BASTIN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASTIN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.806.717

Publication

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0336-009
14/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11304443*

Neergelegd

12-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0837806717

(voluit) : BASTIN CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8310 Brugge (Sint-Kruis), Zoete Inval 11

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte-oprichting verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op vier juli tweeduizend elf,

nog niet geregistreerd, dat:

De Heer BASTIN Stefaan Lorenzo Willy, geboren te Oostende op 12 november 1981, wonende te 8310

Brugge (Sint-Kruis), Zoete Inval 11, ongehuwd;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn

samengesteld als volgt:

Artikel één.

De vennootschap draagt de naam "BASTIN CONSULTING en neemt de vorm aan van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Zoete Inval 11, met gevolg dat het

vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, in binnen- en buitenland:

- Het verlenen van diensten op het domein van de informatica, met name de verkoop, levering, installatie,

integratie, onderhoud en ondersteuning van hardware, software en aanverwante diensten, inzonderheid:

" Het verlenen van advies en consultancy op het vlak van informatietechnologie en -toepassingen:

" Opleiding, training en implementatie- en projectbegeleiding van software- en informaticatoepassingen;

" Het voorzien van een helpdesk en het leveren van support op de software- en informaticatoepassingen;

" Outsourcing van informatici.

- De aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van hardware. Dit bevat onder meer maar niet beperkend de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, klein- en groothandel, installatie en herstellen van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

- De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

- De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo s, grafisch materiaal, zowel hardware als software. - Het opstellen, programmeren, kopen en verkopen, import en export, huren en verhuren, installeren, updaten, testen en herstellen van al dan niet zelf ontwikkelde standaard- als maatwerksoftware op welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

informatiedrager ook, voor onder meer doch zonder limitatief te zijn, retail, distributie, informatieverwerking, ...

- Het optreden als internetprovider en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met informatieverwerking en telecommunicatie.

- Het aanbieden van diensten en goederen via elektronische en aanverwante informatiewegen.

- De studie en ontwikkeling van computerprogramma s in het algemeen, van technieken voor gegevensverwerking en van beheerssystemen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding, het geven van lessen, colleges en cursussen aan bedrijven, privé-personen en instellingen in verband met de hiervoor genoemde activiteiten.

- Het verstrekken van alle vormen van adviezen en prestaties aan gespecialiseerde ondernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van management, marketing en administratie of andere.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. - Het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord in eigen beheer, in coproductie met derden of in opdracht van derden. Het commercialiseren en uitbouwen van allerhande attracties en manifestaties. Alle dienstbetoon dat rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met de sector van entertainment.

- Het uitwerken en commercialiseren van organisatieprojecten, demonstraties, voordrachten, jaarbeurzen, salons, markten, concerten.

II. Algemene activiteiten.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor een onbeperkte duur.

Artikel vijf.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst in speciën en afbetaald bij de oprichting voor tenminste één/derde (1/3de). De deponering werd verricht bij Fortis Bank.

Artikel negen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Bijgevolg heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel elf.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van het college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber "ad hoc".

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk waarvan hierboven sprake.

Artikel twaalf.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen.

Artikel vijftien.

1. De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u).

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De Algemene Vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de Algemene Vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

2. De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen te worden gehouden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

3. Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene

Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen voor de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1)vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel zestien.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel negentien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel éénentwintig.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent (5%) voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. De voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijk reserve, die aldus deze reserve op minder zou brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf procent (5%) op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo van de winst.

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijk aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel drieëntwintig.

De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen.

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering, kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. Artikel vierentwintig.

Ingeval van ontbinding, zal de vereffening door de zaakvoerders verwezenlijkt worden, ten ware de Algemene Vergadering der vennoten een of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De machten van de Algemene Vergadering blijven behouden gedurende de vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten gelijk verdeeld worden volgens het aantal van hun respectievelijke aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN.

Als overgangsmaatregel zal:- het eerste boekjaar aanvangen op 4 juli 2011 en een einde nemen op 31 december 2012; - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2013. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting hebben de vennoten, handelend als Bijzondere Algemene Vergadering, beslist aan te stellen als niet-statutair Zaakvoerder, de Heer Stefaan BASTIN, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Deze opdracht wordt verleend voor onbepaald duur. Zijn opdracht is onbezoldigd. Er wordt geen commissaris-revisor benoemd.

Benoeming lasthebber: De zaakvoerders stellen de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name CVBA  VAN REYBROUCK  ACCOUNTANTS & TAX CONSULTANTS , te Oostkamp, Legeweg 157 G.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd.

Een expeditie van de akte-oprichting de dato 4 juli 2011.

(Notaris Henry Van Caillie)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de âkze NEERGELEGD

OMM

Griffie Rechtbank Koophandel 111 AUG 2015

Gent Afdeling Brugge ar í fler

Voo behou aan I Belgi: Staats

Ondernemingsnr : 0837.806.717

Benaming

(voluit) : BASTIN CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Zoete Inval 11, 8310 Brugge (Sint-Kruis) (volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd 20/07/2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar Hazenpootstraat 3, 8200 Sint-Andries.

Bastin Stefaan Zaakvoerder

R

Bijragen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 18.08.2015 15439-0044-008
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0138-012

Coordonnées
BASTIN CONSULTING

Adresse
HAZENPOOTSTRAAT 3 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande