BALMORAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BALMORAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.830.869

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.06.2013, NGL 30.10.2013 13650-0240-012
29/10/2013
ÿþ Mod word il.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ma,

INGEKOMEN ING1JKCj1VlEI+]"TER GRIPPIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 OKT. 2013

vEtTGne

+13169384*

V" ialm" " " " " Mia.11.1

Ondernemingsnr : 0438.830.869

Benaming

(voluit) : BALMORAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Albert I Laan 155 - 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 8 oktober 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 11 oktober 2013, boek 5/116 , blad 51, vak 15. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR),De Ontvanger ai (getekend) Luc De Bergh, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm, van een naamloze vennootschap "BALMORAL", met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I Laan 155, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hans Berquin te Brussel op 27 oktober 1989, gepubliceerd in de; Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 29 november daarna onder nummer 1989-11-29/314, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT - VASTSTELLING VAN HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat het kapitaal van de vennootschap tweehonderd zevenennegentig duizend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (297.472,23 EUR) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT - ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: Bitterzoetlaan 2, te 8670 Koksijde,

DERDE BESLUIT  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering besluit de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidmet ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschapmet dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van het actief en passief van de vennootschap per éénendertig augustus tweeduizend en dertien, waarvan zelfde staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap BALMORAL, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BALMORAL.

Alle lopende verbintenissen, van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BALMORAL.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de, waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

de boekhouding en de boeken, die door de naamloze vennootschap BALMORAL gehouden werden,

voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidbehoudt volgend ondernemingsnummer:

0438.830.869, waaronder de naamloze vennootschap BALMORAL ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Veurne,

De aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum die zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap BALMORAL. Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

VIERDE BESLUIT - VERSLAGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van het actief en passief van de vennootschap perhetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen zevenhonderd zesenzeventig en zevenhonderd zevenenzeventig van het Wetboek van vennootschappen, Iedere aanwezige d vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen,

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, luiden ais volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Burg. NV BALMORAL werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 132.055,88 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 297.472,23 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt 132.055,88 EUR  297.472,23 EUR . -165.416,35 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Burg. NV BALMORAL in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 september 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Beiden verslagen zullen samen met de staat van actief en passief mee worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLUIT - KAP1TAALVERMINDER1NG

a De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met honderd en twaalfduizend vijfenvijftig euro negentig cent (112.055,90 EUR)om het te brengen van tweehonderd zevenennegentig duziend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (297.472,23 EUR) op honderd vijfentachtigduizend vierhonderd en zestien euro drieëndertig cent (185.416,33 EUR).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd en twaalfduizend vijfenvijftig euro negentig cent (112.055,90 EUR) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en geeft de zaakvoerders) opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

b. De vergadering besluit het desbetreffende artikel aan te passen.

ZESDE BESLUIT - ONTSLAGEN.

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de Heer Stockelynck Patrick en Mevrouw Loones Katherina, beiden voornoemd, als bestuurders van de naamloze vennootschap BALMORAL.

De vergadering besluit hen volledige kwijting en décharge te verlenen voor hun bestuur.

ZEVENDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering besluit de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan als volgt zullen luiden:...

ACHTSTE BESLUIT - BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist, de heer Stockelynck Patrick en mevrouw Loones Katherina, beiden voornoemd, aan te stellen tot zaakvoerders, met ingang van heden, voor een onbeperkte duur.

De heer Stockelynck Patrick en mevrouw Loones Katherina, aanwezig of vertegenwoordigd ais voormeld, verklaren uitdrukkelijk het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn voor zover de algemene vergadering hierover niet anders beslist. NEGENDE BESLUIT.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging -expeditie van de akte gecoordineerde statuten

-staat van actief en passief -verslag van de bestuurders inzake omzetting -verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Votir-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.10.2012, NGL 26.11.2012 12645-0529-012
15/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0438.830.869

Benaming

(voluit) : BALMORAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Albert 1-laan 155, 8670 Oostduinkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en herbenoeming bestuurders

Uit de algemene vergadering van de NV Balmoral, gehouden op 17 juni 2011, blijkt het volgende:

- de herbenoeming van mevrouw Loones Katherina, wonende te 8670 Oostduinkerke, Bitterzoetlaan 2, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, dit met ingang vanaf 27/05/2011 voor een periode eindigend na de algemene vergadering van 2017.

- de benoeming van de heer Stockelynck Patrick, wonende te 8670 Oostduinkerke, Bitterzoetlaan 2, als bestuurder, dit met ingang vanaf 27/05/2011 voor een periode eindigend na de algemene vergadering van 2017.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hcedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op een geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Zij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De gedelegeerd bestuurder

Katherina Loones

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ai

*12038591*

Vc behc aai Bel! Staa

L llry~q~SS_~Y ~~ }p " t - ~ ~ j A.LL1.eS11T~A33'i:.ï~i.'.:l.i 3.s~~v..r'. h.:.':~~.~ V " .=i~j

-2 FEI 2012

7~iT~ t'iffie~

22/07/2011 : VET000051
02/08/2010 : VET000051
01/09/2009 : VET000051
19/08/2008 : VET000051
31/08/2007 : VET000051
01/08/2006 : VET000051
30/01/2006 : VET000051
20/09/2005 : VET000051
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0295-011
25/06/2004 : VET000051
03/07/2003 : VET000051
11/06/1999 : VET000049
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 09.09.2016, NGL 03.10.2016 16640-0528-011

Coordonnées
BALMORAL

Adresse
BITTERZOETLAAN 2 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande