B.BA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.BA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.808.157

Publication

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

E LUtk By j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3162075*

NEERGELEGD

15. 10, 2013

RECF1iatiffitt KOC>Pº%-IANDEL KnRTR;.t~,

Bijiagen-bif hetitetgtsch stuartsblxà = 24>11/2013"_ Annëxé's itü 1Grónifeur Tiëlgé

Ondernemingsnr : DStiage ' .

Benaming :

(voluit) : B.BA

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte :

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 4 oktober 2013, ter registratie aangeboden, dat:

1. De naamloze vennootschap "FEYS, RENARD, BOSSUYT EN SINNESAEL", met zetel is te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0413.645.216.

2. De naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE J.", met zetel is te 8610 Kortemark, Nieuwstraat 19, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0426.071.906.

3. De naamloze vennootschap "JEAN NELISSEN", met zetel is te 3570 Alken, Hameestraat 30, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0434.221.686.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYSMANS VERZEKERINGEN", met zetel is te 2820 Bonheiden, Korte Veldstraat 12, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0478.505.552.

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " G & G

VERZEKERINGEN", met zetel is te 2310 Rijkevorsel, Bochtenstraat 32, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0466.513.679.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "B.BA".

Zetel : te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 1.

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel aan private als aan publieke (rechts)personen :

1. Alle mogelijke makelaarsverrichtingen uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, etc.;

2. Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren van alle onroerende goederen of rechten, gebouwen en/of ongebouwde, alles in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het optreden als bemiddelaar of makelaar in alle handelingen;

3. De vennootschap heeft verder tot doel om een patrimonium, gevormd door het

nemen van participaties in ondernemingen, te behouden en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Zij kan onder meer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

4. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of

gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, en de overname van handelsfondsen of activa, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer; Het op punt stellen van syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders;

5. Adviesverstrekking, ontwikkelen, productie, implementatie en onderhouden van software en websites, alsook het beheren van domeinnamen. Het geven van management- en bedrijfsgerichte softwaretrainingen, voordrachten en advies. De begeleiding, adviesverstrekking en uitvoeren van automatiseringsopdrachten, informatica en onderhoudsactiviteiten, alsmede het ter beschikking stellen van soft- en hardware.

6. Het verlenen van juridisch, financieel, management en bedrijfseconomisch advies, de organisatie, de administratie en de marketingbegeleiding van andere ondernemingen in de ruimste zin van het woord. Het adviseren en bijstand verlenen inzake strategisch, creatief en innovatief denken, diversificatie, bedrijfsvoering en operationele werking van ondernemingen in het algemeen. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, en meer in het algemeen ondersteuning te bieden bij de oprichting, de uitbating en het beheer van ondernemingen.

7. Zij kan eveneens overgaan tot het verstrekken van adviezen, consulting en studieopdrachten op het vlak van het riskmanagement van ondernemingen, rechtspersonen, zowel publieke als private, en particulieren, en dit niet beperkend tot verzekeringen en in de ruimste zin van het woord.

8. Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer van beleggingen in effecten en roerende goederen.

9. Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks, met haar maatschappelijk doel verband houden;

10. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Deze opsomming is als aanduiding dienende en geenszins beperkend.

Kapit. al .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt ACHTTIEN DUIZEND

VIJFHONDERD VIJr iïG EURO (¬ 18.550,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn; op dit vast kapitaal moet in totaal minstens zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zijn gestort.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De algemene vergadering van vennoten bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd, die besloten heeft met een meerderheid van minstens 75 % van de stemmen.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

De raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, gezamenlijk optredend.

Evenwel kan elke bestuurder individueel de vennootschap vertegenwoordigen voor elke handeling dat de tegenwaarde van ¬ 5.000,00 niet overschrijdt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding' kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering :

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de eerste donderdag van de maand juni, om veertien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip geschiedt de vereffening door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval zal de vergadering de emolumenten van de vereffenaars vaststellen.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen warden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

Onderschrij ving :

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is in speciën onderschreven en volledig afbetaald als volgt :

- door de naamloze vennootschap "FEYS, RENARD, BOSSUYT EN SINNESAEL", voornoemd, ten belope van driehonderd eenenzeventig (371) aandelen tegen de prijs van drieduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 3.710,00);

- door de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE J.", voornoemd, ten belope van driehonderd eenenzeventig (371) aandelen tegen de prijs van drieduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 3.710,00);

- door de naamloze vennootschap "JEAN NELISSEN", voornoemd, ten belope van driehonderd eenenzeventig (371) aandelen tegen de prijs van drieduizend zevenhonderd en tien euro (¬ ¬ 3.710,00);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYSMANS VERZEKERINGEN", voornoemd, ten belope van driehonderd eenenzeventig (371) aandelen tegen de prijs van drieduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 3.710,00);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " G & G VERZEKERINGEN", voornoemd, ten belope van driehonderd eenenzeventig (371) aandelen tegen de prijs van drieduizend zevenhonderd en tien euro (¬ 3.710,00);

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van 210/371°.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tien duizend vijfhonderd euro (¬ 10.500,00).

Overgangsbepalingen :

- Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op 5 en tot die functie te benoemen :

1/ de naamloze vennootschap "FEYS, RENARD, BOSSUYT EN SINNESAEL", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de naamloze vennootschap "FEYS, RENARD, BOSSUYT EN SINNESAEL", vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Jochen BLONDELLE, wonende te 9820 Merelbeke, Melkerij 16, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "FEYS, RENARD, BOSSUYT EN SINNESAEL".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2/ de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE J.", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE J.", vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Joost MISSINNE, wonende te 8810 Lichtervelde, Bontensstraat 24, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE

J."

3/ de naamloze vennootschap "JEAN NELISSEN", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de naamloze vennootschap "JEAN NELISSEN", vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Jurgen NELISSEN, wonende te 3520 Zonhoven, Hazendansweg 19, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "JEAN NELISSEN".

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYSMANS VERZEKERINGEN", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYSMANS VERZEKERINGEN", vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Kurt HUYSMANS, wonende te 2820 Bonheiden, Korte Veldstraat 12, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " HUYSMANS VERZEKERINGEN".

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G & G VERZEKERINGEN", voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G & G VERZEKERINGEN", vertegenwoordigd als voormeld, dat due Heer Filip GEERTS, wonende te 2310 Rijkevorsel, Bochtenstraat 34, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G & G VERZEKERINGEN".

Hun mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

- De pas benoemde bestuurders komen dan in raad van bestuur samen en besluiten, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van onderhavige akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de naamloze vennootschap "VERZEKERINGSKANTOOR MISSINNE J.", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Joost MISSINNE, voornoemd, te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur, die aanvaardt.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni 2015.

- De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOFISC te Kortrijk met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

...

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Geassocieerd Notaris Jean-Charles DE WITTE

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.









Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/05/2015
ÿþ

[Luik Bi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1506907111111111



NEERGELEGD

04 MEI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRFJK r rutL .



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0540.808.157

Benaming :

(voluit) : B.BA

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedypark 24/1 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 31 maart 2015, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.BA", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 1, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van punt 8 van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"8. Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer van beleggingen in effecten en roerende goederen. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer, beleggingsadvies of enige verrichtingen doen waarvoor een vergunning nodig is overeenkomstig de wet van 06 april 1995 inzake het statuut en het toezicht van de beleggingsondernemingen."

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende Notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accofisc Kortrijk", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luminad", met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, via een ondernemingsloket het nodige te doen voor de wijziging en/of schrapping van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het vervullen van alle formaliteiten ten aanzien van de BTW administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- verslag bestuursorgaan met staat actief en passief;

- gecoördineerde statuten.

or-b Zouden aan het Elfalgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

v

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0330-010

Coordonnées
B.BA

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 24, BUS 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande