BAKKERIJ STEFAAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ STEFAAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.997.171

Publication

08/10/2014
ÿþ4r " 14i

4

rtc,' Mod WQ 11.1

c ..

4'' +R Ilet_t ' w . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

; na neerlegging ter griffie van de akte

1 MON1TEC BELGE Griffie EnGE~EGD

Rechtbank Koophandel

IIIII 01-102014 25

11111111111111111111111111111111 SEP

*14183439* z01~

BELGISCH S AATSBLAIº%

i Gente-gel/Io P,..___

ue-griffer ___ -. _ -----~

Ondernemingsnr : 0544.997.171

Benaming

(voluit) : Bakkerij Stefaan

(verkort) :

Rechtsvorm.: B.V,B.A.

Zetel : Hubert d'Ydewallestraat 7 te 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Brugge:

1° Verslag quasi-inbreng opgemaakt te Wevelgem dd, 27 juni 2014 door de BVBA, Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door Dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, IBR nr. B 00179;

2° Bijzonder Verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Venn., opgemaakt te Beemem dd. 7 mei 2014.

Getekend

Dhr. Stefaan Decorte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþMod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 I I I II I I I I I111II

*14040980* BELGISCH STA

9

Ondernemin9 snr : -0-5-4~-

Benaming (voluit): BAKKERIJ STEFAAN

MONITEUR ENGE NEERGELEGDTERGRIFFIEVANDE

:RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE

0 4 -02- 014 BRUGGE(AFDELINGBRUGGE)

TSBLAD I:1 2 2 JAN,R&r1ff1er.

Griffie

7_1.7 7

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, H. d'Ydewallestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andy Vandewiele, notaris te Brugge, op 20 januari tweeduizend veertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het' oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: werd opgericht. Zij draagt de benaming BAKKERIJ STEFAAN

1° Identificatie der oprichters ;

1/ De heer Decorte Stefaan Geert, geboren te Brugge op zeventien juni negentienhonderd zevenenzeventig, (rijksregister nummer 77.06.17-161.18 identiteitskaart nummer 51-713289505), echtgenoot van mevrouw Stevens Mieke, wonende te Beernem Hubert d'Ydewallestraat 7 2/ Mevrouw Stevens Mieke Viviane, geboren te Brugge op dertig april negentienhonderd zevenenzeventig, (rijksregister nummer 77.04.30-156.07 identiteitskaart nummer 591-713286774), echtgenote van de heer Decorte Stefaan, wonende te Beernem Hubert d'Ydewallestraat 7 De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van vijfentwintigduizend euro nul cent (C 25.000,00), volledig geplaatst is, het is verdeel in tweehonderd (200): aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

De heer Decorte Stefaan, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent; (C 12.500,00) In contanten, volgestort voor twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ : 12.500,00) in ruil waarvoor hij honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van; waarde als vergoeding ontvangt.

Mevrouw Stevens Mieke, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ , 12.500,00) in contanten, volgestort voor twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (C 12.500,00). in ruil waarvoor zij honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag ais voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij crelan bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 15/1/14 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te; worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die: rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel.

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het uitbaten van een bakkerij/patisserie en verbruikerssalon evenals de aankoop, verkoop,; import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, ontwerpen, de beiding, en handel in het algemeen, van alle mogelijke producten die verband houden met de bakkerij,' banketbakkerij, beschuiten, koekjes, taarten, pralines, snoepgoed, versnaperingen en alle andere: voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

2.De handel, onder al haar vormen, en meer bepaald de invoer of uitvoer, aankoop of verkoop, in groot- of kleinhandel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, fabricatie, transformatie, van alle goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord, waaronder bijvoorbeeld algemene voeding en dranken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ó)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onreorende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit do& in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. 4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

5.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, sparkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Import en export, bewerking ,bereiding en verwerking, groot- en kleinhandel van alle mogelijke producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij en allerhande voedingswaren in de ruimste zin van het woord.

2.1-let verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; he stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licnetie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.8I ZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haa doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roemde of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermgoensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maaschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roemde of onreorende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met har maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel fo ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal ook in andere vennootschappen en ondernemingenmogen deelnemen, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog ander voorschriften moet voldaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zla zijn voledaan.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem, H. d'Ydewallestraat 7. 4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro nul cent (C 25.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste (1/2505te) van het kapitaal vertegenwoordigen. 6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1/1/14 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien. (31/12/2014).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien (2015).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstelten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

9° Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Statutair zaakvoerder:

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap De heer Decorte

Stefaan Geert, geboren te Brugge op zeventien juni negentienhonderd zevenenzeventig,

(rijksregister nummer 77.06.17-161.18 identiteitskaart nummer 51-7132895-05), echtgenoot

van mevrouw Stevens Mieke.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Opvolgend statutair zaakvoerder

Mevrouw Stevens Mieke Viviane, geboren te Brugge op dertig april negentienhonderd

zevenenzeventig, (rijksregister nummer 77.04.30-156.07 identiteitskaart nummer 591-7132867-

74).

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

Ne*. Voor-behouden . aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg "

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 JANUARI 2014 Deze

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft ; verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan bvba LUMINAD te Gullegem Hoge Voetweg 14 vertegenwoordigd door Hofvoet Sabine en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd Afschrift van de akte



Notaris Andy Vandewiele, notaris te Brugge.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAKKERIJ STEFAAN

Adresse
H. D'YDEWALLESTRAAT 7 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande