BAES-BLANCKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAES-BLANCKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.195.427

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.03.2014, NGL 14.04.2014 14091-0453-015
24/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

P _.. w.-rt 77: 1 r I I

y

s;

.~ ~.." nA" j~~.oik:

12 DEC. 2013

110Heng J1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Î ` Ondernemingsnr: 0890.195.427

r; Benaming (voluit) : Baes-Blanckaert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 190

8670 Koksijde

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAES-BLANCKAERT", waarvan de zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Zeelaan 190, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort, op 3 december 2013, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 5 december 2013, boek 5/116, blad 69, vak 18, Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR).; De ontvanger a.i. (getekend) Luc De Bergh, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot uitkering van een tussentijds dividend aan huidige vennoten overeenkomstig hun huidig aandelenbezit, in toepassing van art. 537, 1e lid; WIB92, van een bruto-bedrag van eenentachtigduizend achthonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (81.888,89 EUR), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing; van tien procent (10%), zijnde achtduizend honderd achtentachtig euro negenentachtig cent (8.188,89 EUR), in totaal drieënzeventigduizend zevenhonderd euro vijf cent (73.700,05 EUR). Tweede beslissing

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder, opgemaakt op negenentwintig oktober tweeduizend dertien, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura en waarin wordt, aangegeven dat de zaakvoerder gebruik wenst te maken van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van; tien procent inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geïncorporeerde dividenden.

Tevens legt de voorzitter het verslag voor opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de' vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, op negenentwintig oktober tweeduizend dertien. Dit verslag heeft betrekking op de toegepaste wijze; van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van dit laatste verslag luiden als volgt:

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BAES-BLANCKAERT, bestaat uit de; inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA BAES-BLANCKAERT zullen' verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 73.700,00 EUR, voor een; inbrengwaarde van 73.700, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde; van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van; de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11,1



verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van' het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomïsch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 70 aandelen van de BVBA BAES-BLANCKAERT, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA BAES-BLANCKAERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

eerde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met dertienduizend en twintig euro (13.020,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op eenendertigduizend zeshonderd twintig euro (31.620,00 EUR) door inbreng in natura van de dividendvordering die de vennoten in de vennootschap hebben en door creatie van zeventig (70) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De hiervoor vermelde inbreng zal vergoed worden door zeventig aandelen met een intrinsieke waarde van duizend en tweeënvijftig euro zesentachtig cent (1.052,86 EUR), waarvan:

" honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal dertienduizend en twintig euro (13.020,00 EUR);

- achthonderd zesenzestig euro zesentachtig cent (866,86 EUR), zijnde in totaal zestigduizend zeshonderd tachtig euro (60.680,00 EUR) als uitgiftepremie.

Viierde.beslissing

De hiervoor vermelde inbreng in natura wordt vergoed door de toekenning van zeventig aandelen met een intrinsieke waarde van duizend en tweeënvijftig euro zesentachtig cent (1.052,86 EUR) per aandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer Baes Kris, voornoemd, ten belope van vijfendertig aandelen;

- mevrouw Blanckaert Leen, voornoemd, ten belope van vijfendertig aandelen.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde Kapitaalverhoging van dertienduizend en twintig euro (13.020,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenendertigduizend zeshonderd twintig euro (31.620,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zeventig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde zestigduizend zeshonderd tachtig euro (60.680,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen,

Zevende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maa! te verhogen met zestigduizend zeshonderd tachtig euro (60.680,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van eenendertigduizend zeshonderd twintig euro (31.620,00 EUR) op tweeënnegentigduizend driehonderd euro (92,300,00 EUR) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zestigduizend zeshonderd tachtig euro (60.680,00 EU R).

Deze tweede kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen.

Achtste beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van zestigduizend zeshonderd tachtig euro (60.680,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeënnegentigduizend driehonderd euro (92.300,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zeventig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Negende beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

,Verso : Naam en handtekening

Voor-

bohoudan

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

" 4 brioudin aan het BetgisCh Staatsblad

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2013
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



- # Nt. 2013

~yG~riffié '~

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 190 - 8670 Koksijde

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 05/11/2013 werden de volgende beslissingen genomen:

1§ïjlagen bij hét Béïgïscfi SI áfsblad =16/1272013 - Annexes du Moniteur belge - na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw BLANCKAERT Leen, te benoemen ais zaakvoerder met ingang vanaf 05/11/2013.

MES Kris

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0890.195.427

benaming

(voluit) : BAES-BLANCKAERT

IItL11L1u'O6<~u~iduu

131

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 26.04.2013 13099-0284-012
02/10/2012
ÿþVc behi aart Bel; Staat

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moi! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~175]12YYT J~.,s7'~J:~,Fi:1

i1~Caiiil. f& J]FA.L~ i7. VAN t?~1r iJ+'31\ J.JEL RECHTBANK

2 1 SEP. 2012

viertige

Ondernemingsnr: 0890.195.427

Benaming

(voluit) : BAES-BLANCKAERT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeelaan 190 te 8670 Koksijde

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 01/06/2012 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw BLANCKAERT Leen te ontslaan als zaakvoerder, met ingang van 0110612012. De vergadering beslist tevens om kwijting te verlenen aan mevrouw BLANCKAERT Leen voor haar tot op heden uitgeoefend mandaat.

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om de heer BAES Kris te benoemen tot zaakvoerder, en dit met ingang van 0110612012.

BAES Kris

zaakvoerder

mal

I ll1 I lii 1111 111 I Il 11111111111111111 Il

*12162944<

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 02.04.2012 12079-0221-013
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 22.06.2011 11195-0298-013
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.03.2010, NGL 22.04.2010 10096-0035-013
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.03.2009, NGL 04.05.2009 09131-0176-014

Coordonnées
BAES-BLANCKAERT

Adresse
ZEELAAN 190 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande