B & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.901.642

Publication

08/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Z 6, 03. 2013

rrCi'ITE,I~~ t"~ I~I i1~~OPhEANDEL

~i<



Voor behouc

aan h.

Belgis Staatst:

V 1 SA58W

flWl





Ondernemingsnr : o 5â(-I, 1, 64/.

Benaming (voluit) : B & S

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid

Zetel : Steenbrugstraat 106

8530 Harelbeke

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOEDER

!i 7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke;

renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke af-i;

;i schrijvingen, vomit het zuiver resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het; ii wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

;; Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars

i; voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelenij

;i die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvragingen van;; ': stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelljk;, goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

i; 9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dank ;, niet vennoten. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten;; die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen;;

i; waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. iedere zaakvoerder vertegenwoordigt;;

f alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten;; helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voor-i; waarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is.k ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, xaakvoerders,..bestuurders_of werknemers_een.vast_vertegenwoordigen_natuurl ke.persoon,..aan_te_duiden,.diee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 21 maart,

2013: ,l

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke ;; benaming luidt : B & S.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Steenbrugstraat 106. ;?

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1. de heer VANHALEWYN Brecht Willy Frans, geboren te Kortrijk op drie mei negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 8530 Harelbeke, Steenbrugstraat 106, intekenend op vijftig (50),; ;; aandelen voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volledig volstort en 2. mevrouw; VANDECASTEELE Sofie Marguerite Martha, geboren te Kortrijk op zes januari negentienhonderd;;

g zevenenzeventig, wonende te 8530 Harelbeke, Steenbrugstraat 106, intekenend op vijftig (50) aandelen voor;! een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volledig volstort.

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door; honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort in speciën.

6) .

mod 11.1

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, te verwerven en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer de tijd daarvoor gunstig is of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met aile vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

Zij zal bijstand en diensten kunnen verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie, marketing en algemeen bestuur. Zij zal tevens adviezen kunnen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg stellen voor derden.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en Is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overoangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en dertien. 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Benoemingen :

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur ; de heer VANHALEWYN Brecht, voornoemd en hier aanwezig, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Hij zal overal de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat aile opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden ovgrgenomen, en dit met ingang van één september tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Filieux Filip, met zetel te 8540 Deerlijk, Oudenaardse Heerweg 11, ondememingsnummer 0477.975.814, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot de Kruispuntbank der Ondernemingen, administratie der belastingen, B.T.W., vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 21 maart 2013.

Op de laatste blz. van Lylk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
B & S

Adresse
STEENBRUGSTRAAT 106 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande