BALTA INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BALTA INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 630.731.315

Publication

22/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

20-05-2015

Griffie

*15308494*

0630731315

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Balta International

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Wakkensteenweg 2, 8710 St-Baafs-Vijve. Hij kan bij besluit van de raad van bestuur worden verplaatst naar iedere andere plaats in België behalve wanneer de verplaatsing een wijziging van de taal van deze statuten met zich meebrengt ingevolge de toepasselijke taalwetgeving. In dat geval moet de verplaatsing van de zetel het voorwerp uitmaken van een besluit van een buitengewone algemene vergadering.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, één of meerdere administratieve zetels, uitbatingszetels, bijkantoren, vertegenwoordigingen of agentschappen in België of in het buitenland vestigen.

4. VENNOTEN-OPRICHTERS.

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht  Balta Luxembourg S.à.r.l. , met zetel te 2449 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), boulevard Royal 28, inschrijvingsnummer B 101259.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Elvinger te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) op 10 juni 2004, gepubliceerd in Mémorial C Recueil des Sociétés et Associations, numéro 822 van 11 augustus 2004.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Henri Hellinckx te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) op 7 november 2013, gepubliceerd alsvoren numéro 19 van 3 januari 2014.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht  Balta S.à.r.l. , met zetel te 2449 Luxembourg (Groot-Hertogdom Luxemburg), boulevard Royal 28, inschrijvingsnummer B 125109.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Henri Hellinckx te Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) op 15 november 2006, gepubliceerd in Mémorial C Recueil des Sociétés et Associations, numéro

Er blijkt uit uit een akte verleden voor Meester Bob BULTEREYS, notaris te Avelgem, op 19 mei

2015, geregistreerd te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de naamloze vennootschap "BALTA INTERNATIONAL", met

maatschappelijke zetel te 8710 Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve), Wakkensteenweg 2,

Ondermeer wat volgt :

3. DUUR - AANVANG.

De vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een naamloze vennootschap.

De vennootschap draagt de naam  Balta International .

(verkort) :

Wakkensteenweg(S.B.V.) 2 8710 Wielsbeke

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

875 van 14 mei 2007.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor voornoemde notaris Henri Hellinckx op 18 december 2006, gepubliceerd alsvoren numéro 1336 van 3 juli 2007.

Er wordt verklaard dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht  Balta Luxembourg S.à.r.l. die voor méér dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal heeft ingeschreven, overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, als oprichter wordt aangewezen, en dat de overige comparant, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht  Balta S.à.r.l. , dewelke alleen tegen geld hebben ingeschreven zonder rechtstreeks of zijdelings enig voordeel te genieten, als gewone inschrijver wordt beschouwd.

5. KAPITAAL.

Het geplaatste en volgestorte kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (¬ 70.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend (7.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met stemrecht, die elk 1/7.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL.

Bij de oprichting werd dit maatschappelijk kapitaal volledig onderschreven in speciën en volledig

volstort.

8. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, jaarrekening en jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van het college van commissarissen worden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders samen met de oproeping tot de gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en over de resultaatverwerking. Jaarlijks wordt een bedrag van 5% van de nettowinst van het boekjaar toegevoegd aan het wettelijk reservefonds; dit is niet langer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds 10% van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van de nettowinst na afhouding van bovenvermelde 5%.

In geval de vennootschap wordt ontbonden, zal de vereffening geschieden op de wijze die door de algemene vergadering, die de vereffenaars benoemt, bepaald wordt. De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide rechten om de machten van de vereffenaars te bepalen, hun emolumenten vast te stellen en hen décharge te geven, zelfs in de loop van de vereffening.

De netto opbrengst van de vereffening zal tussen alle aandeelhouders, per gelijke delen, verdeeld worden.

9. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum drie bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen, of wanneer op een algemene vergadering is vastgesteld dat er niet meer dan twee aandeelhouders zijn, mag de raad van bestuur uit slechts twee bestuurders bestaan, tot de dag van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders, met inbegrip van de voorzitter van het bestuur. De bestuurders kunnen op ieder ogenblik door de algemene vergadering worden afgezet. De duur van het mandaat van de bestuurders wordt op maximum vier jaar vastgesteld. De bestuurders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering.

7. BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden raad van bestuur:

§1. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten andere organen van de vennootschap bevoegd zijn.

§2. De raad van bestuur kan een deel van zijn bevoegdheden delegeren aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen en binnen de beperkingen voorzien door deze bepaling.

§3. De raad van bestuur kan bijzondere en beperkte bevoegdheden aan de gedelegeerd bestuurder en aan andere leden van het leidinggevend personeel delegeren. De raad van bestuur kan de subdelegatie van deze bevoegdheden toestaan.

§4. De raad van bestuur kan een auditcomité en een bezoldigings- en benoemingscomité oprichten. De regels met betrekking tot de samenstelling, bevoegdheden en werkwijze van zulke comités worden vastgesteld in interne reglementen opgesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan ter voorbereiding van zijn beraadslaging en besluitvorming, andere comités oprichten waarvan hij het aantal, de samenstelling en de bevoegdheden bepaalt in overeenstemming met deze statuten.

Naast de bijzondere en beperkte bevoegdheden die hem/haar door de raad van bestuur of het directiecomité, indien zo een comité overeenkomstig artikel 21, §2 van deze statuten werd opgericht, worden opgedragen, is de gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat. De gedelegeerd bestuurder is eveneens belast met de uitvoering van de besluiten van de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder kan, binnen de grenzen van de bevoegdheden die hem/haar door of krachtens deze statuten zijn toegekend, bijzondere en beperkte bevoegdheden delegeren aan andere personen. Hij/zij kan de subdelegatie van deze bevoegdheden toestaan. De gedelegeerd bestuurder deelt aan de raad van bestuur de bevoegdheden mee die hij/zij op grond van deze paragraaf heeft gedelegeerd.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

1° twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2° de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de andere bevoegdheden die aan hem/haar zijn gedelegeerd; of

3° door elke andere persoon optredend binnen de grenzen van het mandaat dat hem/haar is

verleend door de raad van bestuur, het directiecomité of de gedelegeerd bestuurder, naargelang het geval.

10. TOEZICHT.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de wetten en van deze statuten of op de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen die natuurlijke of rechtspersonen zijn en benoemd worden door de algemene vergadering.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde commissarissen eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering.

De bezoldiging van de commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij aanvang van zijn/haar (hun) opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld; zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van de partijen.

Wordt benoemd tot commissaris voor een periode van drie jaar de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PwC Bedrijfsrevisoren , met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Filip Lozie , met zetel te 2550 Kontich, Staf Van Elzenlaan 11, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2017 dient goed te keuren.

De vergoeding zal later bepaald en bekrachtigd worden door de algemene vergadering.

11. DOEL.

De vennootschap is een holdingvennootschap die tot maatschappelijk doel heeft het rechtstreeks of onrechtstreeks bezit en beheer van aandelen en belangen in andere ondernemingen of entiteiten, in België en in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, met inbegrip van maar zonder beperkt te zijn tot ondernemingen of entiteiten betrokken in de fabricatie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, bewerking, verwerking en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging van tapijten, vloerbekleding en technische non-woven, textielwaren, garens en vezels, zowel natuurlijke als kunststoffen en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het voorgaande houdt  in het bijzonder  in, zonder daartoe beperkt te zijn:

(a) het investeren in alle ondernemingen of entiteiten, ongeacht of deze al dan niet een handelsdoel hebben, door het inschrijven op, het verwerven, plaatsen, kopen, verkopen en overdragen van aandelen, certificaten of andere effecten of op enige andere wijze;

(b) het beheren van investeringen en deelnemingen in alle ondernemingen of entiteiten, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties, het optreden als vereffenaar, het verlenen van technische, juridische, boekhoudkundige, financiële, commerciële, administratieve of managementdiensten of andere ondersteunende diensten;

(c) het verwerven, huren, leasen, onderhouden en bewerken van bedrijfsmiddelen en het ter beschikking stellen van deze bedrijfsmiddelen aan ondernemingen of entiteiten waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks aandelen heeft of aan derden; en

(d) het toekennen van leningen, ongeacht de vorm of duur ervan, aan ondernemingen of entiteiten waarin het rechtsreeks of onrechtstreeks aandelen of belangen aanhoudt alsook het verlenen van waarborgen en andere zekerheden aan derden voor verbintenissen van dergelijke ondernemingen of entiteiten.

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

12. JAARVERGADERING.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om 14 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is in België, zal de vergadering gehouden worden op hetzelfde uur op de eerstvolgende werkdag, zaterdagen uitgezonderd. De andere algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen worden gehouden op de dag, het uur en de plaats aangeduid in de oproeping. Zij mogen plaatsvinden op andere locaties dan de maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 26 mei 2016 om 14 uur.

13. BENOEMING VAN BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd en dit voor een duur van vier jaar met dien verstande dat, behoudens herbenoeming, de mandaten van deze bestuurders een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018:

1/ de heer Hendrik DERUYCK, wonende te 8870 Izegem, Leenstraat 40;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DIMACOR , met maatschappelijke zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Laudinnestraat 82 en ondernemingsnummer 0861.039.108, met als vaste vertegenwoordiger de heer Carl VERSTRAELEN, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Laudinnestraat 82.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

14. VOLMACHT.

Wordt verleend aan 1/ mevrouw Sarah PAUWELS, voornoemd, 2/ mevrouw Charlotte DESENDER, wonende te 1000 Brussel, Spastraat 63, 3/ de heer Henri NELEN, wonende te 2018 Antwerpen, Oudekerkstraat 2, en 4/ ieder ander advocaat of paralegal van het kantoor  LOYENS & LOEFF , met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Neerveldstraat 101-103, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(getekend) notaris Bob Bultereys

Samen neergelegd stuk :

Uitgifte proces-verbaal der oprichtingsakte.

25/06/2015
ÿþ"

433

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

msod Word 11.1

B

.LGjSCH S

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

; B'_ .y

NEERGELEGD

20,( 0 á ~'"1 2015

Rechtban 1ereWOPi ANDEL

it,' ' Genk afd KORTRUK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jw1111INN~~uI0uu11

MON ITEU

18 -06

Ondernemingsnr : 0630.731.315

Benaming

(voluit) : Balte International

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wakkensteenweg 2, 8710 St gaafs-Vijve

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname van ontslag van een bestuurder - Benoeming van bestuurders Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 22 mei 2015 dat de aandeelhouders :

1. AKTE HEBBEN GENOMEN van het ontslag van Hendrik Deruyck als bestuurder, niet onmiddellijke ingang.

Er zal aan de aandeelhouders gevraagd worden zich uit te spreken over de aan deze bestuurder te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode sinds zijn benoeming bij de oprichting van de Vennootschap tot aan de datum van zijn ontslag, ter gelegenheid van de algemene vergadering die gevraagd zal worden de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015 goed te keuren.

2. BESLOTEN HEBBEN om John Gemmeil, wonende te 7 Leys Road, Oxshott, Leatherhead KT22 OQE, Verenigd Koninkrijk te benoemen als bestuurder, met onmiddellijke ingang en voor een periode die een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

- BESLOTEN HEBBEN om Nikris BVBA, met maatschappelijke zetel te Leenstraat 40, 8870 Izegem, ondernemingsnummer BTW BE 0447.070.723 (RPR Gent, afdeling Kortrijk), vast vertegenwoordigd door Villalinda NV, met maatschappelijke zetel te Leenstraat 40, 8870 Izegem, ondememingsnummer BE 0444.631.469 (RPR Gent, afdeling Kortrijk), op haar beurt vast vertegenwoordigd door Hendrik Deruyck, wonende te 8870 Izegem, Leenstraat 40, te benoemen als bestuurder, met onmiddellijke ingang en voor een periode die een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

- BESLOTEN HEBBEN dat zij hun mandaat onbezoldigd zullen uitoefenen, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Johan Lagae en/of Els Bruis, woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, beide met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de noodzakelijke en nuttige formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Zij worden onder andere gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0630.731.315

Benaming

(voluit) : Balta International

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wakkensteenweg 2,9710 Wielsbeke (Sint-Baafs V jve)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Bob BULTEREYS, Notaris te Avelgem, op 17 juli 2015, neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BALTA INTERNATIONAL", met zetel te 8710 Wielsbeke (Sint-Baafs-Vijve), Wakkensteenweg 2; ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent afdeling Kortrijk onder nummer 0630.731.315; niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge







Ondermeer wat volgt;

WIJZIGING NAAM

De naam wordt gewijzigd in "ATLAS International".



Volmacht wordt verleend aan 1/ mevrouw Sarah PAUWELS, voornoemd, 2/ mevrouw Charlotte DESENDER, wonende te 1000 Brussel, Spastraat 63, 3/ de heer Henri NELEN, wonende te 2018 Antwerpen, Oudekerkstraat 2, en 4/ ieder ander advocaat of paralegal van het kantoor "LOYENS & LOEFF", met zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Neerveldstraat 101-103, voor de uitvoering van de genomen besluiten.



VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL. Notaris Bob Bultereys

Samen neergelegde stukken:

Uitgifte proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering dd.17/07/2015.

Gecoördineerde statuten per 17/07/2015







Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BELGE NEERGELEGD



21. -08- 2015 21 07. 2015



LGISCH SiAATSBIA~~H~~ANK KOOPHANDEL

KO6IDlit#ie





I(II II III(I (UI IU

" 15123894*

s

i u

B

Coordonnées
BALTA INTERNATIONAL

Adresse
WAKKENSTEENWEG 2 8710 SINT-BAAFS-VIJVE

Code postal : 8710
Localité : Sint-Baafs-Vijve
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande