BARAKKA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BARAKKA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.546.736

Publication

22/04/2015
ÿþr Mod wortf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 0 APR. 2U15

Rechtbank van KOOPHANDEL

GÉWeafd. KOTRIJK



111111

ih

*15058601*

062g. 96.~~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BARAKKA

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ROTERIJSTRAAT 226 8793 WAREGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

OPRICHTINGSAKTE

'BARAKKA'

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Roterijstraat 226

8793 Waregem

OPRICHTING

Op 29 maart 2015 zijn samen gekomen te 8790 Waregem

Dhr Kasmi Mustapha , Gustaaf Desmetstraat 9 , 8790 Waregem

Dhr Aatiaoui Hassan , Zeswegenstraat 61 , 8790 Waregem

De comparanten verklaren een vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma op te richten.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd euro (400,00 ¬ ) en is door de vennoten integrea onderschreven als volgt:

- door Dhr Kasmi Mustapha , voornoemd, tweehonderd euro (200,00 E) waarvoor hem 5 aandelen worden toegekend.

- door Dhr Aatiaoui Hassan , voornoemd, tweehonderd euro (200,00 ê) waarvoor hem 5 aandelen wordt toegekend,

De comparanten besluiten vervolgens tot voorstelling van de statuten van deze vennootschap zoals ze hierna in extenso worden weergegeven.

TITEL I: VORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Up de laatste btz, van LTaIk B vermelden-. Recto :Naam en troel-enigheid 6arrdgin licmrenterende natarisltetzij vande perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Rechtvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een "Vennootschap Onder Firma", onder de naam: " BARAKKA"

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8793 Waregem, Roterijstraat 226 en mag bij éénparige beslissing der vennoten overgebracht worden naar een ander adres, een andere stad of gemeente in het Nederlandstalige gebied of in het tweetalige gebied Brussel hoofdstad.

De vennootschap kan ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening en voor rekening van derden, als in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* inkopen, bewerken, verwerken en verkopen van inlands en buitenlands vers en ingevroren vlees

* inkopen, bewerken, verwerken en verkopen van aile soorten wild en gevogelte

* Kleinhandel in algemene voedingswaren , zowel verse en als niet verse ,

"Verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten

* Bedelen en thuisbrengen van bereide schotels of spijzen, aankoop en verkoop van organisatie van feesten en evenementen, uitzendkoks, recepties, bruiloften, lunches

*Tussenpersoon zijn in de handel

* Aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

* Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

* De inning in naam en voor rekening van de vennootschap van de baten en honoraria verbonden aan de uitoefening van de activiteiten van de vennootschap, alsmede de ten laste neming van aile onkosten en uitgaven verbonden aan de uitoefening van de activiteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, verkavelen, huren en verhuren, leasen en in leasing geven, bouwen en verbouwen.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnenland als in het buitenland, voor zover niet strijdig met de geldende wettelijke bepalingen terzake.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opsiorping, splitsing of op welke wijze ook.

De Algemene Vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van de statuten, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden. Evenwel worden aile verbintenissen vanaf 29 maart 2015 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door deze vennootschap overgenomen.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige beslissing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

TITEL il: KAPITAAL -- AANDELEN -- VENNOTEN

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt vierhonderd euro (400,00 ¬ ).

Het kapitaal is verdeeld in 10 aandelen van veertig euro (40,00E) elk.

Dhr Kasmi Mustapha bezit vijf aandelen en Dhr Aatiaoui Hassan wordt ook 5 aandelen toegekend

Het kapitaal werd volledig gestort in speciën door de vennoten ten laatste 1 jaar na de oprichting van den Vennootschap Onder Firma 'Barakka'

Artikel 6: Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

Artikel 7: Overdracht van de aandelen

7.1 Overdracht onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits éénparige toestemming

van de andere vennoot.

7.2 Overdracht bij overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten en/of erfgenamen,

7.3 Toetreding van een nieuwe vennoot

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits éénparige instemming van alle

vennoten.

7.4 Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend

schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven.

Een vennoot kan slechts uittreden mits éénpang akkoord van alle overige vennoten. Wordt dit akkoord niet bekomen, dan moet de vennoot die wenst uitte treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen. Slaagt hij hier niet in binnen de drie maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 7.3 vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten er toe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

7.5 Uitsluiting van een vennoot

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen lot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigheidsverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter. Ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbinding van de vennootschap vorderen overeenkomstig artikel 1871 van het Burgerlijk Wetboek.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

7.6 Scheidingsaandeel

ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgelegd worden, behoudens minnelijk overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor onroerende goederen zal er een herwaardering geschieden aan de hand van de venale waarde. leder vennoot zal de activiteit die hij/zij in de vennootschap uitoefende in persoonlijke naam mogen verder zetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

7.7 Vruchtgebruiker -- Blote eigenaar

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker,

behoudens andersluidende overeenkomst.

TITEL III: BESTUUR

Artikel 8: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de vennoten. Mits eenparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden.

Artikel 9: Bevoegdheid zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen..

Artikel 10: Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

Artikel 11: Bezoldiging van zaakvoerder(s)

Het mandaat van de zaakvoerder wordt onbezoldigd tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering van de vennoten bepaalt het bedrag van de vaste en/of evenredige vergoedingen die aan de zaakvoerders worden toegekend en in rekening te brengen zijn als algemene kosten.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

De Algemene Vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de Algemene Vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de Algemene Vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief die vijftien dagen voor de Algemene Vergadering wordt verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor:

- de goedkeuring van de jaarrekening en de openbaarmaking ervan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en commissarissen en de vaststelling van hun

bezoldiging;

- het besluit tot kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

- de resultaatverwerking

- de regeling van het verloop van de Algemene Vergadering zelf;

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid en geld geen quorumvereiste.

De Algemene Vergadering is tevens bevoegd voor.

- een statutenwijzing;

- een kapitaalverhoging of  vermindering

- de ontbinding van de vennootschap

- de omzetting van de vennootschap

- fusie of splitsing van de vennootschap

- de inkoop van eigen aandelen

De Algemene Vergadering kan over deze wijzigingen In de statuten alleen dan g ldig beraadslagen en besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de op eping en wanneer de aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een iziging is allen dan aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemms heeft gekregen

Artikel 13: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel 14: Voorzitterschap  Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerders.

De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

Artikel 15: Verloop van de vergadering

Op elke Algemene Vergadering wordt een eenwezigheidstijst bijgehouden. De beraadslagingen en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingtechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard Is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (Hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De Algemene Vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zij vervatO. Over niet inde agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd warden in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend In de notulen van de vergadering.

Artikel 16: Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 17: Besluitvorming

, : a ,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gewone, de bijzondere en de buitengewone Algemene Vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, hetzij de wet, de deontologie of de statuten een groter quorum of een groteren meerderheid bepalen, De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke Algemene Vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

TITEL V: INVENTARIS -. JAARREKENING  JAARVERSLAG-RESULTAATVERWERKING Artikel 18: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en de toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij (zij) rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de Algemene Vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 19: Resultaatverwerking

Het "te bestemmen winstsaldo" of het " te verwerken verliessaldo zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de Algemene Vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

TITEL VI: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 20: Benoeming van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook wordt de invereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is (Zijn) geen vereffenaar(s) benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

De Algemene Vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, allen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 21: Bevoegdheid van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vernield in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de Algemene Vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

TITEL VII: ALGEMEEN

Artikel 22: Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap

Artikel 23: Aansprakelijkheid

.

/ 0 4 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Enke! de werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn aansprakelijkheid tot zijn inbreng.

TITEL Viii: OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 december 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016

Zaakvoerders

Worden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur

- Dhr Kasmi Mustapha, voornoemd,

- Dhr Aatiaoui Hassan , voorgenoemd

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd

Aldus opgemaakt in 4 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen.

Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte;

Een origineel zal bij deze worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en een ander zal bewaard warden op het registratiekantoor.

" Voorbehouden

aan het 8e{gisch Staatsblad

---5

Opgemaakt te Waregem 29 maart 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Handtekeningen,

Gelezen en goedgekeurd,

Kasmi Mustapha Aatiaoui Hassan

In eigen naam In eigen naam

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþIBN

i

N

" L" ,i

!MEIJ

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 JUNI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

GentettlfiWORTRIJK

Ondernemingsnr : 0628546736

Benaming

(voluit) : BARAKKA

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 8793 WAREGEM, Roterijstraat 226

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 maart 2015

Benoeming van zaakvoerder KASMI Said, Torenlaan 2 te 8790 Waregem vanaf 7 mei 2015.

Voor echt verklaard.

AATIAOUI Hassan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BARAKKA

Adresse
ROTERIJSTRAAT 226 8793 SINT-ELOOIS-VIJVE

Code postal : 8793
Localité : Sint-Eloois-Vijve
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande