BARONIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BARONIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 811.362.438

Publication

15/04/2014
ÿþIO "

yi*

10.0134" 3FID 1

Copie à publier aux annexes du Moniteur beige après dépôt de l'acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto Nom et curable du notaire instrumentant ou de ra personne ou des personnes

ayant pouvorr de represenler fa personne morale a l'égard des tiers

Au verso Nom et signature

N1TEUR BE

MO

O

LG1

7 -Olt- 211

CH TeAT

"-"rn Ar

LGE rçai.

IlEGHTSANK VAN Kormemute

;11°F. OP " \\Mg ev'

Greffe

UII

*14081458*

Bijlagen_ bilhet_Belgisch Staatsblad .15/04/.1014.r_ Annues. du_ MOilitelit inige_

le d'entreprise : 0811e438

Dénomination

(en entier): Baronie

(en abrégé) "

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Dépôt du texte en français des statuts coordonnés du 2 décembre 2013

Alphonsus Walder

Voorzitter van de Raad van Bestuur

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.04.2014, GGK 09.09.2014, NGL 10.09.2014 14582-0597-043
02/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE det

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brume)

17 DEL 20~iYë ~ ~1~3,~;

rG`er

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : SWEET PRODUCTS CHOCOLATE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overnemende vennootschap - FUSIE DOOR OVERNEMING  STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 2 december 2013, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Kennisname en bespreking van hetfusievoorstei,

2.Verzaking aan de voorlegging van het verslag van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, aan het controleverslag van de commissaris en desgevallend aan inlichtingen over belangrijke wijzigingen in de zin van artikel 696, voor zover er belangrijke wijzigingen zouden geweest zijn, dit alles in overeenstemming met de artikelen 694,2de lid, 695 paragraaf 1 laatste lid en 696 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

3.Na goedkeuring van het fusievoorstel, fusiebesluit waarbij de vennootschappen "BARONIE= CHOCOLATES BELGIUM" en "SWEET PRODUCTS LOGISTICS" ontbonden worden zonder vereffening, met, het oog op fusie door overname door de Naamloze Vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het fusievoorstel, waardoor het gehele, vermogen van de ontbonden vennootschappen wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", op basis van de toestand afgesloten op 30 april 2013.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschappen "BARONIE. CHOCOLATES BELGIUM" en "SWEET PRODUCTS LOGISTICS" met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE".

4.Vaststelling van eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de' ovememende vennootschap.

5.Besluiten over de volgende wijzigingen van de statuten :

a) in uitvoering van de beslissing tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" en de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", kapitaalverhoging door inbreng in natura met een totaal bedrag van VIJF MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND. euro (5.300.000,00 EUR), samengesteld uit respectievelijk een bedrag van vijf miljoen euro (5.000.000,00 EUR)vanuit BARONIE CHOCOLATES BELGIUM en een bedrag van driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR)vanuit SWEET PRODUCTS LOGISTICS, om het kapitaal te brengen van honderd zevenendertig miljoen. euro (137.000.000 EUR) op een bedrag van HONDERD TWEEËNVEERTIG MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND euro (142.300.000,00 EUR) door creatie van een totaal van DRIEHONDERD NEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EN VIER (390.604) nieuwe aandelen (hetzij driehonderd zevenendertigduizend achthonderd twintig (337,820) nieuwe aandelen ten gevolge van de inbreng vanuit BAROME CHOCOLATES BELGIUM en tweeënvijftigduizend zevenhonderd vierentachtig (52.784) nieuwe aandelen ten gevolge van de inbreng vanuit SWEET PRODUCTS LOGISTICS, zonder aanduiding van nominale waarde, en toekenning ervan aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen; bepaling van de rechten van deze nieuwe aandelen.

b) Ontslag van de voorlezing van de verslagen, enerzijds van de commissaris, over de inbreng in natura, over de wijze van gevolgde waardering en over de vergoeding toegekend als tegenprestatie en anderzijds van. de raad van bestuur over de inbreng in natura

Besluit van de commissaris

"6. Besluiten

De inbreng in natura, in toepassing van art 693 e.v. en art 602 van het Wetboek van Vennootschappen, in de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" bestaat uit het gehele vermogen van de over', te nemen vennootschappen van de NV "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM", met een inbrengwaarde van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" 140 148"

fila:

i

Ir 1 ~.

" :"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6.888.823,10 EUR en van de NV "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", met een inbrengwaarde van 543.715,29

EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrrjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, zijnde het boekhoudkundig eigen vermogen op 30 april 2013, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 78 van het KB van 30 januari 2001. De netto boekwaarde van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen komt tenminste overeenkomen met het aantal en de factiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie worden uitgegeven, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 390.604 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE".

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Roeselare, 26 november 2013

VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA Vertegenwoordigd door Yves Christiaens, Commissaris".

c)Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor. Het kapitaal bedraagt thans ; HONDERD TWEEENVEERTIG MILJOEN DRIEHONDERD DUIZEND euro (142.300.000,00 EUR).

d) Wijziging van de naam van de overnemende vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" in "BARONIE".

6.Aanpassing van de statuten aan de voorgaande besluiten.

7.Vaststelling door ondergetekende notaris dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" en de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", door de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" en de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", definitief opgehouden hebben te bestaan.

8.Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om zowel voor de overnemende vennootschap als voor de overgenomen vennootschap om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name De Leenheer & C" Accountancy, President Kennedypark 1 te 8500 Kortrijk.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 2/12/2013

-verslag van de raad van bestuur omtrent de inbreng in natura

-verslag van de commissaris omtrent de inbreng in natura

-gecoördineerde statuten met lijst van de publicatiedata

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van jjk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013
ÿþ Mod Word 117

t' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

FtECHTBANtt VAN KOOPHANDEL T.

BRUGGE (Afdeling Brucine,

7 OKT. 2013

Griffie

1II lUI 111111 lU lUl Yh

*13163580*

Vi beh,

aai

Bel Staa

Oridernemingsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : Sweet Products Chocolate

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het Fusievoorstel van 15 oktober 2013

"SWEET PRODUCTS LOGISTICS"

Naamloze vennootschap

Ondememingenstraat 5

8630 Veurne

Ondememingsnummer 0885.691.261

RPR Veume

"BARONIE CHOCOLATES BELGIUM"

Naamloze vennootschap

Ondernemingenstraat 5

8630 Veume

Ondememingsnummer 0446292.743

RPR Veume

"SWEET PRODUCTS CHOCOLATE"

Naamloze vennootschap

Kolvestraat 70

8000 Brugge

Ondememingsnummer 0811.362.438

RPR Brugge

Op heden is overeenkomstig artikel 693 Wetboek van vennootschappen, door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS" in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

I. De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE"

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschappen overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

" de heer Aiphonsus WALDER, wonende te 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

" de NV SWEET PRODUCTS, met zetel te 8630 Veurne, Ondernemingenstraat 8, ondememingsnummer 0449.345.966, RPR Veurne, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alphonsus Walder, wonende te 8300 Knokke-Heist, Beslaan 7.

" de BVBA JBMC, met zetel te 3271 Zichem, Hoomblaas 139, ondernemingsnummer 0475.526.761, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Nuyts, wonende te 3271 Zichem, Hoomblaas 139.

" de heer Jean-Marie van Logtestijn, van Nederlandse nationaliteit, die woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel van "Sweet Products Chocolate" NV, zijnde 8000 Brugge, Kolvestraat 70.

II. De naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM",

De vennootschap za! door de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BCB" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BCB".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

" de NV ENIX, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7, ondememingsnummer 0445.243.163, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Alphonsus Walder, wonende te 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

" de heer Jozef Slootmans, wonende te 2970 Schilde, Den Aard 26.

" de heer Jan Nuyts, wonende te 3271 Zichem, Hoomblaas 139

III. De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS",

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP SPL" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP SPL".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

" de heer Aiphonsus WALDER, wonende te 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

" de BVBA JBMC, met zetel te 3271 Zichem, Hoomblaas 139, ondememingsnummer 0475.526.761, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Nuyts, wonende te 3271 Zichem, Hoomblaas 139.

UITEENZETTING

Partijen verklaren dal de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschappen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap:

Oe naamloze vennootschap 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" werd opgericht onder de oorspronkelijke benaming "Barry Callebaut Belgium Consumer NV" ingevolge akte verleden voor notaris Daniel Meert te Erpe op 22 april 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 mei 2009 onder nummer 09063446.

r

n

804777,v113RUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte houdende onder andere partiële splitsing en kapitaalverhoging verleden voor notaris Stéphane Meert te Erpe op 31 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2011 onder nummer 11011932.

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte, houdende kapitaalverhoging, verleden voor geassocieerd notaris Stéphane Meert te Erpe op 30 september 2011, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 19 oktober daarna onder nummer 11157926.

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte, houdende onder andere wijziging benaming in huidige maatschappelijke naam, verleden voor notaris Stéphane Meert op 30 september 2011, gepubliceerd in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 oktober daarna onder nummer 11157925.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolgde akte, houdende kapitaalvermindering, verleden voor meester Eric Deroose te Knokke-Heist op 17 april 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna onder nummer 2012-05-07/0085231.

De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE", met zetel te 8000 Brugge, Kolvestraat 70, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel ede: doel en bedriivioheid

De vennootschap heeft tot doel:

1. De import, nijverheid en handel in het groot en het klein, alsook de export van alle voedingsmiddelen en in het bijzonder van cacao, chocolade, en al haar bestanddelen, het vervaardigen, de import, de handel in het groot en in het klein van banketbakkerijproducten, alsook van alle producten van publiciteit en promotie.

2. De aankoop, verkoop, ruil, huur, onderhuur, valorisatie, omvorming, verkaveling en tegeldemaking van alle onroerende goederen, het nemen en het afstaan van rechten van optie voor de aankoop van onroerende goederen; het beheer van onroerende goederen en van immobiliënkantoren; het deskundige onderzoek en de kantoorservice met betrekking tot onroerende goederen; het verlenen van leningen met of zonder hypothecaire waarborg; huizen, villa's, appartementen en gebouwen onder het statuut van de wet van acht juli negentienhonderd vierentwintig betreffende de mede-eigendom te laten oprichten.

3. Hef verwerven van deelnemingen onder eender welke vorm in elke commerciële, industriële of financiële onderneming, zowel Belgische als buitenlandse; het verwerven, door deelneming, inschrjving, aankoop, optie of ieder ander middel, van alle maatschappelijke aandelen, effecten, obligaties en alle waarden.

De vennootschap zal haar fondsen gebruiken voor het creëren, het beheren, het realiseren en het liquideren van effectenportefeuilles bestaande uit om het even welke maatschappelijke aandelen, effecten, obligaties en waarden, evenals voor de verwerving van brevetten en andere intellectuele rechten die de vennootschap mag bezitten en beheren. Zij mag deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling en de vorming van alle ondernemingen.

Zij zal in het algemeen alle maatregelen treffen om haar rechten te vrijwaren en zij alle hoegenaamde verrichtingen kunnen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel. Zij kan eveneens een belang nemen, bij wijze van inbrengen, onderschnjvingen of op iedere andere wijze, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare of die van aard zijn het doel van de vennootschap te begunstigen. Zij kan als borg optreden voor deze vennootschappen of hen haar aval verlenen, voorschotten of kredietopeningen verlenen, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

2. De overgenomen vennootschappen:

De naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne op 15 januari 1992, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van één februari daarna onder nummer 920201-600.

804777-v11BRUA0Cs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd ingevolge akten verleden voor voornoemde notaris Heyvaert op:

31 december 1993, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 940127-811; 28 april 1995, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatblad onder nummer 950524-123;

- 8 december 1995, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 960105-583; 26 april 1996, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 960524-264;

- 26 april 1997, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 970522-64; 30 maart 1998, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 980418-368; 30 april 1998, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 980521-140.

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte, houdende onder andere kapitaalverhoging, verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos te Knokke-Heist op 25 april 2003, gepubliceerd In de bijlagen tot het Belgisch Staat van 8 mei daarna onder nummer 20030508-03052045.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte, houdende onder andere kapitaalvermindering, verleden voor meester Eric Deroose te Knokke-Heist op 2 april 2009, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nummer 2009-04-28/0061037.

De naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM", met zetel te 8630 Veurne, Ondernemingenstraat 5, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel drie: doel

De vennootschap heeft tot doel:

Fabricage van en handel in voeding en genotsmiddelen in de ruimste zin des woords.

* Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

* Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Al het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitallsatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E1 het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

804777-v11BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS" werd opgelicht ingevolge akte verleden voor notaris Eric Deroose te Knokke-Heist op 13 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 december daarna onder nummer 2006-12-27/0192244.

De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", met zetel te 8630 Veurne, Ondememingenstraat 5, heeft volgens artikel vier van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

Artikel vier: doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Onderneming van nationaal en internationaal vervoer van alle soort goederen fangs de weg, ter zee en door de

lucht, omvattende onder meer het vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in

tankwagens.

- Onderneming voor het laden, overladen en lossen alsook het stouwen van goederen.

- Verpakken en verdelen van alle soorten goederen.

- Onderneming voor goederenbehandeling.

- Onderneming voor het uitbaten van goederenopslagplaatsen, koelpakhuizen en magazijnen.

De onderneming voor het bouwen, verbouwen, huren en verhuren van opslagplaatsen, koelpakhuizen en

magazijnen.

Onderneming voor tussenpersoon in de handel.

Verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

Huur, verhuur, leasing van aile transportmiddelen van voertuigen.

- De activiteiten van commissionair-expediteurs.

- Ondersteunende activiteiten i.v.m. het vervoer te land, het vervoer over water en de luchtvaart.

De aan- en verkoop, huur, verhuur en leasing, onderhoud en herstelling van alle transportmiddelen van voertuigen,

zoals auto's, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.

De aankoop, opslag en verkoop van brandstoffen en olieproducten, auto- en vrachtwagenonderdelen.

- Bureau voor de controle van goederen en materieel.

Consultancy en management met betrekking tot de hierboven genoemde activiteiten.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel

of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken."

r

804777-v1\BRiJDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS CHOCOLATE" heeft een kapitaal van honderd zevenendertig miljoen euro (¬ 137.000.000,00), vertegenwoordigd door drie miljoen eenenzestig duizend en vijfhonderd (3.061.500) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één! drie miljoen eenenzestig duizend en vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op honderdvijfenveertig miljoen euro (¬ 145.000.000,00).

b. De naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM" heeft een kapitaal van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd vierenvijftig (654.754) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/ zeshonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd vierenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op zestien miljoen euro (¬ 16.000.000,00).

c. De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOG1STICS" heeft een kapitaal van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder ééndrie duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op twee miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 2.500.000,00).

2. Ruilverhouding,

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "BARONIE CHOCOLATES BELGIUM", worden aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap driehonderd zevenendertig duizend achthonderd twintig (337.820) nominatieve aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

Er is geen opleg verschuldigd.

De driehonderd zevenendertig duizend achthonderd twintig (337.820) nieuw te creëren nominatieve aandelen van de overnemende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap BCB, zullen met de uitdrukkelijke toestemming van de heer Alphonsus WALDER, aandeelhouder van één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap BCB, toegekend worden aan vennootschap "BARONIE DE HEER", aandeelhouder van zeshonderd vierenvijftig duizend zevenhonderd drieënvijftig (654.753) aandelen van de overgenomen vennootschap BCB.

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS LOGISTICS", worden aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap tweeënvijftig duizend zevenhonderd vierentachtig (52.784) nominatieve aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

Er is geen opleg verschuldigd.

De tweeënvijftig duizend zevenhonderd vierentachtig (52.784) nieuw te creëren nominatieve aandelen van de ovememende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap SPL, zullen toegekend worden aan vennootschap "SWEET PRODUCTS", aandeelhouder van negenhonderd (900) aandelen van de overgenomen vennootschap SPL en aan de heer Alphonsus WALDER, aandeelhouder van tweeduizend honderd (2.100) aandelen van de overgenomen vennootschap SPL, en dit in verhouding tot ieders aandelenbezit, hetzij 15.835 aandelen aan de naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS" en 36.949 aandelen aan de heer Alphonsus WALDEK,

804777-v11BRU1}OCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Alle aandeelhouders, zowel van de overnemende als van de overgenomen vennootschappen, hebben reeds vaarafgaandelijk meegedeeld dat zij aanwezig zullen zijn op de buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschappen die over de fusie moeten beraadslagen en besluiten of een volmacht zullen verlenen teneinde zich op voormelde buitengewone algemene vergaderingen te laten vertegenwoordigen.

De nieuw te creëren aandelen van de ovememende vennootschap die bekomen worden ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, worden aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschappen toegekend als volgt:

- Aile driehonderd zevenendertig duizend achthonderd twintig (337.820) aandelen worden, mits toestemming van

de heer Alphonsus WALDER, toegekend aan de vennootschap "BARONIE DE HEER".

Vijftienduizend achthonderd vijfendertig (15.835) aandelen worden toegekend aan de vennootschap "SWEET PRODUCTS".

- Zesendertigduizend negenhonderd negenenveertig (36.949) aandelen warden toegekend aan de heer Alphonsus WALDER.

Na de fusieverrichting nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen uit, om het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap vernietigt de aandelenregisters van de overgenomen vennootschappen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving in het aandelenregister naast het aandelenbezit van de betrokken aandeelhouder omgeruild tegen het aantal aandelen van de overnemende vennootschap met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De driehonderd zevenendertig duizend achthonderd twintig (337.820) nieuwe aandelen en de tweeënvijftig duizend zevenhonderd vierentachtig (52.784) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de winst vanaf één mei tweeduizend dertien.

Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en delen in de winst zoals de bestaande aandelen.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschappen, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekeningen per 30 april tweeduizend dertien en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschappen worden vanaf 9 mei tweeduizend dertien geacht te zijn gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap.

F. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen hebben geen bijzondere rechten. In de overgenomen vennootschappen zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te warden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

804777-v11BRUDOCS

~ " .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien er door de vennoten van de ovememende vennootschap en door de vennoten van de overgenomen vennootschappen afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld in artikel 695,§1 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor (zoals bedoeld in artikel 693,7° W. Venn.),

G. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET De over te nemen vennootschap BCB bezit volgende onroerende goederen:

Een nijverheidsgebouw en medegaande grond te Veume, Ondememingenstraat 5, gekadastreerd sectie A, nummer 43G.

De over te nemen vennootschap SPL bezit volgende onroerende goederen:

Een magazijn en medegaande grond te 9160 Lokeren, Mosten 15, gekadastreerd sectie B, nummer 1515C.

Door OVAM werden volgende bodemattesten afgeleverd met betrekking tot volgende kadastrale percelen: Veume

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2013

afdeling : 38024 VEURNE 6 AFD/STEENKERKE/

straat + nr. : Ondememingenstraat 5

sectie : A

nummer : 0043/00G000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. te Mechelen, 04.10.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

Aftestnummer: 20130449956/Volgnummer: 000

Formuliernummer: 20130449206"

804777 v11BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Leeren

"1, Kadastrale gegevens

datvvm toestand op: 01.01.2013

afdeling ; 46382 LOKEREN 2 AFD

straat + nr. Mosten 15

sectie : B

nummer: 1515/000000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/orondverzef.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. te Mechelen, 04.10.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

Att®sfnummer: 20130449957/Volgnummer: 000

Formuliemummer: 20130449206"

804777-v11BRUC}OCS

H. WIJZ GING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de overnemende vennootschap zal onder meer het artikel in de statuten met betrekking tot het kapitaal en aandelen aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen.

De naam van de overnemende vennootschap zal gewijzigd worden in 'BARONIE'.

Andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap.

FISCALE VERKLARINGEN

De vergadering verklaart dat de fusieverrichting gebeurt bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek der inkomstenbelastingen, en derhalve een niet belaste verrichting uitmaakt.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de ovememende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Onderhavig document bevat 16 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Brugge, op de zetel van de ovememende vennootschap, op 15 oktober 2013, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschappen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd Is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Alphonsus Walder

Voorzitter van de Raad van bestuur

Tegelijk neergelegd document: Fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto': Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

804777-v11BRÜDOCS Verso : Naam en handtekening

q

11col-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2013
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

NEERGELEGD ter GRIFFIE aR"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Bruant.,

ip. 1 7 OKT. 2013

Greff>gereer

N° d'entreprise : 0811.632.438

Dénomination

(en entier) : Sweet Products Chocolate

(en abrégé):

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte : Projet de fusion

Extrait du Projet de fusion du 15 octobre 2013

'SWEET PRODUCTS LOGISTICS'

Société anonyme

Ondememingenstraat 5

8630 Veurne

Numéro d'entreprise 0885.691.261

RPM Veume

'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM'

Société anonyme

Ondememingenstraat 5

8630 Veurne

Numéro d'entreprise 0446.292.743

RPM Veurne

'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE'

Société anonyme

Kolvestraat 70

8000 Brugge

Numéro d'entreprise 081 1.362.438

RPM Brugge

Ce jour le conseil d'administration de la société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE', le conseil d'administration de la société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM' et le conseil d'administration de la société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS' ont, conformément à l'article 693 du Code des sociétés, établi en concertation, le protocole de fusion par absorption dont le texte suit ci-après.

Les participants à la fusion qui est proposée sont:

1. La société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE'

La société absorbera les sociétés qui participent à la fusion et est dénommée ci-après la 'SOCIETE

ABSORBANTE'

La société est représentée à la présente par tous les membres de son Conseil d'Administration, à savoir:

" Monsieur Alphonsus WALDER, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

" la SA SWEET PRODUCTS, ayant son siège social à 8630 Veume, Ondernemingenstraat 8, numéro d'entreprise 0449.345.966, RPM Veume, représentée par son représentant permanent Monsieur Alphonsus Walder, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" la SPRL JBMC, ayant son siège social à 3271 Zichem, Hoomblaas 139, numéro d'entreprise 0475.526.761, RPM Leuven, représentée par son représentant permanent, Monsieur Jan Nuyts, domicilié à 3271 Zichem, Hoomblaas 139.

ª% Monsieur Jean-Marie van Logtestijn, de nationalité néerlandaise, qui élit'domicile au siège de la SA Sweet Products Chocolate à 8000 Brugge, Koivestraat 70.

Il. La société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM'

La société sera absorbée par la société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE' et est dénommée ci-

après 'LA SOCIETE A ABSORBER BCB' ou 'LA SOCIETE ABSORBEE BCB'

La société est représentée à la présente par tous les membres de son conseil d'administration, à savoir.

" la SA ENIX, ayant son siège social à 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7, numéro d'entreprise 0445.243.163, RPM Brugge, représentée par son représentant permanent, Monsieur Alphonsus Walder, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7.

" Monsieur Jozef Slootmans, domicilié à 2970 Schilde, Den Aard 26.

" Monsieur Jan Nuyts, domicilié à 3271 Zichem, Hoomblaas 139.

III. La société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS'

La société sera absorbée par la société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE' et est dénommée ci-

après 'LA SOCIETE A ABSORBER SPL' ou 'LA SOCIETE ABSORBEE SPL'

La société est représentée à la présente par tous les membres de son conseil d'administration, à savoir,

" Monsieur Alphonsus WALDER, domicilié à 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7,

" la SPRL JBMC, avec siège social à 3271 Zichem, Hoomblaas 139, numéro d'entreprise 0475.526.761, RPM Leuven, représentée par son représentant permanent, monsieur Jan Nuyts, domicilié à 3271 Zichem, Hoomblaas 139.

EXPOSE

Les parties déclarent que le conseil d'administration de la société anonyme 'SWEET PRODUCTS GHOCOLATE', le conseil d'administration de la société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM' et le conseil d'administration de la société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS' ont décidé d'entamer et d'élaborer un protocole de fusion qu'ils soumettront à leurs assemblées générales respectives et qui vise à ce qu'en application des articles 671 e.s. du Code des sociétés, les droits et obligations des sociétés absorbées passent par suite de la dissolution sans liquidation à la société absorbante.

Il est ainsi proposé ce qui suit.

A. LA FORME, LE NOM, LE SIEGE ET L'OBJET DE TOUTES LES SOCIETES QUI PARTICIPENT A LA FUSION

1. La société absorbante:

La société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE' a été constituée sous le nom initial de 'Barry Callebaut Belgium Consumer' suivant acte reçu par le notaire Daniel Meert à Erpe le 22 avril 2009, publié aux annexes au Moniteur Belge du 5 mai 2009 sous le numéro 09063446.

Les statuts ont été modifiés par acte contenant entre autres une scission partielle et une augmentation de capital, reçu par le notaire Stéphane Meert à Erpe le 31 décembre 2010, publié aux annexes au moniteur Belge du 21 janvier 2011 sous le numéro 11011932

Les statuts ont été modifiés par acte d'augmentation de capital reçu par le notaire associé Stéphane Meert à Erpe le 30 septembre 2011, publié aux annexes au Moniteur Belge du 19 octobre suivant sous Ie numéro 11157926.

Les statuts ont été modifiés par acte contenant entre autres la modification de la raison sociale dans la raison sociale actuelle, reçu par le notaire Stéphane Meert à Erpe le 30 septembre 2011, publié aux annexes au Moniteur Belge du 19 octobre suivant sous Ie numéro 11157925.

Les statuts ont été modifiés pour la dernière fois par acte de réduction de capital, reçu par Me Eric Deroose à Knokke-Heist le 17 avril 2012, publié aux annexes au Moniteur Belge du 7 mai suivant sous le'numéro 2012-0507/0065231.

La société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOLATE', ayant son siège social à 8000 Brugge, Kolvestraat 70, a selon l'article trois de ses statuts l'objet social suivant qui est ci-après repris textuellement:

804813-v11BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Article trois: Objet et activité

La société a pour objet:

1. L'importation, l'industrie et ie commerce de gros et de détail, ainsi que l'exportation de toutes denrées alimentaires et, en particulier, de cacao, de chocolat et de tous ses ingrédients, la fabrication, l'importation, le commerce de gros et de détail de pâtisseries, de même que tous les produits de publicité et de promotion.

2. L'acquisition, la vente, l'échange, la location, la sous-location, la valorisation, la transformation, le lotissement et la réalisation de tous bien immeubles, l'acquisition et la cession de droits d'option pour l'achat de biens immeubles; la gestion de biens immeubles et d'agences immobilières; l'expertise et les services de bureau relatifs aux biens immeubles; l'octroi de prêts avec ou sans garantie hypothécaire; la construction de maisons, villas, appartements et bâtiments sous le statut de la loi du huit juillet mil neuf cent vingt-quatre relative à la copropriété.

3. La prise de participations sous quelque forme que ce soit dans toute entreprise commerciale, industrielle ou financière, tant belge qu'étrangère; l'acquisition, par voie de participation, de souscription, d'achat, d'option ou par tout autre moyen, de toutes parts sociales, tous titres, toutes obligations et toutes valeurs.

la société affectera ses fonds à la composition, la gestion, la réalisation et la liquidation de portefeuilles d'actions se composant de toutes parts sociales, tous titres, toutes obligations et valeurs, ainsi qu'à

l'acquisition de brevets et d'autres droits intellectuels que la société peut posséder et gérer. Elle pourra aussi participer à la création, au développement et à la formation de toutes entreprises.

De manière générale, elle prendra toutes les mesures pour garantir ses droits et elle pourra accomplir pratiquement toutes les opérations ayant un rapport direct ou indirect avec son objet social.

La société pourra exécuter en Belgique et à l'étranger toutes opérations commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières ayant un rapport direct ou indirect avec ledit objet. Elle pourra également s'intéresser par voie d'apports, de souscriptions ou quel qu'autre moyen que ce soit, à toutes entreprises, associations ou sociétés dont l'objet est similaire, analogue ou apparenté au sien ou qui sont de nature à favoriser l'objet de la société. Elle pourra se porter garant pour ces sociétés ou leur donner son aval, accorder des avances ou des ouvertures de crédit, consentir des garanties hypothécaires ou autres."

2. Les sociétés absorbées

La société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM' a été constituée par acte reçu par le notaire Frank Heyvaert à Veurne le 15 janvier 1992, publié aux annexes au Moniteur Belge du 1er février suivant sous le numéro 920201-600.

Les statuts ont été modifiés par actes reçus par le susdit notaire Heyvaert

le 31 décembre 1993, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 940127-811;

le 28 avril 1995, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 950524-123;

le 8 décembre 1995, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 960105-583;

le 26 avril 1996, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 960524-264;

le 26 avril 1997, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 970522-64;

le 30 mars 1998, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 980418-368;

le 30 avril 1998, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 980521-140.

Les statuts ont été modifiés par acte, contenant entre autres une augmentation de capital, reçu par le notaire Vincent de Gheldere-Joos à Knokke-Heist le 25 avril 2003, publié aux annexes au Moniteur Belge du 8 mai suivant sous le numéro 20030508-03052045.

Les statuts ont été modifiés par acte, contenant entre autres une réduction de capital, reçu par Me Eric Deroose à Knokke-Heist le 2 avril 2009, publié aux annexes au Moniteur Belge sous le numéro 2009-0428/0061037.

La société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM', ayant son siège social à 8630 Veurne, Ondememingenstraat 5, a suivant l'article trois de ses statuts l'objet social suivant, qui est ci-après repris textuellement:

'Artikel .rie: doel

804813-v1\BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

Fabricage van en handel in voeding en genotsmiddelen in de ruimste zin des woords.

* Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

W Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

* Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ hef waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

1=./ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

* Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stelten van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrjving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. '

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

804813-v11BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

La société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS' a été constituée suivant acte reçu par le notaire Eric Deroose à Knokke-Heist le 13 décembre 2006, publié aux annexes au Moniteur Belge du 27 décembre suivant sous le numéro 2006-12-2710192244.

La société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS', avec siège social à 8630 Veurne,

Ondememingenstraat 5, a selon l'article quatre de ses statuts l'objet social suivant, qui est ci-après repris textuellement:

"Artikel vier: doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Onderneming van nationaal en internationaal vervoer van alle soort goederen langs de weg, ter zee

en door de lucht, omvattende onder meer het vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen,

inclusief vervoer in tankwagens.

Onderneming voor het laden, overladen en lossen alsook het stouwen van goederen.

Verpakken en verdelen van alle soorten goederen.

Onderneming voor goederenbehandeling.

Onderneming voor het uitbaten van goederenopslagplaatsen, koelpakhuizen en magazijnen.

De onderneming voor het bouwen, verbouwen, huren en verhuren van opslagplaatsen,

koelpakhuizen en magazijnen.

Onderneming voor tussenpersoon in de handel.

Verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

Huur, verhuur, leasing van alle transportmiddelen van voertuigen.

De activiteiten van commissionair-expediteurs.

Ondersteunende activiteiten i.v.m. het vervoer te land, het vervoer over water en de luchtvaart.

De aan- en verkoop, huur, verhuur en leasing, onderhoud en herstelling van alle transportmiddelen

van voertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.

De aankoop, opslag en verkoop van brandstoffen en olieproducten, auto- en

vrachtwagenonderdelen.

Bureau voor de controle van goederen en materieel.

Consultancy en management met betrekking tot de hierboven genoemde activiteiten.

Devennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te

vergemakkelijken."

B. LE RAPPORT D'ECHANGE DES ACTIONS

1. Situation actuelle

a. La société anonyme 'SWEET PRODUCTS CHOCOI_ATE' a un capital de cent trente-sept millions d'euros (¬ 137.000.000,00), représenté par trois millions soixante et un mille cinq cents (3.061.500) actions nominatives sans désignation de valeur nominale qui représentent chacune un/trois millions soixante et un mille cinq centième du capital.

Pour les transactions de la présente fusion, les fonds propres nets sont évalués à cent quarante cinq millions d'euros (¬ 145.000.000,00).

b. La société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM' a un capital de cinq millions d'euros (¬ 5.000.000,00), représenté par six cent cinquante-quatre mille sept cent cinquante-quatre (654.754) actions nominatives sans indication de valeur nominale, qui représentent chacune un/six cent cinquante-quatre mille sept cent cinquante-quatrième du capital.

Pour les transactions de cette fusion les fonds propres nets sont évalués à seize millions d'euros (¬ 16.000.000,00)

c. La société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS' a un capital de trois cent mille d'euros (¬ 300.000,00), représenté par trois mille (3.000) actions nominatives sans indication de valeur nominale, qui représentent chacune un / trois millième du capital.

r

804813-v11BRUDOCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Pour les transactions de cette fusion les fonds propres nets sont évalués à deux millions cinq cents mille d'euros (¬ 2.500.000,00).

2. Rapport d'échange

En contrepartie de l'apport de tous les éléments de l'actif et du passif de la société anonyme 'BARONIE CHOCOLATES BELGIUM', trois cent trente-sept mille huit cent et vingt (337.820) actions nominatives sans indication de valeur nominale de la société absorbante sont attribuées aux actionnaires de la société absorbée BCB.

Aucune soulte n'est due.

Les trois cent trente-sept mille huit cent vingt (337.820) nouvelles actions nominatives à créer de la société absorbante qui sont obtenues en contrepartie du transfert de l'entièreté des capitaux propres de la société à absorber BCB seront avec le consentement exprès de Monsieur Alphonse WALDER, actionnaire d'une (1) action de la société absorbée BCB, attribuées à la société 'BARONIE DE HEER', actionnaire de six cent cinquante-quatre mille sept cent cinquante-trois (654.753) actions de la société absorbée BCB.

En contrepartie de l'apport de tous les éléments de l'actif et du passif de la société anonyme 'SWEET PRODUCTS LOGISTICS', cinquante-deux mille sept cent quatre-vingts quatre (52.784) actions nominatives sans indication de valeur nominale de la société absorbante sont attribuées aux actionnaires de la société absorbée SPL.

Aucune soulte n'est due.

Les cinquante deux mille sept cent quatre-vingt quatre (52.784) nouvelles actions nominatives à créer de la société absorbante qui sont obtenues en contrepartie du transfert de l'entièreté des capitaux propres de la société à absorber SPL seront attribuées à la société 'SWEET PRODUCTS', actionnaire de neuf cents (900) actions de la société absorbée SPL et à Monsieur Alphonsus WALDER, actionnaire de deux mille cent (2.100) actions de la société absorbée SPL, et ce en proportion des actions que chacun détient, soit 15.835 actions à la société anonyme 'SWEET PRODUCTS' et 36.949 actions à Monsieur Alphonsus WALDER.

C. LES MODALITES DE REMISE DES ACTIONS DANS LA SOCIETE ABSORBANTE

Toue les actionnaires, tant de la société absorbante que des sociétés absorbées, ont déjà communiqué qu'ils seront présents aux assemblées générales extraordinaires des sociétés qui doivent délibérer ou décider au sujet de la fusion ou qu'ils donneront une procuration pour se faire représenter aux susdites assemblées générales extraordinaires.

Les actions nouvelles à créer de la société absorbante qui sont obtenues en contrepartie du transfert de l'entièreté des capitaux propres des sociétés à absorber sont attribuées comme suit aux actionnaires de ces dernières sociétés:

Toutes les trois cent trente-sept mille huit cent vingt (337.820) actions sont, avec le consentement de Monsieur WALDER, attribuées à la société 'BARONIE DE HEER'.

Quinze mille huit cent trente-cinq (15.835) actions sont attribuées à la société 'SWEET PRODUCTS'.

Trente-six mille neuf cent quarante-neuf (36.949) actions sont attribuées à Monsieur Alphonsus WALDER.

Après les opérations de fusion, le conseil d'administration de la société absorbante invite les actionnaires des sociétés absorbées à signer le registre des actions nominatives, contenant l'inscription des actions concernées.

L'organe d'administration de la société absorbante détruit les registres des actionnaires des sociétés absorbées en apportant la mention 'détruit' à chaque page du registre et par l'inscription dans le registre à coté de l'enregistrement des actions de l'actionnaire concerné: échangé contre le nombre des actions de la société absorbante en ajoutant la date de la décision de la fusion.

D. LA DATE A PARTIR DE LAQUELLE CES ACTIONS DONNENT DROIT DE PARTICIPER AUX BENEFICES

Les trois cent trente-sept mille huit cent vingt (337.820) nouvelles actions et les cinquante-deux mille sept cent et quatre-vingt quatre (52.784) nouvelles actions créées à l'occasion de la fusion participent dans les bénéfices à partir du 1er mai 2013.

804813-vIVBRÜDOCs

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ces nouvelles actions auront les mêmes droits et participeront aux bénéfices dans la même mesure que les actions existantes.

E. DATE A PARTIR DE LAQUELLE LES OPERATIONS DE LA SOCIETE ABSORBEE SONT CONSIDEREES DU POINT DE VUE COMPTABLE COMME ACCOMPLIES POUR LE COMPTE DE LA SOCIETE ABSORBANTE

L'intégralité des moyens propres - tant fes droits que les obligations - des sociétés absorbées passent à la société absorbante sur base des comptes annuels au 30 avril deux mille treize et toutes les opérations accomplies par les sociétés à absorber seront considérées à partir du ler mai 2013 comme ayant été accomplies pour le compte de la société absorbante.

F. DROITS SPECIAUX A ASSURER AUX ACTIONNAIRES DES SOCIETES A ABSORBER - EMOLUMENTS ET AVANTAGES

Les actionnaires des sociétés absorbées n'ont pas de droits spéciaux. Les sociétés absorbées n'ont émis aucuns autres effets que des actions de capital. Il n'y a en conséquence pas lieu pour la société absorbante d'assurer de droits spéciaux aux actionnaires des sociétés absorbées.

Les membres des organes d'administration des sociétés à fusionner ne bénéficient d'aucuns avantages spéciaux.

Eu égard au fait que les actionnaires de la société absorbante, ainsi que les actionnaires des sociétés absorbées renoncent à la rédaction du rapport au sens de l'article 695, § 1 du Code des Sociétés, aucun émolument spécial ne sera attribué au réviseur d'entreprises (au sens de l'article 693, 7° du Code des Sociétés).

G. DECLARATIONS EN APPLICATION DU DECRET RELATIF A L'ASSAINISSEMENT DU SOL La société absorbée BCB est propriétaire des biens immobiliers suivants:

Un bâtiment industriel et les terrains correspondants à Veurne, Ondememingenstraat 5, enregistrés section A, numéro 43G.

La société absorbée SPL est propriétaire des biens immobiliers suivants:

Un magasin et sol à 9160 Lokeren, Mosten 15, enregistrés section B, numéro 1515C.

OVAM a émis les certificats de sol suivants concernant les lots cadastraux ci-après spécifiés:

Veurne

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2013

afdeling : 38024 VEURNE 6 AFD/STEENKERKE/

straat + nr.: Ondernemingenstraat 5

sectie : A

nummer : 0043/000000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

804813-v11B1tU1)OCS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belarondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. te Mechelen, 04.10.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

Attestnummer: 20130449956Nolgnummer: 000

Formuliemummer; 20130449206"

Lokeren

"1. Kadastrale gegevens

datum toestand op: 01.01.2013

afdeling : 46382 LOKEREN 2 AFD

straat + nr. : Mosten 15

sectie : B

nummer : 1515/000000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. te Mechelen, 04.10.2013

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd

Attestnummer: 20130449957Nolgnummer: 000

Formuliernummer: 20130449206"

804813-v11BRUDOCS

Volet B - Suite

H. MODIFICATIONS STATUTAIRES DE LA SOCIETE ABSORBANTE

La société absorbante procédera à la modification d'entre autres l'article des statuts relatif au capital et aux actions, afin de la mettre en concordance avec l'augmentation de capital réalisée par la fusion et l'émission de nouvelles actions.

La raison sociale sera modifiée en 'BARONIE'.

D'autre modifications statutaires peuvent être apportées sur proposition des organes d'administration de la société absorbante.

DECLARATIONS FISCALES

La fusion s'opère en application de l'article 211 du Code des Impôts et ne constitue dès lors pas une opération imposable.

DECLARATIONS FINALES

Afin de pouvoir procéder à la fusion envisagée conformément aux dispositions légales et statutaires, les conseils d'administration des sociétés qui participent à la fusion communiqueront et notifieront entre elles et à leurs actionnaires respectifs, toutes informations utiles de la manière prescrite par le Code des Sociétés et tes statuts.

Les données qui sont échangées entre les sociétés dans le cadre de ce protocole sont confidentielles, Ce caractère confidentiel ne peut pas être violé.

Si le protocole de fusion n'est pas approuvé, ces données seront rendues aux différentes sociétés, de sorte que chaque société obtienne, de la pat de l'autre société, les documents originaux remis qui la concernent.

Si l'opération est approuvée, tous les frais seront supportés par la société absorbante.

Le présent protocole de fusion sera déposé par les soins des soussignés aux autres représentants légaux des sociétés qui participent à la fusion au greffe du Tribunal de Commerce de chacune des sociétés concernées et ce au moins six semaines avant les assemblées générales qui doivent s'exprimer au sujet de la fusion.

Ce document contient 12 pages.

Fait et signé à Brugge, au siège de la société absorbante le 15 octobre 2013 en autant d'exemplaires originaux qu'il y a de parties ayant un intérêt distinct.

Chacune des parties reconnaît avoir reçu son exemplaire.

Pour extrait conforme,

Alphonsus Walder

Président du Conseil d'Administration

Document déposé en même temps: Projet de fusion

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

J '." . ,. Reserve

au

Moniteur

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : 804813-v11BRUDOCS

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 06.09.2013, NGL 12.09.2013 13581-0513-041
19/09/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.04.2013, APP 06.09.2013, DPT 13.09.2013 13581-0532-040
20/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh

aai Bel Staa

1111/1111111 1?!!? 1111! 11111 llllUlliI 11111 11111111

*isoosaesR

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : BARO NIE

(verkort) :

NEERGELEGD

MONITEUR BEMfffie Rechtbank Koophandel

12 -0i- 201.E 3 0 DEC 2014

GriffiBELGISCH STAAT ^I . ~'er~tAfcieJjlinfl Brugge

Bru e

~

De griffier

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 22, december 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Eesluit tot kapitaalvermindering om het kapitaal te verminderen met vijftig miljoen Euro (50.000.000,00' EUR) om het te brengen van honderd tweeënveertig miljoen driehonderdduizend Euro (142.300.000,00 EUR): op een bedrag van tweeënnegentig miljoen driehonderdduizend Euro (92.300.000,00 EUR), middels, terugbetaling op ieder aandeel van een gelijk bedrag; de terugbetaling bedraagt in totaal vijftig miljoen Euro (50.000.000,00 EUR). Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits in acht name van de termijnen gesteld in artikel 613 van: het Wetboek van vennootschappen.

Machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren en al het nodige te doen om de terugbetalingen op correcte wijze te [aten verlopen. De raad van bestuur wordt inzonderheid gelast de: uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is, en de nodige vermeldingen aan te brengen in het register van aandelen.

De aandeelhouders.worden uitgenodigd om zich na verloop van twee maanden na de bekendmaking van. het besluit tot kapitaalvermindering aan te bieden op de zetel van de vennootschap, om de uitbetaling te, ontvangen en de nodige vermeldingen te laten aanbrengen in het register van aandelen,

2.Aanpassing van de statuten aan voorgaand besluit en in overeenstemming met het wetboek van vennootschappen.

Gegevens volmacht de dato 1511212014: volmachtgevers: 1) De naamloze vennootschap "ENIX", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Boslaan 7, RPR Brugge BTW BE 0445.243.163, 2) De naamloze vennootschap "SWEET PRODUCTS", met zetel te 8630 Veume, Ondernemingenstraat 5, RPR Veurne, BTW BE0449.345.966, 3) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "BARONIE-DE HEER B,V.", met zetel te 3029AD Rotterdam (Nederland), Galvanistraat 14, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Rotterdam' onder nummer 30075072, 4) De heer WALDER Aiphonsus Cornelis Lambertus Thaddeus, wonende te 8300, Knokke-Heist, Boslaan 7  volmachtdrager: de heer Jozef SLOOTMANS, wonende te 2970 Schilde, Den Aard. 26.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 22/12/2014 met aangehechte volmacht en besluiten Raad van bestuur dd. 18/12f2014

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwóordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 31.08.2012, NGL 17.09.2012 12568-0519-041
24/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.04.2012, APP 31.08.2012, DPT 17.09.2012 12568-0531-040
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 26.01.2012, NGL 25.07.2012 12343-0562-037
12/06/2012
ÿþMod Word 'MA

~b in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD ta; (3RtME

RECHTBANK VAN KOOPHAND EL TE

BRUGGE (AfdMing ;;u;qqe)

'.

3 1 M E I 2012

Griffenee,

IA III II 111 iuiiiuui

*12104287*

bel

a;

Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0811.362.438 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 9 mei 2012.

De aandeelhouders bevestigen en aanvaarden het ontslag van de heer Ph. Schoeller als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met uitwerking per 30 april 2012.

De aandeelhouders bevestigen de intrekking van de aan de heer Ph, Schoeller toegekende machten van dagelijks bestuur met ingang van 1 mei 2012,

Voor eensluidend uittreksel,

A. Walder

Voorzitter van de Raad van bestuur

Sweet Products Chocolate

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012
ÿþMoa word 17.1

I iii;s ;i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerningsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : Sweet Products Chocolate

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kofvestraat 70, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag commissaris  Benoeming commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 16 april 2012

De aandeelhouders aanvaarden het ontslag van KPMG Bedrijfsrevisoren, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Luc Verrijsen, als commissaris van de vennootschap en verlenen kwijting voor de door de ontslag nemende commissaris uitgeoefende opdracht.

De aandeelhouders benoemen CVBA VRC Bedrijfsrevisoren, Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Yves Christiaens, als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren vanaf het boekjaar dat op 1 september 2011 is aangevangen en welke onmiddellijk na de jaarvergadering die na de afsluitdatum van het derde boekjaar zal worden gehouden, zal eindigen.

Voor eensluidend uittreksel,

A. Walder

Voorzitter van de Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

b

E St

is

BEL

MONITEUR

2 7 -04-

GISCH STA

NC RGELEt, ti ter GRIFFIE del

B EL G E RECHTBANK VAN KOOPHANGEL TF

BRUGGE (AfdAIing Brugme)

2Ot2 Op: 18. APR. 2012

AiSBL;ti., eiree,

Griffie

i

1llI I1 I UIHI II UI U U 1

=izoesaae*

07/05/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tywomillls

ONIIEIIR27

LG1SCH STA

ELGE NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL T

02 BRUGGE (Afdaling Brume)

op:

ATSBLAD 1 8 APR:1111% nteMe,

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : Sweet Products Chocolate

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalvermindering

Er blijkt uit de notulen op zeventien april tweeduizend en twaalf opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

Om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen, aangezien het geplaatste kapitaal te, groot is in verhouding tot de activiteiten van de vennootschap.

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal te verminderen met' vierenzestig miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 64.223.795,00) om' het van tweehon-derd en een miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 201.223.795,00) op honderd zevenendertig miljoen euro (¬ 137.000.000,00) te brengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder, vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in: het maatschappelijk vermogen; - de vermin-idering van het kapitaal geschiedt bijgevolg uitsluitend door terugbetaling van vroeger werkelijk volstort kapitaal, met uitsluiting van elke reserve.

De materiële uitvoering ervan zal gebeuren door het aandelenregister aan te passen aan de toestand na kapitaal-vermindering.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van vierenzestig miljoen tweehonderd drieëntwintigdui-zend zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 64.223.795,00) voorlopig niet uit te keren aan de ' aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee; maanden ingaand op het ogenblik van be-kendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad en geeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar' recht.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van: stemmen.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande resolutie en rekening te houden met hetgeen vermeld sub 2. van de agenda, beslist de vergadering dat de tekst van artikel Artikel 5. wordt geschrapt, en vervangen door een nieuwe tekst om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ZEVENENDERTIG MILJOEN EURO (¬ 137.000.000,00) en is vertegenwoordigd door drie miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd (3.061,500) aandelen, zonder; nominale waarde, volledig onderschreven en volgestort."

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedge-rkeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Om volmacht te verlenen aan twee bestuurders tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Ter stemming voorgelegd wordt deze resolutie goedgekeurd en aangenomen met eenparigheid van stemmen,

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel,

Op d.a vermaiden naam en ï,r_tádangherd van de ns`rumantsrar.de ,or:Ni5 herzfl van d= r ers c.: 7'nE ~n

bnuoagd de rechdanarsoa fsn aart_ran vgn dtrd:rn la vetag-.nwaarefgan

Yusn,~i~1~m an 'nandt:,`canfng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

.,,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Co da láai3+e z ,.art '_ :4 S '/$iR';;l'j2n " : Naam er licsdanighgEd 'I3R P? I,-.áiC,A!*,`?nveranda '1n,arfz, va' de persn(o)Ill =n)

o?.v~ugd d3 í'vclvdperstior; , n aanz'en '.a, .a ,ll t w;ur','o~`dlgcr

Vef3o i Iearn er nandtakanung

31/10/2011
ÿþ"

Mnd 2,Q

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llli lIlt IIi Il llI llfl uh lt lI ll

*11165064

Ondernemingsar : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetek :

Onderwerp akte :

0811.362.438

Sweet Products Chocolate

Naamloze Vennootschap

Kolvestraat 70, 8000 Brugge

intrekking opdrachten van dagelijks bestuur, delegaties van machten en vertegenwoordigingsbevoegdheden

Benoeming Gedelegeerde bestuurders en toekenning machten van dagelijks bestuur en vertegenwoordigingsbevoegdheden

~~~8 f:h'ff?~'i<

NK VAN y(Ci?P~f,fvD,Zit~~~r

op:

~ (Fzf~slir,g ;

.

~

ug9e)

04i ~k

~gri>~%~~

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van bestuur gehouden op 30 september 2011

De vergadering herroept hierbij alle opdrachten van dagelijks bestuur en alle namens de vennootschap: gedelegeerde machten en vertegenwoordigingsbevoegdheden.

De vergadering benoemt de heer Alphonsus C.L.T. Walder tot Voorzitter van de Raad van bestuur.

De vergadering beslist dat, afgezien van de in de statuten opgegeven bevoegdheden, de Voorzitter van de: Raad van bestuur tevens bevoegd is tot het stellen namens de vennootschap van alle handelingen van dagelijks bestuur, met inbegrip van de bevoegdheid de vennootschap te vertegenwoordigen in alle handelingen die het dagelijks bestuur betreffen.

De Voorzitter is gemachtigd één of meerdere van zijn bevoegdheden te subdelegeren. De vergadering benoemt tot Gedelegeerde bestuurders:

-Sweet Products NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te Ondernemingenstraat 8, 8630 Veurne, met als vaste vertegenwoordiger de heer Alphonsus C.L.T. Walder, wonende te Boslaan 7, 8300 Knokke-Heist;

" JBMC BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te Hoornblaas 139, 3271 Zichem, vertegenwoordigd met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Nuyts, wonende te Hoornblaas 139, 3271 Zichem;

" de heer Jean-Marie van Logtestijn, van Nederlandse nationaliteit, die woonstkeuze doet op de: maatschappelijke zetel van Sweet Products Chocolate NV, Kolvestraat 70, 8000 Brugge;

" de heer Gerd Philipp Klaus Schoeller, van Duitse nationaliteit, die woonstkeuze doet op de. maatschappelijke zetel van Sweet Products Chocolate NV, Kolvestraat 70, 8000 Brugge.

De Raad van bestuur beslist dat de Gedelegeerde bestuurders in die hoedanigheid belast worden met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot alle handelingen die het dagelijks bestuur betreffen.

Tot de subdelegaties van bevoegdheden van dagelijks bestuur aan andere personen kan door een Gedelegeerd bestuurder slechts gezamenlijk handelend met de Voorzitter worden beslist.

Voor eensluidend uittreksel,

A. Walder

Voorzitter van de Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTi3A- C

VAN KOOPHANQEL

11*Iljj!5792u IHUUuii

5"

v: bah: aai

Bel~

Staa

111

- 7. 10, 2011

DEN DERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aelstersestraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Stéphane Meert, geassocieerd notaris, te Erpe op 30 september

2011 dat door de vennoten van BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER de volgende beslissingen

werden genomen :

Eerste Beslissing: Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "SWEET PRODUCTS

CHOCOLATE".

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

Tweede beslissing: Wijziging Maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober 2011 over te brengen naar

Kolvestraat 70, te 8000 Brugge.

Derde beslissing: wijziging van artikel 15 van de statuten met betrekking tot de

externe vertegenwoor-digingsbevoegdheid

De vergadering beslist het einde van de tweede alinea van artikel 15 van de statuten als

volgt te wijzigen:

"...wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig

verbonden door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen handelend, of door twee bestuurders

die gezamelijk optreden".

Vierde beslissing: Wiiziginq Maatschappelijk boekjaar

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap te laten eindigen

op 30 april van elk jaar.

De vergadering beslist artikel 31 van de statuten in die zin aan te passen.

Ten uitzonderlijke titel zal het huidig boekjaar dat is aangevangen op 1 september 2011

eindigen op 30 april 2012.

Viifde beslissing: Wijziging datum Algemene vergadering.

De vergadering beslist dat de jaarlijkse algemene vergadering in de toekomst plaats zal

hebben op de laatste donderdag van de maand september te 10 uur.

De vergadering beslist artikel 21 van de statuten in die zin aan te passen.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaats hebben op 27 september 2012 te tien

uur.

Zesde beslissing: Schrapping van artikel 38 en hernummering van artikel 39 van de

statuten.

De vergadering beslist artikel 38 van de statuten geheel te schrappen en artikel 39 van de

statuten diensgevolge te hernummeren in artiken 38.

Zevende Beslissing: Ontslag van Bestuurder

De vergadering neemt akte van het ontslag van de voltallige raad van bestuur per heden.

Derhalve is een einde gesteld aan de mandaten van de navolgende bestuurders:

" De heer Ludwig Pausenberger, te 9820 Merelbeke, Steenstraat 14;

" De heer Dirk Poelman, te 9340 Lede Papegemstraat 58

Op zicht van de maatschappelijke bescheiden en van de op de laatste jaarvergadering goedgekeurde jaarrekening, wordt er algehele decharge verleend aan de bestuurders voor het door hen gevoerde mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. meizit van de persoom(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Achtste beslissing: Benoeming van nieuwe bestuurders

De vergadering beslist als bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar:

de Heer WALDER Atphonsus Cornelis Lambertus Thaddeus, wonend te 8300 Knokke-Heist, . Boslaan 7;

de naamloze vennootschap Sweet Products, met maatschappelijke zetel te 8630 Veurne, Ondernemingenstraat, RPR Veurne 0499, die op heden een vastvertegenwoordiger zal aanduiden voor het mandaat.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JBMC, met maatschappelijke zetel te 3271 Zichem, Hoornblaas 139, RPR Leuven 0475.526.761, die op heden een vastvertegenwoordiger zal aanduiden voor het mandaat.;

de heer Jean-Marie van Logtestijn, van Nederlandse Nationaliteit, die woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap Sweet Products Chocolate, Kolvestraat 70 te 8000 Brugge;

de heer Gerd Philipp Klaus Schoeller, van Duitse nationaliteit, die woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap Sweet Products Chocolate, Kolvestraat 70 te 8000 Brugge;

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte-wijziging statuten

Getekend, Stéphane Meert, instrumenterend notaris

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de insteurnenterende notaris. heizit van de persoto}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso « Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111j11.11111.)tlfill,i1

Vr bekc aar Belt Staat

111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPI1ANDDE1-,

-7, 10. 2011

DENQ;ggMONDE,

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER (voluit}

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aalstersestraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Stéphane Meert, geassocieerd notaris, te Erpe op 30 september 2011 dat door de vennoten van BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER de volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLISSING :

Het kapitaal wordt verhoogd met tweehonderd miljoen euro (¬ 200.000.000,00) om het te brengen van een miljoen tweehonderddrieëntwintigduizend zevenhonderdvijfennegentig euro (¬ 1.223.795,00) op tweehonderd en een miljoen tweehonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 201.223.795,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLISSING :

Elke aandeelhouder schrijft in op de kapitaalverhoging in verhouding tot zijn huidige participatie. De inbrengen worden niet vergoed door uitgifte van nieuwe aandelen, maar door de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderd miljoen euro (¬ 200.000.000,00) voorafgaandelijk aan deze kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-0945641-28 bij de bank ING België, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 september afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de notaris aan bovengemelde bankinstelling het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

DERDE BESLISSING :

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

VIERDE BESLISSING :

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering de eerste alinea van artikel 5 van deze statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en een miljoen tweehonderd drieëntwintig duizend zevenhonderd vijfennegentig euro (¬ 201.223.795,00) en is vertegenwoordigd door drie miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd (3.061.500) aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven en volgestort".

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van bovenvermelde beslissingen.

De vergadering stelt notaris Meert aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie macht wordt verleend om de statuten te coördineren en tot vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio}¬ gen? bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handteKening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

, .e---

" Voor-benouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte-kapitaalverhoging

Getekend, Stéphane Meert, instrumenterend notaris

Op de laatste blz. van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoíoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden fe vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: 0811.362.438

Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aalstersestraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte :ONTSLAGEN

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 29 september 2011 blijkt dat de raad van bestuur heeft beslist om het ontslag per 30 september 2011 van de heer Peter De Waegeneer, Holleweg 7, 9320 Aalst, en Mevrouw Isabelle Maes, Koolputstraat 45, 9120 Beveren, als lid van het directiecommité te aanvaarden en volledige decharge te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat tot 30 september 2011.

Tevens werd beslist het ontslag van de heer Robert Peirlinck, Hardingstraat 46, 9310 Aalst-Herdersem, als volmachtdrager te aanvaarden en hem volledige decharge te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot 30 september 2011.

Getekend, Stéphane Meert, geassocieerd notaris te Erpe

II

*11157928*

Vc behc aar Beld Staal

VAN KOOPHANDEL

- 7. 10. 2011

DENDEMONpE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lulk B vermelden '. Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze; van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/03/2011
ÿþlobe

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

1111111J11,11.!11,11,1,111,111,111111J11111

Ondernemingsnr : 0811.362.438

GRIFFIE RECHTBANK VAN K,onPP: emr.Et

17 03. 1011

DENDUrtIONDE



Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER NV (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aalstersestraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : BENOEMINGEN - MACHTEN

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 16: februari 2011 blijkt dat:

- Mevrouw Isabelle Maes, Koolputstraat 45, 9120 Beveren;

- De heer Peter De Waegeneer, Holleweg 7, 9320 Aalst;

werden benoemd als lid van het directiecomité, en hen de volmachten werden: verleend zoals voorzien in artikel 17a (dagelijks bestuur) en 17 c van de statuten. De vennootschap zal rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn door deze: volmachtdragers, gezamenlijk handelend twee aan twee, of ieder van hen: gezamenlijk handelend met een bestuurder van de vennootschap.

Tevens werden aan de heer Robert Peirlinck, Hardingstraat 46, 9310 Aalst-` Herdersera volgende machten verleend:

1) Het doen van alle aangiften en verklaringen in verband met directe en indirecte belastingen, het indienen van klachten, het aantekenen van verzet, het tussenkomen bij de milieuadministraties en het ondertekenen; van alle nodige stukken:

2) Het afsluiten, beheren en opvolgen van aile contracten in verband met het wagenpark ;

3) Het afsluiten, beheren en opvolgen van patrimoniumverzekeringen meti uitsluiting van de personeelsverzekeringen,

4) Het vertegenwoordigen van de vennootschap bij de gerechtelijke. instanties en de politie;

die steeds gezamenlijk moet optreden met een bestuurder of lid van het. directiecomite,

Getekend, Stéphane Meert, geassocieerd notaris te Erpe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 17.01.2011, NGL 22.02.2011 11046-0370-017
21/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

1 2 01. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondemerrtingsnr : 0811.362.438

Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Aalstersestraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 31 december 2010, geregistreerd te Aalst, 1° kantoor op 7 januari 2011, boek 5/920, blad 35, vak 16, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van Barry Callebaut Belgium NV heeft besloten:

Eerste Beslissing: Kennisname van het voorstel tot partiële splitsing

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris een kopie van het splitsingsvoorstel opgesteld door de raden van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap, voornoemde naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM", en van de overnemende vennootschap, voornoemde naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER", de dato 18 oktober 2010 en die voor elke vennootschap werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 19 oktober 2010 en per mededeling bekendge-maakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders op het splitsingsvoorstel; zij besluit zich aan te sluiten bij dit splitsingsvoorstel. Tweede Beslissing: Vrilstelling van verslagaevinq

De vergadering, bestaande uit alle vennoten die stemrecht in de onderhavige vergadering hebben, vertegenwoordigd zoals voormeld, besluit eenparig en uitdrukkelijk om volgens artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk afstand te doen van het opstellen van:

een splitsingsverslag door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek

van vennootschappen, en

- het controleverslag op te stellen door voornoemde commissaris, overeenkomstig artikel 731 van. het Wetboek van vennootschappen; evenals van

- de mededeling van voornoemde stukken die moet gebeuren zoals voorgeschreven door artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen.

Derde Beslissing: Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris, opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de volgende verslagen, beide opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen:

- het verslag opgesteld door de commissaris, KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Luc Verrijssen, voornoemd, op datum van 14 december 2010, betreffende de inbreng in natura ingevolge de splitsing.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Barry Callebaut Belgium Consumer NV door vennootschap Barry Callebaut Belgium NV bestaat uit de netto boekwaarde van alle activa en passiva van de manufacturing business van Barry Callebaut Belgium NV voor een bedrag van 3.000.000 EUR.

GRIFFIË RECHTSANK

VAN KOOPHANDEL

" iioiissa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.+'

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is, de waarderingsmethoden van inbreng in natura worden immers gerechtvaardigd door het continuïteitsprincipe voorgeschreven door artikel 78 van het KB. van 30 januari 2001 en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.000.000 aandelen van de vennootschap Barry Callebaut Belgium Consumer NV, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Barry Callebaut Belgium Consumer NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Barry Callebaut Beigium Consumer NV vanaf 1 september 2010.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dal onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap Barry Callebaut Belgium Consumer NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden."

- het verslag opgesteld door de raad van bestuur op 14 december 2010 betreffende de inbreng in natura ingevolge de splitsing, waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet en waarbij niet wordt afgeweken van de conclusies van het verslag van de commissaris.

De vergadering stelt vast dat er op geen van de voornoemde verslagen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Vierde Beslissing: Vaststelling en goedkeuring van de partiële splitsing

De vergadering besluit de partiële splitsing door overneming (in de zin van artikel 677 iuncto 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen) overeenkomstig de bepalingen van voornoemd splitsingsvoorstel zoals vermeld in de Eerste Beslissing, waarbij het aile activa en passiva, van de manufacturing business van BARRY CALLEBAUT BELGIUM NV, die gerund wordt op en vanaf haar vestigingseenheid te 4700 Eupe (België), Industriestrasse 16, met nummer 2.137.189.617 zoals beschreven in voormeld splitsingsvcorstel, met inbegrip van zowel de rechten als de verplichtingen (hierna het Afgesplitste Vermogen of de Eupen Manufacturing Business), overgaan naar de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER", voornoemd, goed te keuren en uit te voeren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen betreffende de procedure bij splitsing door overneming.

Overdrachtsvoorwaarden:

De overdracht van het Afgesplitste Vermogen gebeurt met dien verstande dat

a) de overdracht gebeurt op basis van de boekhoud-kundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 31 augustus 2010. Het Afgesplitste Vermogen zal worden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap betreffende het Afgesplitste

" Vermogen worden, boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen, geacht te zijn verricht . voor rekening van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER", voornoemd, vanaf 1 september 2010 om 0.00 uur, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER", voornoemd, zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensvoordelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ª% Voor- Luik B - Vervolg behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

artikel 729 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan Barry Callebaut Belgium NV;

d) de overdracht gebeurt tegen uitreiking van: drie miljoen (3.000.000) nieuwe, volledig

volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER", voornoemd, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 september 2010 in de winst deelnemen.

Viifde Beslissing: Verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit en stelt vast dat als gevolg van de inbreng van het Afgesplitste Vermogen het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd wordt met een bedrag van een miljoen honderdtweeënzestigduizend tweehonderdvijfennegentig euro (¬ 1.162.295,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op een miljoen tweehonderd-drieëntwintigduizend zevenhonderdvijfennegentig euro (¬ 1.223.795,00), met creatie van drie miljoen (3.000.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen

" vanaf 1 september 2010, door vermelde inbreng in natura ingevolge de splitsing.

De drie miljoen (3.000.000) nieuwe aandelen zullen ingeschreven worden in het aandelenregister.

Zesde Beslissing: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot een miljoen tweehonderddrieëntwintigduizend zevenhonderdvijfennegentig euro (¬ 1.223.795,00), vertegenwoordigd door drie miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd (3.061.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering besluit om overeenkomstig het voormelde splitsingsvoorstel de drie miljoen (3.000.000) nieuwe aandelen toe te kennen als volgt:

Aan Barry Callebaut AG, voornoemd: twee miljoen negenhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdeenenvijftig (2.999.951) aandelen;

Aan Barry Callebaut Nederland BV, gevestigd in Nederland, de Ambachten 35, NL 4881 XZ Zundert: negenenveertig (49) aandelen.

Zevende beslissing: Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist dat ingevolge voormelde beslissingen artikel vijf van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen tweehonderddrieëntwintigduizend zevenhonderdvijfennegentig euro (¬ 1.223.795,00) en is verdeeld in drie miljoen eenenzestigduizend vijfhonderd (3.061.500) aandelen op naam zonder nominale waarde."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-splitsing en volmachten - verslag bedrijfsrevisor - verslag

bestuurders  coordinatie .

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

 v



" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\e/7





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0811.362.438



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i. 01. 2011

DEND JONDE

1111111111111111111

*11008894*

Voo

behou aan t Belgh

Staalsi

Benaming : BARRY CALLEBAUT BELGIUM CONSUMER NV

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Aalstersesiraat 122

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 01 december 2010 is het volgende gebleken :

De raad van bestuur beslist om met ingang van 1 december 2010 volgende machten inzake Human Resources toe te kennen aan de heer Peter De Waegeneer, wonende te B-9320 Aalst-Erernbodegern, Holleweg 7 :

- het personeel aan te werven en te ontstaan;

- in naam en voor rekening van de vennootschap alle arbeidsovereenkomsten even als alle overeenkomsten met het oog op de beëindiging ervan te onderhandelen, af te sluiten en te ondertekenen;

- de bezoldiging van het personeel vast te stellen in het kader van de afgesloten of de af te sluiten arbeidsovereenkomsten;

- de vennootschap te vertegenwoordigen in alle contacten met de federale, gewestelijke of lokale overheidsdiensten inzake o.a. werkgelegenheid, de vakbonden, de syndicale. afvaardiging, de ondernemingsraad, en alle mogelijke andere overlegstructuren.

In de uitoefening van deze machten zal de heer Peter De Waegeneer de titel van "HR manager" mogen voeren.

De vennootschap zal rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn door de gevolmachtigde mandataris, gezameniijk handelend twee aan twee samen met een zaakvoerder van de vennootschap

Getekend Stéphane Meert, geassocieerd notaris te Erpe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

71-41U-11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 1 MRT 2015

Gent AfcternBrugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0811.362.438

Benaming

(voluit) : BARONIE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kolvestraat 70, 8000 Brugge

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de Algemene Vergadering dd 9 september 2014 blijkt de herbenoeming als commissaris van de vennootschap, de CVBA VRC Bedrijfsrevisoren, RPR 0462.836.191, Lichterveldestraat 39A te 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor, Kwadestraat 151A bus 42 te 8800 Roeselare, Het mandaat betreft drie opeenvolgende boekjaren waarvan het eerste een aanvang heeft genomen op 1 mei 2014.

Voorzitter van de Raad van Bestuur

dhr Alphonsus Walder

IS

Voc beho'. aan Belgi Staats

i

i

*15093191*

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 24.09.2015, NGL 29.10.2015 15658-0034-040
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 29.09.2016, NGL 24.10.2016 16661-0477-040

Coordonnées
BARONIE

Adresse
KOLVESTRAAT 70 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande