BATTERY STREET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BATTERY STREET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 830.565.864

Publication

12/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

MONITE

05 -

BELGISCH

1111111111101

Ondernemingsnr : 0830.566.864

Benaming

(voluit): BATTERY STREET

(verkort) :

NEERGELEGD

2 8 OKT. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Ge l* KORTRUK

JR BELGE

[i1- 2015 áTAATSBu



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8540 DEERLIJK, NIJVERHEIDSLAAN +50

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een akte ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening verleden op 9 OKTOBER' 2014 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de, buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BATTERY STREET, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

I .Kennisname van:

-het verslag door de raad van bestuur waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van del vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op eenendertig augustus tweeduizend veertien.

-Verslag de dato acht oktober tweeduizend veertien door Vandelanotte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.. CVBA vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur..

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

,r( )

9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het: bestuursorgaan van BATTERY STREET NV een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 31 augustus 2014,

Deze staat toont een balanstotaal en netto-actief van 673.411,19 EUR, In toepassing van artikel 181 van het; Wetboek van Vennootschappen werd deze staat opgemaakt in discontinuïteit.

Het is ons onmogelijk om een uitspraak te doen over een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, BTW, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en onder voorbehoud van bovenstaande opmerking, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de, controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld: dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Kortrijk, 8 oktober 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren BV vvv CVBA

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor

( .)

De vergadering maakt geen opmerking op de voormelde verslagen. Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet. De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Op da iwatste btz. van Luik E vermelden . Recto - Naam en hocdanighard van de FnstrurxenPercnda notaris, -,rare de perso o)n(en)

bevoegd rd ,htsC,ermdn ten aanzien van derden te vertegenwoordig

Verso " Naam handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

j

Voorbehouden aan het Belgisch b " Staatsblad

'2. De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan -de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, § 5 van het Wet-boek van Vennootschappen.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen schulden ten aanzien van derden overeenkomstig de staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor, hiervoor aangehaald, zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en beslui-ten met eenparigheid van stemmen;

4.

cie terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden zijn ten aanzien van derden luidens de staat van activa en passive, en luidens het verslag van de bedrijfsrevisor beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

3. lDe vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

4. De aandeelhouders, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap is het mandaat van bestuurder , van:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE SOETE INVEST te 8700 Tielt Stationstraat 58, RPR 0891.162.754, alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de Heer DE SOETE Alexander Herman Trees, voornoemd,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WEYME INVEST te 8560 Wevelgem (Gullegem) Torrestraat 108, RPR 0891.076.345, alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de Heer WEYME Hans Marie Anna Adelin, voornoemd

beëindigd.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan voormelde bestuurders, voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder van de vennootschap tot op heden.

5. De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neerge-legd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres:

-Op de maatschappelijke zetel van de "BATTERY SUPPLIES" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan +50.

6. De vergadering verleent

a) de zaakvoerders alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren,

b) de notaris de bevoegheid tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten en de machtiging tot de neerlegging bij de rechtbank van koophandel en

c) aan 'Lievens&Co', met zetel te 8200 Brugge, Wittemolenstraat 47, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke administratieve formaliteiten te verrichten met inbegrip van de eventuele aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en de wijzigingen bij het handelsregister.

d) volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan 1/ de heer Freddy Etienne NEYRINCK voornoemd, 2/ 'FYNCK VISION' bvba, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo tilt te keren aan de aandeelhouders en de uitvoering van de fiscale afhandeling.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte ontbinding d.d. 9 oktober 2014

- kopie verslag van de raad van bestuur

verslag van de bedrijfsrevisor

op de laatste blz van Luik B vesmelden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. betzq ,-an de perso(o)rs(en) bevoegd de rectt;sppersoon tan aanzien van derden te vertogen -raatdigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0068-036
29/01/2013
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8540 DEERLIJK, NIJVERHEIDSLAAN +50

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 20 december 2012 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thane Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de NV BATTERY STREET, met zetel te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan +50, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder nummer 0830.565.864, en voor de BTW nummer BE 830.565.864, opgericht krachtens akte verleden voor Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem op 18 oktober 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 november 2010, onder nummer 10161823, waarvan de statuten tot op heden nog niet werden gewijzigd,

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato 30 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna, onder nummer 12101487,

onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Kapitaalverhoging met ¬ 500.000,00, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van ¬ 250.000,00 tot ¬ 750.000,00.

Beslissing dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door Inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 2.000 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zef onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van ¬ 250,00 per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van 100 %.

2. En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

3. 1.Vervolgens hebben 'BATTERY SUPPLIES" Naamloze Vennootschap, en "BATTERY SUPPLIES (France)", een vereenvoudigde Naamloze Vennootschap met één vennoot (Société par Actions Simplifiée Unipersonnelle) naar Frans recht, aandeelhouders voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «BATTERY STREET», en in te schrijven op de 2.000 nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van ¬ 250,00 per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

 "BATTERY SUPPLIES" NV, gevestigd te 8540 Deerlijk, Nijverheidslaan +50, ingeschreven in het RPR te Kortrijk onder het nummer BTW BE 0465255.946 aandeelhouder voormeld, ten belope van 1.980 kapitaalaandelen;

 BATTERY SUPPLIES (France)", een vereenvoudigde NV met één vennoot (Société par Actions Simplifiée Unipersonnelle) naar Frans recht, ingeschreven bij de Registre du Commerce et des Sociétés onder de referte 501 911 002 RCS Roubaix-Tourcoing, De maatschappelijke zetel is gevestigd te Frankrijk, 59150 WA1TRELOS, 184 rue Jean Baptiste Lebas, aandeelhouder voormeld, ten belope van 20 kapitaalaandelen,

2.De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering erkend dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van 100 %. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van ¬ 500.000,00.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het W. Venn. gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 november 2012, dat in het dossier van de werkende Notaris bewaard zal blijven.

4. Akteneming van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 500.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 750.000, vertegenwoordigd dcor 3.000 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

5. Beslissing artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 13016552*

MONITEUR BLLi;

16 -of- zat3

.. ELGISCH S TAAT ; ,Bi

Ondernemingsar : 0830.565.864 Benaming

(voluit) : BATTERY STREET (verkort) :

V1 behi aar Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Voor; " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijftigduizend euro (750.000,00 EUR),

Wiciuàlen aan het Belgisch Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

Staatsblad éénldrieduizendste (113.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."



Voor eensluidend ontledend uittreksel: (get.) Luc de MOelenaere, Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal d.d. 20 december 2012

-Gecoördineerde tekst van de statuten



Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 31.07.2012 12377-0576-034
06/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0830.565.864

Benaming

(voluit) : BATTERY STREET

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lindestraat 89a, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur gehouden op 30 maart 2012 blijkt dat er beslist werd om de zetel van de vennootschap met ingang van 17 mei 2012 naar het volgende adres te verplaatsen:

Nijverheidslaan +50

8540 Deerlijk

Gedaan te Waregem, op 30 maart 2012.

Getekend;

De BVBA DE SOETE INVEST, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alexander De

Soete

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.11!1,M111110111

V beh aa Bel Staa

NEERGELEGD

25. 05, 7C12

I=tECNTBA",'h OPI" tANDEL

>r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BATTERY STREET

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN +50 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande