BC MANAGING

Société en commandite simple


Dénomination : BC MANAGING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 811.931.273

Publication

04/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~~~W-" ~.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ i<EPt,~

111111110111

Ondernerningsnr :. 0811.931.273

Benaming

(voluit) : BC MANAGING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGGESTRAAT 1, 8980 PASSENDALE

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING COMM. V. Heden, op 29 december 2013, zijn samengekomen te Zonnebeke  Passendale

Verschijning van de partijen

Is bijeengekomen:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "BC managing", met zetel gevestigd te Bruggestraat 1, 8980 Zonnebeke  Passendale, ondernemingsnummer 0811.931.273, RPR leper.

Opgericht blijkens onderhandse akte op 4 mei 2009, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad vare 5 juni 2009, onder nummer 20090605/0078535.

De statuten werden sedertdien nog niet gewijzigd, zo de hierna vermelde vennoten verklaren,

Samenstelling van de vergadering:

1.De Heer Bart Claeys, geboren te Roeselare op 13 maart 1969, rijksregistemummer 69.03.13-373.28, identiteitskaartnummer 590-2782813-06, wonende te Bruggestraat 1, 8980 Passendale, gehuwd met Ingeborg: Desmet onder het wettelijk stelsel;

die verklaart, eigenaar te zijn van vijfhonderd (500) aandelen van de vennootschap en die verklaart beherend vennoot van vijfhonderd (500) aandelen te zijn.

2.Mevrouw Ingeborg Desmet, geboren te leper op 8 juli 1968, rijksregisternummer 68.07.08-282.82, identiteitskaartnummer 590-2643243-19, wonende te Bruggestraat 1, 8980 Passendale, gehuwd met Bart. Claeys onder het wettelijk stelsel;

die verklaart, eigenaar te zijn van vijfhonderd (500) aandelen van de vennootschap en die verklaart beherend vennoot van vierhonderdvijftig (450) aandelen en stille vennoot van vijftig (50) aandelen te zijn.

Voornoemde verschijnende partijen, alhier tegenwoordig zoals gezegd, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde gewone commanditaire vennootschap "BC managing", zijnde duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hem niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

Huidige samenstelling van het bestuursorgaan van de vennootschap

" Blijkens voormelde oprichtingsakte werd de heer Bart Claeys, beherend vennoot, hogergenoemd, benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vennoten zetten uiteen en de vergadering erkent: dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te. beraadslagen over volgende agenda:

Agenda van de vergadering

1.Kapitaalverhoging met vierennegentigduizend honderdveertig euro (94,140,00 ¬ ), om het kapitaal te. brengen van duizend euro (1.000,00 ¬ ) op vijfennegentigduizend honderdveertig euro (95140,00 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- 2.Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), met behoud van het maatschappelijk doel.

behouden aan het Belgisch 3.Volmacht coördinatie statuten

Staatsblad 4.Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen -- volmacht.

Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 16 december 2013, werd beslist aan de vennoten een dividend uit te keren afkomstig uit de belaste reserves van de vennootschap zoals deze voorkomen op de jaarrekening, goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten op 21 juni 2013.

Het uitgekeerd dividend bedroeg honderdenvierduizend zeshonderd euro (104.600,00 ¬ ), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde tienduizend vierhonderdzestig euro (10.460,00 ¬ ), totaal vierennegentigduizend honderdveertig euro (94.140,00¬ ) netto-dividend.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

Punt 1: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

De vergadering beslist, met toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierennegentigduizend honderdveertig euro (94.140,00 ¬ ), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 ¬ ) op vijfennegentigduizend honderdveertig euro (95.140,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Tot bewijs van deze betaling hebben de vennoten een bewijs van overschrijving voorgelegd, waaruit blijkt dat de som van vierennegentigduizend honderdveertig euro (94.140,00 ¬ ) gestort is op de bankrekening geopend op naam van de vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van vijfennegentig duizend honderveertig euro (95.140,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 2: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

Artikel 5:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfennegentigduizend honderdveertig euro (95.140,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam zonder nominale waarde.

Punt 3: Volmacht coördinatie statuten

De vergadering verleent aan de zaakvoerder, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 4: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen  volmacht:

- De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing en aanpassing van de statuten.

- De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaaststelling aan de zaakvoerder en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale overheidsdiensten.

Alle partijen hebben onderhandse overeenkomst, opgemaakt in zoveel exemplaren als er partijen zijn, ondertekend.

Zonnebeke - Passendale, 29 december 2013

Dhr. Bart Claeys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BC MANAGING

Adresse
BRUGGESTRAAT 1 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande