BARTIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BARTIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.561.323

Publication

30/04/2014
ÿþ mod 11,1



Gei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MC

2

.Gl

NITEUR B

3 -04- 2`,)

SCH STAA1.

1 bel

a: Be Sta

III 111



NEERGELEG,J

11, 04, 2014

R~6HTBANK K"f'tt éEL

Ondememingsnr : 0430.561.323

Benaming (voluit) : Bartier

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Driekerkenstraat, 130

8501 Kortrijk (Bissegem)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging (art. 537 WIB) en statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 28; maart 2014, neergelegd voor registratie, werd het kapitaal omgezet in euro en verhoogd (onder andere artikel: 537 WIB) en nieuwe statuten aangenomen zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans: luiden ais volgt:

BESLUIT - VASTSTELLING OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering stelt vast dat de uitdrukkingsmunt van het kapitaal van de vennootschap thans gewijzigd is in; ,E euro.

Bijgevolg bedraagt het kapitaal van de vennootschap TWEEÈNZESTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENTIEN EURO ZES CENT (¬ 62.717,06),

fÉ BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING UIT DE BESCHIKBARE RESERVES

:l De algemene vergadering besluit om het kapitaal der vennootschap te verhogen ten bedrage van; vijfhonderdentwee euro vierennegentig cent (¬ 502,94) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend; zevenhonderd zeventien euro zes cent (¬ 62.717,06) tot drieënzestigduizend tweehonderd twintig euroi (¬ 63.220,00) door inlijving van vijfhonderdentwee euro vierennegentig cent (¬ 502,94) van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen.

BESLUIT  AANPASSING STATUTEN IN VERBAND MET UITGEVOERDE MATERIELE OMZETTING:

AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM. "

Overeenkomstig artikel 462 Wetboek van Vennootschappen werden door de raad van Bestuur vôôr 1 januari, il 2012 de aandelen aan toonder op verzoek van de respektieve titularissen neergelegd bij de uitgever met het: oog op de omzetting ervan in effecten op naam en werden de aandelen aan toonder vernietigd. De aandëlen op naam werden per eigenaar aangetekend in het register van aandelen op naam van de vennootschap en elke:

r.

aandeelhouder heeft voormeld register toen ondertekend.

BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING EERSTE KAPITAALVERHOGING

Het aldus verhoogd kapitaal zal verder vertegenwoordigd blijven door de thans bestaande honderd zestienl (116) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN INZAKE INBRENG IN NATURA li De leden van het bureau verklaren kennis te hebben van de inhoud van de verslagen waarvan sprake in de: agenda die zullen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,: overeenkomstig de wettelijke beschikkingen. Zij ontslaan de Voorzitter uitdrukkelijk van de letterlijke voorlezing; van deze verslagen aangezien de leden van het bureau erkennen een exemplaar van die verslagen te hebben; ontvangen, waarna de voorzitter nog een korte toelichting geeft bij elk van deze verslagen.

Het verslag in date van 15 maart 2014 van de Heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, handelend in opdracht van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Bedrijfsrevisor Bart Bosman" met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan, 116, daartoe aangewezen door de; gedelegeerd bestuurder, over de voorgenomen inbreng in natura in onderhavige vennootschap, besluit dat: l ; "Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de bestuurder, dhr Bartier Yves, op 1 december 2013 om krachtens art 602 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging doorinbreng; in natura van het tegoed aan dividend van dhr. Bartier Yves ten belope van 122.987,70 EUR, het tegoed aan dividend van dhr. Bartier Jean-Paul ten belope van 9.741,60 EUR en van het tegoed aan dividend van mevr.l Decotte-Laperre Magda ten belope van 8.523,90 EUR bij de NV BARTIER, met zetel te 8501 Kortrijk,; Driekerkenstraat 130.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-biehotid 1 'aan het Belgisch Staatsblad

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren' inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 88 nieuwe aandelen van de NV Bartier, waarvan er 77 zullen worden toegekend aan dhr. Bartier Yves, 6 aan dhr. Bartier Jean-Paul en 5 aandelen aan mevr. Decorte-Laperre Magda.

Wj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden, Deze kapitaalsverhoging kadert binnen art. 537 WIB 92."

Na kennisname van voormelde verslagen keurt de algemene vergadering voormelde verslagen goed.

De algemene vergadering en de ondergetekende notaris merken echter op dat ingevolge materiële misslag in hoger vermeld verslag de naam van de Heer Jean Pierre Bartier ten onrechte werd geschreven als Jean Paul Bartier.

BESLUIT  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN SCHULDVORDERING IN REKENING-COURANT INGEVOLGE DE UITGEKEERDE DIVIDENDEN

Zoals hoger vermeld werd in de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013 beslist om tussentijdse dividenden uit te keren van belaste reserves in toepassing van artikel 537 WIB92. De netto betaalbare dividenden werden niet uitbetaald maar werden opgenomen in de vorm van een rekening-courant door de vennootschap aan de aandeelhouders, zoals vermeld in het verslag van de Raad van Bestuur de dato 10 december 2013.

De vergadering besluit thans het kapitaal te verhogen met een globaal bedrag van HONDERD ÉÉNENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERD DRIEËNVIJFTIG EURO TWINTIG CENT (¬ 141.253,20) om het kapitaal te brengen van DRIEËNZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD TWINTIG EURO (¬ 63.220,00) op TWEEHONDERDENVIERDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO TWINT1G CENT (¬ 204.473,20) die zal verwezenlijkt worden op basis van de boekwaarde van de huidige aandelen hetzij afgerond duizend vijfhonderd éénennegentig euro (¬ 1.591,00) per aandeel.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van achtentachtig (88) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die In de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze kapitaalverhoging, die zal verwezenlijkt wordt door inbreng in natura van de hiernavermelde schuldvordering in rekening-courant, wordt ingeschreven door alle aandeelhouders als volgt:

- De Heer Yves Bartier, voornoemd, voor HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD

ZEVENENTACHTIG EURO ZEVENTIG CENT 122.987,70

- De Heer Jean Pierre Bartier, voornoemd, voor NEGENDUIZEND ZEVENHONDERD ÉÉNENVEERTIG EURO

ZESTIG CENT 9.741,60

- Mevrouw Magda Decorte-Laperre, voornoemd, voor ACHTDUIZEND VIJFHONDERD DRIEËNTWINTIG

EURO NEGENTIG CENT 8.523,90

Deze schuldvorderingen worden ingebracht tegen de nominale waarde ervan, zijnde het netto-bedrag van voorschreven dividenden uitkering en worden onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De hierboven beschreven inbreng die ter beschikking wordt gesteld van de vennootschap wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners.

BESLUIT - VERGOEDING VAN DE INBRENG IN NATURA DOOR TOEKENNING VAN AANDELEN EN VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

ln vergelding van de door hen gedane inbreng in natura zijnde schuldvorderingen in rekening-courant zullen aan de inbrengers in totaal achtentachtig (88) volledig volgestorte aandelen worden toegekend zonder vermelding van nominale waarde, aan een waarde van afgerond duizend vijfhonderd éénennegentig euro (¬ 1.591,00) per aandeel, hetzij voor elk van hen:

- De Heer Yves Bartier, voornoemd, zevenenzeventig 77

- De Heer Jean Pierre Bartier, voornoemd, zes 6

- Mevrouw Magda Decorte Laperre, voornoemd, vijf 5

Ingevolge deze toekenning van de door hen onderschreven aandelen als volledig volstort verklaren de inbrengers dat zij volledig voldaan zijn voor hun tegenwoordige inbreng.

De nieuw gecreëerde aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Volledigheidshalve verduidelijken de aandeelhouders hun huidige aandelenbezit. Zij verklaren dat er in totaal tweehonderdenvier (204) aandelen zijn en dat de aandeelhoudersstructuur er ingevolge de kapitaalsverhoging uitziet als volgt:

- De Heer Yves Bartier, voornoemd, honderd achtenzeventig: 178





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- De Heer Jean Pierre Bartier, voornoemd, veertien: 14

- Mevrouw Magda Decorte-Laperre, voornoemd, twaalf: 12

De vergadering stelt vast dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

werkelijk verhoogd is tot TWEEHONDERD EN VIERDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO

TWINTIG CENT (E 204.473,20).

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- verslag van de Raad van Bestuur;

- verslag van de revisor,

- coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behou4n "aan het i3elgisch Staatsblad

09/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.09.2012 12603-0147-018
09/08/2012
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i~~UR B~L NEERGELEGD

î 012

ISCN SIhgSBLAD

1E1 07, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL





IIJI111.1131W,711,11111

Ondernemingsnr : 0430.561.323 Benaming

(voluit) : BARTIER

(verkort)

ui

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Driekerkenstraat 130, 8501 BISSEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 6 juni 2009 blijkt dat het mandaat van bestuurder van

- de heer Bartier Yves, wonend te 8501 BISSEGEM, Driekerkenstraat 130

- mevrouw Delaere Els, wonend te 8501 BISSEGEM, Driekerkenstraat 130

wordt verlengd vanaf 1/6/2009. Hun mandaat komt te vervallen op de algemene vergadering gehouden in het jaar 2015.

Tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder wordt herbenoemd de heer Bartier Yves.

Bartier Yves

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012
ÿþOndernemingsnr : 0430.561.323

Benaming

(voluit) : BARTIER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Driekerkenstraat 130, 8501 BISSEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte r, Ontslag - benoeming bestuurder

Uit het verslag van de algemene vergadering dd. 4 juni 2012 blijkt dat het mandaat van mevrouw belaere Els wordt stopgezet vanaf 30/06/2012.

Uit hetzelfde verslag blijkt eveneens dat de heer Bartier Sean-Pierre wonend te 8501 Kortrijk,

Tientjesstraat 3 benoemd wordt als bestuurder. Zijn mandaat gaat in op 1/7/2012 en komt te vervallen op de

algemene vergadering gehouden in het jaar 2015. Zijn mandaat is onbezoldigd.

BARTIER Yves

Gedelegeerd bestuurder

i.tod Waid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

92 -le- 2012

BELGISCH STAATSBLAD

N

fl

IIII NI IIIN IIII

*12139779*

" ~( ~

~4

` P

(((. J4 j

FBCRTBANK KOOPHANDEL Grif#ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.09.2011 11573-0509-017
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.08.2010 10497-0283-016
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 17.07.2009 09449-0367-017
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 15.07.2008 08412-0021-018
24/04/2008 : KO112396
27/07/2007 : KO112396
01/08/2006 : KO112396
02/08/2005 : KO112396
30/07/2004 : KO112396
06/08/2003 : KO112396
16/06/2003 : KO112396
31/07/2002 : KO112396
12/08/1999 : KO112396
20/04/1996 : KO112396
01/01/1989 : KO112396

Coordonnées
BARTIER

Adresse
DRIEKERKENSTRAAT 130 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande