BARISEAU-MOTTRIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BARISEAU-MOTTRIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.705.980

Publication

02/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

26 - 06- 2014

BELGISCH STAATSBLAD

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,

5 JUNI 2014

afd. KORTRIJK Griffie

*14127886*

V beh

aa

Bel Ste

O

1

Ondernemingsnr .554 9-05-58b

Benaming (voluit) : Bariseau-Mottrie

(verkort):

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BRUGSESTEENWEG 572

8800 ROESELARE

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Tekst Uittreksel uit een akte (D.2140360) verleden voor Liesbet

DEGROOTE, notaris te KORTRIJK, op 3 juni 2014.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Bariseau-Mottrie".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572.

3. Duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet-volgestorte bedragen :

I. de heer BARISEAU Lieven Peter Antoon, geboren te Roeselare op 11 augustus 1959, echtgenoot van mevrouw Patricia Caroline CALLIAUW, met woonplaats te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10.

Nog niet-volgestorte bedrag : zesduizend honderdvijfenzeventig euro (¬ 6.175,00).

2. de heer MOTTRIE César Fernand Paul Cornelia, geboren te Ieper op 21 juli 1962, echtgenoot van mevrouw Caroline Marguerite Marie Cornelia LETERME, met woonplaats te 8953 Heuvelland-Wijtschate, Klaverhulleweg 1.

Nog niet-volgestorte bedrag : drieduizend zevenentachtig euro vijftig cent (£ 3.087,50),

3. de heer MOTTRIE Benoit Marie Jacques Suzanne Cornelis, geboren te Ieper op 26 februari 1965, echtgenoot van mevrouw Marianne Yolande Louise MICHIELS, met woonplaats te 8900 Ieper, Vaubanstraat 52.

Nog niet-volgestorte bedrag : drieduizend zevenentachtig euro vijftig cent (E 3.087,50).

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (£ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/1005te) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : £ 6.200,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het volgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

jaar.

Het eersto boekjaar loopt vanaf 3 juni 2014 tot en met 30 september 2015.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor reke-

ning van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad,

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

1) "BC PLUS" vennootschap onder firma met zetel te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0806.957.747 en met btw-nummer BE 0806.957.747, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven BARISEAU, voornoemd, die heeft aanvaard.

2) "ARCECA" vennootschap onder firma met zetel te 8953 Heuvelland-Wijtschate, Klaverhulleweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Ieper met ondernemingsnummer 0806.523.326 en met btw-nummer BE 0806.523.326, met als vaste vertegenwoordiger de heer César

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

'aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

MOTTRIE, voornoemd, die heeft aanvaard.

3) "BMC" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8900 Ieper, Vaubanstraat 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Ieper met ondernemingsnummer 0806.526.096 en met btw-nummer BE 0806.526.096, met als vaste vertegenwoordiger de heer Benoit MOTTRIE, voornoemd, die heeft aanvaard.

4) mevrouw BARISEAU Julie Josefine Charlotte, geboren te Knokke-Heist op 7 december 1984, echtgenote van de heer Niels DE BUSSCHERE, met woonplaats te 8830 Hooglede, Plataanstraat 1, die heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen.

In afwijking met hetgeen hiervoor is bepaald, zal een zaakvoerder het voorafgaandelijk akkoord van het college van zaakvoerders moeten bekomen voor elke rechtshandeling die verband houdt met de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, het aangaan van leningen of kredietopeningen met of zonder vestiging van een hypotheek op de onroerende goederen van de vennootschap, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap en voor investeringsaankopen boven de vijfduizend euro (£ 5.000,00) waaronder niet begrepen wordt de aankoop van wagens.

Bovendien kan de vennootschap voor voormelde rechtshandelingen enkel worden vertegenwoordigd door de handtekening van twee zaakvoerders.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Het voor voormelde rechtshandelingen te installeren college van zaakvoerders wordt gevormd door alle zaakvoerders en beraadslaagt en neemt besluiten volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwiizing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- de uitbating van een garage met groot-en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

- groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

- de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden i.an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en bijhorende service; de uitbating van een bijhore_nde shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet-geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur-, teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires ' van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of

koffers, radio' s, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten,

petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking;

het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

- het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook;

- het vertegenwoordigen van automerken;

- het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto ' s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

- de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

- het verhuren van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord,

autobergplaatsen, wisselstukken, banden, radio ' s, televisies en

geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

- het verzorgen van een takeldienst;

- de uitbating van een carwashbedrijf;

- het optreden als agent-makelaar in verzekeringen.

II. Voor eigen rekening :

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn 'de ; opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, -van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met . derden :

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden t

" aan het

Belgisch Staatsblad

iiillagen-bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod11.1

.139houden

"

aan het

Belgisch

Staatsblad

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin,

alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

FI/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten: de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de laatste donderdag van de maand februari om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermetden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1



uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële" persoonsgegevens en de door het Wetboek van ven-nootschas 'en be aalde .e.evens alsmede de relevante be salin. en uit de , onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE78 0017 2865 5386, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "BNP Parisbas Fortis", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 juni 2014 afgeleverd bankattest, dat haar werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOES & C°, BEDRUFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0444.441.231 en met btw-nummer BE 0444.441.231, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste bb. van i..uik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t bohouclen

aan net

Belgisch

Staatsblad

22/12/2014
ÿþz Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEJR BELG NEERGELEGD

I 6 -' Z- 202014 NEERGELEGD

7 IYU V. alt

Rechtbann .-...." SUFHANDEL

BELGISCH STAATSB AR Gent, fd. KORTRIJK

131111

*14226042*

Ondernerningsnr : 0554.705.980

Benaming

(voluit) : Bariseau-Mottrie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Voorstel tot splitsing door overneming van de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk), door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk) en door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk), waarvan de tekst luidt ais volgt:

De aan de splitsing deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

1.De naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht onder de benaming "Auto Palace yprois" bij akte verleden voor notaris Germain VANDENAMEELE, destijds te Watou, op 28 september 1946, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21-22 oktober daarna onder nummer 19.383. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en onder meer:

-bij akte verleden voor de voornoemde notaris Germain VANDENAMEELE op 31 januari 1957, waarbij onder, meer de naam gewijzigd werd in "Auto Palace yprois  Etablissement Mottrie", in het kort "Ets Mottrie",: bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 februari daarna onder nummer 3036;

-bij akte verleden voor notaris Jean Pieters, destijds te Reninge, op 2 september 1976, waarbij onder meer' de naam gewijzigd werd in "Etablissementen Mottrie", bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, van 21 september daarna onder nummer 3578-4.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, met aanneming van de huidige benaming en verplaatsing van de zetel naar huidig adres, ingevolge akte verleden voor meester Stefaan LAGA, notaris te Izegem op 28 februari 2002, houdende onder meer fusie door overneming door de vennootschap van de naamloze vennootschap "AUTOBEDRIJF FLANDRIA", destijds met zetel te 8800 Roeselare, Bruggesteenweg 572 en ingeschreven in het handelsregister te Kortrijk onder nummer 116.416, BTW BE 0435.269.979, en van de naamloze vennootschap "GARAGE DI~CAIGNY", destijds met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157 en ingeschreven in het. handelsregister te Kortrijk onder nummer 103.419, BTW BE 0424.153.581, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 april daarna, onder het nummer 20020410-532, met rechtzetting in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2002 onder nummer 20020613-82 en waarvan een aanvullende publicatie verschenen is in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 november 2003, onder nummer 03116760.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

1.De vennootschap onder firma "ARCECA", met zetel te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Klaverhulleweg 1, BTW BE 0806.523.326, RPR Gent (afdeling leper), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer César MOTTRIE, wonende te 8953 Heuvelland (Wijtschate), Klaverhulleweg 1.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC", met zetel te 8900 leper, Vaubanstraat 52, BTW BE 0806.526.096, RPR Gent (afdeling leper), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Benoit MOTTRIE, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 52.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-~v R -.0

I'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.De vennootschap onder firma "BC PLUS", met zetel te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10, BTW BE 0806.957.747, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede, Amersveldestraat 10.

4.De vennootschap onder firma "DECLUS", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 153, BTW BE 0837.269.554, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc DECAIGNY, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 153.

5.De vennootschap onder firma "CALDEC", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 155, BTW BE 0806.616.861, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bob CALLENS, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 155.

Voornoemde naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" wordt hierna ook genoemd "te splitsen vennootschap".

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Liesbet DEGROOTE te Kortrijk op 3 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juli daarna onder het nummer 14127886. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn.

De (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap zijn de volgende:

1.De vennootschap onder firma "BC PLUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Lieven BARISEAU, voornoemd.

2.De vennootschap onder firma "ARCECA", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer César MOTTRIE, voornoemd.

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC", voornoemd, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer Benoit MOTTRIE, voornoemd.

4.Mevrouw Julie BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede, Plataanstraat 1.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie" wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap 1".

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan LAGA te Izegem op 27 mei 2014, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 juni daarna onder nummer 14305026. Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn,

De (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap zijn de volgende;

1.De vennootschap onder firma "DECLUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Marc DECAIGNY, voornoemd,

2.Mevrouw Marie-Thérèse LECLUYSE, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 153.

3.Mevrouw Sofie DECAIGNY, wonende te 8870 Izegem, Reperstraat 155.

4.De vennootschap onder firma "CALDEC", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer Bob CALLENS, voornoemd.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", wordt hierna ook genoemd "verkrijgende vennootschap 2".

Onderhavig splitsingsvoorstel wordt opgesteld met het oog op splitsing door overneming, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, overgaat deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie" en deels op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY" tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

Het bestuursorgaan van elke aan de splitsing deelnemende vennootschappen zal aan hun respectieve algemene vergadering onderhavig splitsingsvoorstel ter goedkeuring voorleggen.

Onderhavig splitsingsvoorstel is opgemaakt conform de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.0e te splitsen vennootschap, vernield onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" met zetel te zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0405.462.374, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft als doel;

"De vennootschap heeft als doel:

(.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

-de uitbating van een garage met groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zijn van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur- teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking;

-het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook;

-het vertegenwoordigen van automerken;

-het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en

vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van

het woord;

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van:

= nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen,

bromfietsenboten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

= autobergplaatsen

-= wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en

alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

-het verzorgen van een takeldienst;

-de uitbating van een carwashbedrijf.

-het optreden ais agent - makelaar in verzekeringen.

II.Voor eigen rekening.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

11l.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

6/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Hl Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, ln de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

2.De verkrijgende vennootschap 1, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft ais doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

-de uitbating van een garage met groot-én kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, matois, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en aile rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel ln de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet-geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur-, teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking;

-het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook;

-het vertegenwoordigen van automerken;

-het uitgeven van aile werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en aile rollend materieel in de ruimste zin van het woord, autobergplaatsen, wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

-het verzorgen van een takeldienst;

-de uitbating van een carwashbedrijf;

-het optreden als agent-makelaar in verzekeringen.

li. Voor eigen rekening:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren,

rl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede, zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bij stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. .

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

3.De verkrijgende vennootschap 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk), heeft ais doel:

"De vennootschap heeft als doel:

I.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-de uitbating van een garage met groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

-groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering.

-de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur- teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten, petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge r -het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

-het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook.

-het vertegenwoordigen van automerken.

-het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en

vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van

het woord.

-de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

-het verhuren van:

" nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord.

" autobergplaatsen,

" wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en

alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat.

-het verzorgen van een takeldienst,

-de uitbating van een carwashbedrijf.

-het optreden als agent - makelaar in verzekeringen.

II,Voor eigen rekening:

A.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden

A.Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

D.Het waarnemen van alle bestuursopdraohten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel cf een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

r. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

B.1. Huidige situatie

De naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" heeft een kapitaal van 500.000,00 euro vertegenwoordigd door 15.450 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij 5.150 aandelen categorie A, 5.150 aandelen categorie B en 5.150 aandelen categorie C.

Voor de verrichting van onderhavige splitsing wordt het netto-vermogen van "UNITED MOTORS" NV gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de tussentijdse cijfers per 30 juni 2014, gecorrigeerd rekening houdend met de meerwaarde van de onroerende goederen van de vennootschap, zoals blijkt uit de notulen van de raad van bestuur dd. 14/11/2014.

Bijgevolg worden de inbrengen vanuit splitsing, zoals hierna gedetailleerd omschreven onder punt I., ten

behoeve van de splitsing als volgt gewaardeerd:

-de inbreng in "Bariseau-Mottrie" BVBA : 7.616.396,04 euro;

-de inbreng in "DECAIGNY" BVBA : 4.118.155,77 euro.

De verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" BVBA heeft een kapitaal van 18.550,00 euro, gedeeltelijk volstort ten belope van 6.200,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing, wordt het netto-vermogen van "Bariseau-Mottrie" BVBA, gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, niet name 18.550,00 euro.

De verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" BVBA heeft een kapitaal van 18.800,00 euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door 1860 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Voor de verrichtingen van onderhavige splitsing, wordt het netto-vermogen van "DECAIGNY" BVBA, gewaardeerd op de kapitaalwaarde gezien de recente oprichting, met name 18.600,00 euro,

Om het aantal nieuw uit te geven aandelen binnen de verkrijgende vennootschappen te berekenen, werd rekening gehouden met voormelde gecorrigeerde boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de uit splitsing in te brengen bestanddelen enerzijds en met de fractiewaarde van de bestaande aandelen binnen elk van de verkrijgende vennootschappen.

B.2. Ruilverhouding

B.2.1. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "Bariseau-Mottrie"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddeten van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" in de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" zullen er in totaal éénenveertigduizend achtenvijftig (41.058) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" uitgegeven worden.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in "Bariseau-Mottrie" BVBA.

B.2.2. Inbreng van activa en passivabestanddelen in de BVBA "DECAIGNY"

Ter vergoeding van de inbreng van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" in de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" zullen er in totaal vierhonderd en elfduizend achthonderd vijftien (411.815) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" worden uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen in "DECAIGNY" BVBA.

8.2.3.Verdeling van de nieuwe aandelen - ruilverhouding

B.2.3.1. BVBA "Bariseau-Mottrie"

ln totaal zullen er éénenveertigduizend achtenvijftig (41.058) nieuwe aandelen BVBA "Bariseau-Mottrie" worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng van vermogensbestanddelen van NV "UNITED MOTORS" in BVBA "Bariseau-Mottrie".

Deze nieuwe aandelen zullen toekomen aan de heer Lieven BARISEAU, mevrouw Patricia CALLIAUW, de heer César MOTTRIE en de heer Benoit MOTTRIE pro rata hun aandelenbezit in de te splitsen vennootschap. De vennoten van de verkrijgende vennootschap kunnen daartoe eventueel gezamenlijk optreden.

1 r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

B.2.3.2. BVBA "DECAIGNY"

In totaal zullen er vierhonderd en elfduizend achthonderd vijftien (411.815) nieuwe aandelen BVBA "DECAIGNY" worden uitgegeven ter vergoeding van de inbreng van vermogensbestanddelen van NV "UNITED MOTORS" in BVBA "DECAIGNY".

Deze nieuwe aandelen zullen toekomen aan de heer Marc DECAIGNY, mevrouw Marie-Thérèse LECLUYSE en mevrouw Sotie DECAIGNY pro rata hun aandelenbezit in de te splitsen vennootschap. De vennoten van de verkrijgende vennootschap kunnen daartoe eventueel gezamenlijk optreden.

B.3. Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn,

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen, zijnde "Bariseau-Mottrie" BVBA en "DECAIGNY" BVBA, conform de verdeelsleutel voorzien in B.2.3.

De nieuw uitgereikte aandelen zullen voor elk van de verkrijgende vennootschappen vermeld worden in het register van aandelen van de betrokken vennootschap, dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 Wetboek van Vennootschappen.

Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Het aandelenregister van de te splitsen vennootschap zal na de splitsing worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elk ingeschreven folio.

D.0e datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst in de verkrijgende vennootschap 1 is bepaald op 3 juni 2014, en in de verkrijgende vennootschap 2 is bepaald op 27 mei 2014, zijnde de datum van oprichting van de verkrijgende vennootschappen.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 juli 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan met betrekking tot de activa-en passivabestanddelen, worden geacht voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen te zijn verricht.

F.Rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de te splitsen vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben, behoudens met betrekking tot een voordrachtsregeling per categorie van aandelen ten aanzien van de benoeming van bestuurders.

Aan de nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen die in ruil voor de splitsing aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zullen worden toegekend, worden geen bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de te splitsen vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

G.Bezoldiging toegekend aan de commissaris belast met het opstellen van het in artikel 731 W. Venn bedoelde verslag.

Er zal aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en aan de vennoten van de verkrijgende vennootschappen worden voorgesteld om, in toepassing van artikel 731 § 1 laatste lid en artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, afstand te doen van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien door de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en de vennoten van de verkrijgende vennootschappen afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 731 W.Venn, zal er ook geen bijzondere bezoldiging hiervoor dienen toegekend te worden aan de commissaris.

Ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de BV BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, Plein 32, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 1.

Eveneens ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8850 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Yves CHRISTIAENS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om het verslag op te maken overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van de verkrijgende vennootschap 2.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

L De beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van activa en passiva van het vermogen

Alle activa en passiva bestanddelen van de te splitsen naamloze vennootschap "UNITED MOTORS", zullen op basis van de tussentijdse staat per 30 juni 2014 ingebracht worden in 2 bestaande verkrijgende vennootschappen, te weten

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bariseau-Mottrie", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, BTW BE 0554.705.980, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

2, de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY", met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157, BTW BE 0553.494.965, RPR Gent (afdeling Kortrijk),

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden geacht te zijn ingebracht in die verkrijgende vennootschap waar de activa of passiva ingebracht worden die gerelateerd zijn aan de later ontdekte activa of passiva. Alle activa en passiva welke niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa of passiva, worden geacht te zijn ingebracht voor 64,91% in BVBA "Bariseau-Mottrie" en voor 35,09% in BVBA "DECAIGNY".

De tussentijdse staat per 30/06/2014 van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" waarin de activa en passiva beschreven worden welke overgedragen worden aan de 2 verkrijgende vennootschappen, wordt in bijlage gevoegd. De delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "UNITED MOTORS" die overgedragen worden aan BVBA "Bariseau-Mottrie" worden aangeduid in de kolom "BM" en de delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap "UNITED MOTORS" die overgedragen worden aan BVBA "DECAIGNY" worden aangeduid in de kolom "DEC".

Deze staat wordt geacht integraal deel uit te maken van het splitsingsvoorstel.

J.Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden ingebracht in de vennootschap "Bariseau-Mottrie" zijn de volgende:

1.Een garagewerkplaats met afhangen en rnedegaande grond gelegen te Roeselare, Brugsesteenweg 572, vijfde afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 32 M.

2. Een perceel grond gelegen te Roeselare, ter plaatse Wijnendaele, vijfde afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 56E.

3.Een woning op en met grond gelegen te leper, Meenseweg 216, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 85M.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.Een perceel weiland gelegen te leper, ter plaatse Sint-Jacobs, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 68M2.

5.Een perceel bouwland gelegen te leper, Meenseweg, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 86L.

6.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te leper, Meenseweg +214, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 85N.

7. Een service station met afhangen en medegaande grond gelegen te leper, Meensesteenweg 220, eerste afdeling, ten kadaster bekend Sectie C, nummer 87T.

De onroerende goederen die door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" worden ingebracht in de vennootschap "DECAIGNY" zijn de volgende:

1.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te Izegem, Reperstaat +157, tweede afdeling, ten kadaster bekend Sectie A, nummer 1107102M.

2.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond gelegen te Tielt, Lammersakker 18, tweede afdefing, ten kadaster bekend Sectie E, nummer 737N.

3.Een woonhuis op en met grond, gelegen te Tielt, Meulebeeksesteenweg 12, derde afdeling, ten kadaster bekend Sectie I, nummer 150F2

4.Een garagewerkplaats met afhangen en medegaande grond, gelegen te Tielt, Meulebeeksesteenweg nummer +12, derde afdeling, ten kadaster bekend Sectie I, nummers 150G2.

Voormelde kadastrale gegevens werden overgenomen uit de kadastrale leggers de dato 3 november 2014.

Bepalingen in toepassing van het bodemdecreet

De bodemattesten met betrekking tot bovengenoemde percelen zijn op heden niet aanwezig.

Aangezien een aantal van voormelde onroerende goederen risicopercelen zijn in de zin van het Bodemdecreet, werd door de te splitsen vennootschap opdracht gegeven aan de heer Jos PLASKIE voor de onroerende goederen gelegen te Izegem en Tielt, aan BVBA ESHER voor de onroerende goederen gelegen te Roeselare en aan BVBA SANECO Milieu Advies voor de onroerende goederen gelegen te leper om de oriënterende bodemonderzoeken uit te voeren en de wettelijk voorgeschreven kennisgevingen aan OVAM te doen.

Wat betreft voorgenoemde risicogronden, staat het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap in voor de nakoming van artikel 102 en volgende van het Bodemdecreet. Zij zef enige verdere informatie met betrekking tot de resultaten van enige (oriënterend of beschrijvend) bodemonderzoek, enig antwoord van OVAM en enig ander relevant feit met betrekking tot de bodemtoestand van de risicogronden, onverwijld melden aan de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen.

De (definitieve) bodemattesten met betrekking tot alle over te dragen onroerende goederen, zullen aanwezig moeten zijn op het ogenblik van het verlijden van de notariële akte houdende splitsing. De bestuursorganen verbinden zich ertoe alles in het werk te stellen om de bodemattesten zo spoedig mogelijk te bekomen.

K.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen en het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap zoals bepaald onder rubriek B.2.3. hiervoor,

L, Statutenwijziging

In elk van de verkrijgende vennootschappen zat het artikel inzake kapitaal en aandelen aangepast worden ingevolge de verkrijging door splitsing en de dienovereenkomstige kapitaalverhoging en creatie van nieuwe aandelen.

Andere statutenwijzigingen kunnen doorgevoerd warden op voorstel van het betrokken bestuursorgaan.

M. Slotverklaring

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders/vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden,

De streefdatum voor het verlijden van de splitsingsakte door de algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december2014.

Alle kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende vennootschap 1 ' en de verkrijgende vennootschap 2, namelijk 64,91% door BVBA "Bariseau-Mottrie" en 35,09% door BVBA "DECAIGNY",

Dit splitsingsvoorstel zal door de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" en door de verkrijgende vennootschappen "Bariseau-Mottrie" en "DECAIGNY" binnen de voorgeschreven wettelijke termijn ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Indien het voorstel tot splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aan belangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

Dit splitsingsvoorstel bevat 26 bladzijden en de bijlage bevat 14 bladzijden,

Opgemaakt te Roeselare, in zes (6) exemplaren, waarvan drie (3) exemplaren bestemd zijn om te worden neergelegd op de bevoegde griffies van de rechtbank van koophandel en de overige drie (3) exemplaren bestemd zijn voor elk van de betrokken vennootschappen.

Op 14 november 2014

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aarvhet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekwaarde 30-06-2014

, DEC B

ACTIEF





MATERIEEEVASTACTIEF (specifiek verdeeld) i 4.300.093,85

; Overige oprichtingskosten 202000

iAfschr. op overige oprichtingsti 1202009

Conc.,octr.,lic.,know-how,merken 211000

Afschr. op conc.,octr.,Iic., !211009

Conc.,octr,lrc. Izegem 1211100

Arschr. op conc.,octr.,Iic. Izegem r2 112 109

Conc,,octr,ic Roeselare 211110

Afschr. op cons.,octr.,lic. Roesela ;211119

Conc.,octr:,llc. leper 211120

Afschr. op conc.,octr.,lic. leper 211129

Conc.,octr.,lii~ Tielt 211130

Afschr. op conc.,octr,lic. Tielt Software

Afschr. software

Goodwill 212000 265.246,07

Afschr. op goodwill 212009 -265246,07

Terreinen leper '220000 r

210.576,96

Terreinen Izegem "220200 450100,00

j Terreinen Tiait 220210

565309,00

Terreinen Roeselare x220220 .1 266.060,13

Gebouwen leper 221000 129.949,89

lAfschr_ op gebouwen Ieper 221009 -129.949,89

Gebouw carrosserie leper 221010 67.632,43

Afschr. op gebouw carrosserie leper 221019 -63.232,43

Gebouwen Izegem 221020 ! 1.070.663,13

Afschr_ op gebouwen Izegem 229029 i -663.955,54

!Gebouwen Tielt 221030 2660790, 66

lAfschr. op gebouwen Tielt 221039 -1.545601, 61

i Gebouwen Roeselare 1221040 967963,45

l Aischr. op gebouwen Roeselare 221049 -966.838,65

`Inrichting gebouwen Tielt 22 1060 262.069,94

221069

1Afschr op inricht gebouwen Tielt -194.606,92

Inrichting gebouwen !eper 221070 , 560.379,93

Afschr. op inricht gebouwen leper 221079 ' -475.713,16

i inrichting gebouwen Roeselare 221060 ' 44.413,11

Afschr. op inricht gebouwen Roesel 221069 i -34.776,67

x221090

x221099

`Inrichtinggebouwen Izegem 27.7_40,37

i -6.092,69

iAfschr. op inricht gebouwen Izegem

Parking laper 222000. 110282,84

Afschr, op parking leper222009 -105.374,24

Parking Izegem 222010 318 240,40

_

Afschr_ op parking Izegem x222019 222020 ' 222029_ 222030 222039 -257.262,12

Parking Roeselare 181.260,00

-133.9_03,10_

115791,95

Afschr. op parking Roeselare

Parking Tielt

Afschr. op parking Tielt -61.019.16

3.147.372,11

0,00

0,00

157.147,32

-157.147,32 0,00 0,00 0,00. 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00

265246,07

-265246,07

450.100,00

585.309,00

1.070.663,13 -863.955,54 2.880.790,88 -1.545.601,61

262.089,94

-194.606,92

27.740,37

-8.092,69

318.240,40

251262,12

115.791,95

-61.019,16

-1.445,91

9.636,00

211139

211500

211509 -9.636,00

25545.57

-25545,57

357.153,00

-357.153,00

16.065,28

-16.065,26

2530,29

-2530,29

4- 2.530,29

-2.53429

1.44591

1.152.721,74

0,00

0,00,

200.005,68.

-200.005,68' 0,00: O,a1k, 0,00j 0,00! 0,00!

0,00r;

,

0,00! 0,00°i 0,001 0,00 0,00! 0,00;

210.578,981!

266.080,13i

129.949,89!

-129.949,89 67 632,43~ -53232,43!

967.983,45!

-965.838,851

560.379,9a!

,475.713,1& 44.413,111 -34.778,87,

110.282,84:

-105.374,24'

181.280,00,

-133.903,10

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aanthet Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

365.805,96 -287.318,28 404.821,97. -367.791,17

33.481,12 -31.770,09 34.515,12 -34.515,12, 51.926,02' -5t926,02 76.508,53 -73.362,68 16.581,60

-16.581,60 180,96 -180,96 9.413,71 -5.992,08

35.083,99'

-35.083,99

10.807,53;

-10.807,53;

14.388,63.

-14.388,63= 18.962,351 -16.885,13'

115.349,08 ; -114.386,31. 234.990,68; -234.537,03

lnst,mach. & uitrust leper 230000

Afschr. inst,mach. & uitrust lepe 1230009

1 lnst,mach. & uitrust Roeselare Afschr. op inst,mach. & uit Inst,mach. & uitra Izegem

Afschr. op inst,mach. & uit ;230029

Inst,mach. & uitrust Treft 230030

IAfschr. op inst,mach & uit 230039

Machines & werkpL uitrusting 230100

LAfschr mach. & werkpfaatsui 230109

Machines & werkpi. uitrusting 1230120

Afsche machines & werkpl.ui 1230129 -34.515,12

230200

Machines leper 51.926,02

Afschr. op machines leper 230209 -51.926,02

Uitrusting leper 230300 76.506,53

Afschr. op uitrusting leper 1230309 -73.362,68

Gereedschappen leper 230400 16.561,60

Afschr. op gereedschappen leper 230409 -16.581,60

Publiciteitsmaterieel leper 230500 180,96

Afschr. op publiciteitsmater  1230509 -180,96

Carrosseriemateriaallaper 230600 9.413,71

Afschrcarrosseriemateriaal 230609 -5.992,08

Carrosser!emateriaal Izegem 230610 19.603,74

jAfschr. Carrosseriemateriaal 230619 -15.708,72

Magazijnuitrusting: aanschaffingswa 231000 35.083,99

Geboekte afschrijvingen op magazijn 231009 -35083,99

Magazilnultrust. AWRoeselar ,231100 10_607,53

Afschr. op magaznuftrust 231109 f -10.807,53

Magazljnuitrust A W Izegem 11.141,42

Afschr. op magazijnuitrust 'r31200 -10.561,18

31209

Mauazifnuitrust AW relt 1231300 11.850.00

i Afschr. op magazijnuitrust 231309 -11.850,00

Cl: aanschaffingswaarde 232000 i 14.388, 63

Geboekte afschrijvingen op Cl 1232009 -14.388,63

Lichtreclames AW Roeselare 22100 16.962,35

Afschr. op fichtreclames Roe 1.232109 -16.665, 13

Lichtreclames AW Izegem I 232200 1232209 T ~ _11.493,40

-10.029,42

26.379,24

Afschr. op lichtreclames Ize

i Lichtreclames AW Trelt 232300

Afschr. op lichtreclames lie ir -26.752,92 115_,M106 -114`366,31 234.99068 -234.537,03 23Q793,06 -230.793,06 46.353 23

232309

,Kantooruitrusting: aanschafïrngswaa Ir

240000

Geboekte afschrijvingen op karTtooru 240009 _ ^ I 240010

,,-- r

!Meubilair Roeselare ; 240019

  --  --- ---- - ~.

. .. __ - -- -- --- -- -- - -- 240020 '

,Afschr. op meubilair Roesela  --1-2, 240029 -r--

Meubilair Izegem 240030 . -- --r

Afschr. op meubilair Izegem 240039

; Meubilair Telt

----- ___ _ -

!Afschr. op meubilair Tielt -47.863,05

1

365.605,96-

-267.316,28

1230010 ; 404.821,97

230019j i -367.791,17

-----------

1230020 446.396,99

-396.662,61 461.934,62 -446.954,97 33.481,12 -31.770,09 34515,12

446.398,99 396.882,61 481.934,82 -446.954,97

19.803,74

-15.708,72

11.141,42

-10.561,18 11.850,00 -11.850,00

11.493,40

-10.029,42 26.379,24 -26.752,92

230.793,08 -230.793,08 48.353,23 -47.883,05

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Vpor-pehouden

aan` het

Belgisch staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kantoorinrichting leper - 240100 240109 240110 240119 ' 240120 111,594,74_

_ -r

Afschr op kantoorinrichting Kantoorinrichting Roeselare -404.827,24 103.672,36 -96.876, 74 116.039,58

Afschr. op kantoorinrichting

Kantoorinrichting Izegem

Afschr. op Kantoorinrichting 240129 ' -113.097,49

240130

_

Kantoorinrichting Telt 54.002,37

Afschr. op kantoorinrichting r240139 1 -52.924,52

Kantoorinrichting Groep 240150 1 50.116,20_

1240159 -40,38 14

6616,15

i Afschr. op kantoorinrichting

Computerserver UFd PIII 1260 i 240200

"240210

'

11.240219

,Afschr computerserver UM PI : 240209-6.616,15

6.618,15 -a 818,15

Computerserver UM Pl1I 1260

Afschr. computerserver Ufd PI

Computerserver UM PIt1 1260 1240220. 6,818,15

1240229

,Afschr_ computerserverUMPl -6.818,15

Computerserver UM1 PIII 1260 1240230 5.038,91

240239

Afschr. computerserver UM Pl -5.038,91

Rollend materieel (service wagens) 241000L_ 4.068,59

Geboekte afschrijvingen op rollend 241009 241010 f -3.724,49

Rollend materieel Roeselare 6167,65

Afschr. op rollend materieel 1241019 -6.244,19 _

Rollend materieel Izegem 1241020 ' Sa136 49

Afschr op rollend materieel T241029 ' -21.424,16

Rollend materieel Tielt 241030 1_451,21

,Afschr. op roltendmaterieel 241039 -1.451,21

j Verhuurwagens AW leper 241300 209.692, 66

lAfschr. verhuurwagens AW lep ,41309 j -36.459,13

Verhuurwagens AWRoeselare ^111241310 J 210.913,20

-

rArschr. veerhuurwagensAWRoe 241319 j -17.735,47

Verhuurwagens AW Izegem r241320 201.435,12

Afschr. veerhuurwagensAWlze 41329 L -53.322,99

VerhuurwagensAWTiett 2y 41330 j 133.215,92

Afschr. verhuurwagensAWTie 241339 -45963,09

Grond en gebouwen buiten autobedrij 260100 17.064,52

-17.064,52_.

45.621,82

Geboekte afschr: Grond en gebouwen --- 260109`

260300

260309

Groot onderhoud en herstellingswerk

Geb_ afschr op groot onderhoud en h -45 621,62 10.201,17 45903,12 -45.903,12

Grandfgebouwen boften autobe Woonhuis Meenseweg 21 á4eper 260500

260510

r260519

Afschr. gebouw Meenseweg 215 F

FINANCIEEL VAST ACTIEF 480.678 95

Deelneming in UnitedMachinery 280001 ; 40.700,00

Deelnemingen in verbonden onderriem 260009 -40.700,00

N] 2 82010 151.999,20

Deelneming United Parts I

Deelneming Global Motorparts 262020 753.000,00

Deelneming Global Odotorparts ~vaarde 262029 -425.000,00

Borgtochten betaald in conta 266000 650,00

- 286040 29,75

,Waarborg leeggoed

111.594,74 -104.827,24; 103,872,36' -98.876,74, 116.039,58

-113.097,49

54.002,37

-52924,52

1.122,29 48.995,91

-767,01 -39.618,13`,

0,00 0,00

0,00 0,00

0,00 0,00,

a

0,00 0,00

0,00 0,00'

0,00 0,00;

0,00 0,00,

0,00 0,00

0,00 4.068,59

0,00 -3.724,49!

0,00 6.787,65

0,00 -6.244,19x

58.136,49 0,00

-21.424,16 0,00:

1.451,21 0,00,

-1.451,21 0,00!

209.692,66. -38.459,13 210.913,20 -17.735,47

201.435,12

-53.322,99

133.215,92

-45.963,09

10.201,17

168.700 20 311.978 75

14283,20 26.416,80,

-14.283,20 -26.416,80.

53.34Z37 98.656,83

264256,70 488.743,30

-149.148,87 -275.851,13

250,00 400,00

29,75

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aalt het

Belgisch

Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-2.749.569,06 2.886.182,87,

VOORRAAD _ 5.635.751.93 2.749569.06

' Voorraad nieuwe personenwagens Ope! ` 7340000 2549.546,79 -

Voorraad nieuwe PW Chevrolet r340001 473.553,93

Vaarraad nieuwe bedrijfswagens Opel 340100 1.086.915,45

Voorraad 02 CARS .f~340200 600.173,52

Voorraad G2 CARS marge Ç-340210 556.715,90

_Voorraad Niet G2 gebruikte wagens 340220 600,00

Vaarraad BW gebruikte wagens F340221 145515,06340220

Voorraad NG2 gebruikte wagens marge x340230

Voorraad: O&A _ _ _ 340500

Nbt/ Opei 1349000 -27.787,62

Obt/ G2 CARS x349200

OW 02 marge 349210

O W Niet-G2 349220

I Geb. waardevermind. 011/BW349221 -7.265,03

Geb. waardevermind. OWNiet-G2rnarge 3492300 -5900,07

Geb. waardevermind. O&A 1349500 -125795,32

2.886.182.87.

45452,13

434.334,13

Geb. waardevermincl. Geb. waardevermincl. Geb. waardevennind. Geb. waardevermind.

-52217,21

-37.853, 73

-446,00

i Terug te vorderen campagnes 416650 60.355,65

Te ontvangen financieringsin 416860

;LIQUIDE MIDDELEN

KBC 467-5123456-03 _ x550001

ING 365-0072120-15 x550002

FORTIS 001-4421805-39 550003

Crédit du Nord 116280 042 00 550004

toebedeling vorige posten in globo i

: POST000-0010755-65 0- 000

`Kas UM Izegem 1570001

Kas UM Roeselare 5ª% 70002

I Kas UM leper 570003 56,19

Í Kas UM Tielt 570004 2.008,27

! FONOSOVER RACFHTEN 57.400,65

---- --------- - -------------- - -- --- --

Fondsenoverdracht Izegem 560001 42.000,00

ÎFondsenoverdrecht Roeselare 560002 ; 13.995,00

Fondsenoverdracht leper 560003 1.405,65

OVERLOPENDE REKENINGEN _ Voorraadrekening maalti d/ecocheque Verkregen opbrengsten

2.420.190.19 2158.194,70, 45.079,38 129.530,82 43.575, 99:, -36.071,07 385,76! 3.399,91 13.154,231 16.782,161 4i.476,74; 4.681,58~

739 295,27 " :

3

2.595,95

58,19

15.400 65 OOD i 13.995,00 1.405,65'

-11.225,93'

-14.093,3$

2.867,44

3.627.632,11 1.207.441_.92

1.230,46

2.008,27

42.000.00

42000,00

0,00.

0,00

-6.069 71

-7.620,09

9.550,39

400000 3.209.791,40 1.051.596,70

404000 66593,77 23.514,39

404100 199_566,33 70.035,51

407000 81.994, 83 38.418,84

409009 -67.622,09 -31.751,02

411900 594,33 208,57

412000 5238,19 1.838,28

416810 ' 21.934,70 8.780,47

416640 20.17g16 3.390,00

38.878,91

7.212,84 2.531,26

VORDERINGEN C 1 JAAR

Handelsdebiteuren

Te innen opbrengsten(fakture

Te ontvangen creditnota's

Î Dubieuze debiteuren

(Geboekte waardevermind. op v

I Herziening B711 Wterugvorderbaar

Belgische winstbelasting

j Terug te vorderen Europ AssistrG2 ! Terug te vorderen fabrieksgarantie

745.188.14 504.749,41 2a466,76 32665,58 176.913,40

1.278,12

1.230,46

2.595,95

~-__.~_"

-17.295.64

490005 ' -21.713,47

r -

491000 4.417, 83

3.238,73 741.949.41

7.517.197,67

TOTAAL ACTIEF 14.829.449,,991 7.312.252,32



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

i PASSIEF

I I ,

eitien vermoeien 5.258.550.84

Geplaatst kapitaal 100000

Wettelijke reserve 130000

Andere onbeschikbare reserve 131100

Belastingvrije reserves 132000

!Belastingvrije reserve MW+ b 132010

j Beschikbare reserves 133000

Overgedragen vrinsth+erlfes ( 140000 ;

Resultaat v/h boekjaar =oor'

~



VOORZIENINGEN & IJITGEST. BEL. ; 98.932,86

I Voorz. Pene en soortgelijke 960000 10.024,13

Voorz. Hersteflingsfonderhou 1620001 65.000,00

J Uitgest bef. gerealis. MIlrop mater 166200 f 44.587,89

1 166209 -20.579,22

Teruggenomen uitgest bel op

1 LENINGEN > 1 JAAR

;JOG investie. 726-3241041-60 Fortis investie. 245-5045343-76 ÉKBCwentelkr 479-2673266-56



LENINGEN < 1 JAAR 3427.551,06

KBC investkr. 726-3241041-60 423070 423030335.666,72

195.342,24

Fortis investie. 245-5045343-76

KBC wentelkr. 479-2873266-58 423090 100.000,00

Lening voorafbetalingen 430010 5.042,10

Vast voorschot KBC 433030 1.685.500,00

t/...,.L .....,.n..3s.,~t .a;., A/Jnnwn I mrt.= nnn tin

I YJJVS`V .l..Y~,/J.VWj

II

HANDELSSCHULDEN 2893.843,.57

Leveranciers ! 440000 2.546365,13

Te ontvangen facturen 444000 327. 732,61

Te maken creditnota's 444300i 19.745,83



SCHULDEN 6QBT BELAST, LONEN 1.208.576,32

[Geraamd bedrag der Belgische winstbela 450000 76.695,75

i Geraamd bedrag van de andere Belgsc x450500 20.494,11

!Rekening-courant B7W !x45 12001 263.954,50

Herziening B7Wte betalen r 59.446,45

r 451900

1453000

r

Bedrijfsvoorheffing 13.828,71

Ingehouden voorheffing 453400 454400 455400 r 456410 456420 459600 88.302,88

Rijksdienst voor Sociale Zekerheid 99.586,79

Bezoldigingen lonen 147.695,89

Vakantiegeld Arbeiders 51.551,28

Vakantiegeld Bedienden

249.057,72

Voorziening eindejaarspremie 137.552,24

DEC

4.978.865.58 3.279.685.26

94.017.42 4.915,44

5.108,75 4.915,44

65.000,00 0,00

44.587,89 0,00'

-20.679,22 0,00

1.828.464,04 75.000,00,,

168.055,00 0,001

1.660.409,04 0,00

0,00 75.000,00`

1.807 985,29 1.619.565.77

36.666,72 0,00

195.342,24 0,00¬

0,00 100.000,00 i

1.769,47 3.272,63'

591.506,86 1.093.993,14

932.700,00 422,300,00;

1.015.561.15 1.878.282,42'

893.617,59 1.652.747,54

115.013,99 212.718,62

6929,57 12.816,26'

463.923.78 744.652,54;

26.915,49 49.780,261

7.192,17 13,301,941

92.631,80 171.322,701

20.862,05 38.584,40'

4.853,03 8.975,681

30.988,88 57.314,00

35.054,12 64.832,67:

51.832,18 95.863,71

20.402,89 31.258,39

111.479,69 137.578,03

61.711,48 75.840,76

' 1.903.464,04 1730301 168.055,00 173070 ~i 1.660.409, 04 1730901 75.000,00

Voorbehouden aar? het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

adi het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

DIVERSE SCHULDEN 47.995,58 12.1í}

Iroorschotfacturatle wagens 460010'; 19.983,46

RIO DecaignyBllBA ' 469210 ; 12,10 12,10

_-------~ _w__.-----~--__

OVERLOPENDE REKENINGEN 26.535,72

~

92000 7.562,22

560099 i 18.973,50

! 9.570.899,15 , 5.333.386,74,

11.983148'

11.983,48'

3

-96.88T.24

-54.149,26,

-42.737,98,

4.237.512,41

Toe te rekenen kosten

Afpunting Flexcare

123.422 ~

61.711,48

61.711,48

1TOTAALvoorzieningen en schulden

TOTAAL PASSIEF 14.829.449,99; 7.312.252,32 7.517.197,67

Venale waarde30-06 2014

!ACTIEF J

DEC BM~

MATCRIEELVASTACTIEF ijspecifiekverdeetd) 4.300.093,85

I Overige oprichtingskosten ; 202000 25.545,57

IAfschr. op overige oprichtingsti L202009 -25.545,57

Conc,ocfr,lic.,know-hotiymerken r211000 357.153,00

,Afschr, op conc.,oetr,lic, ,21/009 ; -357.153,00

onc,octr,lic. Izegem 211100 16.065,26

Afschr. op conc.,octr.,lfc. Izegem 211409 , 46.06526

Conc,octr_,lic. Roeselare ;21i110 ; 2.530,29

Afschr. op cone,oGr.,iic. Roesela 214199 -2.530,29

Canc,octr.,iic.leper ;211120 2.530,29

Afschr. op conc,ocfr,lic. leper 211129 -2.530,29

PConc.,octr.,lic. Tielt 211130i 1.445,91

Afschr. op cortc,,octr.,ilc. 7Telt 211139 -1.445,91

Sofhvare 211500 9.636,00

Afschr. solisvare ;291509 -9_636,00

212000

Goodwill 265.246,07

Afschr. op goodwill

.Terreinen leper

Terreinen Izegem

Terreinen Tielt

Terreinen Roeselare



Gebouwen leper

Afschr. op gebouwen laper

Gebouw carrosserie leper

Afschr. op gebouw carrosserie leper

Gebouwen Izegem

!Afschr. op gebouwen lzegem

Gebouwen Telt

Afschr. op gebouwen Tielt  Gebouwen Roeselare-_-

Afschr. op gebouwen Roeselare

Inrichting gebouwen Tielt

Afschr. op inricht gebouwen Tielt

Inrichtinggebourien1eper_ Afschr. op inricht gebouwen Ieper

212009 -265.246,07

Ç2_20000 210.578,96

1220200 450.100,00

220210 ' 565309, 00

'220220 ' 266.080.13

e221000 ' 129.949, 69

.221009 -129.949,69

221010~

I

67.632,43221019

-63.232,43

2210201.070.663,1

. 3

~------_.4

221029 -663.955,54

221030_1 _ 2680.790,66 221039 , -1.545.601,61 y

221040 967.953,45

221049 -96&836,65

- ~- - - - - --- -- - -

221060 262.089,94

221069 -194.606,92

221070 560.379,93

221079 -475.713,16

5.24618448 5.443.730.35

0,00 0,00

0,00 0,0D:

157.147,32 200.ü05,8&

-157.147,32 -2110.005,63'

0,00 0,00:

0,00 0,{le,

0,00 0,00 ;

0,00 0,00

0,00 0,00!

0,00 0,0Uâ

0,00 0,001~

0,00 0,00!

0,410 0,001

0,00 0,00

265.246,07 0,04;

-265.246,07 0,00;

4.879.000,00 4.930.000,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Inrichting gebouwen Roeselare Afschr. op inricht gebouwen Roesef Inrichting gebouwen Izegem Afschr. op inricht gebouwen Izegem Parking leper Afschr. op parking leper

Parking Izegem

Afsehe op parking Izegem

Parking Roeselare

Afschr. op parking Roeselare Parking Tielt

Afschr. op parking helt

Inst,mach. & uitrust leper_

Afschr. inst,mach. & uitrust lepe lnst,mach_ & uitrust Roeselare

Afschr. op inst,mach. & uit Inst,mach. & uibr. Izegem Afschr. op inst,mach. & uit

1221060 Í 44.413,11

~,  _..

2 221069 -34.776,87

~

21090 j 27.740, 37

-221099 -6.092,69

222000 , 110.282,84

222009 ! -105.374,24

,222010 318.240,40

222019 } -257.262,12

222020 1 181.280,00

222029 ' -131903,10

----

222030 ' 115.791,95

222039 ; -61.019,16

230000 ' 365805,96

_ 230009 ` -287.318,28

230010 404,621,97 .~-0019 -367.791,17 230020 446.398,99

230029 -396.882,61

i lnst,mach. & uitrust 77e1t230030 481.934,82

Afschr, op inst,mach. & uit ; 230039 -446.954,97

Machines & werkpLuitrusting IAfschr mach. & werkplaatsui ir Machines & werkpLuitrusting Afschr. machines & werkpLui 1230100 33.481,12

Machines leper 230109 -31.770,09

Afschr. op machines leper

Uitrusting leper Afschr. op uitrusting leper Gereedschappen leper Afschr. op gereedschappen leper



230120 I 34.515, 12

,230129 E -34.515,12

230200 I 51.926,02





.230209 ' -51.926,02

230300 76.508,53

230309 -73.362,68

230400 ' 16.581,60

T230409 ' -16.581,60









1Publiciteitsmaterieelleper 230500 160,96

IAfsehr. oppubllciteltsmater230509 -160,96

; Camosseriemateriaal leper -_ P'230600 j 9.413, 71

Afschr carrosseriemateriaal  ~~ 1230609 -5.992,06

Carro_sseriemateriaal Izegem 7j 230610 I _19.803,74

jAfschr. Carrosseriemateriaal 230619 i._-15708,72

Magazijnuitrusting: aanschalTrngswa r231000 i 35.083,99

; Geboekte afschrijvingen op magazijn

{I

t:Tagazijnuitrust AW Roeselar

;Afschr: op magazlnuitrust 1231109 , -10.607,53

Magazljnuí7rust A W Izegem i 231200 11.141,42

- y -- --- -

Afschr, op magazijnuitrust !231209 -10.561,16

;,!7agazijnurïrust AWTielt 231300 11.850,00

; Afschr. op magazijnuitrust 231309 , -11.850,00

CI: aanschaffingswaarde 232000 14.388,63

Geboekte afschrijvingen op CI232009 -14.388,63

- - - - - -

LlchtreclamesAbVRoeselare ---_ 232100 18962,35

_

_ __

~__

Afschr op lichtreclames Roe 232109 -16.885,13

Lichtreclames A W Izegem  _- 232200 11.493,40

,Afschr. op lichtreclames Ize 232209 -10.029,42

- - -- ~. - -- .- --

Lichtreclames AW 77e1t ' 232300 26.379, 24

721;009 -35083,99

~

00 ! 10.807,53

-y- --- -

446.399,99 -396.882,61. 481.934,82 -446.954,97

19.803,74

-15.708,72

11.141,42 -10.561,18 11.850,00 -11.850,00

11.493,40

-10.029,42

26.379,24

365.805,96i 287.318,28] 404.821,97 -367.791,17

33.481,12 -31.770,09 34.515,12 -34.515,12' 51.926,02 -51.926,(}2 76.508,53 -73.362,68E 16.581,60' -16.581,60 180,96: -180,96 9.413,71 -5.992,08

35.083,99! -35.083,99; 10.807,53E -10.807,53.,

14.388,63' -14.388,63 18.962,35E -16.885,13

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-26.752,92

115.349,08'

-114.386,31

234.990,68.,

-234.537,03)

230.793,08

-230.793,08

48.353,23

-47.883,05

111.594,74'.

-104.827,24,

103.872,35;

-98.875,741

116.039,58

-113.097,49

54.002,37

-52.924,52

1.122,29 48.995,91'

-767,01 -39.618,13'

0,00 0,00~

0,00 0,00

0,00 0,00

0,00 0,00

0,00 0,00;

0,00 0,00i

0,00 0,00,

0,00 0,00

0,00 4.068,59

0,00 -3.724,49'

0,00 6.787,651

0,00 -6244,19;

58.136,49 0,00

-21.424,16 0,00'

1.451,21 0,00

-1.45121 0,00

209.692,66;

-38.459,13

210.913,20

-17.735,47;

201.435,12

-53.322,99

133.215,92

-45.963,09

Afschr. op lichtreclames 77e X32309 -26.75292

Kantooruitrusting: aanschatfrngswaa 240000 915349,08

Geboekte afschrijvingen opkantooru 240009 -114.366,31

rIGULrrGu r-cvr.aG.id,c

Afschr. op meubilair Roesela 17240019 -234.537,03

!

Meubilair Izegem ;240020 230.793,08

;

Afschr. op meubilair lzegern 240029 ; -230.793,06

Meubilair heft 240030 k 46.353,23

Afschr. op meubilair helt r240039 ' -47.663,05

Kenfoortnrichtingleper --- 240100 j 199.594,74

Afschr. op kantoorinrichting 240909 -104.827,24

Kantoorinrichting Roeselare [ 2409 90 903,67236

Afschr. op kantoorinrichting 99 ; -98.676,74

i~.2409

Kantoorinrichting Izegem r240120 116.039,58

fr

Afschr. op kantoorinrichting -413.097,49

240929 É

Kantoorinrichting Veil 240930 : 54.002,37

Afschr. op kantoorinrichting 4240139 -52924,52

Kantoorinrichting Groep 240950 ;_ 50.118,20

Afschr. op kantoorinrichting 240159 , -40.365,14

ComputerserverUMP!l11260 2-40200 8.818,95

Afschr_ computerserver LIM Pl 1240209 -8.818,15

Compufersenrer LIM P11! 1260 r240290 , 6895,95

;Afschr computerserverU~.4P!L. 7240299 , -6.696,15

Computerserver UMPIl! 1260 240220a 6.898,15

Afschr. computerserver UM Pl 240229 -6.818,15

i Computerserver UI6lPlll 1260 240230 5.036.91

Î Afschr. computerserver Uti4 P! 240239 -5.038,99

Rollend materieel (service wagen) 241000 L__ 4.066,59

I Geboekte afschrijvingen op rollend 241009 -3.724,49

i Rollend materieel Roeselare 241010 6.787,65

j A¬ schr. op Hollend materieel 1241019 -6.244,19

;Rollend materieel Izegem ;249020 58.136,49

~,A¬ schr. op rollend materieel ~ 9029 -21.424,16

Rollend materieel Tielt249030 1-459,21 ,

, Afschr: op rottend materieel __249039 -t451,21

Verhuunsagens AW leper ~ 300 209.692, 66

Afschr: verhuur~vagens AW tep 241309 j -36.459,13

VerhuunvagensAWRoeselare 41310 { 210.913,20

Afschr. verhuurwagenAWRoe 1241319 I -17_735,47

Verhuunvagens AW Izegem 249320 209-435, 92_

'Afschr. verhuurwagens A43llze r241329~ -5332~99

- -~- -- - _---

, Verhuuiwagens AW Tielt 241330 ! 13321592

Afschr. verhuunvagens AW re 241339 ; -45_963,09

, Grond en gebouwen buiten autobedrij r260900 , 17.064,52

- ----- --- -

Geboekte afschr Grond en gebouwen

260109 -17.064,52

Groot onderhoud en herstellingswerk 260300 45.821,82

Geb. afschr op groot onderhoud en h -- - 260309 r -45.821,82

Grondfgebouwen buiten autobe 260500 10.201,17

Woonhuis Meenseweg 216rleper 260510 45.903,12

 - - -r

Afschr. gebouw Meenseweg 216 .260519 -45.903,12

24009 0 234 990 6

I

. 6

Voor- behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aaiR het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

'FINANCIEEL VAST ACTIEF Deelneming in United Machinery Deelnemingen in verbonden ondemern Deelneming United Parts NV Deelneming Global Motorparts

j Deelneming Global Motorparts waarde Borgtochten betaald ln conta

Waarborg leeggoed r288040 29,75

5.635.751.93

VOORRAAD j

Voorraad nieuwe personenwagens Opei (340000 } 2.549.546, 79

Voorraad nieuwe PW Chevrolet 340_001 473583,93

Voorraad nieuwe bedrijfswagens Opel 340100 i 1.086.915,45

600.173,52

Voorraad G2 CARS 340200 i

Voorraad 02 CARS marge '340210 j 556 715,90

Voorraad Niet G2 gebruikte wagens 340220 L 800,00

Voorraad BW gebruikte wagens 340221 145.515,06

Voorraad NG2 gebruikte wagens marge 340230 'L 45.452,13

Voorraad: O&A 1340500 434.334,13

Geb_ waardevermind NWOpel 349000 -27.767,62

Geb. waardevermind. OW02 CARS 49200 -52.217.21

480.678.95

380001 40.700,00

 r.- -- ---

280009 -40.700,00

282010 151.999,20

--r-

, 2020 ; 753.000,00

282029 ' -425000, 00 r-

268000 650,00

349210 ' -37.853,73

~349220~ -448,00

1349221 ; -7.265,03

349230 , -5.900,07

1349500 ; -125795,32

I ;

Geb. waardevermind OWG2 marge

Geb. waardevemtind. OWNiet G2

Geb. waardevermind. OWBW

1 Geb_ waardevermind OWNiet G2marge

Geb. waardevermind. O&A

3.627.632,11

400000 ; 3209791,40

4040001 68.593,77

404100 ; 199.566,33

407000 jF- 81.994,83

, 409009 -67.622,09

,411900 594,33

Belgische winstbelasting ' 412000 , 5.236,19

~416810 L 21.934,70

416840 20.172,16

VORDERINGEN C 1 JAAR

Handelsdebiteuren

Te innen opbrengsten(fakture

Te ontvangen creditnota's Dubieuze debiteuren

Geboekte waardevermind. op y Herziening BTW terugvorderbaar

Terug te vorderen Europ AssistiG2

Terug te vorderen fabrieksgarantie

Terug te vorderen campagnes

Te ontvangen ffnancieringsin

416850 80.355,65

416860 ; 1212,84

~---------_-- - _ -_

LIQUIDE MIDDELEN 745.188.14

KBC 467-5123456-03 " 550001 504.749,41

ING 385-0072120-15 550002

_ 23.468, 78

FORTI-4421605-39 550003_' 32. 885,58

Crédit du Nord 116280 042 00 550004 176.913,40

 toebedeling vorige posten in globo POST 000-0010755-85

Kas UAd Izegem

Kas UM1Roesefare _.

Kas UM leper

Kas 11M Tielt

3.238.73 74~.94~`

739 295,27"

1.230,46

2.595,95

58,19

2.008,27

`" - - - ---- -

560000 1.278,12

570001 1.230,46

570002 2.595,95

570003 5619

570004 2.006, 27

188.700.20 311.978.75

14283,20 26.416,80

-14.283,20 -26.416,80

53.342,37 98.656,83;

264.256,70 488.743,30

-149.148,87 -275.851,43'

250,00 400,001E

29,75!

2.790.046.88 2.931.885.04

Y2790.046,88 2.931.885,04'

1.207.441.92 1.051.596,70 23.514,39 70.035,51 38.418,84 -31.751,02 208,57 1.838,28 8.780,47 3.390,00 38.878,91 2.531,26

1420.190 19 2.158.194,70 , 45.079,38 129.530,82? 43.575,99t -36.071,07 385,76~ 3.399,91 13.154,23! 16.782,16, 41.476,74; 4,681,58,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

PASSIEF

KBC investkr. 726-3241041-60

173030

', Fortis investkr. 245-5045343-78 173070

KBC wentelkr. 479-2673266-56 173090

FONDSOVERDRACHTEN

Fondsenoverdracht Izegem Fondsenoverdracht Roeselare Fondsenoverdracht leper

OVERLOPENDE REKENINGEN

Voorraadrekening maaltttldfecocheque

Verkregen opbrengsten

57.400.65

'580001 42000, 00

80002 13.995,00

560003 i 1.405,65



' -17.295.64

~J

1490005 -21.713,47

;491000 4.417,83

42.000 00 15A006.5=

42.000,00 0,00:

0,00 13.995,00'~

0,00 1'.405, 651

~

-6.069.71 ..11.225,931

-7.620,09 -14.093,38

1.550,39 2.867,441

TOTAAL ACTIEF NIA 1 9.451.542,511 11.853.908,45

totaal actief in waarde j 21.305.450,96

100000j

Wettelijke reserve 130000',

Andere onbeschikbare reserve 1.131 100

á Belastingvrije reserves x132000

j Belastingvrije reserve MW-i- b 010

j Beschikbare reserves ; 133000

Overgedragen winstlirerlies ( 'r140000

JResaltaatvih boekjaar j MODCOC

LENINGEN a 1 JAAR

LENINGEN < 1 JAAR

KBC investkr. 726-3241041-60

Fortis investkr. 245-5045343-78

KBC n'entelkr. 479-2873266-58

Lening voorafbetalingen

Vast voorschot KBC

Vast voorschot Fortis

HANDELSSCHULDEN Leveranciers

' Teontvangen facturen Te maken creditpotas

DEC BM

35,09% 64,91%!

4.118.155.77 7.616.396.04.

94.017,42 4.915,44

5.108,75 4.915,44

65.000,00 0,00

44.587,89 0,00'

-20.679,22 0,00'.

1.828.464,04 75.Oti0.00 '

168.055,00 0,00'

1.660.409,04 0,00,

0,00 75.000,00

1.807.985.29 1.619.565.77

36.666,72 0,00

195.342,24 0,00

0,00 100.000,00

1.769,47 3.272,63

591.506,86 1.093.993,14

982.700,00 422.300,00

1.015.561.15 1.878.282,42

893.817,59 1.652747,54

115.013,99 212.718,62

6.929,57 12.816,26

1.903.464,04

168.055,00

1.660.409,04

75.000,00

2.893.843,57

2.546.365,13

327.732,61

19.745,83

Waarde 11.734.551,81

Geplaatst kapitaal í

VOORZIENINGEN & UITGEST. BEL

Voorz. Pens. en soortgelijke

Voort Herstellingsfonderhou Uitgest beJ. gerealis. MW op mater

Teruggenomen uitgest bel op

10.024,19 65.000,00 44.587,89 -20.679,22

160000 162000 968200 i68209'

98.932 86

3.427.551,06

423030 . 36.665, 72

423070 195342,24

y- --------

423090T 100.000,00

e-43001-01 5.042,10

r-

433030 1.655.500,00

y-- - -;

, 433040 1.405:000,00

r

440000 r--- --

444000

444300

koor-

behouden aalt het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

4

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

1.208.576,32

76.695,75

SCHULDEN MBT BELAST.IONEN

Geraamd bedrag der Belgische winstbeia, 450000

9.570.399,15

TOTAAL voorzieningen en schulden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 0. aan het Belgisch Staatsblad

463.923.78 744.652.54

26.915,49 49.78026;

7.192,17 13.301,94!

92631,80 171.322,70j

20.862,05 38.584,40 1

4.853,03 8.975,68

30.988,88 57.3,14,00'

35.054,12 64.832,87 i

51.832,18 95.863,71

20.402,89 31.258,39

111.479,69 137.578,03

61.711,48 75.840,76

12.70 11.983.48;

11.983,48

12,10

123.422,96 -96.887,241

61.711,48 -54.149,26i

61.711,48 -42.737,98

5.333.386,7/1 4.237.512,411

Getekend: de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap "UNITED MOTORS" NV Getekend: de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "Bariseau-Mottrie" BVBA Getekend: de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "DECAIGNY" BVBA

Voor de VOF "BC PLUS", zaakvoerder Lieven BARISEAU

Vaste vertegenwoordiger

:Rekening-courant BTW

Herziening BTW te betalen BednÏfsv000rhefling

Ingehouden voorheffing

Rijksdienst voor Sociale Zekerheid 454400

,Bezoldigingen lonen455400

Vakantiegeld Arbeiders _ , 456410

Vakantiegeld Bedienden "456420

I Voorziening eindejaarspremie 4 9600

ir

DIVERSE SCHULDEN Voorschotfacturatie wagens

RfG Decaigny BVBA

1 i

OVERLOPENDE REKENINGEN 26.53172

Toe te rekenen kosten 492000 r 2562,22

Afpunting Flexcare 580099 18.973,50

~

Geraamd bedrag van de andere Belgsc 450500

,451200

x451900 7453000 453400

~- ---- ~

i~ 99.886,79

a 147.695,89

~i 51.651,28

1 249.0.57,72

I 137.552,24

20494,11 253.954,50 59.446,45 13.828,71 88.302,88

1 11.995,58

4600101 71.983,48

489210j 12,10

16/02/2015
ÿþf mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*15025320*

MONITEUR BELGE

0 6 -02- 2015

BELGISCH STAATSBI

NEERGELEGD

15 JAN, "ab

Rechtbank van KuurHANDEL

GdAY,if d. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0554.705.980

Benaming (voluit) : BARISEAU-MOTTRIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGSESTEENWEG 572

8800 ROESELARE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDERS  GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  BENOEMINGEN BESTUURDERS EN COMMISSARIS  BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN DAGELIJKS BESTUURDERS.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140734) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 31 december 2014 om 11.00 uur, blijkt:

A. dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap, aanwezig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer heeft besloten

I. Omzetting in een naamloze vennootschap.

Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen,: alhier in extenso weergegeven :

"EERSTE BESLUIT: Omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de voornoemde bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 oktober 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"9. BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek verklaart ondergetekende dat:

De werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/10/2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij een omzetting van een vennootschap en met verwijzing naar de bepalingen opgenomen in artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van de voorraad handelsgoederen en bestellingen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

uitvoering van een totaal bedrag van 2.726.779,14 EUR, welk ik gezien de' datum van mijn aanstelling niet heb kunnen nazien wat betreft haar samenstelling.

Het netto-actief van 122.331,32 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.550, 00 EUR.

Het netto-actief van 122.331,32 EUR, is niet kleiner dan het minimumkapitaal van 61.500,00 EUR noodzakelijk voor een naamloze vennootschap.

Voorafgaandelijk aan de omzetting, op dezelfde dag, zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met een bedrag van 3.279.685,26 EUR door inbreng in natura van een gedeelte van het vermogen van NV UNITED MOTORS ingevolge de splitsing door overneming van NV UNITED MOTORS. Het netto-actief van 3402.016,58 EUR zal dan niet kleiner zijn dan het maatschappelijk kapitaal van 3.298.235,26 EUR.

Het netto-actief van 3.402, 016,58 EUR, zal dan niet kleiner zijn dan het minimumkapitaal van 61,500,00 EUR noodzakelijk voor een naamloze vennootschap.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de omzetting in NV, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw

opgesteld te Kortrijk, op 23/12/2014

(getekend)

BOES & C° BEDRIJFSREVISOREN

BV BVBA,

vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder, de heer

Joseph-Michel BOES

bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aan te nemen; de activiteit en het doel blijven ongewij zigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekening.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

II. Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de zaakvoerders, zijnde a) de vennootschap onder firma "BC PLUS" met zetel te 8830 Hooglede, Arnersveldestraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0806.957.747 en met btw-nummer BE 0806.957.747, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BARISEAU, geboren te Roeselare op I l augustus 1959, b) de vennootschap onder firma "ARCECA" met zetel te 8953 Heuvelland-Wijtschate, Klaverhulleweg 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Ieper met ondernemingsnummer 0806.523.326 en met btw-nummer BE 0806.523.326, met als vaste vertegenwoordiger de heer César MOTTRIE, geboren te Ieper op 21 juli 1962, c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC" met zetel te 8900 Zeper, Vaubanstraat 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Ieper met ondernemingsnummer 0806.526.096 en met btw-nummer BE 0806.526.096, met als vaste vertegenwoordiger de heer Benoit MOTTRIE, geboren te Ieper' op 26 februari 1965, en d) mevrouw Julie BARISEAU, geboren te Knokke-Heist op 7 december 1984, werd beëindigd en dat kwijting voor hun opdracht hen zal verleend worden na de goedkeuring van de jaarrekeningen.

III. Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Bariseau-Mottrie".

2. Duur : de vennootschap die bij akte van 31 december 2014 omgezet werd in een naamloze vennootschap met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 3 juni 2014.

3. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderdachtennegentigduizend tweehonderdvijfendertig euro

zesentwintig cent (¬ 3.298.235,26), vertegenwoordigd door

éénenveertigduizend honderdachtenvijftig (41.158) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één éénenveertigduizend honderdachtenvijftigste (1/41.158ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn onderverdeeld in drie (3) categorieën, met name aandelen categorie A, aandelen categorie B en aandelen categorie C.

4. Aanvang en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daarop volgende jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : de jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en

uitbreiding ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vernielden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

7. Omvang van de bevoegdheid van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden en wijze waarop zij deze uitoefenen :

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een', directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt opgedragen aan ten minste twee (2) leden van de raad van bestuur, genaamd "dagelijks bestuurder", waaronder één bestuurder verkozen uit (een) lijst(en) van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder(s) van aandelen categorie A en één bestuurder verkozen uit (een) lijst(en) van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder(s) van aandelen categorie B of C.

Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meer lasthebbers en stelt de vergoedingen vast voor de perso(o)n(en) aan wie zij bevoegdheden heeft toevertrouwd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging van de vennootschap bil haar handelingen en in rechte.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waarvan één bestuurder verkozen uit (een) lijst(en) van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder(s) van aandelen categorie A en één bestuurder verkozen uit (een) lijst(en) van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder(s) van aandelen categorie B of categorie C.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten ' aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door iedere dagelijks bestuurder alleen handelend.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

$. Doel : de vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de uitbating van een garage met groot-en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

groot- en kleinhandel in wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties, onderdelen en toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering;

.- de uitbating van een benzinestation met verkoop van allerlei brandstoffen en bijhorende service; de uitbating van een bijhorende shop met verkoop van snoepgoed, kranten en tijdschriften, niet-geestrijke alcoholische dranken, tabakswaren, speelgoed, bibelots, kleur-, teken- en leesboeken, posters, gleiswerk evenals allerlei andere fantasie- en geschenkartikelen, accessoires van welke aard ook zoals kledij, sportkleding, handdoeken, bagagerekken of

koffers, radio's, uurwerken, wekkers, onderhoudsproducten,

petroleumproducten, smeermiddelen, oliën en vetten en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat zonder enige beperking; - het onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste ' zin van het woord;

- het herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook;

- het vertegenwoordigen van automerken;

het uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord;

- de verkoop en levering van huisbrandstoffen en aanverwante producten;

- het verhuren van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen,

bestelwagens en vrachtwagens, moto's, fietsen, bromfietsen, boten,

aanhangwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord, autobergplaatsen, wisselstukken, banden, radio's, televisies en geluidsinstallaties, alarminstallaties, mobilofooninstallaties en alles wat' hiermee in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat;

- het verzorgen van een takeldienst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

w de uitbating van een carwashbedrijf;

verzekeringsbemiddeling;

bemiddelen bij het aanbieden van financiering.

II. Voor eigen rekening:

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

13/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

13/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte

termijn, spaarkassen, hypotheekmaats chappij en en

kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

9. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de laatste donderdag van de maand februari om , 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

10. Voorwaarden van toelating : de raad van bestuur kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

-- de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

de houders van gedematerialiseerde aandelen, tenminste vijf (5) werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende re- keninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, moeten neerleggen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

11. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

IV. Benoemingen.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap, aanwezig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

t

v

a . b ,

mad 11.1

volmacht, heeft daarnaast besloten :

1) te benoemen tot bestuurders van de vennootschap:

a) "BC PLUS" vennootschap onder firma, voornoemd, voorgedragen door de houders van aandelen categorie A, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven BARISEAU, voornoemd, die heeft aanvaard.

b) mevrouw Julie BARISEAU, voornoemd, voorgedragen door de houders van aandelen categorie A, die heeft aanvaard.

c) "ARCECA" vennootschap onder firma, voornoemd, voorgedragen door de houder van aandelen categorie B, met als vaste vertegenwoordiger de heer César MOTTRIE, voornoemd, die heeft aanvaard.

d) "BMC" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, voorgedragen door de houder van aandelen categorie C, met als vaste vertegenwoordiger de heer Benoit MOTTRIE, voornoemd, die heeft aanvaard.

De opdracht van de aldus benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

2) te benoemen tot commissaris van de vennootschap:

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOBS & C° BEDRIJFSREVISOREN" met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43 A, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel BOES, bedrijfsrevisor, en door de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor, die heeft aanvaard.

De commissaris werd benoemd voor een periode van drie (3) jaar.

B. dat de vergadering van de raad van bestuur van de voornoemde vennootschap, aanwezig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, heeft besloten te benoemen :

1) tot voorzitter : de heer Lieven BARISEAU, voornoemd, voorgedragen door de houders van aandelen categorie A, die heeft aanvaard.

2) tot dagelijks bestuurders:

- de vennootschap onder firma "BC PLUS", voornoemd, die heeft aanvaard.

mevrouw Julie BARISEAU, voornoemd, die heeft aanvaard.

de vennootschap onder firma "ARCECA", voornoemd, die heeft aanvaardt.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BMC", voornoemd, die heeft aanvaard.

in hun hoedanigheid van dagelijks bestuurder zullen zij, elk afzonderlijk, liet dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur waarnemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

een expeditie van de akte omzetting;

twee volmachten, aangehecht;

de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor betreffende de

omzetting in een naamloze vennootschap, en,

" de staat van activa en passiva.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

"

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2015
ÿþC%



L

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E NEERGELEGD

1 5 JAN, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL LADGent,ff

MONIT

EUR BEL

11.6 -

BELGISCH

02- 2015 STAATSE

111111111

15 2533

Ondernemingsier : 0554.705.980

Benaming (voluit) : BARISEAU-MOTTRIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGSESTEENWEG 572

8800 ROESELARE

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING ALS GEVOLG VAN SPLITSING DOOR

OVERNEMING  WIJZIGING DOEL  WIJZIGING VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst : Uit 3 akten (D.2140691-2) verleden voor Liesbet DEGROOTE, notaris te Kortrijk, op 31 december 2014 om 9.00 uur, blijkt:

1) dat alle aandeelhouders en vennoten van de vennootschappen die aan de splitsing hebben deelgenomen, overeenkomstig de artikelen 731, §1 in fine en 734 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk afstand hebben gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de bestuursorganen van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen en; van het schriftelijk controleverslag door een commissaris of een bedrijfsre-; visor inzake de splitsing door overneming.

2) dat de vennootschap samen met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECAIGNY" met zetel te 8870 Izegem, Reperstraat 157,,: ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met', ondernemingsnummer 0553.494.965 en met btw-nummer BE 0553.494.965,;; bij wijze van splitsing, geheel het vermogen, niets uitgezonderd, heeft'; overgenomen van de naamloze vennootschap "UNITED MOTORS" met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 572, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0405.462.374 en met btw-nummer BE 0405.462.374, gesplitste vennootschap.

3) dat ingevolge de eigendomsovergang onder algemene titel van het aan de vennootschap toegescheiden deel van dit vermogen van de gesplitste vennootschap, het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met drie' miljoen tweehonderdnegenenzeventigduizend zeshonderdvijfentachtig euro, zesentwintig cent (E 3.279.685,26) om het kapitaal te brengen vani, achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) op drie miljoen'.;

tweehonderdachtennegentigduizend tweehonderdvijfendertig euro;

zesentwintig cent (E 3.298.235,26) en dit door creatie van éénenveertigduizend en achtenvijftig (41.058) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen en die in de winsten delen vanaf 3 juni 2014.

4) dat de conclusies van het verslag door de bedrijfsrevisor over de inbreng

in natura luiden als volgt:

"9. Besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



De inbreng in natura in BVBA BARISEAU-MOTTRIE van een gedeelte van het vermogen van NV UNITED MOTORS kadert binnen de verrichting van splitsing door overneming, waarbinnen een gedeelte van het vermogen, zijnde activa en passiva van NV UNITED MOTORS wordt toebedeeld aan BVBA BARISEAU-MOTTRIE.

De totale netto-inbreng in BVBA BARISEAU-MOTTRIE bedraagt 3.279.685, 26 EUR. De kapitaalverhoging die zal gebeuren door inbreng in natura in BVBA BARISEAU-MOTTRIE zal 3.279.685,26 EUR bedragen.

De netto-inbreng voor een bedrag van 3.279.685,26 EUR zal vergoed worden door toekenning aan de heer Lieven BARISEAU, mevrouw Patricia CALLIAUW, de heer César MOTTRIE en de heer Benoit MOTTRIE, pro rata hun aandelenbezit in de te splitsen vennootschap NV UNITED MOTORS, van 41.058 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van BVBA BARISEA U-MOTTRIE.

De inbreng in natura voor een bedrag van 3.279.685, 26 EUR zal fiscaal als volgt toebedeeld worden:

Geplaatst kapitaal 311,843,07 EUR

Wettelijke reserve 31,184,31 EUR

Andere onbeschikbare reserve 240.363,72 EUR

Belastingvrije reserves 0,00 EUR

Belastingvrije reserve meerwaarde 38.219, 79 EUR

Beschikbare reserves 1.127.835,37 EUR

Overgedragen winst/verlies 1.530.239,02 EUR

3.279.685,26 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden in het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. Onder voorbehoud van de voorraad handelsgoederen ten belope van 2.886.182,87 EUR, die ik gelet op de datum van mijn aanstelling niet heb kunnen nazien wat betreft de samenstelling, en onder voorbehoud van het ontbreken van de schriftelijke goedkeuring met de geplande verrichting door NV FORTIS Bank en NV KBC Bank in wiens voordeel hypothecaire inschrijvingen genomen zijn op de handelszaak voor een totaal bedrag van 522.893,52 EUR als hoofdsom en 12.394,68 EUR als aanhorigheden en genomen op het onroerend goed te Ieper voor een totaal bedrag van 220.000, 00 EUR in hoofdsom, de beschrijving van de inbreng in natura, ten gevolge van de splitsing van NV UNITED MOTORS door overneming, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Onder voorbehoud van 2, de door partijen weerhouden methode van waardering verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuïteit, zoals van toepassing op de huidige verrichting, en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch

£taatsblad

P

vennootschappen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura in

BVBA BARISEAU-MOTTRIE en mag niet voor andere doeleinden gebruikt

worden.

Opgemaakt te Kortrijk

te goeder trouw, op 23/12/2014

(ondertekend)

BV BVBA BOES & Co BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

5) dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten,

tegenwoordig of geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht,

van de voornoemde vennootschap daarnaast onder meer besloten heeft:

a) het doel van de vennootschap te wijzigen door de bestaande activiteit "het

optreden als agent-makelaar in verzekeringen" te schrappen en te vervangen

door de volgende activiteiten:

"- verzekeringsbemiddeling;

- bemiddelen bij het aanbieden van financiering."

b) de statuten aan te passen aan de genomen besloten.

e) de zaakvoerders als bijzondere gevolmachtigden aan te stellen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle wijzigingen in de kruisputltbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van kapitaalverhoging ingevolge

splitsing door overneming;

- een volmacht, aangehecht;

- verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor over de inbreng in

natura;

- het verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de wijziging van het

doel van de vennootschap;

- de staat van activa en passiva, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

J

e









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge









Liesbet Degroote

Notaris







Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþMed Wad 51.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kepie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 2 JUNI 2015

Rechtbank a,.ni{~KOOPHANDEL

Gent. Wrt7.SRTRIJK

r~tlr~~"ti r~t.r,}) 0554705980

(vote). BARISEAU-MOTTRIE tk,.~f.f,tsi

Zetei : rtt,r,s,l

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brugsesteenweg, 572, 8800 Roeselare

COnderwerp akte : Beëindiging mandaat bestuurder/Benoeming bestuurder/Benoeming vaste

11 vertegenwoordiger

Uit het proces-verbaal van de bijzonder algemene vergadering de dato 01/01/2015 blijkt de beëindiging van

C het mandaat ais bestuurder van mevrouw Julie BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede (Gils), Plataanstraat,1

met Ingang vanaf 01/01/2015.

o Daarnaast blijkt de benoeming als bestuurder van BVBA JUNIELLE, met zetel te 8830 Flooglede,

X Plataanstraat, 1. De opdracht als bestuurder gaat in met ingang vanaf 01/01/2015 om te eindigen na de

e jaarvergadering van hetjaar 2019.

b

~

> Uit het proces-verbaal van de zitting van de zaakvoerders van BVBA JUNIELLE de dato 01/01/2015 blijkt de

wr 1 benoeming van mevrouw Julie BARISEAU, wonende te 8830 Hooglede, Piataanstraat, 1 als vaste

e ~ vertegenwoordiger van BVBA JUNIELLE voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat in NV BARISEAU-

MOTTRIE en dit ingang vanaf 01/01/2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

oI

N VOF BC PLUS,

ó gedelegeerd bestuurder,

le met vaste vertegenwoordiger

~

; Lieven BARISEAU

e

R}u uU B, vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BARISEAU-MOTTRIE

Adresse
BRUGSESTEENWEG 572 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande