BANECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.496.689

Publication

16/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BELGE

2014

AA,TSBLADRECHTB

NEERGELEGD

- z. 01. 2014

~i'fTRIf~GPI~ANDEL FJK

BE

*1fl0171

be

ól st~

MONiTEEJ

0 8 -01-LGISCH S

Ondernemingsnr : 0473.496.689

Benaming

(voluit) : BANECO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Gullegem, Fonteingoeddreef 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 23/12/2013, geregistreerd te Waregem op 24 december 2013, boek 5/111, blad 73, vak 11, bladen 4, verzendingen 0, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), getekend de E.A. inspecteur mevrouw V. Nachtergaele, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

BEVESTIGING UITKERING DIVIDEND

De buitengewone algemene vergadering bevestigt dat er in de bijzondere algemene vergadering gehouden op zestien december tweeduizend en dertien met eenparigheid van stemmen werd beslist om een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00), dit overeenkomstig artikel 537 WIB.

Een netto  dividend ten bedrage van vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00) werd uitgekeerd aan de enige vennoot, na inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing, te weten eenenvijftigduizend zeshonderdzesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 51 .666,67)

Deze dividenduitkering werd geboekt als vordering in rekening-courant van de enige vennoot op de vennootschap.

Aldus wordt met eenparigheid van stemmen beslist een kapitaalverhoging door inbreng in natura door te voeren voor een bedrag van vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00), onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB.

TWEEDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaggeving

Ken nisname

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zes december tweeduizend en dertien, opgesteld door de heer VANOOTEGHEM Ronny bedrijfsrevisor te Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44, luiden letterlijk als volgt:

8. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij de BV o.v.v. EBVBA "Ronny Vanooteghem, bedrijfsrevisor" vertegenwoordigd door de Heer Ronny Vanooteghem dat:

1.De intentie door de aandeelhouders geuit is om uiterlijk per 31 maart 2014  op basis van het persbericht dd. 14.11.2013  de kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA BANECO via een inbreng in natura van de schuldvorderingen van de aandeelhouders m.b.t. de dividenduitkering van 465.000,00 euro netto zijnde 516.666.67 euro bruto min 10% roerende voorheffing;

2.1-let bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.0e beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4.0e voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 465.000,00 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen, de vergoeding voor deze inbreng zal bestaan uit 2.550 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen van de BVBA BANECO, en voor een waarde van 465.000,00 euro uitgegeven zullen worden. Die nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt toebedeeld warden:

-aan de Heer Bart NEYRINCK, behoudens een vergoeding aan de

huwgemeenschap indien daar aanleiding zou toe bestaan: 2.550 aandelen

6. Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 465.000,00 euro ten einde het te brengen van 87.600,00 euro op 552.600,00 euro.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren,

Dit verslag werd opgesteld onder de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het revisoraal verslag dient samen met het bijzonder verslag van het bestuursorgaan te worden voorgelegd aan de buitengewone vergadering die over de kapitaalverhoging zal beslissen. Beide documenten dienen binnen de vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De bekendmaking geschiedt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad in de vorm van een mededeling.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Ons verslag werd opgemaakt ter informatie van de lezer en kan enkel gebruikt worden in de context van de voorliggende transactie, zoals hiervoor beschreven, Opgemaakt te Kortrijk op 6 december 2013. BV o.v,v. EBVB "Ronny Vanooteghem, Bedrijfsrevisor" vertegenwoordigd door Ronny Vanooteghem ..."

Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, Beslissing

De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds dividend, zijnde vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00) om het kapitaal te brengen van zevenentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 87,600,00) op vijthonderdtweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 552.600,00), door inbreng in natura van een vordering in rekening-courant ten belope van het overeenkomstig bedrag, gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweeduizend vijfhonderdvijftig (2.550) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de enige vennoot tegen de prijs van vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00).

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %) volstort.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Verwezenlijking kapitaalverhoging

De heer NEYRINCK Bart, voornoemd, is alhier tussengekomen en verklaart, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de vordering in rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden vordering in rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweeduizend vijfhonderdvijftig (2.550) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze tweeduizend vijfhonderdvijftig (2.550) nieuwe  volledig volstorte  aandelen, worden toegewezen aan de heer NEYRINCK Bart, voornoemd.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot op de hoogte te zijn dat de resterende tien procent (10 %) van zijn dividenduitkering ais roerende voorheffing werd ingehouden om te worden doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten bedrage van vierhonderdvijfenzestigduizend euro (¬ 465.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderdtweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 552.600,00), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdzesentwintig (3.426) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT

STATUTENWIJZIGING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdtweeënvijftigduizend zeshonderd euro (¬ 552.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdzesentwintig (3.426) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/drieduizend vierhonderdzesentwintigste van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk: expeditie akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerder.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan net i"3etgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2013 : KO151340
07/05/2012 : KO151340
06/09/2011 : KO151340
07/09/2010 : KO151340
07/09/2009 : KO151340
08/08/2008 : KO151340
10/09/2007 : KO151340
26/10/2005 : KO151340
29/03/2005 : KO151340
28/04/2004 : KO151340
15/07/2003 : KO151340

Coordonnées
BANECO

Adresse
FONTEINGOEDDREEF 11 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande