BASY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.591.857

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.11.2013, NGL 27.02.2014 14050-0333-010
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 25.11.2014, NGL 19.12.2014 14696-0162-010
02/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12302463*

Neergelegd

27-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845591857

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): BASY

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8210 Zedelgem, Stroelputstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op zevenentwintig november tweeduizend

en twaalf, eerstdaags te registreren op het tweede registratiekantoor van Brugge, blijkt de oprichting

der BVBA "BASY"

1.VENNOTEN :

1. De Heer MEYERS Bart Gerard José, geboren te Brugge op twaalf december duizend

negenhonderdvierenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Stroelputstraat 9.

Hij heeft rijksregisternummer 741212-107-07.

En zijn echtgenote

2. Mevrouw VERTÉ Sylvie Petra Fabienne, geboren te Brugge op negenentwintig augustus duizend negenhonderdvijfenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Stroelputstraat 9.

Zij heeft rijksregisternummer 750829-010-72.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden, zo verklaard.

2.NAAM en VORM: "BASY", BVBA;

3.ZETEL: Zedelgem, Stroelputstraat 9

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Het leveren van diensten als IT consultant/expert/management in de ruimste zin van het woord. Het verlenen van diensten inzake hard- en software. Het uitvoeren van het onderhoud hiervan en alle mogelijke herstellingen. Het installeren en programmeren inzake software, hardware, computers, printer, ...

Het leveren van alle mogelijke internetdiensten: ontwikkelen websites zowel grafisch en technisch, on-line marketing en promotie, consultancy en advies, aan- en verkoop internet tools, software en outsourcing en alle mogelijke randactiviteiten.

De handel in hard- en software in de ruimste zin van het woord.

Het geven van alle mogelijke management, beheer en consulting adviezen. Dit op het gebied van IT; HR, marketing, productie, financiën, administratie en commercieel beheer. Het uitvoeren van alle mogelijke opdrachten inzake administratie, HR, beheer, financiën, aan en verkoop. Het waarnemen van alle mogelijke bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefen van mandaten en functie in ander ondernemingen, het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het uitvoeren van verkoopsopdrachten en diensten opdrachten binnenin de retail, IT of internetprojecten. Dit via een vaste vergoeding per uur of per verkoop/dienst, met of zonder commissie op deze verkoop.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het leveren van alle mogelijke internetdiensten. De elektronische handel, verkoop van goederen of diensten via het internet in alle mogelijke vormen. Het verlenen van alle diensten aangaande internet.

De handel in producten in de ruimste zin van het oord: aan en verkoop, import als export, groothandel als kleinhandel.

Het organiseren van events, evenementen, beurzen, bedrijfs-events, seminars, voordrachten voor particulieren, zelfstandigen, derden.

Het verzorgen van seminars en voordrachten, het lesgeven en organiseren van alle mogelijk voordrachten en cursussen in de ruimste zin van het woord.

Het leveren van diensten inzake pyschologische begeleiding en personal coaching in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en de modaliteiten die haar het best schijnen.

II. In België en in het buitenland uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur  en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te

richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of

ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

III. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:-

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren ,vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden ; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaanemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes december negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs  en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist. Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.SAMENSTELLING : 1) De Heer MEYERS Bart, voornoemd, duizend zeshonderd vierenzeventig (1.674) aandelen zonder nominale waarde of zestienduizend zevenhonderd veertig euro: 16.740,00 «

2) Mevrouw VERTÉ Sylvie, voornoemd, honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale

waarde of duizend achthonderd zestig euro: 1.860,00 «

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dat het maatschappelijk kapitaal op heden is gestort tot beloop van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) hetzij door :

A. De Heer MEYERS Bart, voornoemd, ten bedrage van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 euro),

B. Mevrouw VERTÉ Sylvie, voornoemd, ten bedrage van zeshonderd twintig euro (620,00 euro) 8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand november om 11 uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand november van het jaar tweeduizend dertien om 11 uur.

10.JAARREKENING : Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot dertig juni tweeduizend dertien.

11.BENOEMING : Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De Heer MEYERS Bart, wonende te 8210 Zedelgem, Stroelputstraat 9; voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaren dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de oprichters en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  SINNAEVE ACCOUTING EN CONSULTING , met zetel te 8210 Zedelgem, Groenestraat 92, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. Zevenentwintig april tweeduizend en twaalf, eensluidend uittreksel

Luik B - Vervolg

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.11.2015, NGL 17.12.2015 15692-0364-009

Coordonnées
BASY

Adresse
STROELPUTSTRAAT 9 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande