B & V PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & V PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.905.461

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2014, NGL 19.05.2014 14126-0085-011
29/12/2011
ÿþ ~nc Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

16 DEC. 201

Griffie

Voor-behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

III II liuI I I I I I IWIVIV~V~

*11196287*

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : B & V PROJECT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Proones 27, 8970 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 13 december 2011, blijkt dat :

1) De Heer BUSEYNE Jurgen Noël, geboren te Poperinge op 2 augustus 1975, echtgenoot van Mevrouw Vileyn Ellen hiernagenoemd, wonende te 8970 Poperinge, Proones 27;

2) Mevrouw VILEYN Ellen Lieve Melina, geboren te Poperinge op 3 ja-nuari 1981, echtgenote van de Heer Buseyne Jurgen voornoemd, wonende te 8970 Poperinge, Proones 27;

een handelsvennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, genaamd

« B & V PROJECT ».

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8970 Poperinge, Proones 27.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd vijfentachtig

euro vijftig cent (¬ 185,50) per stuk, als volgt:

- door de Heer Jurgen Buseyne : vijfenzeventig (75) aandelen, hetzij voor dertienduizend negenhonderd en

twaalf euro vijftig cent (¬ 13.912,50)

- door Mevrouw Ellen Vileyn : vijfentwintig (25) aandelen, hetzij voor vierduizend zeshonderd zevenendertig

euro vijftig cent (¬ 4.637,50)

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting werd gedaan ten bedrage van tweeënzestig euro (¬ 62,00) door storting in speciën.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf 13 december 2011 de be-schikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

STATUTEN

TITEL L VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « B & V PROJECT ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8970 Poperinge, Proones 27.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen :

- Het maken van foto- en videoreportages.

- De groot- en kleinhandel in foto- en videoapparatuur, kaders, artikelen en benodigdheden voor de fotografie en alle aanverwante producten, dit in de meest uitgebreide zin.

- Het uitbaten van een studio voor reclame- en modefotografie.

- De uitbating van een communicatie-, consulting- en publiciteitsbureau; het verstrekken van advies in de creatie, conceptcreatie, marketing, communicatieplannen, hosting en domeinregistraties, webdesign, - ontwikkeling, -applicaties en programmatie, advertising, grafisch ontwerp, drukwerk, fotografie, multimedia, vertaling en copywriting en meer algemeen de ontwikkeling, fabricatie en handel in met deze activiteiten verwante producten.

- De inrichting en de organisatie van openbare manifestaties zoals handels- en andere beurzen, bedrijfs- en andere evenementen, modeshows en dergelijke, de verhuur van adressenbestanden en het uitvoeren van mailings.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden, marketing, personeelsbeheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel, preventie, consultancy of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudie.

- Maken van studies, offertes, prijscalculaties over bouwprojecten.

- Het uitvoeren van bouwcoördinatie, projectmanagement en projectontwikkeling en bouwpromotie. - Het uitvoeren van expertises, optreden als energiedeskundige, veiligheidscoördinator bij bouwwerken.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrecht-streeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie. TITEL 1V. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand mei, om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand mei van het jaar 2014. TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december en eindigt op dertig november van ieder jaar.

'

~" ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), àvereenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in op 1 januari 2012 en wordt afgesloten op 30 november 2013.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Benoeming van zaakvoerder(s)

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer BUSEYNE

Jurgen, wonende te 8970 Poperinge, Proones 27, die verklaarde deze benoeming te aanvaarden onder de

bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmachten

a) De zaakvoerder, de Heer Buseyne Jurgen, heeft volmacht verleend aan Mevrouw Vileyn Ellen, wonende te 8970 Poperinge, Proones 27, voor alle bankverrichtingen en voor het afhalen van alle documenten bij de Post. Voor aankopen voor rekening van de vennootschap is de handtekening van de zaakvoerder vereist.

b) De Heer Kesteloot Hein, wonende te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 92, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B & V PROJECT

Adresse
PROONES 27 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande