BAKKERIJ MOLLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ MOLLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.740.597

Publication

17/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle " " ing ter griffie van de akte

MODIRE E(;

NEERGELEGD

30. 12. 2011

cCu7RA',\itC KOCPHHNDEL

1.._ - KCr~TBI'rt f

Ondernemingsnr : 0837.740.597

Benaming

(voluit) : " BAKKERIJ MOLLY "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  KAPITAALSVERHOGING-STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout,: geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tweeëntwintig december tweeduizend en elf, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BAKKERIJ MOLLY ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat. 108, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van. stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering heeft vastgesteld dat het kapitaal op heden achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600): bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ honderste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

TWEEDE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 15 juni 2011, en door de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid 'BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN' vertegenwoordigd de besloten " vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PIET DUJARDIN', vertegenwoordigd door Heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, opgemaakt op vierentwintig oktober tweeduizend en elf, die handelen over de hierna' beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der. Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA BAKKERIJ MOLLY door inbreng van het vruchtgebruik voor een periode van 25 jaar van een onroerend,

kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap: verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.lk dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens een eventueel uitwinningsrisico ad 81.804,87 EUR, aangezien het akkoord met betrekking tot de handlichting van voormelde hypothecaire inschrijving op. datum van onderhavig verslag

niet werd bekomen.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 338.000,00 EUR stemt overeen met de totale inbrengwaarde.

V hei aa Bef Stan

11I 11 1 111 liii 11H11 I

*12014985*

111

90 -or

EL .

2Ox2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 'iehotlfen Luik B .. Vervolg

aá[i he Belgisch Staatsblad

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doenbetreffende dé rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. "

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van .de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 24 oktober 2011 BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, Vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

iedere aanwezige aandeelhouder erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT,

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering besloten met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen ingevolge een inbreng van driehonderd achtendertigduizend (¬ 338.000) euro.

De vergadering heeft beslist een kapitaalsverhoging te doen van driehonderd achtendertigduizend (¬ 338.000) euro, zodat het maatschappelijk kapitaal op driehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd (¬ 356.600) '4 wordt gebracht.

Deze kapitaalsverhoging is aldus gebeurd door 'een inbreng in natura ten belope van driehonderd achtendertigduizend (¬ 338.000) euro, zonder het creëren van nieuwe aandelen.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van het tijdelijk vruchtgebruik van volgende onroerende goederen, voor een termijn van vijfentwintig (25) jaar met ingang vanaf heden om te eindigen op tweeëntwintig december tweeduizend en zesendertig:

STAD WAREGEM  TWEEDE AFDELING  Jozef Duthoystraat 106/+106/108 Het tijdelijk vruchtgebruik van het handelshuis met bakkerij en bijhorende garages :

1/ In een appartementsgebouw genaamd "Hoofdgebouw", opgericht op een perceel grond, gelegen aan de Jozef Duthoystraat 106/108, bekend ten kadaster volgens titel sectie C, nummer 592/H/3 met een oppervlakte van twee are zeventien centiare (2a 17ca)en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie C, nummers 592/H/3 en 592/L/3, respectievelijk met een oppervlakte van twee are zeventien centiare (2a 17 ca)

en drie are vierendertig centiare (3a 34 ca) t

de volgende privatieven:

de woning met winkelruimte, uiterst links gelegen ~

Omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

a)gelijkvloers: de winkelruimte, WC, aparte inkom voor het woonprivatief met inwendige trap naar de eerste

verdieping, garage

b)eerste verdieping: inkom met inwendige trap naar het gelijkvloers en de dakverdieping, een living, een

keuken en badkamer

c)dakverdieping: nachthall en drie slaapkamers

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid

zevenendertig honderdsten (37/100sten)

Zoals deze privatieve en gemene delen nader beschreven staan in de basisakte van het "hoofdgebouw" , verleden voor notaris Roland Vandaele te Sint-Amandsberg (Gent) op negen okotber negentienhonderd ' negentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op vijfentwintig okotber negentienhonderd negentig, boek 3951, nummer 21.

Voorafgaande beschrijving is deze zoals opgenomen werd in de basisakte en eigendomstitel de dato drie juli negentienhonderd zesennegentig, waarvan sprake hierna.

Partijen hebben echter verklaard dat door hen het onroerend goed volledig verbouwd werd tot handelshuis, zoals blijkt uit de uitgereikte vergunningen, en zoals opgenomen in het stedenbouwkundig uittreksel, waarvan sprake hierna. Partijen hebben verklaard dat voor het appartementsgebouw genaamd "hoofdgebouw" werd geen syndicus aangesteld.

2/ Een perceel grond dienstig als tuin met er opgerichte bakkerij-werkplaats gelegen te Waregem, Jozef Duthoystraat 106/108, achter voorschreven goed sub 1/. Bekend volgens titel en kadaster sectie C, nummer 592/K13, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twee are tien centiare (2a 10ca) en een kadastraal' inkomen van zeshonderd negenendertig euro (¬ 639)

Voornoemd goed wordt volledig beroepsmatig aangewend en ingebracht. De ruimtes worden aangewend als winkel, kantoor en magazijn en NIET voor bewoning. Het betreft het dus een inbreng van een onroerend goed dat NIET geheel of gedeeltelijk aangewend wordt tot bewoning of geheel of gedeeltelijk tot bewoning zijn bestemd.

Palend of gepaald hebbend aan:

Noord: DE MEESTERE Andre Robert en VANACKERE Denise Louise te Waregem ; Oost: WILLEMS Patrick Erik en VANCAMELBEKE Martine Emma te Waregem, DEWAELE Jacques Achiel en VERCRUYSSE " Annie Maria te Waregem ; Zuid-West: LAREU Andre Maurice en DE SMET Anita Elise te Waregem ; Noord-West: COOREVITS Joanna Elodie te Waregem voor het vruchtgebruik, LAREU-Andre Maurice en DE SMET Anita Elise te Waregem voor de blote eigendom.

III. Vaststelling van de kapitaalverhoging.





















De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd

verhoogd tot driehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 356.600)

IV. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten als volgt te

wijzigen:

" Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd euro

(¬ 356.600), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste (1/100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 22/12/2011.

- verslag van de zaakvoerders d.d. 15/06/2011

- verslag van de bedrijfrevisor d.d. 24110/2011

- coordinatie van de statuten.

Voor-berlouderq aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 4. 07, NUNEERGELEGD

RÈCHTfer"rf~i~00K PHAN0EL KOl;~R1,7

" 11110994*

Ondernemingsnr : 83 - 9e0

Benaming

(voluit) : ` Bakkerij Molly '

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 108

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder

van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout,,

geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van dertig juni tweeduizend en

elf, dat onder de naam "Bakkerij Molly" door:

1/ de heer MOLLY Vincent Alain Jean-Pierre,

wonend te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 87;

2/ Mevrouw VANWALLEGHEM Leen Christiane,

wonend te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 87;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te

8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 108.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid onder de naam 'Bakkerij Molly'

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Jozef Duthoystraat 108

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied

Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze,

wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels,;

agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland,

mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland :

I. Uitbating van een bakkerij

De exploitatie van bakkerij, handel in bakkerij, confiserie, ijs en aanverwante producten;

Il. Algemene activiteiten

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen;

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in,

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,'

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest;

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan:

kredietinstellingen;

C/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van'

opdrachten en functies;

D/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

El de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke'

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Fi het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe;

vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

tiVoor»

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

AI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, . onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die .het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen 'met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of li aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten ; en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel i aansluiten, of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen; belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelne-'ming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen, in alle vennootschappen of ; ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf heden en bekomt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro volstort op rekening geopend bij KBC Bank. ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

' Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de' uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.'

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; ;,bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde maandag van de maand juni van elk jaar om 14 uur in de

zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het

vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken.

ARTIKEL 19.

He batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige

afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt

, op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van

drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen,

dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende

bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

ARTIKEL 21.

`Vervoegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelij-+ke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

' III. VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot'

eenendertig december tweeduizend en twaalf

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de derde maandag van de maand juni van

het jaar 2013, om 14 uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet- statutair zaakvoerder worden aangesteld :

1/ de heer Molly Vincent, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

2/ mevrouw Vanwalleghem Leen, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten gelden voor onbepaalde duur en zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er

anders over beslist.

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan "Fiscaal Kantoor Vanthuyne", 8800 Roeselare, Koning Albert I laan 82/2, om

in haar naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de Toegevoegde

Waarde, met de aanvraag van het uniek ondememingsnummer en het verrichten van andere formaliteiten in

het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 30/06/2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 18.08.2016 16435-0601-017

Coordonnées
BAKKERIJ MOLLY

Adresse
JOZEF DUTHOYSTRAAT 108 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande