BAUHAUS REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAUHAUS REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.474.134

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14225-0193-014
19/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llhlllIHhI *ia9CsIaaIIsI* III

bel

a.

BE

Sta

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BAUHAUS REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid

Zetel : Markiezinweg 2, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwem akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris met standplaats te De Panne, de dato 5 oktober 2012 "ter registratie aangeboden" dat

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BRICKS CONSTRUCT", met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Nieuwpoortlaan 29, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0892.176.702. en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFEVER KRISTOF", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Markiezinweg 2, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0826.443.166., een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "BAUHAUS REAL ESTATE", hebben opgericht zoals hierna omschreven, waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 8670 Koksijde, Markiezinweg 2.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in DRIEHONDERD (300) aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/DRIEHONDERDSTE (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en is volledig volgestort als volgt

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BRICKS CONSTRUCT', voornoemd sub 1, tekent in op de som van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00) welke zij volledig heeft -volgestort op heden.

In ruil hiervoor ontvangt zij HONDERDVIJFTIG (150) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/DRIEHONDERDSTE (1/300ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFEVER KRISTOF", voornoemd sub 2, tekent in op de som van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00) welke zij volledig heeft volgestort op heden.

In ruil hiervoor ontvangt zij HONDERDVIJFTIG (150) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder ÉÉN/DRIEHONDERDSTE (1/300ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voormelde bedragen werden bij overschrijving gedeponeerd bij "KBC BANK", kantoor De Panne, op een bijzondere rekening met nummer 3E25 7380 3647 8082, geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BAUHAUS REAL ESTATE", in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling de dato 29 september 2012.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt, alhier letterlijk geciteerd

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM:

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt: "BAUHAUS REAL ESTATE". ARTIKEL TWEE - ZETEL;

De zetel is gevestigd te 8670 Koksijde, Markiezinweg 2.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel:

1.Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name ; de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

0 n 9 Lt I. Lt ;(.%4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

roerende en onroerende goederen, onder meer opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

2.De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

3.De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1 en 2. 4.Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

7.Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord

8.Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9.Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden, dit alles in de ruimste zin.

10.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

12.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijk zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op ander wijze.

13.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben) of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen. vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op bet even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

ARTIKEL VIER - DUUR :

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

TITEL Il. KAPITAAL,

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in DRIEHONDERD (300) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder EEN/DRIEHONDERDSTE (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig dé bepalingen van de wet.

TITEL III. AANDELEN EN OBLIGATIES

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN:

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

ARTIKEL ZEVEN  VOORKOOPREGELING

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

ARTIKEL ZEVEN BIS  ONDEELBAARHEID VAN AANDELEN

A" RTIKEL ZEVEN TER  UITGIFTE OBLIGATIES

Uitgifte van obligaties op naam is mogelijk en dit conform de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel ACHT - AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

ARTIKEL NEGEN  OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Tª% ITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL TIEN - BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

1"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij anders bepaald door de Algemene Vergadering wordt het mandaat van de zaakvoeder kosteloos uitgeoefend.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

- Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder.wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

ARTIKEL ELF - BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER:

De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap, behoudens de beperkingen opgenomen in het kader van hun benoeming.

De algemene bestuursbevoegdheid in hoofde van de zaakvoerder(s), zoals hiervoor beschreven, wordt beperkt als volgt :

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd om besluiten te nemen met éénparigheid van stemmen over deelneming in andere ondernemingen, over de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor rekening van de vennootschap waarvan de waarde meer bedraagt dan VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00), over het aangaan van leningen al dan niet met hypotheek, alsmede over het sluiten van verzeke ri ngscontraoten.

Deze beperkingen kunnen in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ARTIKEL TWAALF - VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

De algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid in hoofde van de zaakvoerder(s), zoals hiervoor beschreven, wordt beperkt als volgt :

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap tegenover derden verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) overschrijdt, is er een besluit van de Algemene Vergadering noodzakelijk, dewelke werd genomen met éénparigheid van stemmen.

Deze beperkingen kunnen in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden,

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke hij/zij optreden.

ARTIKEL DERTIEN- VOLMACHTEN :

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN - BIJEENKOMST - OPROEPING :

Ieder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur in de voormiddag moet een jaarvergadering gehouden worden, in de zetel van de vennootschap, behoudens anders vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden,

ARTIKEL VIJFTIEN - STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING:

TITEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR :

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van dat jaar afgesloten.

ARTIKEL ZEVENTIEN - WINSTBESTEDING :

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst,

zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke

voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in

aanmerking komend bedrag.

Bij gebrek aan meerderheid over de aanwendig van -dit saldo wordt de zeventig procent (70%) van de te

bestemmen winst uitgekeerd onder de vorm van dividend en wordt dertig procent (30%) gereserveerd.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ACHTTIEN -- ONTBINDING en VEREFFENING

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen

over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van

ontbinding en vereffening verlopen als hierna omschreven.

. , ,1''. º% ONTBINDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge ` Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder of het college van

zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vôôr de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

TITEL VIII. ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL NEGENTIEN - GESCHILLENBESLECHTING:

ARTIKEL TWINTIG -WETTELIJKE BEPALINGEN :

ARTIKEL EENENTWINTIG - WOONSTKEUZE

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Artikel A - Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduize nd en

veertien om tien uur in de voormiddag, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de

oproepingsbrief.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend

en dertien.

Artikel B  Benoeming van zaakvoerder en commissaris

Vervolgens hebben de oprichters unaniem beslist als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur te

benoemen:

, Vdacir-behouden aan hete Belgisch Staafsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEVAN INVEST", met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Nieuwpoortiaan 29.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0873.155.891.

De zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEVAN INVEST, heeft bij niet gedateerd besluit de Heer Steve DEGR1ECK, wonende te 8660 De Panne, Marktlaan 42 bus 101, aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEVAN INVEST voor de uitoefening van het zaakvoerderschap van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DEVAN INVEST in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BAUHAUS REAL ESTATE, ingeval de Besloten Vennootschap. met Beperkte Aansprakelijkheid DEVAN INVEST tot zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BAUHAUS REAL ESTATE zou worden aangesteld.

2.0e Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEFEVER KRISTOF", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Markiezinweg 2.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0826.443.166.

De zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LEFEVER KRISTOF, heeft bij afzonderlijk besluit van heden de heer Kristof LEFEVER aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LEFEVER KRISTOF voor de uitoefening van het zaakvoerderschap van cie Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LEFEVER KRISTOF in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BAUHAUS REAL ESTATE, ingeval de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LEFEVER KRISTOF tot zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BAUHAUS REAL ESTATE zou worden aangesteld.

De oprichters beslissen voorlopig geen commissaris te benoemen.

Artikel C  volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name kantoor "Blondeau & Partners", Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, kantoorhoudend te 8970 Poperinge, Casselstraat 55,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Meester Serge Van Damme,

Notaris te De Panne

werden tevens neergelegd

* gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte dd. 05,10.2012

* bankattest KBC BANK dd. 29,09.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 23.06.2015 15210-0149-014

Coordonnées
BAUHAUS REAL ESTATE

Adresse
MARKIEZINWEG 2 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande