BASTET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASTET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.550.133

Publication

27/01/2014
ÿþF

Ondernemingsnr :0894.550.133

Benaming (voluit) : BASTET

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :8200 Brugge (Sint-Michiels) Zeeweg 155

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : UITKERING DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN! NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDEN-1 STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 231 december 2013, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemener vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "BASTET", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Zeeweg 155, BTW BEI 0894.550.133 - RPR Brugge, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen : Eerste besluit : Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de zaakvoerders.

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 5 december 2013, waarbij de zaakvoerders uiteenzetten] waarom zowel de voorgenomen dividenduitkering evenals de hierna beschreven en door de zaakvoerders voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap. De zaakvoerders hebben verklaard het bijzonder verslag te hebben opgemaakt.

Elkeen van de vennoten heeft erkend vóór de buitengewone algemene

vergadering de dato 23 december 2013 kennis te hebben genomen van dit verslag en geen opmerkingen noch voorbehoud hieromtrent te maken.

Tweede besluit : Uitkering van een dividend.

De vergadering heeft beslist een dividend uit de reeds belaste reserves uit te keren voor een bruto-bedrag van één miljoen driehonderd zesentwintig' duizend tweehonderd euro (1.326.200,00 e), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %) conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zijnde honderd tweeëndertig duizend1 zeshonderd twintig euro (132.620,00 E), bedragende in totaal een netto-1 dividend van één miljoen honderd drieënnegentig duizend vijfhonderd tachtig1 euro (1.193.580,00 e) .

Derde besluit Kennisname en bespreking van het verslag van dei

bedrijfsrevisor.

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag de dato 18 december 2013 opgesteld door de coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelij kheid Vendelanotte Bedrijfsrevisoren, te 8500 Kortrij k,

President Kennedypark 1A, vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEPGEI_EGD

MONITEU

2 0 `0t

LGISCH S

- 2014 op: 0 3 JAN. 2014

griffier.

AATSBLAD

R BELGE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

Griffie

C

Mod 11.1

B

*14026290*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bedrijesrevisor, naar aanleiding van de hierna beschreven inbreng ini

van de hierna beschreven kapitaalverhoging.

dit verslag luidt letterlijk als volgt:"

vergadering op 23 december 2013 zal beslist; uit te keren ten belope van 1.326.200, 00 EUR' door te voeren bij Bastet BVBA middels een ten bedrage van 1.193.580,00 EURI Anne Carlier, conform artikel 537;

van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. i

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde; kapitaalverhoging door inbreng in natura in Bastet BVBA, welke beantwoordt; aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van= Vennootschappen. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij,i ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolasl Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat :

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door;

het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering

van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde, van 1.193.580,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden. Bovenvermeld oordeel enkel van toepassing is als voldaan wordt aan del opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de buitengewone algemene vergadering van 23 december; 2013.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een; stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transacties

beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet. i

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat= een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de= verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"! is

van het Wetboek van!

natura, alsmede Het besluit van 1"7. BESLUIT

Op de buitengewone algemene worden om een bruto-dividend en om een kapitaalverhoging inbreng in natura van netto-dividenden door de heer Dirk Spillebeen en mevrouw

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313

Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in natura,

rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB, en is uitsluitend

bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Bastet BVBA die de

kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor

andere doeleinden.

Kortrijk, 18 december 2013

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

r Voor-behàWen aan het

`~~erEs7i

Staatsblad

Luik B - vervolg

Elkeen van de vennoten heeft erkend vóór de buitengewone algemene vergadering de dato 23 december 2013 kennis te hebben genomen van dit verslag en geen opmerkingen noch voorbehoud hieromtrent te maken.

vierde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

a) Besluit

De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap in het kader van artikel 537 WIB te verhogen als volgt:

Een verhoging van het kapitaal door beide vennoten, elk ten belope van de helft, ten bedrage van in het totaal één miljoen honderd drieënnegentig duizend vijfhonderd tachtig euro (1.193.580,00 £), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

b) Verwezenlijking van de inbreng in natura.

Op de kapitaalverhoging van één miljoen honderd drieënnegentig duizend vijfhonderd tachtig euro (1.193.580,00 £) werd ingeschreven als volgt: - door de heer Dirk Spillebeen, voornoemd, door inbreng van de vordering tot uitbetaling van het dividend van vijfhonderd zesennegentig duizend zevenhonderd negentig euro (596.790,00 £), dat hem toegekend werd bij voormelde beslissing van onderhavige buitengewone algemene vergadering. -- door mevrouw Anne Carlier, voornoemd, door inbreng van de vordering tot uitbetaling van het dividend van vijfhonderd zesennegentig duizend zevenhonderd negentig euro (596.790,00 e), dat haar toegekend werd bij voormelde beslissing van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

c) Vaststelling dat de kapitaalverhoging in natura verwezenlijkt is.

De vergadering heeft vastgesteld en notaris Steven Eieuws te Brugge verzocht te akteren dat ingevolge voornoemd besluit de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van negenhonderdduizendl euro (900.000,00 £) op twee miljoen drieënnegentigduizend vijfhonderd tachtig euro (2.093.580,00 £) werd gebracht, vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van een/ driehonderd tachtig duizend driehonderd tachtigste (1/380ste) van het kapitaal.

vmjjde besluit: Vaststelling dat de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor uitgaan van de juiste premissen en dat de erin opgenomen opschortende voorwaarden vervuld werden

De vergadering heeft beslist dat voormelde verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor uitgaan van de juiste premissen, en de erin opgenomen opschortende voorwaarden vervuld werden.

zesde besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

De vergadering heeft beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg :

" artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen drieënnegentigduizend

vijfhonderd tachtig euro (2.093.580,00 £).

Het bestaat tot beloop van één miljoen honderd drieënnegentig duizend

vijfhonderd tachtig euro (1.193.580,00 £) uit kapitaal dat ingebracht werd met toepassing van artikel 537 WIB, zoals blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 23 december 2013.

I Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) op naam, die elk een/ driehonderd tachtigste (1/380ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.". Zevende besluit : Uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering heeft alle bevoegdheden aan de zaakvoerders verleend met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van lde roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het,

Voor-

behbuilen

aan het

Bergreet

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur b

' Voor-beheigen aan het

~~érgisc~t

Staatsblad

\

J

Luik B - vervolg

;tussentijdse dividend, en voor de coordinatie van de statuten. 3

1De vergadering heeft volmacht verleend aan de besloten vennootschap met' ;beperkte aansprakelijkheid Waterpoel te 8560 Wevelgem, Waterpoel 8 en haar] ;aangestelden, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten bijl ;fiscale, sociaalrechtelijke en overige administratieve overheden af tel

;handelen.

1 I 1

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTTDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

1

ISteven Fieuws, notaris.

lAlsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende

,notaris op 23.12.2013

l* een kopie van de gecoördineerde statuten na 23.12.2013

ç* verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.08.2013 13569-0139-017
05/11/2012
ÿþ Mod 11.1

mie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHIIJIIHI V~~I II IIII IVI

*13199884*

Ondernemingsnr : 0894.550.133

Benaming (voluit) : BASTET (verkort):

r+ `

FtE~{ ITBïli:t{ VrmiY.oQPI-i:?idDEL ï

BRIJ5iM BruGGe)

op: e - Griffib

-1-3-10~~fi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Zeeweg 155, 8200 Brugge (Sint Michiels)

Onderwerp(en) akte : kapitaalvermindering  wijziging statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge op 12 oktober 2012, alsnog te registreren, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

KAPITAALVERMINDERING

De vergadering heeft beslist tot kapitaalvermindering met één miljoen euro (1.000.000,00 £) om het kapitaal te brengen op negenhonderdduizend euro (900.000,00 e), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling in geld van het werkelijk gestort kapitaal ten belope van 1.000.000,00 EUR, pro rata het aandelenbezit in de vennootschap.

De beslissing aangaande voornoemd agendapunt werd genomen met inachtname van de in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen gestelde termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit van kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, als volgt: Binnen de drie maanden na onderhavig besluit tot kapitaalvermindering, zal aan de aandeelhouders per aandeel een bedrag van 2.631,5789 euro, of 1.000.000,00 e voor alle 380 aandelen worden terugbetaald.

STATUTENWIJZIGING

De vergadering heeft beslist het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen door het aannemen van volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdduizend euro (900.000,00). Het is verdeeld in driehonderdtachtig aandelen op naam, die elk één/diiehonderdtachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Samen hiermede neergelegd :

* expeditie akte dd. 12.10.2012,

* coordinatie van de statuten.

STEVEN FIEUWS, notaris te Brugge.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.08.2012 12422-0392-017
17/11/2011
ÿþ Lqi Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; ..~~ .. ~ r

e.-' ~" %'v~t~tCn~ tz' ~ (~ .

i~~il"~'! ~ r ~~~-~tia,~ :~.\

~EC}IT8~1'( VAN +COd15i1ÁN~7~L f -. ;BRUGëk ofrilrli'rlg art3go

i,...44

ô

~+p. 4 Nfl r,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0894.550.133

Benaming :

(voluit): BASTET

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Zeeweg 155, 8200 Brugge (Sint Michiels)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering  wijziging statuten.

agendapunt zal worden genomen met het Wetboek van vennootschappen bekendmaking van het besluit vang kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, als volgt: I

Binnen de vier maanden na onderhavig besluit tot kapitaalvermindering, zal aan de aandeelhouders per aandeel een bedrag van, 1.650,00 euro, of 627.000,00 voor alle 380 aandelen worden terugbetaald.

Het saldo van de kapitaalvermindering, hetzij een bedrag 3.350,00 euro per aandeel of 1.273.000,00 voor alle 380 aandelen, zal overgeboekt worden naar een schuld aan de aandeelhouders op lange termijn, die gespreid over 10 jaar door 120 mensualiteiten afgelost wordt, met een intrest vang 5,5 %. De eerste mensualiteit zal betaald worden op de eerste dag na het verstrijken van drie maanden na de publicatie in het Belgisch Staatsblad van de kapitaalsvermindering.

STATUTENWIJZIGING

Wijziging van het artikel vijf (5) van de statuten door het aannemen van volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen;

negenhonderdduizend euro (1.900.000,00). Het is verdeeld in

driehonderdtachtig aandelen op naam, die elk één/driehonderdtachtigste vang het kapitaal vertegenwoordigen.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

L_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Steven Fieuws te Brugge

op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, alsnog te registreren, dat

met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen : KAPITAALVERMINDERING

De vergadering heeft beslist tot kapitaalvermindering met één miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000,00) om het kapitaal te brengen op één miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling in geld van het werkelijk gestort kapitaal ten belope van 1.900.000,00 EUR, pro rata het aandelenbezit in de vennootschap.

De beslissing aangaande voornoemd inachtname van de in artikel 317 van gestelde termijn van twee maanden na de

Voorbehouden

aan het Ireg15Ct1 StaaEsbfad

Luik B - vervolg

Samen hiermede neergelegd :

* expeditie akte dd. 27.10.2011,

* coordinatie van de statuten.

STEVEN ETEUWS, notaris te Brugge.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 11.10.2011 11578-0399-016
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10523-0584-016
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15560-0581-017
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0430-016

Coordonnées
BASTET

Adresse
ZEEWEG 155 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande