BACHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BACHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.988.989

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 03.07.2014 14267-0090-011
29/11/2013
ÿþ MOd Werd 17.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVEERGELEGD

1 9. 11. 2013

REChiI"K~~KANDI:L

IIU I III IIU UI I

*13179392

iii i

i

Ondernemingsnr : 0896.988.989

Benaming

(voluit) : BACHAN

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Zultseweg 234

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 7 november 2013 en vervolgens' de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op twaalf november tweeduizend dertien, boek 2075 blad 49 vak 10" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de`s Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde : 1. Aanpassing van artikel 3 van de statuten.

De vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel bij beslissing van de zaakvoerder de dato 25: juni 2013 werd verplaatst van 9800 Deinze, Tieltsesteeweg 3, naar 8790 Waregem, Zultseweg 234. De vergadering bevestigt deze zetelverplaatsing. Om de statuten in overeenstemming te brengen met het besluit tot zetelverplaatsing beslist de vergadering om de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door het volgende:

"Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Zultseweg 234.

De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in Beigië binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots ln België of het buitenland oprichten."

' 2. Kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerder van 11 oktober 2013.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 11 oktober 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 313° van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Dit verslag zal hierbij aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van' koophandel.

3. Toekennen van een dividend.

De vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van één miljoen driehonderd drieënveertigduizend euro (¬ 1.343.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal één miljoen tweehonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 1,208.700) netto-dividend.

4. Kennisname van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor van 17 oktober 2013.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, gevestigd te 8560 Wevelgem,; Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, voor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna, letterlijk weergegeven:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA BACHAN door inbreng" in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Dirk T'JOLLYN naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

--------- -

----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3, De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden

van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toe-

name van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1,208.700,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van

de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 17 oktober 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Dit verslag zal, samen met het verslag van de zaakvoerder, hierbij aangehecht blijven met het oog

op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, om het maatschappelijk kapitaal met tweehonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 1.208.700) te verhogen om het van één miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 1.700.000) op twee miljoen negenhonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 2.908.700) te brengen, door inbreng van de schuldvordering die de inbrenger heeft lastens deze vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot de voormelde dividenduitkering, die hij heeft lastend de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

6. Verwezenlijking van de inbreng.

De enige vennoot verklaart zijn schuldvordering ten belope van tweehonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 1.208.700) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

7. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen negenhonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 2.908.700) werd gebracht en is vertegenwoordigd door honderd zeventig (170) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

8. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door het volgende: "Artikel vijf : Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen negenhonderdachtduizend zevenhonderd euro (¬ 2.908.700). Het is verdeeld in honderd zeventig (170) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

9. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Accountancy Parmentier, gevestigd te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 178, gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om

Luik B - Vervolg

de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

18/11/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden - Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nian) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11/07/2013
ÿþModA9F i1.1

fuît l tt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uwItflJipu\

1 r - ,Y

+' ~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0896.988.989

Benaming (voluit) : BACHAN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tieltsesteenweg 3, 9800 Deinze, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 25-06-2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid vanaf 25-06-2013 verplaatst werden naar de Zultseweg 234 te 8790 Waregem.

TJallyn Dirk,

Zaakvoerder

Op de laatste b1z. van Luik -I3 vêïmëËdëri : Recto : Alaam en hoedanigheid van de ínstrûrnentërende notaris. hetzij van de persc(o)n(sn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0292-010
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 21.06.2012 12198-0238-010
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 23.06.2011 11185-0504-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0322-010
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 03.07.2009 09349-0130-011

Coordonnées
BACHAN

Adresse
ZULTSEWEG 234 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande