BAALTJES YACHTING CLUB , AFGEKORT : B.Y.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : BAALTJES YACHTING CLUB , AFGEKORT : B.Y.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 476.358.288

Publication

21/11/2012
ÿþMoa 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 9 M, 2912







Onderremingsnr: 476.358.288

Benaming

(voluit) : BAALTJES YACHTING CLUB

(verkort) : B.Y.C.

Rechtsvorm : VZW

Zetel : W, ELSSCHOTLAAN 41 8670 ST, IDESBALD

Onderwerp akte : NAAMSVERANDERING EN NIEUWE STATUTEN

De hierna vernoemde personen, ondergetekenden en stichtende leden :

1/ Coulon, Jef, dokter, IJslandvaardersstraat 8, 8670 Koksijde; 2/ Samyn, Jean-Paul, ambtenaar, W. Eisschotlaan 41, 8670 Sint-ldesbald; 3! De Kinder, Jef, piloot, Zeebermlaan 16, 8670 OOSTDUINKERKE ; 4/ Samyn, Johan, ambtenaar, Veurnestraat 293, 8660 De Panne; 5/ Popeye Stijn, ambtenaar, Karpelstraat 51, 8630 Veurne; 6/ Claes Lieven, ambtenaar, Galloperstraat 37, 8670 Koksijde; allen van Belgische nationaliteit zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig met de wet van 27 juni 1921 onder de hierna volgende voorwaarden.

NAAM, ZETEL, DOEL : Art. 1. De vereniging draagt de naam « Panse Yacht Club », afgekort « P.Y.C. ». Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te DYNASTIEIAAN 20 8660 DE PANNE, De zetel mag naar elk ander adres binnen de agglomeratie of elke andere gemeente overgebracht worden op gewone beslissing van de raad van beheer.

Art, 3, De vereniging wordt opgericht voor onbeperkte duur. Ze kan allen tijde ontbonden worden, DOELSTELLINGEN : Art. 4. De vereniging heeft als doel : Het aanmoedigen en bevorderen van de watersport in het algemeen en van volgende taken in het bijzonder:

- Strandzeilwagenrijden / Speedzeilen.

- Diepzee-, Wrak- & Archeologisch duiken: D.w.z. dat de V.Z.W. P.Y.C. streeft om het maritiem patrimonium onder de Noordzeespiegel, te behoeden van vernieling, verdwijning en zal de nodige bergingen uitvoeren ter vrijwaring van hun en haar cultureel erfgoed, De belangstelling gaat uit naar historische wrakken van uit de gehele wereld.

-Visserijfolklore: D.w.z. dat de V.Z.W. P.Y.C. streeft om het vroegere en actuele Pannese visserij

patrimonium te behoeden van verdwijning met name de haringvisserij, garnaalvisserij en strandvisserij. - Zeilen in al zijn vormen,

-Wind- en kitesurfen.

- Waterskiën in al zijn vormen.

- Het varen met jetski.

- Arnateurvissen op zee.

- Reddingsdienst op zee,

-Het organiseren van activiteiten, wedstrijden en kampioenschappen in verband met voornoemden. Het ter beschikking stellen van de infrastructuur aan de leden alsook aan andere watersportverenigingen voor het beoefenen van de vermelde sporten.

-Het onderhouden van relaties met clubs en verenigingen die gelijkaardige doelen nastreven als die van de vereniging.

Art. 5. De vereniging mag op bijkomende wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel,

FINANCIËLE MIDDELEN : Art. 6. De financiële middelen van de vereniging zijn onder andere :

1/ Opbrengsten van verkoop van publicaties van de vereniging. 2/ Opbrengsten ten gevolge van financiële acties ten voordele van de projecten van de vereniging aldan niet in samenwerking met andere organisaties en of verenigingen. 3/ Giften en legaten. 4/ Overheidssteun, 5/ Opbrengsten van het organiseren van wedstrijden ten voordele van de projecten van de vereniging.

LEPEN : Art, 7. De vereniging bestaat uit : -Effectieve leden : fysische personen die aan de volgende voorwaarden voldoen : a) In regel zijn met de jaarlijkse bijdrage. b) De doelen van de vereniging naleven. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

11I1 111 i11 11 lld 111 11

*iaiee3aa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BAALTJES YACHTING CLUB , AFGEKORT : B.Y.C.

Adresse
WILLEM ELSSCHOTLAAN 41 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande