BC SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BC SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.027.486

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0056-012
18/04/2014
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uit het verslag van de Bijzondere Algemene vergadering van 15.12.2013 blijkt dat Mevr. Baudoncq Justine, Holstraat 44, 8570 Anzegem onslag neemt als zaakvoerder met ingang van 15.12.2013. Er wordt haar ontlasting verleend voor het gevoerde mandaat.

Cappon Bart

Zaakvoerder

. . . . . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.



BENCEERGELEG 3

2014 -4. 04. 2014

." NK KOOPHAfflieeee

ee, . KORTRIJK

ONITEUR

11 -04-GISCH ST

*14084863*

BEL

Ondernemingsnr : 0833.027.486

Benaming

(voluit) : BC SERVICES

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Holstraat 44, 8570 Anzegem

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 21.03.2013 13067-0594-012
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 22.03.2012 12066-0128-012
01/02/2011
ÿþS

" r

Md 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111q11)1011,111111

Vc behc aan Be%f Staat

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833, o2 , (a)é

Benaming

(voluit) : BC SERVICES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOLSTRAAT 44, 8570 ANZEGEM

Onderwerp akte :

OPRICHTING BC SERVICES

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem op 7 JANUARI 2011 ter registratie aangeboden, dat hierna vernielde persoon een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1° De heer CAPPON BART, geboren te Kortrijk op twintig december negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8570 Anzegem, Holstraat 44.

2° Mevrouw BAUDONCQ Justine Godelieve, geboren te Waregem op dertig september negentienhonderd zesentachtig, wonende te 8570 Anzegem, Holstraat 44.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract.

INBRENG IN GELD

Comparanten verklaren en erkennen dat één/derde van het kapitaal volstort is: door de heer CAPPON Bart voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend ; door mevrouw BAUDONCQ Justine voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 ¬ ) vôôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 738-0320833-76 bij de naamlo-'ze vennootschap KBC Bank te Beveren-Leie de dato zes januari tweeduizend en elf.

STATUTEN

Artikel I Naam De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "BC Services"....

Artikel 3 Zetel De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Holstraat 44. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de zaakvoerders, rekening houdend met de taalwetgeving terzake. Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, bijhuizen, agentscha-'epen, depothuizen of comptoirs oprichten.

Artikel 4 Doel De vennootschap heeft tot doel: 1° Het verstrekken van advies aan ondernemingen op organisatorisch, technisch en industrieel vlak; 2° De ontwikkeling en implementatie van productiesystemen, van software en informaticasystemen; 3° De aan- en verkoop van hard- en software; 4° Tussenpersoon in de handel; 5° Aan- en verkoop, huur en verhuur van materialen, machines en toebehoren; 6° Handel en tussenpersoon in de handel in telecommunicatieapparatuur en toebehoren; 7° Managementactiviteiten; 8° Holding activiteiten; 9° Beheer (aankoop, verkoop, huur, verhuur, inrichting) van eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap heeft verder tot doel: Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, '. administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. Het besturen van. vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Het ter beschikking stellen van. eigen personeel tegen vergoeding aan private en rechtspersonen. In het algemeen zal de vennootschap alle. roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haart. doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere! _wijze in ,alle.. vennootschappen,. _ondernemingen,. .beroepsverenigingen «of_ «groepe ringen,_ _bestaande . of..op _te! Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

" richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Artikel 5 Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde....

Artikel 13 Benoeming - Ontslag De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Artikel 14  Bestuur De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt : (a) alle verrichtingen die het bedrag van VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (25.000,00 ¬ ) overschrijden en (b) alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 15 Bijzondere volmachten. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 16 - Strijdig belang. De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven....

Artikel 18 Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand maart om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden. Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19 Bevoegdheid van de gewone en bijzondere algemene vergadering De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissa-'ris(sen), de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 Wetboek van Vennoot-'schappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 22 Vertegenwoordiging van vennoten. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke

vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot....

Artikel 24 Stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst....

Artikel 29 Boekjaar Jaarrekening. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30 Bestemming van de winst Reserve. De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 31 Benoeming van vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van i

Koophandel. "

Artikel 32 Bevoegdheden van vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit....

OVERGANGSBEPALINGEN ... 1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neertegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op dertig september tweeduizend en elf. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf. 2. Commissaris De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris. 3. Benoeming zaakvoerder. De comparanten benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de heer CAPPON Bart en mevrouw BAUDONCQ Justine Godelieve, beiden voornoemd. Zelfde heer CAPPON Bart, die aanvaardt, wordt tevens aangesteld als vaste vertegen-woordiger

van de vennootschap. SLOT VAN DE AKTE ... 6. Volmacht administratie. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Himpe, Lisabeth en Co met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Coupl'Voie 10 wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber voor het vervullen van alle formaliteiten ten overstaan van het ondememersioket, de BTW, de registratiecommissie en alle andere officiële instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MEDEDELING : expeditie van de akte dd 7 januari 2011 met aangehecht bankattest dd 6 januari 2011. Notaris Ignace Demeulemeester te Anzegem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-be'houden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BC SERVICES

Adresse
HOLSTRAAT 44 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande