B-EAUFORT HEIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-EAUFORT HEIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.295.693

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.11.2013, NGL 01.07.2014 14237-0471-011
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.11.2012, NGL 11.12.2012 12665-0297-011
25/05/2011
ÿþ~

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 3 ME! 2011

Griffie De griffier,

1111111111111111,1)1111111IIIII

1

Ve behc aar Bel! Staa

Ondernemingsnr : 0 8 3

6 2 9 5 6 9 3

Benaming : B-Eaufort Heist

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Mercierstraat 20

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Stichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 10 mei 2011. Vorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: B-eaufort Heist

Zetel van de vennootschap: Kardinaal Mercierstraat 20,8301 Knokke-Heist.

Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters De Heer TAY YEONG KIANG Winston, houder van het paspoort met nummer E2306921L uitgegeven in Singapore (geldig van 21 januari 2011 tot 21 oktober 2016)  nationaal ID nr. S7241499C, geboren te Singapore op acht november negentienhonderd tweeënzeventig, nationaliteit Singapore, wonende te 8300 Knokke-Heist, Meertaan 80/0011.

Maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, ge-iplaatst in speciën en g-'edeeltelijk volstort als volgt : door Tay Yeong Kiang voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van twaalfduizendvierhonderd (¬ 12.400,00) waarvoor hem honderd gelijke aandelen worden toegekend.

Boekjaar : Van één oktober tot dertig september van het volgend jaar, het eerste boekjaar eindigt op 30 september 2012.

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffening kosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

buiten-rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de ven-inootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor B-eaufort Helst, besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Externe vertegenwoordigingsmacht: de zaakvoerder.

Commissaris: geen.

Doel: Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions (formulier kamer & ontbijt).

De verhuur van kamers al dan niet met het verschaffen van maaltijden..

De verhuur van vakantiewoningen en appartementen.

De uitbating van een vakantiehoeve in de ruimste zin van het woord waarbij kamers en studio's worden verhuurd met ontbijt en/of volledige maaltijden.

De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, en in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden zoals snackbars, sandwichbars, frietkramen, ijssalons en dergelijke, cafetaria's, croissanteries, crêperies en warmwafelkramen.

De verkoop van dranken en snacks voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement.

Het ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen, waterfietsen, roeibootjes, poney's, enz... De verhuring van rijwielen, plezierboten en alle sport- en ontspanningsuitrustingen. Het verzorgen van vervoer van personen met door dieren getrokken voertuigen.

De exploitatie van toeristische, oudheidkundige en artistieke bezienswaardigheden en andere toeristische activiteiten.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het verlenen van administratieve prestaties;

Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Jaarvergadering; de eerste vrijdag van de maand februari om elf uur, de eerste keer in 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik .B - Vervolg

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet-statutaire zaakvoerder: Tay Yeong Kiang Winston

vaste vertegenwoordiger: Tay Yeong Kiang Winston

Overname: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen

sinds 1 januari 2011 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden

overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking

zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vôôr de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-EAUFORT HEIST

Adresse
KARFDINAAL MERCIERSTRAAT 20 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande