BD HORLOGERIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BD HORLOGERIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 560.877.358

Publication

10/09/2014
ÿþMod Worcl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

na neerlegging ter gri

Ondernemingsnr EenamIng

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm:

BD Horlogerie

nie van ac atm

NEERG ELEG D

j- 2014 R BEefie

TAATsBufret

Rechtbank Koophandel

2 6 Aue 2014

Afdelirig.Brugge

De Te

flhllI tqlempilt IVICHTE

03 -0

BELGISCH

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: GENERAAL LEMANLAAN 32 8310 ASSEBROEK BELGIË (volledig adres)

Oink,a-,fisep : OPRICHTING

Hoofdstuk 1: oprichting

Op 21/08/2014 hebben besloten:

Joachim Depuydt, ° 10 mei 1992 , woonachtig Brombilk 2, 8210 Loppem

Tom Iloland Annick Brone, ° 1 april 1991, woonachtig Generaal Lemaniaan 32, 8310 Assebroek

Bij onderhandse akte over te gaan tot de oprichting van een Vennootschap onder Firma, waarvan de statuten werden bepaald zoals ze hierna worden opgegeven.

Hoofdstuk 2: Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1: Naam

De naam van de vennootschap luidt "BD Horlogerie", en als handelsnaam werd gekozen voor "Balancier".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Generaal Lemanlaan 32, 8310 Assebroek. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van het collage van zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot voorwerp en doel:

Voor eigen rekening of voor die van een ander, in België of in het buitenland, het importeren, exporteren, de ruilhandel, de aankoop, de verkoop, de groothandel en kleinhandel, het verhuur, het in bewaring houden, en verspreiden van expertise van aile producten behorende tot de sector van de uurwerken, horloges, tijdmeetinstrumenten, juwelen en accessoires, zowel nieuw ais tweedehands.

Voor eigen rekening of voor die van een ander, in België of in het buitenland, het importeren, exporteren, de ruilhandel, de aankoop, de verkoop, de groothandel en kleinhandel, het verhuur, het in bewaring houden, en verspreiden van expertise van alle producten behorende tot de sector van memorabilia, parafernalia en verzamelobjecten, zowel nieuw als tweedehands.

De vennootschap is gerechtigd tot het verrichten van aile burgerlijke, industriële en commerciële handelingen alsook tot handelingen betreffende immobiliën. Het verwerven en beheren van een patrimonium bestaande uit onroerende en/of roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4`

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van haar onroerende goederen;

De vennootschap mag zich interesseren in elke vereniging en bedrijf dat over een gelijkaardig maatschappelijk doel beschikt, alsook in verenigingen en bedrijven die, direct of indirect, de verwezenlijking van eigen maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan evenwel alle soorten samenwerkingsverbanden sluiten met zulke verenigingen of bedrijven. De vennootschap mag zich garant stellen en elke zekerheid bieden ten gunste van elke persoon, vereniging of bedrijf, al dan niet gerelateerd. De vennootschap mag aile beherende, administratieve en curatoire functies op zich nemen.

In het algemeen zal de vennootschap aile handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Artikel 4; Duur

De duur van de vennootschap is onbeperkt. De vennootschap kan ten alle tijden worden stopgezet na unaniem akkoord van de vennoten.

Hoofdstuk 3: Vennoten, Benoeming, Kapitaal en Aandelen

Artikel 1: Vennoten

Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk.

Artikel 2: Benoeming

Wordt benoemd voor onbepaalde duur als statutair zaakvoerder: de heer Depuydt Joachim en de heer Crane Tom, hun mandaat is bezoldigd.

Als zaakvoerders treden beide vennoten altijd samen op, en dit onder de vorm van een college van zaakvoerders. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze regel kan enkel worden toegepast bij handelingen met een waarde lager dan het respectievelijk eigen kapitaal van de vennoot in de onderneming.

Artikel 3: Kapitaal

De inbreng van de vennoten is aldus bepaald:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bij opstart ¬ 1.000 (duizend euro). Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde en wordt volledig volstort. De heer Depuydt brengt ¬ 500 (vijfhonderd euro) in en de heer Brone brengt eveneens ¬ 500 (vijfhonderd euro) in, waarvoor hen elk 50 aandelen worden toegekend. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister.

Artikel 4: Aandelen

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene vergadering. Indien de rechten op aandelen worden opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, zullen aile er aan verbonden stemrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deal aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten wordt jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen, zowel onder levenden als bij overlijden, aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de commissie van vennoten. Bij weigering van toestemming - weigering waartegen geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens min nelijke regeling.

Voor-. behouden aan het Belgise Stealzblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen echter een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd prorata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. Indien de partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens. In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

Hoofdstuk 4: Maatschappelijk en Algemene Vergadering

Het maatschappelijk jaar eindigt op 3cSeptember van eik jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2016. leder jaar op 5 december, en dit voor de eerste keer in 2016, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen over de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

In 2 exemplaren opgemaakt te Brugge, op 21 augustus 2014 , voor elk der vennoten.

Tom Brone en Joachim Depuydt (beiden vennoot en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te representeren).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BD HORLOGERIE

Adresse
GENERAAL LEMANLAAN 32 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande