedrijfszetels, verkooppunten, bijkantoren en

agentschappen oprichten en dit zowel in België ais in het buitenland.

V.De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op heden.

VI.De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven of huren die noodzakelijk worden geacht voor de uitoefening van haar bedrijf

Vii.De Heer BLONDE Quentin, werkend vennoot brengt in de vennootschap in een som van duizend tweehonderd zevenendertig komma vijftig (1.237,50) euro in speciën. Als vergoeding voor die inbreng heeft hij recht op 99 aandelen

De Heer BLONDE Marc, stille vennoot, brengt de som in van twaalf en een halve (12,50) euro in : speciën. Hij heeft recht op 1 aandelen.

Het kapitaal bedraagt dus duizend tweehonderd vijftig (1.250,00) euro en is vertegenwoordigd door 100 aandelen.

De inbreng in speciën zal in de maatschappelijke kas worden gestort al naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op aanvraag van de zaakvoerder ;

Vlll.De winsten zullen evenredig met de respectieve inbrengen onder de vennoten worden verdeeld, na voorafneming van vijf % voor de vorming van een reservefonds tot deze een bedrag, gelijk aan tien % van het geplaatst kapitaal bereikt heeft. De vennoten kunnen ook beslissen om de overblijvende winst te reserveren of om tantièmes toe te kennen.

IX.Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opstellen noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Zij hebben enkel recht om het deel op te eisen dat aan hun rechtsvoorganger volgens de aanwijzigen van de laatste balans toekomt.

X.In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder in het geval van een enige zaakvoerder, wordt de stille vennoot als bewindvoerder aangesteld om daden van louter beheer te verrichten. Er dient binnen de maand in een definitieve vervanging te worden voorzien. De stille vennoot kan het de aanstelling weigeren, waarna de voorzitter van de rechtbank van koophandel een ander persoon als bewindvoerder aanstelt.

XI. De zaakvoerder heeft niet het recht om de vennootschap geheel of gedeeltelijk over te dragen.

XII.Elk jaar op 31 december zal er een inventaris en een balans van het actief en het passief van de vennootschap worden opgemaakt. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 januari 2013 tot 31 december 2013. Op de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt elke 2e maandag van mei om 20u, zulten de vennoten beslissen over de verdeling van de resultaten.

Xlll.Aan de zaakvoerder kan een bezoldiging worden toegekend. Deze bezoldiging dient door de vennoten te worden vastgesteld of goedgekeurd.

In drievoud opgemaakt, te Koksijde, op 1 januari 2013.

Quentin Blondé

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & G MANAGEMENT

Adresse
STRANDLAAN 277 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande