BALDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.627.984

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.08.2014, NGL 30.09.2014 14623-0096-010
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 09.10.2013 13624-0216-010
04/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302516*

Neergelegd

02-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845627984

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 26 april 2012, ter registratie aangeboden, dat:

Mevrouw Chantal Yvonne Gerarda VERSCHATSE, geboren te Kortrijk op 2 juli 1965, thans ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Jakob van Maerlantstraat 5.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "BALDO .

Zetel : te 8500 Kortrijk, Jakob van Maerlantstraat 5

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende

zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de

huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Benaming (voluit): BALDO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Jakob van Maerlantstraat(Kor) 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van

werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur :

Mevrouw Chantal Verschatse, voornoemd

Haar mandaat is onbezoldigd.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand augustus om 11 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op één april en eindigt op éénendertig maart van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen,

betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving:

INBRENG IN NATURA

Mevrouw Chantal VERSCHATSE, voornoemd, verklaart bij deze inbreng te doen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BALDO het vruchtgebruik voor een periode van 20 jaar van het hierna vermeld onroerend goed.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, Bedrijsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA BALDO kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen ;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet ;

Aangezien de hypothecaire inschrijving, genomen op het over te dragen onroerend goed, niet opgeheven wordt, dien ik een voorbehoud te formuleren nopens een mogelijks uitwinningsrisico op de vennootschap ten belopen van 80.565,40 EUR.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde ;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 1.993 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de BVBA BALDO, wordt toegekend aan mevrouw Chantal VERSCHATSE.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarvoor dit verslag werd opgesteld. Wevelgem, 12 april 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzet waarop de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

GEMEENTE MIDDELKERKE  tweede afdeling

Een eigendom dienende als hotel, op en met grond, gelegen Alexandre Ponchonstraat 1, kadastraal bekend sectie C, volgens titel en kadaster nummer 283/M/21, voor een grootte volgens titel en kadaster van drie are zestig centiare (03a 60ca).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd negenennegentig duizend driehonderd euro (¬ 199.300,00), worden aan Mevrouw Chantal VERSCHATSE, voornoemd, duizend negenhonderd drieënnegentig (1.993) volledig volgestorte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BALDO toebedeeld, waarvan deze kwijting verleent.

INBRENG IN GELD

Mevrouw Chantal VERSCHATSE, voornoemd, verklaart op zeven (7) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BALDO in te schrijven, te volstorten door inbreng in geld, mits haar in vergoeding voor de door haar gedane inbreng, zeven (7) volledig volstortte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BALDO , zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal, worden toegekend.

Mevrouw Chantal VERSCHATSE doet derhalve inbreng van een som geld ten bedrage van ZEVENHONDERD EURO (¬ 700,00).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door Mevrouw Chantal VERSCHATSE gedane inbreng in geld, worden haar zeven (7) volledig volgestorte aandelen van de bij deze akte opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BALDO , waarvan Mevrouw Chantal VERSCHATSE kwijting verleent.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot 31 maart 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand augustus 2013.

3. De oprichter geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Luminad , met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd:

afschrift van de akte.

bijzonder verslag van de oprichters

verslag bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 26.10.2015 15656-0144-010

Coordonnées
BALDO

Adresse
JAKOB VAN MAERLANTSTRAAT 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande