B.B.C. DESSELGEM

Association sans but lucratif


Dénomination : B.B.C. DESSELGEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.924.055

Publication

19/01/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

[I I[IIIIIIIIIII [I[III - KW. 2014

I[[ I II [ 0 . _

*15009194* 01 2015 Rechtbank van KOOPHANDEL

BELGISCH STAATSBLAD

Gri Gentffi , afd. KORTRSJKµF e

HhII

Ondernemingsnr : 0433.924.055

Benaming

(voluit) : B.B.C. Desselgem

(verkort) :

Rechtsvorm ; Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Churchilllaan 27 - 8790 Waregem

Onderwerp akte : Wijziging Statuten 1 Benoemingen en Ontslagen 1 Wijziging Zetel

De buitengewone Algemene Vergadering van 07/10/2014 heeft geldig beslist inzake de hiernavolgende zaken:

1. Wijziging statuten die de bestaande statuten in hun geheel vervangen:

Titel 1 Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1; Oprichting

De vereniging is opgericht op 13 april 1987 door haar stichters:

-Dhr. Roobrouck Jozef

-Dhr. Teirlynck Luc

-Dhr, Coorevits John

Artikel 2: Benaming

De vereniging draagt de naam BBC Desselgem vzw.

De vereniging behoudt zich het recht voor om in alle stukken, uitgaande van de vereniging de verkorte

benaming "BBC Desselgem" te gebruiken.

Artikel 3: Zetel

De vereniging is gevestigd te Loverstraat 108, 8710 Sint-Baafs-Vijve. De vereniging ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Kortrijk. De maatschappelijke zetel kan verplaatst worden door de algemene

vergadering bij gewone meerderheid.

Artikel 4: Doel

De vereniging stelt zich tot doel: de behartiging van BBC Desselgem.

De vereniging tracht het in hierboven omschreven doel ondermeer te bereiken door:

- het in een georganiseerd kader beoefenen van de basketbalsport

- en het promoten van deze sport

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen, De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel 5: Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Titel Il Lidmaatschap

Artikel 6: Leden

De vereniging bestaat uit effectieve leden, hierna benoemd als' leden'; en toegetreden leden.

De vereniging telt tenminste drie leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc behot

aan I

Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

AADD 2.2

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Zij hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten, en die van het huishoudelijk reglement. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

De namen van de effectieve leden worden vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Ook de data van aanvaarding en uittreding, ontslag of afzetting van de effectieve leden worden erin vermeld.

Artikel 7; Toetreding van leden

Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement,

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid of toetredend lid. De raad van bestuur beslist omtrent de ai dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent bericht aan de verzoeker, Slechts indien hij de toetreding van een kandidaat-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 8: Ledenbijdrage

De effectieve leden zijn tot geen bijdrage verplicht. De richtlijnen inzake de bijdrage voor de toegetreden leden worden vermeld in het huishoudelijk reglement.

Artikel 9: Rechten en plichten

De leden en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht

-de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

-de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden;

Artikel 10: Uittreding en uitsluiting van leden

Elk lid of toegetreden lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Een effectief lid kan slechts worden uitgesloten door een buitengewone algemene vergadering met een meerderheid van twee derden van de stemmen en een aanwezigheid van twee derde van de leden.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 9, op ernstige wijze schendt of die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen;

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren.

Het lidmaatschap van een lid of een toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement,

Ontslag nemende of uitgesloten leden of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel Ill Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 11: Benoeming

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste 3 bestuurders, al dan niet lid van de vereniging. De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 12: Duur van het mandaat

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vijf jaar en zijn herverkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 13: Werking

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

De bestuurders gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging, geen enkele persoonlijke verplichting aan, Zij hebben wel de verantwoordelijkheid en de plicht blijk te geven van toewijding en waakzaamheid, m.a.w. te handelen als een 'goede huisvader' zoals voorzien is in de "vzw-wet".

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt doorslaggevend,

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vereniging dit vereist. De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of secretaris. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt doorslaggevend.

ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

Artikel 14: Bevoegdheden

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet, door de statuten of door het huishoudelijk reglement uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur treedt op als eiser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen door toedoen van haar voorzitter,

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaats grijpt kan niet langer zijn dan vijf jaar en het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden, De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

De raad van bestuur maakt een Huishoudelijk Reglement op dat door de algemene vergadering moet worden goedgekeurd. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

Titel IV Algemene vergadering

Artikel 15: Benoeming

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij afwezigheid van voornoemde persoon, door de oudste aanwezige bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid

vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 16: Bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

1.het wijzigen van de statuten;

2.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

3.desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4.het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

6.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

7.het uitsluiten van een lid;

8.het goedkeuren van het Huishoudelijk Reglement

9.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

10.alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 17: Werking

De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang

van de vereniging zulks vereist, Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het

goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de

raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt,

Alle leden van de algemene vergadering worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of per e-mail uitgenodigd op de algemene vergadering. De oproeping bevat de dag, uur en plaats van de algemene vergadering en de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur, Elk voorstel dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20ste van de leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet ten minste 10 dagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen niet behandeld worden.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

In het geval waar wordt beslist over de uitsluiting van een lid, of over de vrijwillige ontbinding van de vereniging, of over het wijzigen van de statuten, is een tweederde aanwezigheidsquorum vereist. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering, bijeengeroepen zoals door deze statuten bepaald, een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezigen. Voor deze laatstgenoemde beslissingen is bovendien een meerderheid van 2/3de van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook  in voorkomend geval - op de tweede algemene vergadering, Onthoudingen worden geteld als tegenstem.

Artikel 18: Notulen en inzagerecht

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en een bestuurder, en die opgenomen worden in een bijzonder register, Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging deze notulen raadplegen, alsmede aile beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken. Bovendien kan op de zetel van de vereniging het register van alle leden worden ingekeken.

Daartoe moet een schriftelijk verzoek worden gericht aan de raad van bestuur,

Titel V Begrotingen -- Rekeningen

Artikel 19: Algemeen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de jaarrekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd, ten laatste

binnen de 6 maand na het afsluiten van het boekjaar.

Artikel 20; Neerlegging

De raad van bestuur zorgt voor de neerlegging binnen de 30 dagen na de goedkeuring door de algemene

vergadering van de jaarrekening en de overige stukken die in de VZW-wet zijn vermeld, bij de griffie van de

rechtbank van Koophandel.

Titel VI Ontbinding  Vereffening

Artikel 21: Ontbinding

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in het artikel 17 van deze statuten.

Â

MDD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 22: Vereffening

ln geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden ean welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 23: Slotbepaling

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de algemene vergadering, gehouden te Desselgem op 7 oktober 2014.

2. Wijziging Zetel van de VZW

De maatschappelijke zetel van de vereniging wijzigt van Churchilllaan 27, 8790 WAREGEM naar Loverstraat 108, 8710 Sint-Baafs-Vijve.

3, Benoemingen en Ontslagen van de bestuurders:

De Algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder van:

- COUCKE, Stefaan, Cannaertstraat 35, 8510 Marke; Bestuurder

- DUQUESNOY, Joke, Sprletestraat 18, 8792 Desselgem; Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder

- LABEEUW, Davy, Churchilllaan 27, 8790 Waregem; Gedelegeerd Bestuurder

- VAN HOUTTE, Tom, Oscar Verschuerestraat 40/11, 8790 Waregem; Gedelegeerd Bestuurder

Ze heeft hen kwijting voor hun voorbije mandaat.

Zij heeft vervolgens tot bestuurder aangesteld:

- LABEEUW, Davy, geboren te Waregem op 29 november 1978 en wonende te Churchilllaan 27, 8790 Waregem; Voorzitter

- GALLENS, Eric, geboren te Waregem op 20 maart 1961 en wonende te Loverstraat 108, 8710 Sint-Baafs-Vijve; Secretaris

- VAN HOUTTE, Tom, geboren te Waregem op 3 december 1966 en wonende te Oscar Verschuerestraat 40/11, 8790 Waregem; Penningmeester

DEBLAERE, Adriaan, geboren te Tielt op 30 juli 1974 en wonende te Kortrijkseweg 352, 8790 Waregem; Bestuurder

Hun mandaat gaat onmiddellijk in en vervangt elk voorheen toegekend of nog openstaand mandaat. Het mandaat eindigt op de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2019.

Ondergetekenden,

LABEEUW Davy, handelend ais Voorzitter

CALLENS Eric, handelend als Secretaris

Gedaan te Dessetgem, op 14/10/2014

Op de laatste blz. van Lui i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. ~ "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

22. 06, 2011

RECHTB1 QOrANDEL

Voo behou " 11100331

aan h

BelgiE Staatst

Ondememingsnr : 0433.924.055 Benaming

(voluit) : B.B.C. Desselgem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lindestraat 89, 8790 Waregem

Onderwerp akte : VZW wijziging: ontslag en benoemingen f wijziging zetel

1. Wijziging in de raad van beheer en algemene vergadering

De algemene vergadering heeft op 18/01/2011 kennis genomen van het ontslag van Coucke Stefaan,: Cannaertstraat 35, te 8510 Marke als voorzitter en lid van de vereniging. De algemene vergadering heeft hem kwijting voor zijn voorbije mandaat.

Zij heeft vervolgens tot beheerders aangesteld: mejuffrouw Joke DUQUESNOY, Sprietestraat 18, 8792 DESSELGEM als penningmeester en de heer Tom VAN HOUTTE, Oscar Verschuerestraat 40 bus 11, 8790, WAREGEM als jeugdcoördinator.

Hun mandaat verstrijkt bij de eerstvolgende verkiezingen van de raad van beheer.

2.Benoemingen als gedelegeerd bestuurder:

De raad van beheer is overeenkomstig artikel 6.3 van de statuten vanaf heden als volgt samengesteld:

Benoemingen:

Mejuffrouw Joke DUQUESNOY, Sprietestraat 18, 8792 DESSELGEM, penningmeester

De heer Tom VAN HOUTTE, Oscar Verschuerestraat 40 bus 11, 8790 WAREGEM, jeugdcoördinator

Bestaand:

De heer Carlos DUQUESNOY, Sprietestraat 18, 8792 DESSELGEM, voorzitter

De heer Davy LABEEUW, Churchilllaan 27, 8790 WAREGEM, secretaris

3.Ontslag als gedelegeerd bestuurder:

De heer Stefaan Coucke

Artikel 5.1 van de statuten wordt als volgt aangepast:

"het aantal leden is onbeperkt met een minimum van vijf." Zijn effectief lid:

De heer Carlos DUQUESNOY, Sprietestraat 18, 8792 DESSELGEM

De heer Davy LABEEUW, Churchilllaan 27, 8790 WAREGEM

Mejuffrouw Joke DUQUESNOY, Sprietestraat 18, 8792 DESSELGEM

De heer Tom VAN HOUTTE, Oscar Verschuerestraat 40 bus 11, 8790 WAREGEM

De heer Wim VYNCKIER, Kortrijkseweg 140, 8791 BEVEREN-LEIE

De heer Jan STEELAND, Reinareweg 9, 8791 BEVEREN-LEIE

De heer Eric CALLENS, Loverstraat 76, 8710 WIELSBEKE

4.Wijziging zetel '

De zetel wijzigt van Lindestraat 89 te 8790 Waregem naar Churchilllaan 27, 8790 Waregem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luik B - Vervolg

5.Wijziging statuten

De ondergetekenden:

1.1.Duquesnoy Carlos, Sprietestraat 18, 8792 Desselgem, voorzitter

1.2.Labeeuw Davy, Churchilllaan 27, 8790 Waregem, secretaris

1.3.Duquesnoy Joke, Sprietestraat 18, 8792 Desselgem, penningmeester

1.4.Van Houtte Tom, Oscar Verschuerestraat 40 bus 11, 8790 Waregem, jeugdcodrdinator

1.5.Vynckier Wim, Kortrijkseweg 140, 8791 Beveren-Leie, medewerkend lid

1.6.Steeland Jan, Reinareweg 9, 8791 Beveren-Leie, medewerkend lid

1.7.Callens Eric, Loverstraat 76, 8710 Wieisbeke, medewerkend lid

MOD 2.2

(naam, voornamen, woonplaats, geboortedatum en  plaats of naam, rechtsvorm en adres zetel) verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te rechten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 (hierna de "VZW-wet"), met de hiernavolgende statuten.

t

t b toor-

'~ `" gehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B.B.C. DESSELGEM

Adresse
CHURCILLLAAN 27 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande