BAMBOO BEACH

Société en commandite simple


Dénomination : BAMBOO BEACH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.063.712

Publication

23/03/2012
ÿþF.}

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tor CfZ1 1E dei

BELGE ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Ai itl Br" ugge)

2 8 , ~012

2012

I`tecreller

TSBLAD Griffie

IIII IIII INII~I~ IINI

" iaoesoii*

'lTEUR

5 -03- 3CH ST~

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

0844 063 712

BAMBOO BEACH

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Gentpoortvest 14, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

I, Op datum van 22 februari 2012 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht met als; maatschappelijke benaming BAMBOO BEACH.

Treedt op als hoofdelijk aansprakelijke vennoot: Dhr. Govaere Kurt, wonende te Gentpoortvest 14, 8000 Brugge

ILDe Vennootschap heeft tot doel:

A VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1/ Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, verenigingen, stichtingen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; calculatie, aankoop diverse goederen, marktonderzoek; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, verenigingen of stichtingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2f Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in; stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met: derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

3/ Het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, boekhouding, computerisering en de gebieden welke verband houden met het doel van de vennootschap; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

4/ Het beheren van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook hebben, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar;

5/ Het verwerven, beheren en valoriseren van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten;

6/ Het geven van pand of hypotheek op eigen goederen als waarborg voor zowel eigen leningen als leningen van derden.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

7/ Alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, verhuur en herstelling, maatwerk en retouches van alle textiel, herenkledij, vrouwenkledij en' kinderkledij, schoenen, handtassen en tassen, dit alles zowel in ieder of in een andere stof, afgewerkt of niet: afgewerkt, fantasiejuwelen, reukwaren, schoonheidsproducten, geschenkartikelen, onderhoudsproducten, sportartikelen, breigoed, linnen en stoffen.

8/ Stranduitbating, verhuren van strandcabines en strandmeubilair, de uitbating van een strandbar.

91 Exploitatie/Uitbating van horecabedrijf inclusief aanverwante activiteiten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

101 Verkoop, verhuur, in- en uitvoer en ter beschikkingstelling van alle roerende en onroerende goederen,

voertuigen, materialen en grondstoffen bestemd voor de uitbating van hogervermelde werkzaamheden.

111 uitbating van ijssalons, drankgelegenheden, verbruikssalons, tavernes, tearooms, snackbars en

restaurants.

121 Traiteurdiensten en catering.

B VOOR EIGEN REKENING

11 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2/ Het toestaan van leningen en kredietopening aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C BIJZONDERDE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commercièle, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Gentpoortvest 14, 8000 Brugge.

IV.De duur van de vennootschap is onbeperkt,

De activiteit van de vennootschap start op 22/2/2012.

Alle inkomsten en kosten vanaf 1 januari 2012 die gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor rekening van de

Comm. V.

V.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 euro):

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

VL Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

VII.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd

waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel

e.

AI

Voorbehouden

aai het Belgisch Staatsblad

open. De terugkoop van de aandelen zal in eik geval tot stand moeten kor n binnen zes maanden nade dag , waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

VIII.In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de

zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke

inventaris laten opmaken.

IX.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar Koopt vanaf

heden tot 3112.2012 n Iedere laatste vrijdag van de maand april, en dit voor de eerste keer in 2013, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerders over het beheer.

X.Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerder:

DGovaere Kurt, Gentpoortvest 14, 8000 Brugge.

Getekend

GOVAERE KURT

Zaavoerder

"

Op de laatste blz. van Luík B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAMBOO BEACH

Adresse
GENTPOORTVEST 14 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande