BAKKERIJ ONS DORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ ONS DORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.270.850

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.03.2014, NGL 22.04.2014 14095-0369-015
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.03.2013, NGL 29.04.2013 13106-0468-015
24/01/2012
ÿþRiad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

r S',.a :-: E, '" -" Yr.i..'

RECHTBAt1ixk

1 1 JAN. 2012

VEt`Griffie



IDE

B

st:

111111*11.1211o1



Ondernemingsnr: 0836.270.850

Benaming

(voluit) : Bakkerij Ons Dorp

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Woumenweg 303, 8600 Woumen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan. Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

Patrick Declerck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2011
ÿþ"

mwd 2.0

Ondernemingsnr Benaming once 021-c gSo

(voluit) : BAKKERIJ ONS DORP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WOUMENWEG 303, 8600 DIKSMUIDE (WOUMEN)

Onderwerp akte : OPRICHTING

"BAKKERIJ ONS DORP"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met zetel te 8600 Diksmuide (Woumen),

Woumenweg 303

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door meester Bertrand Desmari-'caux, notaris te Diksmuide, op tien mei tweeduizend en elf dragende volgende melding van registratie : "Gere-'gistreerd te DIKSMUIDE Zes bla-'den een verzendingen 12 MEI 2011 boek 425 blad 83 vak 4 Ontvangen : Vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) KOEN BAERT', dat er opgericht werd een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dragende de naam "BAKKERIJ ONS DORP", met zetel te 8600 Diksmuide (Wou men), Woumenweg 303, en met als oprichters:

De Heer DECLERCK Patrick Bernard, bakker, geboren te Aartrijke op vijfentwintig september negentienhonderd tweeënzestig, (identiteitskaartnummer 590-7276793-73 - rijksregistemummer 62.09.25419.02), en zijn echtgenote Mevrouw VAN NUFFEL Anja Alma, meewerkende echtgenote, geboren te Aalst op, twee juli negentienhonderd negenen-zestig, (identiteitskaartnummer 591-0314856-96 - rijksre-gistemummer 69.07.02-318.53), samenwonende te 8600 Diksmuide (Woumen), Woumenweg 303.

Zij verklaren gehuwd te zijn te Oudenburg op twee juli negentienhonderd zevenentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd, behoudens een kleine wijziging huwelijkscontract, verleden voor Meester Greet Deboodt, notaris te Diksmuide (Woumen) op zeven juni tweeduizend en tien, zo zij verklaren.

Die mij het door de wet vereiste financieel plan over-han-idigd hebben, en mij verzocht hebben een authentieke akte op te maken van de statuten van een besloten ven-noot-+schap met beperkte aansprake-'lijk-'beid onder de naam "BAKKERIJ ONS DORP", met zetel te 8600 Diksmuide (Wou-men), Woumenweg 303, waarvan het geplaatste kapitaal VEERTIGDUIZEND EURO (¬ 40.000,00) bedraagt en, verdeeld is in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal van de vennootschap geplaatst is en dat zijzelf alle vierhonderd aandelen hebben onderschreven, als volgt:

a) door de Heer DECLERCK Patrick, voornoemd, voor tweehonderd aandelen : 200

b) door Mevrouw VAN NUFFEL Anja, voornoemd, voor twee-honderd aandelen : 200

TOTAAL : vierhonderd aandelen 400

De comparanten verklaren dat het kapitaal is gestort ten belope van veertigduizend Euro (EUR 40.000,-)

door inbreng in geld, als volgt:

a) door de Heer DECLERCK Patrick, voornoemd, voor twintigduizend Euro: 20.000,00¬

b) door Mevrouw VAN NUFFEL Anja, voornoemd, voor twin-tigduizend Euro: 20.000,00¬

TOTAAL: veertigduizend Euro 40.000,00¬

De comparanten verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben voor minstens een vijfde

volstort zijn.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 652-8175086-08, geopend op naam van de

vennoot-schap in oprichting bij Record Bank N.V., zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door

genoemde financiële imstel ling op vijf mei tweeduizend en elf en dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprake-'lijk-'heid.

De naam luidt: "BAKKERIJ ONS DORP". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diks-muide (Woumen), Woumenweg 303.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11079839*

16 MEI 2011

Griffie

T i Iagen bij het BèIgisch Staatsb1àd - Zb[05/20I1- Annexes du 1Vioniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overge-bracht worden naar een andere plaats in België, in het-zelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaak-voerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. De inrichting en uitbating van brood en banketbakkerijen in de ruimste zin van het woord, zowel artisanaal als industrieel, waarbij onder andere de volgende activiteiten ten exemplatieve titel worden bedoeld :

de vervaardiging en de groot- en kleinhandel van alle vormen van brood, broodjes, koeken, verse cakes, taarten en alle andere vers banketbakkerswerk door warme bakkers; van beschuit, koekjes, peperkoek; van versnaperingen, zoet dan wel gezouten; van chocolade en allerlei suikerwerk; van ijsroom en aanverwanten; van kleine eetwaren en voedingswaren in het algemeen; van kruideniersartikelen; en in het algemeen van alle daarmede gebruikelijk samengaande andere artikelen.

2. De inrichting en de uitbating, het huren en verhuren en alle activiteiten van verbruikssalons, tea-rooms, bistro's, snack-bars, restaurants, cafés, brasseries, kantines, feestzalen, feesttenten, en aile andere al dan niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden waar dranken, snacks, etenswaren en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden, alsmede het optreden als traiteur, en het verzorgen van feesten, recepties, catering en manifestaties allerhande.

3. In het kader van de dienstverlening bij bovenstaande activiteiten, en steeds aanvullend met deze activiteiten, heeft de vennootschap nog volgende doelstellingen:

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen de raadgeving, studie en organisatie inzake, handels-, financiële en sociale aangelegenheden; het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak; het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

4. Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

5. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

6. Het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

7. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is;

Alle bovenstaande handelingen mogen worden verricht, met uitsluiting van die verrichtingen waarvoor in de wetgeving bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd; en eveneens met uitsluiting van het beheer van roerend vermogen voor rekening van derden, dat onder het toezicht ressorteert van de commissie voor Bank- en financiewezen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitge-breide zin.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezen-lijken zo in België als in de vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voor-komen.

De vennootschap wordt opgericht op heden voor een onbe-paalde duur, en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de in het Wetboek van Vennootschappen bedoelde neerteg'ging.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000), en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelij-ke fractiewaarde van één/vierhonderdste (1/400)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappe-lijk doel, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet of de statuten alleen de algemene eergade-ring bevoegd is.

Bij overlijden van een zaakvoerder of bij gerechtelijke vaststelling dat een zaakvoerder niet meer over voldoende wilsgeschiktheid zou beschikken, zal hij van rechtswege en automatisch worden opgevolgd door de opvolgende niet-statutaire zaakvoerder, die bij buitengewone algemene vergadering zal worden aangesteld als opvolgende niet-statutaire zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoer-der, dient deze overeenkomstig de wettelijke voorschrif-ten onder zijn vennoten. zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk per-soon) te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtsper-soon. Een uittrek sel uit de notulen van het bestuursor-gaan van de rechtspersoon-zaakvoerder, houdende benoe-ming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofd-ing worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer onderhavige vennootschap zal aangewezen worden tot zaakvoerder/bestuurder van een andere rechtspersoon, dient/dienen haar zaakvoerder(s) onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerders mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders houdende benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders vertegenwoordigen afzonderlijk optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennoot-schap zouden concurreren of het verwezen-ilijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instem-ming van de alge-mene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, recht-streeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrech-telijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrich-ting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders vôôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten warden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslis-sing moet nemen.

Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commis-sarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Alsdan dienen tevens de overige voorschriften van artikel 259§1 van het Wetboek van Vennootschappen in dit verband nageleefd te worden.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrich-ting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de hiervôôr bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voort-vloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennoot-schap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het laatstgemeld stuk.

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-'ke-'ning en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissa-rissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene verga-dering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boek-jaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel vijftien van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere ven-noot individueel, en niettegenstaande enige anders-'tui-,dende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de vierde dinsdag van de maand maart om tien uur op de maatschappelij-'ke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeen-roe-tping. Indien

V odr-

" behouden aan bet Belgisch Staatsblad

gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde, plaats en uur.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn.

Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping gebeurt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerders) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stem-gerechtigde vennoot is.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenreke-ning en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarreke-ning moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring warden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf-genomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reserve-'fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitke-ring beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-ke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen bene-den het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woon-plaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegen-woordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

1) Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

2) De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar tweeduizend en dertien.

3) Nadat de statuten zoals hierboven bepaald zijn, hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, de Heer Patrick Declerck voornoemd, die aanvaardt, en tot opvolgende niet-statutaire zaakvoerder Mevrouw Anja Van Nuffel, die eveneens aanvaardt.

De comparanten verklaren en verbinden zich ertoe om in de eerste algemene verga-dering die zij zo spoedig mogelijk zullen houden na de verkrijging van de rechtspersoon-lijkheid door de vennootschap, deze benoemingen te beves-tigen en te bekrachtigen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbinte-nissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf één april tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Alle handelingen, alle facturaties en alle betalingen, die gesteld of verricht werden door/aan de Heer Patrick Declerck in zijn eigen naam, sedert één april tweeduizend en elf, dit is de datum van de opstart van de activiteit in de vennootschap onder de naam "Bakkerij Ons Dorp", uit hoofde van de overname - overeenkomst van de éénmanszaak Patrick Declerck, met BTW nummer 0674.191.966, geacht worden onderschreven te zijn door en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

VOLMACHT formaliteiten Kruispuntbank

voor Ondernemingen

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Kantoor Wemer Decoutere, met zetel te 8600 Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 38/11, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (Ondernemersloket), Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bertrand Desmaricaux

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAKKERIJ ONS DORP

Adresse
WOUMENWEG 303 8600 WOUMEN

Code postal : 8600
Localité : Woumen
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande