BAKKERIJ SOETE- VAN LEUVENHAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ SOETE- VAN LEUVENHAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.485.080

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 31.07.2014 14381-0259-016
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.07.2013 13359-0329-015
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 04.07.2012 12255-0250-016
28/07/2011
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0821.485.080

Benaming

(voluit) : Bakkerij Soete - Van Leuvenhage

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenhofstraat 53 - 8570 Vichte

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge buitengewone algemene vergadering gehouden ten zetel van de vennootschap dd 15106/2011, werd er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kortrijksestraat 371 te 8501 Heule en dit vanaf 15 juni2011.

De Zaakvoerder

Wouter Soete

BEEG1SCi i STAATSBLAD

NEERGELEGD

-B. 07. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

GriffieORTRIJK

Iflhlullullul hI iN uiM iN

*11116668+

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0821.485.080

Benaming : VERPLEGING KAROLIEN VAN LEUVENHAGE (voluit)

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Beukenhofstraat 53

8570 Vichte

Onderwerp akte : Wijziging statuten vennootschap

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op ;; zesentwintig april tweeduizend en elf, Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Beveren, Registratie, de 5 mei 20 I , Boek 450, blad i 5, vak 6, Ontvangen vijfentwintig; euro (¬ 25,00) vr. De Ontvanger (getekend) De eerstaanwezende inspecteur a.i. bij een; fiscaal bestuur De Smit G.

; BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft! ;` beslist:

1. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato vier april tweeduizend en elf, waarin deze de hierna door te; voeren omvorming van de gewone commanditaire vennootschap naar een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verantwoorden, evenals van; de staat van activa en passiva van éénendertig maart tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat; van activa en passiva.

2. tot het ontslag van mevrouw VAN LEUVENHAGE Karolien voornoemd, als; statutaire zaakvoerder op haar verzoek te aanvaarden en haar décharge te verlenen voor het door haar gevoerde beleid.

3. ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders opgemaakt op vier april tweeduizend en elf, toelichtende het; voorstel tot omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het verslag van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koslowski Bedrijfsrevisor en; C. vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski. bedrijfsrevisor.

VERSLAGEN:

Met betrekking tot deze omzetting werd door de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid Koslowski Bedrijfsrevisor en C, vertegenwoordigd door; de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, voornoemd, op éénentwintig april; tweeduizend en elf een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met;, een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hiervoor vermeld verslag;, van de zaakvoerders, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter;; griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk:

"...6. Besluit

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1111 III Inl Vlnllll IIII ~I~

+11U]5649*

 re m

- 0" 05. 2011

FiEcNTeAnrx KOaPHArvoEt. ItOIÿTFtrJfC

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch Onze werkzaamheden er enkel op gericht zin na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief zoals bakt uit de staat van activa en passiva per 31-03-201 I die het

Staatsblad bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op

te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens deze staat is 12306, 81 ¬ ... Ter gelegenheid van de omzetting wordt het maatschappelijk kapitaal verhoogd tot 18.600, 00 ¬ waarbij het gestorte kapitaal gebracht op 7.200, 00 E door inbreng in speciën ten beloop van 6.200, 00 E'...".

4. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZEVENTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 17.600,00) door inbreng in speciën door storting van een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (E 17.600,00), zodat het kapitaal vanaf heden ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) bedraagt, zonder creatie van nieuwe aandelen, met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingeschreven als volgt:

Door de heer SOETE Wouter, voornoemd, voor een bedrag van achtduizend achthonderd euro (E 8.800,00).

Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00).

Door mevrouw VAN LEUVENHAGE Karolien, voornoemd, voor een bedrag van achtduizend achthonderd euro (¬ 8.800,00).

Zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: DRIEDUIZEND HONDERD EURO (E 3.100,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 7.200,00) en is elk aandeel volstort voor minimum een/vijfde.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij AXA Bank met nummer 751-2052865-94.

Het bewijs van deponering dat zal bewaard worden in de archieven van de werkende notaris, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op veertien maart tweeduizend en elf.

5. de vorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven hetzelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en elf, zoals opgenomen in het verslag van de bedrjfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen van honderd blijft behouden. Elk aandeel zal één/honderdste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

 % artikel 121 wetboek van registratierechten;

 % artikel 211 wetboek van inkomstenbelastingen;

" ar_tikel_J_.1__wetboek_B.T.W;





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 21

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" artikel 774 tot 788 van het wetboek van vennootschappen.

6. de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen van "VERPLEGING KAROLIEN VAN LEUVENHAGE" naar "BAKKERIJ SOFTE-VAN LEUVENHAGE".

7. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato vier april tweeduizend en elf, waarin deze de hierna door te voeren doelsuitbreiding verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van éénendertig maart tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door integrale schrapping van het huidige doel en te vervangen door:

"...De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- De verpleging en alles wat verband houdt met de verzorging van personen rechtstreeks of in onderaanneming, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons,

" restaurants, snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op aile wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- Het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder het om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, all handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- De vennootschap op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken , ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doelen dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen....".

Bijlagen bij het RelgiscTi Staatsblüd =1 /05J2O11- Annéiié dü Nlónitëür bëlgë



Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

8. Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt te stellen:

STATUTEN

ARTIKEL EEN: BENAMING:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BAKKERIJ SOETE-VAN LEUVENHAGE".

ARTIKEL TWEE: DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

De verpleging en alles wat verband houdt met de verzorging van personen

rechtstreeks of in onderaanneming, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants, snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- Het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder het om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen:

- De vennootschap op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken , ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doelen dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar krantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen

ARTIKEL DRIE: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER: DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf haar oprichting.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste deel van het kapitaal.

ARTIKEL ZES: AANDELEN:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT:

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot dezé aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de nier evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT:

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

j . aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3. aan de medevennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoerders) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerders) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen b j voorkeur worden aangeboden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen. ARTIKEL NEGEN:

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandelen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF:

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap. ARTIKEL TWAALF:

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwjkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DERTIEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" ' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5laatsblad



natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Worden benoemd tot statutair zaakvoerders van de vennootschap:

1. de heer SOETE Wouter Frans Claudine, geboren te Waregem op zes januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8570 Anzegem. Beukenhofstraat 53, en

2. mevrouw VAN LEUVENHAGE Karolien Maria Jozef, geboren te Beveren op vier april negentienhonderdvierentachtig, wonende te 8570 Anzegem, Beukenhofstraat 53.

De duurtjd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de_nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE VERGADERINGEN:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE VRUDAG VAN DE MAAND JUNI OM VEERTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN:

ledere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zat kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN: INVENTARIS -JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerderi;s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG:

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG:

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9. volmacht te verlenen de heer Wim Hermans, erkend boekhouder-fiscalist, wonende te 9120 Melsele, Aardbeienlaan 79 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Efibo", erkende boekhoud -en fiscaalvennootschap, met maatschappelijke zetel gelegen te 9120 Beveren, Pareinpark 2 en ingeschreven onder het nummer 0443.765.003, met macht ieder afzonderlijk te handelen om:

-al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de bevoegde Rechtbank, en alle latere wijzigingen; -inschrijving en alle latere wijzigingen, vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW, de Directe Belastingen en de kruispuntbank voor ondernemingen. Te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

.1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Daar er geen verdere punten op de dagorde staan werd de vergadering opgeheven om negentien uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk: expeditie akte en gecoördineerde statuten

01)

1-1

e

e

eg q

r" I

eità

et

"r9

et et

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 29.07.2015 15372-0401-016

Coordonnées
BAKKERIJ SOETE- VAN LEUVENHAGE

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 371 8501 HEULE

Code postal : 8501
Localité : Heule
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande