B.Y.T.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.Y.T.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.613.563

Publication

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 08.01.2013 13005-0515-010
21/04/2015
ÿþmod 11.1

b.

E s~

i i 81

'15057918

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilEEiÉ(;s%Li.+M

- 9 AP g.

~~ ~F

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Grift

Ondernemingsar: 0831613563

Benaming (voluit) : B.Y.T.D.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Delfien Vanhautestraat 29 8570 Anzegem

Onderwerp akte :

ONTBINDING-VEREFFENING

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris;? PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 31 maart 2015 werden volgende besluiten'' genomen

BESLUIT.

De comparant besluit de eerste zin van het artikel 31 van de statuten te schrappen,; welke luidt als volgt :

"Zijn er geen vereffenaars benoemd dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de, ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar".

BESLUIT,

De comparant neemt kennis van de jaarrekening van het lopend boekjaar dat is aangevangen op 1 januari 2015 en afgesloten op heden en keurt deze goed. BESLUIT.

De comparant geeft lezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 27; maart 2015, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld;; overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 4 maart 2015.

BESLUIT

De comparant geeft lezing van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba 'Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11 opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "B.Y.T.D." een tussentijdse staat per 4 maart 2015 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 10.171,18 en een netto actief van ¬ 10.171,18. Het eigen vermogen is ¬ 8.428, 82 lager dan het maatschappelijk kapitaal.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 4 maart 2015 van de BVBA "B. Y. T. D. ", met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem - Vichte, Delfien Vanhautestraat 29 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding. De zaakvoerder van de BVBA "B.Y.T.D." heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de vennootschap B. Y. T.D." per 4 maart 2015, op basis waarvan de. ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

 %_ ~

mod 11.1

`* Voor.l behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

de toestand vàn de » vennootschap op die datum weergeeft. Uit de ons voorgelegde staat en voor zover wij kunnen nagaan blijkt dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald conform art. 185 §5 W. Venn. Wel wensen we een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoot onontbeerlijk achten."

De comparant verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en' voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

BESLUIT.

De comparant besluit tot ontbinding van de vennootschap.

De comparant verklaart dat gemelde vennootschap thans reeds feitelijk vereffend werd.

' Uitdrukkelijk wordt door de comparant verwezen naar het nieuwe artikel 184 § 5 van ' het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is, aangezien de enige vennoot op de vergadering rechtsgeldig aanwezig is en daartoe besluit, en dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald. De comparant verzoekt ondergetekende notaris te willen acteren dat aan voormelde voorwaarden voldaan is en dat dienvolgens geen vereffenaar zal worden aangeduid.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor gebeurlijke tekortkomingen.

BESLUIT

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparant bevestigt voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding - vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa.

De comparant verklaart dat de vennootschap `B.Y.T.D.' thans geen schulden ten aanzien van derden meer bezit.

De comparant verklaart zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De comparant verklaart dat in onderhavige vennootschap geen commissaris is aangesteld.

De' comparant verklaart kennis te hebben van zijn individueel onderzoeksrecht, zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en voormeld onderzoeksrecht te hebben uitgeoefend.

BESLUIT.

De comparant besluit dat de vereffening is afgesloten en stelt vast dat de vennootschap 'B.Y.T.D.' definitief opgehouden heeft te bestaan.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de comparant tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten de heer BIJTTEBIER Herman René Augustin, (identiteitskaart nummer 591-2339538-97 geldig tot eenentwintig december tweeduizend vijftien - rijksregister nummer 52.12.08-311.43), wonende te 8570 Anzegem (Vichte), Delfien Vanhautestraat 29. .

De comparant verleent kwijting aan genoemde zaakvoerder, betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

De comparant stelt vast dat hij als enige vennoot door de uitoefening van de rechten verbonden aan alle 100 aandelen, gemachtigd is het gehele vermogen, zowel actief als passief, van deze vennootschap te ontvangen, wat hij uitdrukkelijk aanvaardt, en dat hij voor zoveel als nodig de goederen in ontvangst neemt; bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `B.Y.T.D.' definitief afgesloten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

mod 11.1

:-De-Comparant besluit dat de maatschappelijke bescheiden en documenten gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard worden door de heer Herman Bijttebier op zijn domicilie. De sommen en waarden die gebeurlijk zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 31/03/2015

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de revisor

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B.Y.T.D.

Adresse
DELFIEN VANHAUTESTRAAT 29 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande